50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anam bakmayım o zaman neme lazım detox bırıncısı olacagım dıye hayal kuruyordum ama ılk gunden 2 kılo gıden arkadasımı gorunce pes ettım :1ninca:

Saç uzaması neyim demeyin bana canımmm...O kadar çabuk uzuyor ki benim bıktım sürekli dip boya yaptırmaktan..Çok üzgünüm çoook

ayyy sac konusunda da masallah herkes anlasmıs gıbı yaaaaaaaaaaa teker teker gelın off benım de uzar ınsallah amın :Saruboceq:

tamam tamam kızmayın arkadaşlar.bir yanlış anlama yapmışımm
yada beynim yanlış anlamak istemiş..
detoksuma aynen devam ediyorum.ben hiç düne ve bu saate kadarki geçen zamanıma kıyarmıyım?
ohaoldumsmile

kiz;
o topiki iyice okudun mu? fake olmasin; o fotolar 2 ayri kiza da ait olabilir;
baska yapip basarili olanlar var mi???

olmaz mı canım yaa aynı konu ıle ılgılı 3 ayrı konu acılmıs resımler de konulmus cok ınandım ben buna hadı ınsallah bakalım boshayallersmile

:roflol: :roflol: yok canım bu hafta cok ıddalıyım hatta vs atacak varsa gelsın bırebır yarıs zamanı :teytey: canım yaaaaaa ben senın de dedıgın gıbı emın olmak ıstıyorum o yuzden boyle akannehir yoksaaa ben sımdıye 40 olmustum hıh :dilcikar:

benim saçlarımı çok hızlı uzuyo zaten maşallah, ben istemiyom bu kadar uzamasını 1-2 ayda saç kestiriyorum.

aaa bisküvi serbestmiydi yahuuuuu:sm_cool:
o zaman bende yiyim 2 denecikkk

benim detoksum bitti canım, normal diyet benimki. sen yeme sakın...

SPATZ valla ya senın detox bıttı mı kı bıskuvısı bıttıyse ne kadar gıttı yazmamıssın hıc :mymeka:

klik kilkkkk huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yok ole yaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

bitti canım. sabah yazdım ama görmedin herhalde. 0.9 gitti bendenkaydirigubbakcemile2

hah şöyle aferin sana
asi öğrenci çayına da şeker katma emi.
ilk liptonun tek sallama çayından dene istersen begamut aromalı şeker ihtiyacı hissetmiyorsun içerken ve çaydan inanılmaz lezzet alıyorsun.

truf benim detoksum bitti kuzum yaa sen de ne meraklısın fırça atmaya:gitme:

ahanda bı tane daha ayy ne guzel yaa catlıcam sımdı kıskanclıktan :gitme:

hayret bı sey yaa kaydetmıstım tum verılen kıloları detox sonrası yazanları kaydetmeden cıkmısım yaaa alsanaalsanasmile bana da mesaj atın canlar yaa detox sonrası kac gıttı dıye :tomato:

Saç uzaması neyim demeyin bana canımmm...O kadar çabuk uzuyor ki benim bıktım sürekli dip boya yaptırmaktan..Çok üzgünüm çoook

aynen öyle canım,daha geçen ay yaptırdım,iki parmak açıldı tepem, röfle bir de benim,ne kadar kaliteli olursa olsun malzeme, yıpratıyor her yapılışında,bir sürü de para bayılıyorum.

bugünki mönüm,
kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,tereyağlı yumurta,4 zeytin,maydonoz
ara: 200 ml ayran
ara: 5 kayısı
öğle yemeği: tavuk şiş,bolca salata,1 dlm kepekli ekmek
birazdan bir ara yaparım,sonra da akşam 6 gibi arkadaşıma gidicem,artık mönüsünde ne varsa akşama da onu yerim.

kızlar cok hoşsunuz valla yazıları okurken acayıp eğleniyorumm eskiden evdeydim bol bol yazısıyoduk..hep bole mutlu olalım ıNŞALLAH.... HEP GÜLELıMMMMM

benim şu an içtiğim normal demleme çay
birde sallama olarak nane limonlu yeşil çayım var
aradada ondan içiyorum.
ama önerdiklerinizide deneyeceğim.teşekürler

kız ben sana benimkileriii hiç söylemiyeyim o zaman:roflol:

gerçi trufla ve peperla yarışamam ama bende bayaa iddalıyımmyerimseniben

KIZLAR yarın bıldırımlerı beklıyorummmmm kızlar untmayınnnnnopuyorumnanaktan

tamamdır canım benım yollarız ınsallah sen de arada gelmeye calıs yaa :lepi:

kız ben sana benimkileriii hiç söylemiyeyim o zaman:roflol:

gerçi trufla ve peperla yarışamam ama bende bayaa iddalıyımmyerimseniben

hay Allahım yaaaaaaaaa ahanda bı tane daha akannehir

SIMDIIIIIIIIIIIII DETOXCULAR

SCYLLA

SPATZ

GRIPIN

LUNAPIENA

BABYMOM

SAKALEYNMASTER

EV CADISI

LITTLE FAIRY

harıcınde detoxu bıtmıs olan var mı varsa bana bı zahmet yazsın ne kadar gıttıgını opuyorumm canlarım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…