50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda bi arkadaşın böğürtlenli ısırganlı bi çayı wardı kabızlık için miydi tam hatırlamıyomda kimindi acaba o tarifini alabilir miyim akannehir

detoxcular bişi sorcam bende sabahları ılık suya 2 kuru kayısı ıslayıp onu yiyom detox yaparkende dewam etsem olurmu zaten kaç gündür kabızım ayıptır sölemsi (((

ay kendimi çok önemli bir şahıs gibi hissettim şimdi:teytey: iyiki sizden önce yapmışız şu detoxu. Cevap veriyorum: evet yenebilir,kahvaltı ediyorsun ya canım zaten onun yanında hemen yersin kayısınıda.
Diğer soruyu alayımguclubacismile

teşekür ettim canım zemuszemus opuyorumnanaktan
böğürtlenli çay senin tarifin miydi datlum kafamçokkarıştı

teşekür ettim canım zemuszemus opuyorumnanaktan
böğürtlenli çay senin tarifin miydi datlum kafamçokkarıştı

yok canım değildi,benim bağırsak olayına öyle böğürtlen falan hikaye geliyo.Ben kökten çözüm buldum,bi hapla çözüyorum olayıkaydirigubbakcemile3

ya nereye kayboldunuz yine? senağlama nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu diyetçiler?? valla herkes kaçamak yapıyo anlaşılan CADIARZUTRUF koş kız yetiş suçüstü yaptım bunları ben,hepsine bas cezaları en ağırındandelikafadulden

ya ben çok mutsuzum millet. içimden hiç yürümek gelmiyor. spor yapmak gelmiyor. yine aynı kilom. 55.5-56..
bir aydır gram bile veremedim
hafta sonu detoksu denemeyi düşünüyorum, annemden gizli

ayyy koptummm tüm zayıflama ayları bi günde güm yani

ayy uyarıyı önce görsem yermiydim hiiçççç... ben gittim yedim geldim baktım uyarılmısım bile ve hatta son cvbımdan beri ceza bilem almısımdelikafadulden

uyumadan önce yapmaya gayret edicem bunları koçumcum yani tüm cezam 50 mekik ha kafamçokkarıştı vücüdum ısınıkken bile 10 a tamamlayamadıydım:bbo: yarım mekik olur mu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım ısım vermesın valla kalkıp kurabıye yapasım geldı nasıl yapılıyor bılmıyorum ama -tatlicadiarzu-
kocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))

canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))

yok kocum est o nası soz:))) ne yasagı :)
ay yesacım çok özür dilerim ya ben sizin detoks dün bitti biliyorum çars ya özel değil mi?özür dilerim canım ya, koç da demis gerçi yazmasa ne bilcez cezayı falan diye ama bilsem sadece yediğimi yazardım, ad vermezdim. neyse zaten ev yapımı değildi hazırdı çok hos değildi canım:)

yalnız sunu anladım yediğimizde hakivaten kendimizinde rahatsızlık duydugu bi seyi burda belirtiyoruz ki cezamız hazırlansın di mi koç? neyse ben cezamı çekebildiğim kadarını yazarım yapıp olduktan sonra:) napcam bakalım bana kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

valla koç süper bayagı otoriter buldum neyse madem öyle bi h.yedim cezamı da çekerim:) gözümde büyütmek istemiyom kızlar ama ben adamakıllı 10 mekik bile çekemiyom ya:1ninca: neyse bi kaç dk molalarla yapcam artık kaçarı yok,koç da bizim için çalısıyoaklinialirimsmile

bu arada katrece yemişsin artık üzülme..psikolojik olark kilo alırsın..akannehir

yemisim ya ben yemeye gittiğimde komsuya cezayı da yemisim meğer:) dogru diyosun ya zaten bi seyde bi taviz oldumu devamı geliyo en iyisi egzersizlerle kapatmak o tavizi.

ya ben çok mutsuzum millet. içimden hiç yürümek gelmiyor. spor yapmak gelmiyor. yine aynı kilom. 55.5-56..
bir aydır gram bile veremedim
hafta sonu detoksu denemeyi düşünüyorum, annemden gizli

ay canım valla anlıyorum bende 10gün gram verememiştim. Sonra yavaş yavaş başladım vermeye gram gram.Detoxla 2 günde gitti 1 kilo. Dene canım tabi.Acaba yeme düzeninde veya yediklerindemi bi sorun var?

evde olsam yaparım da işyerinde olmuyo. evden bi şeyler de sürekli götürülmüyo. hamur yemeyeyim diye yemiyorum işyerinde çorbayla bir dilim kepekli ekmekle filan öğleyi geçiştiriyorum ama akşam çok aç hissediyorum kendimi. eve gelince de mutlaka sebze, çorba yiyorum. ama olmuyo olmuyo... nerde hata yapıyorum bilmiyorum ya. yürüyüşü de bırakıyorum. o da değil çözüm. liposuctiondan korkmasam 100 kere yaptırmıştım şimdiye kadar. of bu popo nasıl küçülücek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…