50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahaafisfisfis

anam senin sinirli halini hiç görmedim de bilmiyomda hani tısmadım dersem yalan olur

neyse sakatlık çok şükürra.s Şeniz

:roflol: Tavsiyem tırsman yönünde olur canım Şeniz

Yarın sabah elimin durumu netleşmiş olur.

Sen kaç kilo verdin bugün? Doktor senden tırstı mı baya :)

Fiziksel olarak midem biraz ekşidi, onun dışında iyiyim. Ama gerginlik hat safada. Patlama hazır bomba gibiyim, ona göre :))) Teşekkürler canım.

Ya bende de ikinci günü akşamı yani dün akşam fena sinir vardı ya..Bu gün kuzu gibiyim..

Bu arada reglim gecikti,detoxdan mı acaba???

o da biraz fazla iç karartıcı değilmi

canım sen söyle ona göre bişey buluruz herkese mekik cezası yok elimde başka ceza türleri de var sen yeterki söyle aklinialirimsmile

Yok ya ,çok gerçekçi bir dizi bence..Klasik dizi kalıplarından çok farklı..Bir de Fikret Kuşkan var,bir de Nejat ışler diziye girecek...Ammannnn bir diziden daha ne isteyebilirim ki..opuyorumnanaktan

Yediklerime gelince tamam yazıcam ama diziden sonraa....

:roflol: Tavsiyem tırsman yönünde olur canım Şeniz

Yarın sabah elimin durumu netleşmiş olur.

Sen kaç kilo verdin bugün? Doktor senden tırstı mı baya :)
bugün kesin tavsiyene uyucam canımkaydirigubbakcemile3
evet ama elinin olsa şu andada sıkıntısı çıkardı meydana

inan tartılmadım mucizemi bekliyom acaba fisfisfis
bilmiyorum istediğim sonuç çıkmassa hüsrana uğrarım gibi geliyooo

dr u hallettim canım sa.....n. tekiydi zaten dr olmuşta kendini bi meret sanıyoolülülülülülü

Detoks sinir yapar bence lunapienacım. Sürekli aynı şeyi aç olmadığın halde yemeğe çalışmak..... bebişinden hatırla :)) Ben bugün acıktıkça azar azar yedim orası ayrı... Yarınki sonucu çok merak ediyorum.

Kızlar selam ben geldim, neler oldu kim kaç kilo verdi, ben de 300 gram değişiklik var geçen haftaya göre sadece, ama detox başlangıcına göre 1 kilo, ben yeni geldim eve okuldaydım, çooooook yazmışsınız tabiki okuyamadım bana yazılan bir şey varsa tekrarlayın bebiklerim öpüyorum hepinizi mucxxxxxxxxxxxx
Şeniz

ayyy cnaım yaaaaaaaa var yaa ne guzel olur kebabcıdan pastaneye ordan da stadyuma kosmaya gıderız kaydirigubbakcemile3

canım benım ne olacak hıc sorun degıl ya bıttı zaten -tatlicadiarzu- ben de bıttım -tatlicadiarzu- saka bı yana da son corbam elımde 1.5-2lıtre de su ıctım bugunkafamçokkarıştı cezanı cektın mı canım bu arada kaydirigubbakcemile5

Kızlar 50-59 arasındakiler neden zayıflıyor ki, benim boyum 1.63 kilom 52 şimdi bende mi zayıflıyım : )

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

Akıllı kız olduğun hemencecik belli oldu aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Arada sırada hafiften bişiler hissediyorum canım. O yüzden emin olamıyorum. Düşün elimin üzerine en ufak ağırlıktan ağrıyodu.. bunda nasıl bişi olmasın, hala aklım almıyor.
Sen yakın zamanda kilo aldığın için, bi de zımbırtı da var.. Senden ümitliyim ben kaydirigubbakcemile5
Sağlık ocağındakiler zaten pratisyen oluyo diye biliyorum yerimseniben

Koçumuz kim oldu, burcu listeyi yaptımı birinci kim oldu birisi listeyi kopyalasa ne güzel olur:)

Bir de bugün yediklerim, çok sağlıklı beslenemedim çünkü bütün gün dışarıdaydım.

Sabah önce 3 tane meyveli diet bisküvi
2 saat sonra kaşarlı tost
3 saat sonra 3 tane diyet bisküvi
İkindi 3 tane mini etsiz çiğ köfte(kutularda satılanlardan)yarım dilim ekmek
1 çatal revani
Akşam bir tabak mantı ve salata, bir de kola içtim yanında
En sonda 3-4 tuzlu fıstık yedim çayın yanında.

bencede aklinialirimsmile :roflol:

Selam kızlar... nasıl gidiyo detoks (eskileri okumadım)

canımmmm nırdesın sen bozmadın degıl mı canım benım yaa yuru be kım tutar senı avelonum benım Şeniz

ayyy hıc kıyamam canım ya gecmıs olsun opuyorumnanaktan daha ne yapacaksın detox yaptın ya -tatlicadiarzu-

Bütün gün yürüdüm bu arada çoooook yürüdüm.

ohhh sefam olsun ne guzel ıste olumunekankayizsmile

ben de 300 gram değişiklik var geçen haftaya göre sadece, ama detox başlangıcına göre 1 kilo,

vallaaha burayı anlamadım detox kafaya vurdukaydirigubbakcemile3

Geçen hafta 59.4 e düşmüştüm ya en son tatlım tickerımdaki gibi, sonra haftasonu şu akraba ziyaretlerinde 60.1 oldum birden, gelir gelmez detoksa girince 59.1 oldum yani. opuyorumnanaktan

A
Sen yakın zamanda kilo aldığın için, bi de zımbırtı da var.. Senden ümitliyim ben kaydirigubbakcemile5
Sağlık ocağındakiler zaten pratisyen oluyo diye biliyorum yerimseniben

ben kendimden ümitli değilim yaa neyse :bbo:

ama hiçbir şekilde yaramazlık neyin yapmadım vallahaa sadece peynirim tuzluydu yumurtaya bile tuz atmadım

yeşil çaydan başkada içmedim

vallaha ne bileyim akıl veriyomuş merveye g...i.z....ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…