şampuğana srımsakmı öööq
dr ru bayaa fıçaladım canım usulüncee kötükedihüso Çok üzgünüm çoook
neymiş çocuğa öğretiyormuş onun tarzı buymuşdr olmuş ama adam olamamış ayıp dedim ve hazır olan o raporuda almadım gidip başka dr dan aldımalkisalkisalkis
senin o formülü biliyom canım 1 ayda en az 4 cm uzatan formülllbayanssulusmile
çok favori bişeyyykaydirigubbakcemile
Hemen hemen ben de o yaşlarda başladım şekersiz çay içmeye lise 2 de falandım bi daha da şekerli canım istemedi...
Zaten şeker atınca çayın tadını alamıyosun soğuyunca da çok kötü oluyo yerimseniben
Benim de kalçama yakın 1 sene önce bioform yaptırdım boya yok hala bioformdan kalan lülelerim benimle...
Ama bu sene düm düz kullanıcam o yüzden dümdüz kestirdim katlı kesimden vazgeçtim..
Daha ince gösteriyo insanı düz saç
saç konusunda bir karışımım var hem dökülmeye engel oluyo hem de besliyo saçı ama bilmiyorum dayanabilir misiniz ayda 1 yapılıyo ve 1 saat kalıyo saçında
Onun dışında daha müthiş bişiy var ki çam terebentin... Onun kadar saçı parlatan başka bişiy var mı bilmiyorum. Sanki saçın üstündeki mat tabakayı soyuyo gibim bayanssulusmile
ben bir ara şampuğanımın içine koyuyordum çam terebentini,zararlı etkilerini yok etsin diye,su gibi oluyor onu koyunca nedense.
slm canım benım sen de cuma cumartesı yapacaksın degıl mı ben bu lısteyı pazar yayınlayım o zaman yaa tam olsun olumunekankayizsmile
valla bana uyar canım ben hazırlarım yıne lıste herkes sacını olcsun cmnın bana yazsın
kullanıcı adı--------------bakım oncesı sac uzunlugu-----------------bakım sonrası sac uzunlugu
kaydirigubbakcemile3
@SENSEWITCHIGIM cam terebentın cok kurutuyor demıslerdı o yuzden ben cesaret edemedım ama aynı olcek badem yagı da katarsak aslında sampuana o zaman ıyı gelebılır sırf cam terebentın katamam da ben :)
bak canım ben şu an eşime alıştırıyorum şekersiz çayı içmek gerçekten zor bir iştir
bu detox bitsin sen eskisi gibi içmeye devam ama başla o şekeride azaltmaya
1 kesme şekerden 1 ayda yarıma düşür açık çaya başlaa yani benim taktiğim 1 aysonra bi bakıcaksın şekersiz içiyorsunnyerimseniben
hemde severekkkaydirigubbakcemile5
bizim ailede herkez şekersiz çay içer eşimde çok tatlı çay içerdi ama artık azaltıyor
oda bir kesme şekere düştü:lepi:
ewet cnm cuma-cumartesi yapcam inş.:))) bu arada saçın kururysa koyma çam terebentin falan
slm kızlar nasılsınız? geçmişi fazla okuyamadımneler var neler yok?
detoks için yeşillikleri yıkadım birazdan da spor yapıcam:)))
yesacım o dediğin bakımı bende yapmıştım ama bi kaç defa yumuşacık olmuştu saçlarım
aslında 50-59 grubu olarak mı yapsak yine kaydirigubbakcemile3
bu arada arkadaşlar ben bir ara tartılması yapayım dedim vee şokkkkk
56,900 ü gördü gözlerim.kaydirigubbakcemile3eneeeee...demekki yarın sabah 56 yı görme olasılığım yüksekk
inş..zemuszemus
tamamdır bende sizin metodunuzu deneyeceğim.çünkü direk şekersiz içmek zor geldi.
detoksum bitsinde
yarım şekerle devam edicem,sonra da sıfır şekere alışırım inş.
evet canım ya kuru o yuzden hıc dusunmuyorum da belkı ılerde badem yagı ıle bırlıkte eklerım bakalım hayırlısı bı o güne çıkalım kaydirigubbakcemile5
bu arada gecmıs ne oldu ne bıttı demıssın rapor verelım hemen kaydirigubbakcemile5
1-trufcum elı maşalı bı koc oldu
2-defter tutturuyor bıze ne ıctıgımızı bı tane cekırdek bıle olsa yazacakmısız sonra da burda paylasacakmısız akannehir
3- bı de benı en guzel en calıskan en ornek en bıtane ogrencı sectı kaydirigubbakcemile3
bu kadar canım benım olumunekankayizsmile
saol canım hoşbuldum opuyorumnanaktanhoşgeldin canımcım
olumunekankayizsmile
bu arada arkadaşlar ben bir ara tartılması yapayım dedim vee şokkkkk
56,900 ü gördü gözlerim.kaydirigubbakcemile3eneeeee...demekki yarın sabah 56 yı görme olasılığım yüksekk
inş..zemuszemus
selam kızlar ben geldm...hala çok hastayım..
hadi yaaa :1shok:bu arada arkadaşlar ben bir ara tartılması yapayım dedim vee şokkkkk
inş..zemuszemus
cadımmm sen bi dr a git isterseen kıyammam yaaa diyeti neyinde bırak bol meyva ye canımm
üzüldüm yaaa:çok üzgünüm:
kuzumm hala düzelemedin mi sen(( keşkem detox falan yapmasaydın belki oda güçsüzleştirdi seni bi tohtura neyim gideydin bari boshayallersmile
benim de sacim dumduz canim;
fonlu gibi..
bana da katli saclar saci daha az gosteriyor gibi geliyor;
eskiden katliydi; hepsini bir hizaya getirmek bayag bir zamanimi aldi..
nasil bisimis su cam terebentin,
bioform ne?? perma mi??
hadi yaaa :1shok:
1 günde iki kilomu kafamçokkarıştı
annaaaaaa akannehir
ben kolay iyileşemiyorum grip olunca kızlar..o yzden çok korkuyorum..ameliyat olduğumda bile ertesi gün ayağa kalktım ama bu girp beni yataklık yorganlık ediyo...ilaç bile içmedim kaç gündür aslında..gtmem doktora bişi olmaz..:gitme:
saol canım zahmet oldu sana da opuyorumnanaktan
trufun koçluğu hayırlı olsun baya sıkı girmiş olaya sempatiksalakcinni
senide tebrik ederim çalışkan ürencii yesa olumunekankayizsmile zemuszemus sırnaşık şey :
canlar spor beni beklerr öpüyom hepinizi tek tek kaydirigubbakcemile3 guclubacismile
yok bir günde değil..
dün sabah başladım detoksa 58 kg ile.bu sabah tartıldım 57,5 olmuştum
şimdide bir tartıldımkii 56,9 olmuşum.e yarınada 56 yı görürüm inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?