50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy nası gaza geldım gıttım kendıme sınameki, bemix ampul ve de badem yagı aldım cok hızlı yurudum spor olmustur deeemı :))

yaa çok güldürüyorsun beni yesa:roflol::teytey:a.s.

işte tam aradığım koç.....acıma canım acıma sakınklava:
acımak mı o da ne kötükedihüso
anammm bu koç çok sert çıktı. tamam koç yaa senin canın sağolsun, göz hakkı yok tamam, defter de tutucaz tamam:içelim:

bekliyorum listeyi de ama

teşekkür ederim yesemincim

hele şu sınavlarnı bi atlat hayırlısıyla
sonra seninle önümüzdeki maçlara bakıcaz
pazartesi eski düzene geri dönersin

yaa çok güldürüyorsun beni yesa:roflol::teytey:a.s.

canım benım sen hep gulun gulen yuzun hıc solmasın -tatlicadiarzu-

yesa napıcan onları??

sac uzaması ıle ılgılı bı topık buldum canım resımlı neyım valla gozlerıme ınanamadım benımde oyle uzasa off off daha ne ısterım boshayallersmile kardes topık ılan edelım ya bız bu topıgı kaydirigubbakcemile

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

ben bı yemekteyıze bakıyım -tatlicadiarzu-

ben de şekersiz çay ve kahveye alışmaya çalışıyorum, zor ama alışmamız lazımboshayallersmile

ben de şu anda yeşil çay içip yanında 2 tane yulaflı biskuvi yiyorumcokacimcoook

aaa bisküvi serbestmiydi yahuuuuu:sm_cool:
o zaman bende yiyim 2 denecikkk

lunapiena 64ten 51e inmekmüthiş bişey yaa,valla bravoalkisalkisalkis
kaç ayda verdin?

Geçen sene nisan ayı sonu gibi diyete başladım 4-4,5 ayda 53'e ulaşmıştım..Arada tatillerimde falan çok ufak çıkışlar bazen de inişler yaşadım.Geçen hafta 52,5 oldum,bu detoxda da 51,7 oldum işte..guclubacismilekaydirigubbakcemile3

luluuuu,
benim saclarim belimde zaten.

lülülülülülü

kendime 1 çay aldım . şekersiz bir şekilde içiyorum. ya ben çayı her zaman tek şekerli içerdim.kupaya bile tek şeker atardım.ama o da bayağı tat veriyormuş demekki.şekersiz çay berbat geldi.

şikayet etmek yok alışacaksın ben de başlayalı 5-6 ay oluyor sanki hiç şekerli içmemişim önceden öyle alıştım

ben de şekersiz çay ve kahveye alışmaya çalışıyorum, zor ama alışmamız lazımboshayallersmile

ben de şu anda yeşil çay içip yanında 2 tane yulaflı biskuvi yiyorumcokacimcoook

afiyet olsun canım

iyi demişsin detokscu seni iddialı olursun tabi bakalım en çok kim verecek bu detoksta

ayy nası gaza geldım gıttım kendıme sınameki, bemix ampul ve de badem yagı aldım cok hızlı yurudum spor olmustur deeemı :))

saçına sürcen onları dimi boshayallersmile

SPATZ valla ya senın detox bıttı mı kı bıskuvısı bıttıyse ne kadar gıttı yazmamıssın hıc :mymeka:

klik kilkkkk huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok ole yaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
luluuuu,

lülülülülülü

Bak yaa :mymeka: benımde olacak hıh :dilcikar:

iyi demişsin detokscu seni iddialı olursun tabi bakalım en çok kim verecek bu detoksta
saçına sürcen onları dimi boshayallersmile

cok ıddalıyım kocum hıc kacamak yapmadım sporumu yaptım selulıt yagımı surdum bol su ıctım :lepi: ayyy tam ornek ogrencı vaybeee -tatlicadiarzu-

bakma bu halinle canın çeker biyerin şişer tartıda ağır gelirsin bak koç demedi deme sonra

normal diyette yulaflı bisküvü kararınca yenebilir
ama sen detokstasın.
ama sen illa diretiyosan ben çayımı şekerli içerim, bisküvi yerim. buyur ye iç.

maaşallah diyelim de nazar değmesin bu kızımıza
dipnot: bi tanede bebesi var bu kızımızın

luluuuu,

lülülülülülü

ben de 2 gün önce kestirdim kesilmiş haliyle belimin accık aşağısında
ama çok katlı gökdelen mübarek. natalia oreiora gibi kat verdirdim bu sefer

ya sen yiyemezsin
hoooppp
sen daha detokstasın
walla dedikleri gibi kaytarmaya çok meraklısın.
bide diyete başlamışsın hala çayına şekerden bahsediyorsun:umursamaz:

alkisalkisalkis

onalrın çoğu 2 günlerini bitirdi.normal diyette onlar. dimi kızlarr.sen detoksun 2. günündesin

evet canım bıteren var ıkıncı gununde olan var bkn:ben ya da hıc yapmayanalr var herkesler var ne olursan ol yıne gel -tatlicadiarzu-

Zorlansan da şekersiz çay içmeye,inatla devam et canım.İnan alışıyorsun ve sonra da o şekerli çayları nasıl içmişim acep diye kendine hayret ediyorsun...

kizlar regl olunca sismemenin bir yolu yok mu acaba ?

Yediğin ve içtiğin şeylere dikkat etmek dışında pek bir şey yok galiba canım...

Saç uzaması neyim demeyin bana canımmm...O kadar çabuk uzuyor ki benim bıktım sürekli dip boya yaptırmaktan..Çok üzgünüm çoook

Kız o da nerden çıktı..Sen bu detoxla ilgili sayfayı açıp iyi bir oku yawww..Yoksa bir kazaya kurban gidip,emeklerin boşa çıkacak...benneyaptımki

normal diyette yulaflı bisküvü kararınca yenebilir
ama sen detokstasın.
ama sen illa diretiyosan ben çayımı şekerli içerim, bisküvi yerim. buyur ye iç.

tam koçsun walla.insanı bırak yemeği dedirttiğine bile pişman ediyorsun.tebrikler walla. benimde göz hakkım konusundaki tavsiyelerinde mütişti

Bak yaa :mymeka: benımde olacak hıh :dilcikar:

cok ıddalıyım kocum hıc kacamak yapmadım sporumu yaptım selulıt yagımı surdum bol su ıctım :lepi: ayyy tam ornek ogrencı vaybeee -tatlicadiarzu-

kiz;
o topiki iyice okudun mu? fake olmasin; o fotolar 2 ayri kiza da ait olabilir;
baska yapip basarili olanlar var mi???

aferin sana da
ama detoks bitti diye yarın kaytarmaca yok.

bu arada sen meteran takımında olsaydın iyi bir öğrenci olurdun
2 ileri 1 geri hobaaa ceddin deden, neslin baban turkbayragi

çift dikişli öğrenci yesa. bi verdiği kiloyu 2 kere vermeden emin olamayan içi rahat etmeyen yesa. :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…