50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sende benim gibi çok yaramazsın kaydirigubbakcemile3

ama ben çok önceden alıştım şekersiz çayaa şimdi üzerine pera verseler içememm

-tatlicadiarzu-

ben de ortaokul yıllarımda alıştım ,şekerli ne çay ne kahve içebilirim. ablam sağolsun,diyet yapıyordu,ben de özentiyim tabi,ne yaparsa yapardım.oradan alıştım.

-tatlicadiarzu-

inşallah bende kaç şeker diye soranlara artık no şekering diye cevap veririm.
ama gerçekten bu berbat tada alışmam zor olacak.

Yesaaaaaa benim detox başlangıç kilomu değiştir canım çünkü ben kilo almıştımm 59 yaz sen canıımmmboshayallersmile

geçen haftalarda çok kötüydüm çünkümbilmiyorumkismile

sac konusuna donersek;

benim saclarim uzun,
1 ayda diplerim cikiyor, ama 2 ayda bir boyatiyorum bekleyip.

ama uzun saca soyamiyorum; daha da hizli uzasinlar isterim;
o zaman yeni modeller denemek daha kolay olur;
simdi saclarim duz, uclari da kut; onden ortadan ayiriyorum saclarimi;
rengi de bakir karamel.

katli modele gecmeye korkuyorum; kisalir sacim uzamaz diye.

yesa cnm,
su formulu ben de mi yapsam???

boyali saca zarari varmi??

Yesaaaaaa benim detox başlangıç kilomu değiştir canım çünkü ben kilo almıştımm 59 yaz sen canıımmmboshayallersmile
geçen haftalarda çok kötüydüm çünkümbilmiyorumkismile

canım benım senın doktor ısı noldu yaa soylemedın boshayallersmile

degıstırdım canım benım 59 yaptım aslında benımkının de degısmesı lazım 50.4 yazıyor ama 50.3 ıle basladım ama 100gr dan ne olacak demı degıstırmeyım ben boshayallersmile

sac konusuna donersek;
yesa cnm,
su formulu ben de mi yapsam???

boyali saca zarari varmi??

yok canım benım vermez hem de cok ucuz cok zahmetsız hobaaaaaaaaaa hadı yok mu baska yapacak olan lıste hazırlıyorum -tatlicadiarzu-

aktardan badem yagı 200gr sınamekı esıtttır 2.80 verdım
eczaneden bemix ampul esiittir 4.00 verdım toplamda 6.80 hıc bı sey degıl valla

1 cay bardagı su = fıyatı nedır acaba suyun -tatlicadiarzu-
neyse cıvıdım yıne ben hep bu detoxdan aklinialirimsmile 1 cay bardagı suya sınamekı atıp kaynat sogugunca 1 yemek kasıgı badem yagı ve de 1 ampul sur sacına beklesın bayaa bı sonra yıka

bı de sampuana sarımsak rendeleyın demısler de ben onu yapmıcam sanırım sempatiksalakcinni

inşallah bende kaç şeker diye soranlara artık no şekering diye cevap veririm.
ama gerçekten bu berbat tada alışmam zor olacak.

bak canım ben şu an eşime alıştırıyorum şekersiz çayı içmek gerçekten zor bir iştir

bu detox bitsin sen eskisi gibi içmeye devam ama başla o şekeride azaltmaya

1 kesme şekerden 1 ayda yarıma düşür açık çaya başlaa yani benim taktiğim 1 aysonra bi bakıcaksın şekersiz içiyorsunnyerimseniben

hemde severekkkaydirigubbakcemile5

bizim ailede herkez şekersiz çay içer eşimde çok tatlı çay içerdi ama artık azaltıyor

oda bir kesme şekere düştü:lepi:

ben 16 yasimdan beri cayi sekersiz icerim.

o zaman bir ozentiye baslamistim; oyle kaldi..

Hemen hemen ben de o yaşlarda başladım şekersiz çay içmeye lise 2 de falandım bi daha da şekerli canım istemedi...

-tatlicadiarzu-

Zaten şeker atınca çayın tadını alamıyosun soğuyunca da çok kötü oluyo yerimseniben

Benim de kalçama yakın 1 sene önce bioform yaptırdım boya yok hala bioformdan kalan lülelerim benimle...

Ama bu sene düm düz kullanıcam o yüzden dümdüz kestirdim katlı kesimden vazgeçtim..

Daha ince gösteriyo insanı düz saç

saç konusunda bir karışımım var hem dökülmeye engel oluyo hem de besliyo saçı ama bilmiyorum dayanabilir misiniz ayda 1 yapılıyo ve 1 saat kalıyo saçında

Onun dışında daha müthiş bişiy var ki çam terebentin... Onun kadar saçı parlatan başka bişiy var mı bilmiyorum. Sanki saçın üstündeki mat tabakayı soyuyo gibim bayanssulusmile

slm kızlar nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadım neler var neler yok?
detoks için yeşillikleri yıkadım birazdan da spor yapıcam:)))
yesacım o dediğin bakımı bende yapmıştım ama bi kaç defa yumuşacık olmuştu saçlarım
aslında 50-59 grubu olarak mı yapsak yine kaydirigubbakcemile3

ben bir ara şampuğanımın içine koyuyordum çam terebentini,zararlı etkilerini yok etsin diye,su gibi oluyor onu koyunca nedense.

slm canım benım sen de cuma cumartesı yapacaksın degıl mı ben bu lısteyı pazar yayınlayım o zaman yaa tam olsun olumunekankayizsmile

valla bana uyar canım ben hazırlarım yıne lıste herkes sacını olcsun cmnın bana yazsın

kullanıcı adı--------------bakım oncesı sac uzunlugu-----------------bakım sonrası sac uzunlugu

kaydirigubbakcemile3

@SENSEWITCHIGIM cam terebentın cok kurutuyor demıslerdı o yuzden ben cesaret edemedım ama aynı olcek badem yagı da katarsak aslında sampuana o zaman ıyı gelebılır sırf cam terebentın katamam da ben :)

bende senin yöntemini kullanmıştım :))
spor salonundaki diyetisyen sölemişti şekeri çıkar hayatından diye aman canım biraz kilo wereyim sonra kullanırım yine diye düşünüyodum ama ne kadar gereksiz bişi olduğunu anladım :lepi:

şampuğana srımsakmı öööq

dr ru bayaa fıçaladım canım usulüncee kötükedihüso Çok üzgünüm çoook

neymiş çocuğa öğretiyormuş onun tarzı buymuş dr olmuş ama adam olamamış ayıp dedim ve hazır olan o raporuda almadım gidip başka dr dan aldımalkisalkisalkis

senin o formülü biliyom canım 1 ayda en az 4 cm uzatan formülllbayanssulusmile

çok favori bişeyyykaydirigubbakcemile

benim de sacim dumduz canim;

fonlu gibi..

bana da katli saclar saci daha az gosteriyor gibi geliyor;
eskiden katliydi; hepsini bir hizaya getirmek bayag bir zamanimi aldi..
nasil bisimis su cam terebentin,

bioform ne?? perma mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…