soda su tutar canım minerallrde tuzdur ve su tutarlar...
detoxcular bişi sorcam bende sabahları ılık suya 2 kuru kayısı ıslayıp onu yiyom detox yaparkende dewam etsem olurmu zaten kaç gündür kabızım ayıptır sölemsi(((
evet canım içilebilir sonuçta o da su ama 1 tane,fazla değil
ay kendimi çok önemli bir şahıs gibi hissettim şimdi:teytey: iyiki sizden önce yapmışız şu detoxu. Cevap veriyorum: evet yenebilir,kahvaltı ediyorsun ya canım zaten onun yanında hemen yersin kayısınıda.
Diğer soruyu alayımguclubacismile
hadi yaa ozaman normaldede pek içmemek gerekkafamçokkarıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...eraber-kimsesiz-cocuklari-ziyaret-edelim.html
Kızlar İstanbul'da iseniz buyrun linke...opuyorumnanaktan
teşekür ettim canım zemuszemus opuyorumnanaktan
böğürtlenli çay senin tarifin miydi datlum kafamçokkarıştı
ay hepimiz aynı şehirde olsak ve buluşsak ne hoş olurdu dimi kızlar yaaŞeniz düşünsenize hepimiz toplanmışız bi pastanede veya restoranda gelsin kebaplar gitsin pastalar,tatlılar buluşmayı kutluyoruz:roflol:
uyarılar işe yaramamış bakıyorum
kusura bakma artık mecburen
1 cıs=10 mekik ise
5 cıs= x
içler dışlar çarpımı falan filan
50 mekik çekiyorsun tatlım
kolay gelsin.
sorucam eğer mekiğini çekmemişsen 2 ile çarpılacak ona göre
ama yazmazsa nasıl ceza vericez ya da ödül vericez dimi yesacım
canım ısım vermesın valla kalkıp kurabıye yapasım geldı nasıl yapılıyor bılmıyorum ama -tatlicadiarzu-
ay yesacım çok özür dilerim ya ben sizin detoks dün bitti biliyorum çars ya özel değil mi?özür dilerim canım ya, koç da demis gerçi yazmasa ne bilcez cezayı falan diye ama bilsem sadece yediğimi yazardım, ad vermezdim. neyse zaten ev yapımı değildi hazırdı çok hos değildi canım:)kocummmmmmmmm bu haftanın ılk cezası gelıyor katreceye :))
canım katrece bı de ne yedıgını yazmazsan soylemesı ayıp detoxdayız da canımız cekıyor :))
yok kocum est o nası soz:))) ne yasagı :)
kaydirigubbakcemile3 katrece kolay gelsin güzelim.Hadi bakalım allah güç versin,hep çene kaslarımız çalışcak değil ya,azıcıkta karın kaslarını çalıştıralım kuvvet dimikaydirigubbakcemile3 valla ben mekik çekceğime hiç yemem o cıslardan anacımeyvahedigeldismile trufcum işte böyle devam et koçum.Göster koç nasıl olunurmuş:lepi:
bu arada katrece yemişsin artık üzülme..psikolojik olark kilo alırsın..akannehir
ya ben çok mutsuzum millet. içimden hiç yürümek gelmiyor. spor yapmak gelmiyor. yine aynı kilom. 55.5-56..
bir aydır gram bile veremedim
hafta sonu detoksu denemeyi düşünüyorum, annemden gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?