50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayaaa okudum bende o topiği gel biara saç resimlerini paylaşalımm

sarımsağa gerek duymuyorum zaten gür saçlarım maşşallahhhh

bayaaa okudum bende o topiği gel biara saç resimlerini paylaşalımm

sarımsağa gerek duymuyorum zaten gür saçlarım maşşallahhhh

canım benım de saclarım gur dokulme problemım yok sac cıkmasını ıstedıgım bı yer de yok o yuzden sadece sınamekılı karısımı yapsam saclarım uzar mı sence :sinifsinif:

bu arada yıne ıctım corbamı 2 tanecık kaldı saat 8 ve de 10 olumunekankayizsmile

canım evden hiç dışarı çıkmadım o günden beri inan ki...çıksam alırdım ama

eşim de çalışıyo hiç vakti olmuyo gün içinde...bilmiyorumkismile

anladım canım da işte hastasın ondan dedim afedersin tekrardan ısrar etmek istemem de sevdiklerimide dayanamam böylee biraz dırdır yaparım
kıyamam ben sana yaaa :1hug:bide yanlızsın bi çorba yapan olsaaa nasıl hora geçerr

yarı yarıya iyileşirsin biliyonmu:gitme:

tabiki canım sarımsağa kesinlikle gerek yok bence

sinamekili formülü bende yapmak istedim geçen ay :kedi:
eşim sen manyadın dedilülülülülülü

bu arada hatırlattığın iyi oldu bende çorbamı içeyim :içelim:

süper tebrikler chemes

kızlar cok hoşsunuz valla yazıları okurken acayıp eğleniyorumm eskiden evdeydim bol bol yazısıyoduk..hep bole mutlu olalım İNŞALLAH.... HEP GÜLELİMMMMM

inşallah canım inşallah

kız ben sana benimkileriii hiç söylemiyeyim o zaman:roflol:

gerçi trufla ve peperla yarışamam ama bende bayaa iddalıyımmyerimseniben

canım bizle niye yarışıyosunki biz detoks yapmıyoruz.

1- eli maşalımı aşkolsun melek gibi insana edilecek lafmı bu
2- evet ev ödevi verdim herkese
3- külliyen yalan. mehteran takımı öğrencisi olursa çok iyi bir öğrenci olur dedim. 1 ileri 2 geri kilo alıp veriyo diye.

selam kızlar ben geldm...hala çok hastayım..

ıhlamur iç bakalım nasıl olacaksın

tarhana çorbası yaptım kendime işte azcık içtim...ohaoldumsmile

akşam artık gerisini herifim düşünsündelikafadulden

bızımkıler de guluyorlar bana yaa bı de ben yapınca cızelgelı neyım yaparım artılar eksıler falan tam manyıyorum yanı -tatlicadiarzu- gecen cızelgemın ustune komık komık yazılar yazmıslar zaten ya kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa kocum gelmıs -tatlicadiarzu- canım sen gecmısı nıye okuyosun kı yahu -tatlicadiarzu-

ayy bende kaçayım Dalsinam da yok bak hasta oldu oda boncuğum benim

gidemd çorbamı içeyim yarım saat geçti vakti:içelim:

çayın yanında bişey yeme de iç çayını güzel güzel
bi de yeşil çay için birlikte öyle daha kolay alışırsın

afıyet olsun cnaım cayı bos ıcın emı yanında bı seyler yemeyın guzel olmuyor ole

ya kızlar vicdanım sızlıyor ya,öğle yemeği yememistim o yüzden cayın yanında da yedim ya biseyler. kendi evimizde olsam yine yemezdim de nedense ben bi baska eve gittigimde kendime tatil vermisim gibi hissediyorum o yüzden tavizlerim oluyo. 2 tane nisastalı kurabiye ve 3 tane yaglı gevrek yedim cayın yanında. gevrek neyse de kurabiye margarinle yapıldıgı için pisman olmadım değil neyse gari.ya yesilcey bugünkü planımda da vardı aslında ama henüz içmedim ya bugün bitki çayarından yana çok tembeldim.öğün atlamak gerçekten berbat bisey ya.öğle yemegimde yeseydim çorbamı yemeğimi o hamur islerini yemezdim.

uyarılarınız için saolun kızlar.
yerimseniben

Son düzenleme:
iyi akşamlar canlarım, yemeğimi yedimzemuszemus dediğim gibi nohut ve salata.Dürüm hayalim kaldı ama köpüklü kahve hayalimi gerçekleştiricem birazdankaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…