dabi biz adam değilik demi:mymeka:
canım bizle niye yarışıyosunki biz detoks yapmıyoruz.
cannıım biz o an saçtan bahsediyorduuuukkksempatiksalakcinni
sorry.
bızımkıler de guluyorlar bana yaa bı de ben yapınca cızelgelı neyım yaparım artılar eksıler falan tam manyıyorum yanı -tatlicadiarzu- gecen cızelgemın ustune komık komık yazılar yazmıslar zaten ya kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa kocum gelmıs -tatlicadiarzu- canım sen gecmısı nıye okuyosun kı yahu -tatlicadiarzu-
koçlara yasak mı VAR
nan niye yazmıonuz asagıdaki şeyde kybolmuş km var km yok göremym...
aynen
ohaoldumsmile
nerde bu dalsinya gacısı nerde gripin nerde koç...
huuuuuuu
ses edin bacılar...
havar havar....sempatiksalakcinni
koç burda da
birazdan kocası gelecek yemek hazırlıyo
bundan sonra huuuu yazsanıza gareee derukkkksempatiksalakcinni
:)))))
ay güldüm de yaa.hakkatten ya bende kimler var diye bakcaktım tam cvbımı yolladıktan sonra.
aboowww ben hastayım ya..yemek derdim de yoksempatiksalakcinnisorry.
koçlara yasak mı VAR
aynen
koç burda da
birazdan kocası gelecek yemek hazırlıyo
yap sen gülüm yemeğini biz takılırık
alsanaalsanasmilekocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))
canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))
yok kocum est o nası soz:))) ne yasagı :)
soylicezsoylicezzzzz....
ben de bi sürü şeyler yedim:umursamaz:
ohaoldumsmile
nerde bu dalsinya gacısı nerde gripin nerde koç...
huuuuuuu
ses edin bacılar...
havar havar....sempatiksalakcinni
alsanaalsanasmile
soylicezsoylicezzzzz....
ben de bi sürü şeyler yedim:umursamaz:
canım soyleyın de ısım vermeyın yahuu :mymeka: cezalık seyler yedım basın bana cezayı deyın şakkıdı
canım burdayımolumunekankayizsmile altta kimin topikte olduğu niye yazmıyoki artık:sm_confused: ne güzeldi öyle,böyle kaybediyoruz birbirimizi olmuyo :1no2:
canım bı gorunuyor bı gorunmuyor ıyıce kafayı yedı o da kafamçokkarıştı
ya kızlar vicdanım sızlıyor ya,öğle yemeği yememistim o yüzden cayın yanında da yedim ya biseyler. kendi evimizde olsam yine yemezdim de nedense ben bi baska eve gittigimde kendime tatil vermisim gibi hissediyorum o yüzden tavizlerim oluyo. 2 tane nisastalı kurabiye ve 3 tane yaglı gevrek yedim cayın yanında.gevrek neyse de kurabiye margarinle yapıldıgı için pisman olmadım değil neyse gari.ya yesilcey bugünkü planımda da vardı aslında ama henüz içmedim ya bugün bitki çayarından yana çok tembeldim.öğün atlamak gerçekten berbat bisey ya.öğle yemegimde yeseydim çorbamı yemeğimi o hamur islerini yemezdim.
uyarılarınız için saolun kızlar.yerimseniben
iyi akşamlar canlarım, yemeğimi yedimzemuszemus dediğim gibi nohut ve salata.Dürüm hayalim kaldı ama köpüklü kahve hayalimi gerçekleştiricem birazdankaydirigubbakcemile2
kocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))
canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))
kocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))
uyarılar işe yaramamış bakıyorum
kusura bakma artık mecburen
1 cıs=10 mekik ise
5 cıs= x
içler dışlar çarpımı falan filan
50 mekik çekiyorsun tatlım
kolay gelsin.
sorucam eğer mekiğini çekmemişsen 2 ile çarpılacak ona göre
ama yazmazsa nasıl ceza vericez ya da ödül vericez dimi yesacım
ay gülüm benim,ne kötü oluyor öyle dimi? insanın nasıl canı çekiyor:çok üzgünüm:
Benim detoxumun ilk günü biri karnıbahar yemeği yedim yazmıştıda ona bile ağzım sulanmıştı valla düşün yanikaydirigubbakcemile3
iyiki biride çıkıp bende ekler pasta yedim,profiterol yedim,kumpir yedim diye çıkmadı ekrandan bi uçan kafa atardım valla o biçimdelikafadulden
hay masallah cezaya bak -tatlicadiarzu-
canım ısım vermesın valla kalkıp kurabıye yapasım geldı nasıl yapılıyor bılmıyorum ama -tatlicadiarzu-
evet canım yaa pek fena valla ben de patlıcan yemegınden ayırdım bıtecek dıye korktum bugun de yıyemedım dolabın en arkasına sakladım sositososito yarına artık :lepi:
ayy aman aman sen de deme gripinicim yaaa kaydirigubbakcemile2
bu arada soru gelıyor detoxcular
detox yaparken maden suyu ıcılır mı şakkıdı
bence içilir sonuçta mineralli su
ama sen yine de içme boşver yarın sabah ilk işin onu içmek olsun çok canın istediyse
yok yok versinler iyi oluyo böyle ceza ona göre şekilleniyo
gerçi şey diyebilirler ağır cezalı 5 tane cıs ya da hafif cezalı 5 tane cıs filan. biz de ona göre cezayı çarparız.
bence içilir sonuçta mineralli su
ama sen yine de içme boşver yarın sabah ilk işin onu içmek olsun çok canın istediyse
uyarılar işe yaramamış bakıyorum
kusura bakma artık mecburen
1 cıs=10 mekik ise
5 cıs= x
içler dışlar çarpımı falan filan
50 mekik çekiyorsun tatlım
kolay gelsin.
sorucam eğer mekiğini çekmemişsen 2 ile çarpılacak ona göre
evet canım yaa pek fena valla ben de patlıcan yemegınden ayırdım bıtecek dıye korktum bugun de yıyemedım dolabın en arkasına sakladım sositososito yarına artık :lepi:
ayy aman aman sen de deme gripinicim yaaa kaydirigubbakcemile2
bu arada soru gelıyor detoxcular
detox yaparken maden suyu ıcılır mı şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?