50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yazın gormustum canım da baska bı arkadasın resmıyle beraber yapamadım sımdı yıne heveslendım valla :lepi: zaten senın su aktara verdıgın para derler bana hep yaakaydirigubbakcemile3

doktora da cok ıyı yapmıssın canım agzına gozune saglık valla :hulya:

valla sarımsak ben de cesaret edemedım o yuzden korkuyorum bıraz ama umarım uzar cunku o kız ıkısını de yapmıs boshayallersmile

ben bir ara şampuğanımın içine koyuyordum çam terebentini,zararlı etkilerini yok etsin diye,su gibi oluyor onu koyunca nedense.

evet kızlar çam terebentini bende chemes gibi kullanmıştım bi ara ama sulu sepken oluyo dediği gibi...sensecim diğer yöntem ne merak ettim bu arada :)

ewet cnm cuma-cumartesi yapcam inş.:))) bu arada saçın kururysa koyma çam terebentin falan

tamamdır bende sizin metodunuzu deneyeceğim.çünkü direk şekersiz içmek zor geldi.
detoksum bitsinde
yarım şekerle devam edicem,sonra da sıfır şekere alışırım inş.

ewet cnm cuma-cumartesi yapcam inş.:))) bu arada saçın kururysa koyma çam terebentin falan

evet canım ya kuru o yuzden hıc dusunmuyorum da belkı ılerde badem yagı ıle bırlıkte eklerım bakalım hayırlısı bı o güne çıkalım kaydirigubbakcemile5

bu arada gecmıs ne oldu ne bıttı demıssın rapor verelım hemen kaydirigubbakcemile5

1-trufcum elı maşalı bı koc oldu

2-defter tutturuyor bıze ne ıctıgımızı bı tane cekırdek bıle olsa yazacakmısız sonra da burda paylasacakmısız akannehir

3- bı de benı en guzel en calıskan en ornek en bıtane ogrencı sectı kaydirigubbakcemile3

bu kadar canım benım olumunekankayizsmile

hoşgeldin canımcım

olumunekankayizsmile

bu arada arkadaşlar ben bir ara tartılması yapayım dedim vee şokkkkk
56,900 ü gördü gözlerim.kaydirigubbakcemile3eneeeee...demekki yarın sabah 56 yı görme olasılığım yüksekk
inş..zemuszemus

56,900 ü gördü gözlerim.kaydirigubbakcemile3eneeeee...demekki yarın sabah 56 yı görme olasılığım yüksekk
inş..zemuszemus

anammm cok ıyı yaa dur ben de bı tartılıyım da gelıyım kaydirigubbakcemile3

tamamdır bende sizin metodunuzu deneyeceğim.çünkü direk şekersiz içmek zor geldi.
detoksum bitsinde
yarım şekerle devam edicem,sonra da sıfır şekere alışırım inş.

tamam canımkaydirigubbakcemile5

birde yaramazlık yaparken hayatın boyunca tatma yöntemini aşma sakın sempatiksalakcinni
yoksa
kilolu olmaktan başka çaren kalmaz :lepi:

saol canım zahmet oldu sana da opuyorumnanaktan
trufun koçluğu hayırlı olsun baya sıkı girmiş olaya sempatiksalakcinni
senide tebrik ederim çalışkan ürencii yesa olumunekankayizsmile zemuszemus sırnaşık şey

hoşgeldin canımcım

olumunekankayizsmile
saol canım hoşbuldum opuyorumnanaktan

inş..zemuszemus

amanın amanınnn bravo cnm :lepi:

inş..zemuszemus
hadi yaaa :1shok:

1 günde iki kilomu kafamçokkarıştı

annaaaaaa akannehir

cadımmm sen bi dr a git isterseen kıyammam yaaa diyeti neyinde bırak bol meyva ye canımm

üzüldüm yaaa:çok üzgünüm:

kuzumm hala düzelemedin mi sen (( keşkem detox falan yapmasaydın belki oda güçsüzleştirdi seni bi tohtura neyim gideydin bari boshayallersmile

ben kolay iyileşemiyorum grip olunca kızlar..o yzden çok korkuyorum..ameliyat olduğumda bile ertesi gün ayağa kalktım ama bu girp beni yataklık yorganlık ediyo...ilaç bile içmedim kaç gündür aslında..gtmem doktora bişi olmaz..:gitme:

benim de sacim dumduz canim;

fonlu gibi..

bana da katli saclar saci daha az gosteriyor gibi geliyor;
eskiden katliydi; hepsini bir hizaya getirmek bayag bir zamanimi aldi..
nasil bisimis su cam terebentin,

bioform ne?? perma mi??

perma canımyerimseniben
benimde düzz benimde katlı yeni kat yaptımm evvelsi yaza kadar uzamıyordu kırıklardan ki düzleştirici falanda kullanmam
sadece permem vardıbilmiyorumkismile

şu an saçım kınalı ve çok sağlıklı :lepi:
sadece kepek problemim var

yaa afedersin tatlımda bakmadınmı o benim tarçın şurubunaa inasn bambaşka bir ürünbilmiyorumkismile

selam kızlar ben geldm...hala çok hastayım..

canım benım yaa valla bı doktora gıtsen sankı sen ılac alsan opuyorumnanaktan

rıca ederım canım benım opuyorumnanaktan cok tesekkur ederım oyleyımdır -tatlicadiarzu-

canlar spor beni beklerr öpüyom hepinizi tek tek kaydirigubbakcemile3 guclubacismile

ohh super valla gıt canım kolay gele kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

yok bir günde değil..
dün sabah başladım detoksa 58 kg ile.bu sabah tartıldım 57,5 olmuştum
şimdide bir tartıldımkii 56,9 olmuşum.e yarınada 56 yı görürüm inşallah..

hmmmmmkafamçokkarıştı

ben tartılmıyorumm inşallah güzel bir süpriz olurrra.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…