50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))

canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))

yok kocum est o nası soz:))) ne yasagı :)

bundan sonra huuuu yazsanıza gareee derukkkksempatiksalakcinni

:)))))
ay güldüm de yaa.hakkatten ya bende kimler var diye bakcaktım tam cvbımı yolladıktan sonra.

iyi siz burdasınız bari...aklinialirimsmile

ne ettnz bacılar...olumunekankayizsmile
bu arada katrece yemişsin artık üzülme..psikolojik olark kilo alırsın..akannehir

ohaoldumsmile

nerde bu dalsinya gacısı nerde gripin nerde koç...
huuuuuuu

ses edin bacılar...

havar havar....sempatiksalakcinni

canım burdayımolumunekankayizsmile altta kimin topikte olduğu niye yazmıyoki artık:sm_confused: ne güzeldi öyle,böyle kaybediyoruz birbirimizi olmuyo :1no2:

uyarılar işe yaramamış bakıyorum
kusura bakma artık mecburen
1 cıs=10 mekik ise
5 cıs= x
içler dışlar çarpımı falan filan
50 mekik çekiyorsun tatlım
kolay gelsin.
sorucam eğer mekiğini çekmemişsen 2 ile çarpılacak ona göre

iyi akşamlar canlarım, yemeğimi yedimzemuszemus dediğim gibi nohut ve salata.Dürüm hayalim kaldı ama köpüklü kahve hayalimi gerçekleştiricem birazdankaydirigubbakcemile2

afiyet olsun canım iraden için tebrik ederim.

canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))

ama yazmazsa nasıl ceza vericez ya da ödül vericez dimi yesacım

ay gülüm benim,ne kötü oluyor öyle dimi? insanın nasıl canı çekiyor:çok üzgünüm:
Benim detoxumun ilk günü biri karnıbahar yemeği yedim yazmıştıda ona bile ağzım sulanmıştı valla düşün yanikaydirigubbakcemile3
iyiki biride çıkıp bende ekler pasta yedim,profiterol yedim,kumpir yedim diye çıkmadı ekrandan bi uçan kafa atardım valla o biçim
delikafadulden

hay masallah cezaya bak -tatlicadiarzu-

canım ısım vermesın valla kalkıp kurabıye yapasım geldı nasıl yapılıyor bılmıyorum ama -tatlicadiarzu-

evet canım yaa pek fena valla ben de patlıcan yemegınden ayırdım bıtecek dıye korktum bugun de yıyemedım dolabın en arkasına sakladım sositososito yarına artık :lepi:

ayy aman aman sen de deme gripinicim yaaa kaydirigubbakcemile2

bu arada soru gelıyor detoxcular

detox yaparken maden suyu ıcılır mı şakkıdı

hay masallah cezaya bak -tatlicadiarzu-

canım ısım vermesın valla kalkıp kurabıye yapasım geldı nasıl yapılıyor bılmıyorum ama -tatlicadiarzu-

yok yok versinler iyi oluyo böyle ceza ona göre şekilleniyo
gerçi şey diyebilirler ağır cezalı 5 tane cıs ya da hafif cezalı 5 tane cıs filan. biz de ona göre cezayı çarparız.

bence içilir sonuçta mineralli su
ama sen yine de içme boşver yarın sabah ilk işin onu içmek olsun çok canın istediyse

yok yok versinler iyi oluyo böyle ceza ona göre şekilleniyo
gerçi şey diyebilirler ağır cezalı 5 tane cıs ya da hafif cezalı 5 tane cıs filan. biz de ona göre cezayı çarparız.

hah bak boyle supermıs :lepi:

bence içilir sonuçta mineralli su
ama sen yine de içme boşver yarın sabah ilk işin onu içmek olsun çok canın istediyse

tamamdır canım oyle yapayım o zaman boshayallersmile ayy normalde ıcesım gelmez dolabın kapagını acıp kapattıgım ıcın onu gordum olur mu dıye sorayım dedım kaydirigubbakcemile5 kac kalorı yakar acaba kapagı acıp kapatmak -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 katrece kolay gelsin güzelim.Hadi bakalım allah güç versin,hep çene kaslarımız çalışcak değil ya,azıcıkta karın kaslarını çalıştıralım kuvvet dimikaydirigubbakcemile3 valla ben mekik çekceğime hiç yemem o cıslardan anacımeyvahedigeldismile trufcum işte böyle devam et koçum.Göster koç nasıl olunurmuş:lepi:

detoxcular bişi sorcam bende sabahları ılık suya 2 kuru kayısı ıslayıp onu yiyom detox yaparkende dewam etsem olurmu zaten kaç gündür kabızım ayıptır sölemsi (((

evet canım içilebilir sonuçta o da su ama 1 tane,fazla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…