Teşekkürler cezacı koçum :)
vallahaafisfisfis
anam senin sinirli halini hiç görmedim de bilmiyomda hani tısmadım dersem yalan olur
neyse sakatlık çok şükürra.s Şeniz
Fiziksel olarak midem biraz ekşidi, onun dışında iyiyim. Ama gerginlik hat safada. Patlama hazır bomba gibiyim, ona göre :))) Teşekkürler canım.
o da biraz fazla iç karartıcı değilmi
canım sen söyle ona göre bişey buluruz herkese mekik cezası yok elimde başka ceza türleri de var sen yeterki söyle aklinialirimsmile
bugün kesin tavsiyene uyucam canımkaydirigubbakcemile3:roflol: Tavsiyem tırsman yönünde olur canım Şeniz
Yarın sabah elimin durumu netleşmiş olur.
Sen kaç kilo verdin bugün? Doktor senden tırstı mı baya :)
:roflol:
Sen kaç kilo verdin bugün?
ben tartılmadım da
sen tartıldınmı???
ben de 300 gram değişiklik var geçen haftaya göre sadece, ama detox başlangıcına göre 1 kilo,
ay hepimiz aynı şehirde olsak ve buluşsak ne hoş olurdu dimi kızlar yaaŞeniz düşünsenize hepimiz toplanmışız bi pastanede veya restoranda gelsin kebaplar gitsin pastalar,tatlılar buluşmayı kutluyoruz:roflol:
ayyy
ay yesacım çok özür dilerim ya ben sizin detoks dün bitti biliyorum çars ya özel değil mi?özür dilerim canım ya, koç da demis gerçi yazmasa ne bilcez cezayı falan diye ama bilsem sadece yediğimi yazardım, ad vermezdim. neyse zaten ev yapımı değildi hazırdı çok hos değildi canım:)
yalnız sunu anladım yediğimizde hakivaten kendimizinde rahatsızlık duydugu bi seyi burda belirtiyoruz ki cezamız hazırlansın di mi koç? neyse ben cezamı çekebildiğim kadarını yazarım yapıp olduktan sonra:) napcam bakalım bana kolay gelsinkaydirigubbakcemile2
.
Kızlar 50-59 arasındakiler neden zayıflıyor ki, benim boyum 1.63 kilom 52 şimdi bende mi zayıflıyım : )
bugün kesin tavsiyene uyucam canımkaydirigubbakcemile3
evet ama elinin olsa şu andada sıkıntısı çıkardı meydana
inan tartılmadım mucizemi bekliyom acaba fisfisfis
bilmiyorum istediğim sonuç çıkmassa hüsrana uğrarım gibi geliyooo
dr u hallettim canım sa.....n. tekiydi zaten dr olmuşta kendini bi meret sanıyoolülülülülülü
ayyy cnaım yaaaaaaaa var yaa ne guzel olur kebabcıdan pastaneye ordan da stadyuma kosmaya gıderız kaydirigubbakcemile3
canım benım ne olacak hıc sorun degıl ya bıttı zaten -tatlicadiarzu- ben de bıttım -tatlicadiarzu- saka bı yana da son corbam elımde 1.5-2lıtre de su ıctım bugunkafamçokkarıştı cezanı cektın mı canım bu arada kaydirigubbakcemile5
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
Selam kızlar... nasıl gidiyo detoks (eskileri okumadım)
Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.
Bütün gün yürüdüm bu arada çoooook yürüdüm.
ben de 300 gram değişiklik var geçen haftaya göre sadece, ama detox başlangıcına göre 1 kilo,
vallaaha burayı anlamadım detox kafaya vurdukaydirigubbakcemile3
A
Sen yakın zamanda kilo aldığın için, bi de zımbırtı da var.. Senden ümitliyim ben kaydirigubbakcemile5
Sağlık ocağındakiler zaten pratisyen oluyo diye biliyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?