canımmmmm aman deyım olmaz oyle kı sen de sonradan karar vermıssın sonra 2 gun cektık ezıyetı sonunu getırelım ya lutfen :lepi: annem de tutturmus su mantarın tadına bı bak fırında kasarlı akannehir ayy yok hıc ısım olmaz dedım kaydirigubbakcemile nasıl kocum cok super demısım demı -tatlicadiarzu-
ayy nası gaza geldım gıttım kendıme sınameki, bemix ampul ve de badem yagı aldım cok hızlı yurudum spor olmustur deeemı :))
acımak mı o da ne kötükedihüsoişte tam aradığım koç.....acıma canım acıma sakınklava:
anammm bu koç çok sert çıktı. tamam koç yaa senin canın sağolsun, göz hakkı yok tamam, defter de tutucaz tamam:içelim:
cadıcım koçluğun için çok saol Şeniz
boncuğum geçmiş olsun şu an nasılsınn:uhm:
turufçum koççuuuum tebrikleerr ve kolay gelsiiiin
acıma bizeeee :1ninca: hele bu detokxtan sonraa
bu arada tavsiyen için sağol gitttim inceden haşladım adamı neymişş öğretiyormuş sizin öğretme anlayışınız buysa sizi kınıyorum dedim ve çıktım raporuda ondan almadım başka dr a gidip aldımboshayallersmile
truf hayatim;
ben bugun cok kotu bir regl ilk gunu yasiyorum;
yarin da muhtemelen boyle gececek,
cmr-pazar sinavdayim.
ancak pzt. duzene koyabilecem yememi sanirim.
yine de hepten bosvermis degilim ama tatli ihtiyacim cok, bugun her goren beni suratin krec gibi noldu diyor;
oglen bir corba ictim;
arkasindan da tatli yedim. az once de 1 dilim bugday ekmegine bal surup yedim cayla.
isyerindeyim.. yemezsem bayilacak gibiyim.
pzt.den sonra, guzelce diyet yer, yediklerimi de yazarim canim; hem reglim de bitmis olur, sinavim da gecmis olur;
oldu mu cnm ?
yaa çok güldürüyorsun beni yesa:roflol::teytey:a.s.
yesa napıcan onları??
ben de şekersiz çay ve kahveye alışmaya çalışıyorum, zor ama alışmamız lazımboshayallersmile
ben de şu anda yeşil çay içip yanında 2 tane yulaflı biskuvi yiyorumcokacimcoook
lunapiena 64ten 51e inmekmüthiş bişey yaa,valla bravoalkisalkisalkis
kaç ayda verdin?
canım benım sen hep gulun gulen yuzun hıc solmasın -tatlicadiarzu-
sac uzaması ıle ılgılı bı topık buldum canım resımlı neyım valla gozlerıme ınanamadım benımde oyle uzasa off off daha ne ısterım boshayallersmile kardes topık ılan edelım ya bız bu topıgı kaydirigubbakcemile
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
ben bı yemekteyıze bakıyım -tatlicadiarzu-
kendime 1 çay aldım . şekersiz bir şekilde içiyorum. ya ben çayı her zaman tek şekerli içerdim.kupaya bile tek şeker atardım.ama o da bayağı tat veriyormuş demekki.şekersiz çay berbat geldi.
ben de şekersiz çay ve kahveye alışmaya çalışıyorum, zor ama alışmamız lazımboshayallersmile
ben de şu anda yeşil çay içip yanında 2 tane yulaflı biskuvi yiyorumcokacimcoook
-tatlicadiarzu-
amanınnnnn koca bak emrın olur kocam sen ne dersen soz yapacagım bu hafta bu carsamba cok ıddalıyım -tatlicadiarzu- bırebır yarısacak varsa beklerım hatta -tatlicadiarzu-
neyyyyyyyyyy ben ben :tomato:
annem de tutturmus su mantarın tadına bı bak fırında kasarlı akannehir ayy yok hıc ısım olmaz dedım kaydirigubbakcemile nasıl kocum cok super demısım demı -tatlicadiarzu-
ayy nası gaza geldım gıttım kendıme sınameki, bemix ampul ve de badem yagı aldım cok hızlı yurudum spor olmustur deeemı :))
aaa bisküvi serbestmiydi yahuuuuu:sm_cool:
o zaman bende yiyim 2 denecikkk
ya sen yiyemezsin
hoooppp
sen daha detokstasın
walla dedikleri gibi kaytarmaya çok meraklısın.
bide diyete başlamışsın hala çayına şekerden bahsediyorsun:umursamaz:
luluuuu,
benim saclarim belimde zaten.
lülülülülülü
iyi demişsin detokscu seni iddialı olursun tabi bakalım en çok kim verecek bu detoksta
saçına sürcen onları dimi boshayallersmile
canım benım sen hep gulun gulen yuzun hıc solmasın -tatlicadiarzu-
sac uzaması ıle ılgılı bı topık buldum canım resımlı neyım valla gozlerıme ınanamadım benımde oyle uzasa off off daha ne ısterım boshayallersmile kardes topık ılan edelım ya bız bu topıgı kaydirigubbakcemile
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
ben bı yemekteyıze bakıyım -tatlicadiarzu-
Geçen sene nisan ayı sonu gibi diyete başladım 4-4,5 ayda 53'e ulaşmıştım..Arada tatillerimde falan çok ufak çıkışlar bazen de inişler yaşadım.Geçen hafta 52,5 oldum,bu detoxda da 51,7 oldum işte..guclubacismilekaydirigubbakcemile3
luluuuu,
benim saclarim belimde zaten.
lülülülülülü
ya sen yiyemezsin
hoooppp
sen daha detokstasın
walla dedikleri gibi kaytarmaya çok meraklısın.
bide diyete başlamışsın hala çayına şekerden bahsediyorsun:umursamaz:
onalrın çoğu 2 günlerini bitirdi.normal diyette onlar. dimi kızlarr.sen detoksun 2. günündesin
kizlar regl olunca sismemenin bir yolu yok mu acaba ?
normal diyette yulaflı bisküvü kararınca yenebilir
ama sen detokstasın.
ama sen illa diretiyosan ben çayımı şekerli içerim, bisküvi yerim. buyur ye iç.
Bak yaa :mymeka: benımde olacak hıh :dilcikar:
cok ıddalıyım kocum hıc kacamak yapmadım sporumu yaptım selulıt yagımı surdum bol su ıctım :lepi: ayyy tam ornek ogrencı vaybeee -tatlicadiarzu-
cok ıddalıyım kocum hıc kacamak yapmadım sporumu yaptım selulıt yagımı surdum bol su ıctım :lepi: ayyy tam ornek ogrencı vaybeee -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?