50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
truf, kardelen10

kk bugün detoks yapıyo herhalde onun da kafası karışmış baksanıza 3 diyo 2 kayıtlı kullanıcı var oysaki

o bitane benm canım..görünmez olduğum için orda yazmıyo:ecrin_bebek:

Ya truf bu günü es geçsek..
Hani detoxtan sonra rejime küçük bir mola gibi...

Yani anlayacağın ben bugün biraz fazla kaçırdım da..Ben mekik de çekemem,belim rahatsız zaten..senağlama

Söz yarın itibari ile içtiğim suyu bile yazıcam sanamafoldumben...Lütfennnnn..:Saruboceq:.

Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.

Ah canım yaaa çok üzüldüm:1no2:.Geçmiş olsun...a.s.

ayy inanmıyorum yaaa :1shok: sana yaramadı canım bu detox
annenin tuzağı ne :uhm:

bencede feleket olmuş çok üzüldüm canım benimbilmiyorumkismile

inşallah çabucak toplarsın kendini:teselli:

Detoksun bende iştah falan bırakmadığı kesin :))) Bi ara bozsam mı diye düşündüm ama.. dünden o kadar dayandım diye devam ettim. Devam ettim dediğim, arada sırada 2 3 kaşık yedim işte. Dünkünün üstüne eklediğim yoğurt ve malzemeyi, su koymadım hiç. Şimdi de su eksiğimi gidermeye çalışıyom. Yoğurt, ayran bi kaç ay yemem artık yasemincim. Ağzımın tadını bozdu.

Annem yerleri siliyordu.. ama daha çok yere serdiği dandik bi bişe yüzünden oldu. Elim en ufak bişiyde ağrıyordu, güm diye tüm ağırlığımla üstüne düşünce çok korktum. Buz koydum hemen. ışin ilgici elimde bişi yok, ama inanamıyorum cidden. Daha salı günü azcık üzerine ağırlık verdim diye ağrımaya başlamıştı.. Diz kapağımın altı şişti, bi de kalçam morardı. Ama hala aklım elimde.

Fiziksel olarak midem biraz ekşidi, onun dışında iyiyim. Ama gerginlik hat safada. Patlama hazır bomba gibiyim, ona göre :))) Teşekkürler canım.

Ben ''parmaklıklar ardındanın''müptelasıyım..
Sevenleri kızmasın ama vallahi 10 tane aşk-ı memnuya değişmem...

o da biraz fazla iç karartıcı değilmi

Selam kızlar... nasıl gidiyo detoks (eskileri okumadım)

hoşgeldin canım

canım sen söyle ona göre bişey buluruz herkese mekik cezası yok elimde başka ceza türleri de var sen yeterki söyle aklinialirimsmile

geçmiş olsun canım ya

vallahaafisfisfis

anam senin sinirli halini hiç görmedim de bilmiyomda hani tısmadım dersem yalan olur

neyse sakatlık yok çok şükürra.s Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…