işte ben de burdan öğreniyorum. daha öğreneceğim çok şey var çooook. kaydirigubbakcemile5
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
truf, kardelen10
kk bugün detoks yapıyo herhalde onun da kafası karışmış baksanıza 3 diyo 2 kayıtlı kullanıcı var oysaki
o bitane benm canım..görünmez olduğum için orda yazmıyo:ecrin_bebek:
Selam kızlar... nasıl gidiyo detoks (eskileri okumadım)
Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.
Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.
Ben ''parmaklıklar ardındanın''müptelasıyım..
Sevenleri kızmasın ama vallahi 10 tane aşk-ı memnuya değişmem...
Ya truf bu günü es geçsek..
Hani detoxtan sonra rejime küçük bir mola gibi...
Yani anlayacağın ben bugün biraz fazla kaçırdım da..Ben mekik de çekemem,belim rahatsız zaten..senağlama
Söz yarın itibari ile içtiğim suyu bile yazıcam sanamafoldumben...Lütfennnnn..:Saruboceq:.
Diz kapağımın altı şişti, bi de kalçam morardı. Ama hala aklım elimde.
Fiziksel olarak midem biraz ekşidi, onun dışında iyiyim. Ama gerginlik hat safada. Patlama hazır bomba gibiyim, ona göre :))) Teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?