kaydirigubbakcemile3 katrece kolay gelsin güzelim.Hadi bakalım allah güç versin,hep çene kaslarımız çalışcak değil ya,azıcıkta karın kaslarını çalıştıralım kuvvet dimikaydirigubbakcemile3 valla ben mekik çekceğime hiç yemem o cıslardan anacımeyvahedigeldismile trufcum işte böyle devam et koçum.Göster koç nasıl olunurmuş:lepi:
ya ben çok mutsuzum millet. içimden hiç yürümek gelmiyor. spor yapmak gelmiyor. yine aynı kilom. 55.5-56..
bir aydır gram bile veremedim
hafta sonu detoksu denemeyi düşünüyorum, annemden gizli
ya nereye kayboldunuz yine? senağlama nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu diyetçiler?? valla herkes kaçamak yapıyo anlaşılan CADIARZUTRUF koş kız yetiş suçüstü yaptım bunları ben,hepsine bas cezaları en ağırındandelikafadulden
ayyy koptummmtüm zayıflama ayları bi günde güm yani
ayy uyarıyı önce görsem yermiydim hiiçççç... ben gittim yedim geldim baktım uyarılmısım bile ve hatta son cvbımdan beri ceza bilem almısımdelikafadulden
uyumadan önce yapmaya gayret edicem bunları koçumcum yani tüm cezam 50 mekik ha kafamçokkarıştı vücüdum ısınıkken bile 10 a tamamlayamadıydım:bbo: yarım mekik olur mu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ay yesacım çok özür dilerim ya ben sizin detoks dün bitti biliyorum çars ya özel değil mi?özür dilerim canım ya, koç da demis gerçi yazmasa ne bilcez cezayı falan diye ama bilsem sadece yediğimi yazardım, ad vermezdim. neyse zaten ev yapımı değildi hazırdı çok hos değildi canım:)
yalnız sunu anladım yediğimizde hakivaten kendimizinde rahatsızlık duydugu bi seyi burda belirtiyoruz ki cezamız hazırlansın di mi koç? neyse ben cezamı çekebildiğim kadarını yazarım yapıp olduktan sonra:) napcam bakalım bana kolay gelsinkaydirigubbakcemile2
valla koç süperbayagı otoriter buldum neyse madem öyle bi h.yedim cezamı da çekerim:) gözümde büyütmek istemiyom kızlar ama ben adamakıllı 10 mekik bile çekemiyom ya:1ninca: neyse bi kaç dk molalarla yapcam artık kaçarı yok,koç da bizim için çalısıyoaklinialirimsmile
yemisim ya ben yemeye gittiğimde komsuya cezayı da yemisim meğer:) dogru diyosun ya zaten bi seyde bi taviz oldumu devamı geliyo en iyisi egzersizlerle kapatmak o tavizi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wc ye girmiştim işten geldiğimden beri hiç tartıya çıkmadımı hatırladım. bu arada baskülüde oturma odasına koymuştum .wc den çıktım koştur koştur .eşofmanları çıkardım paldır küldür.koçiş bana bakıyo cins cins.
noldu kudurdunmu????
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wc ye girmiştim işten geldiğimden beri hiç tartıya çıkmadımı hatırladım. bu arada baskülüde oturma odasına koymuştum .wc den çıktım koştur koştur .eşofmanları çıkardım paldır küldür.koçiş bana bakıyo cins cins.
noldu kudurdunmu????
tamam pazartesiden itibaren ne yedim ne içtim hepsini tutuyorum. hafta sonu detoks yapıcam çünkü.
detoxcular bişi sorcam bende sabahları ılık suya 2 kuru kayısı ıslayıp onu yiyom detox yaparkende dewam etsem olurmu zaten kaç gündür kabızım ayıptır sölemsi(((
ben ne yazdıysam çıkıyor ama:ecrin_bebek:son yazdıklarımı göremiyorum ben noluyo siteye? bilmiyorumkismile
trufçum bugün ve genel olarak yediklerim buna benzer şeyler:
sabah: 4 tane etiform bisküvi, yarım kupa açık ve şekersiz çay
bir tane minik poğaça
öğle: 1 kase çorba ve etli patates yemeğinin sadece patatesleri
1 dilim kepekli ekmek
akşam : 1 tabak sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
yatana kadar da 1 avuçtan az fındık ya da 1 elma ya da 1 portakal..
her gün bu kadar dikkatli olmayabiliyorum bazen gofret, çikolata filan da yiyorum ama o zaman daha sonraki öğünde yediklerimden kısarak cezalandırıyorum kendimi.
bi de şu var, egzersiz yapmıyorum her akşam en az 50 dk en fazla 1 saat ortalama 4,5-5 km hızla yürüyorum. bu yetersiz sanırım. :/ bazen yürümediğim de oluyor. çok az su içebiliyorum, zorla su içince midem bulanıyor.
trufçum bugün ve genel olarak yediklerim buna benzer şeyler:
sabah: 4 tane etiform bisküvi, yarım kupa açık ve şekersiz çay
bir tane minik poğaça
öğle: 1 kase çorba ve etli patates yemeğinin sadece patatesleri
1 dilim kepekli ekmek
akşam : 1 tabak sebze yemeği, 1 kase çorba, 1 kase yoğurt
yatana kadar da 1 avuçtan az fındık ya da 1 elma ya da 1 portakal..
her gün bu kadar dikkatli olmayabiliyorum bazen gofret, çikolata filan da yiyorum ama o zaman daha sonraki öğünde yediklerimden kısarak cezalandırıyorum kendimi.
bi de şu var, egzersiz yapmıyorum her akşam en az 50 dk en fazla 1 saat ortalama 4,5-5 km hızla yürüyorum. bu yetersiz sanırım. :/ bazen yürümediğim de oluyor. çok az su içebiliyorum, zorla su içince midem bulanıyor.
bu gece herkez aşkıı memnuudaa:dilcikar:
vay truf koçum benim....ne güzel yazmışsın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?