50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen hafta 59.4 e düşmüştüm ya en son tatlım tickerımdaki gibi, sonra haftasonu şu akraba ziyaretlerinde 60.1 oldum birden, gelir gelmez detoksa girince 59.1 oldum yani. opuyorumnanaktan

hmmmm anladımmm bebişim o zaman detox iyi olmuş senin için:lepi:

Hoşgeldin scyllaacım , sen sabah kilom aynı dememiş miydin :uhm:

Yasemincim 500 gr verdim bugün.

Hoşbulduk kuzum Şeniz
İlk gün 1 kilo verdim ikinci gün vermedim aynı kaldım İlk gün söylemiştim ya 59.1 dim diye onun için aynıyım dedim:)

canım benım kacamak yapmamıssın hıc eee nıye gıtmesın kı herkesten gıtmıs bızım ne eksıgımız var -tatlicadiarzu-

valla ben de 2 gun 0 kacamak
2 saat arayla corba ıcıldı
kahvaltı normal yapıldı
3 vıdeo da yapıldı

ee gıtsın artık :lepi:

Teşekkürler yesacım, bugün çok az yedim.. detoks ne kadar tam oldu bilemeyeğim ama kesin kilo vermişimdir.

canım benım vermıssındır tabııı kı Şeniz

Hoşbulduk kuzum Şeniz
İlk gün 1 kilo verdim ikinci gün vermedim aynı kaldım İlk gün söylemiştim ya 59.1 dim diye onun için aynıyım dedim:)
Haaaaaaaaaaa, annadım şimdi kaydirigubbakcemile3 Ben de herkes veriyo bu kız niye veremedi diye meraklandıydım. Bi de senin resmin naomi watts ın fotosuydu ya... kafamda sen osun. Pek de bi narinsin yani.. veremeyince şaşırdıydım boshayallersmile
Afiyet olsun canım ya... cokacimcoook
bugün 500 dün sürprizmibilmiyorumkismile

Bu sefer annamadım seni yasemincim puzzle ım Şeniz

canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??

Sorma çok benzerim Bir tek saç rengim benziyor ne yazık ki Sen beni görmedin mi ki Narin yapılıyım evet ama kilolarım hep alt kısımlarda

canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??

çoktur canım içme.

DETOX YAPANLAR OKUMASIN LÜTFEN..

Sabah:
3 tane kuru kayısı
2 bardak su

Bir saat sonra:
1,5 dilim patatesli börek (Hani dün akşam kocişe yaptıklarımdan)
4 tane yeşil zeytin
Birazcık tel peynir
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
Tavuk göğsü (Miktarı nasıl yazılır ki bunun 1 porsiyon işte)

Ara:4 fındık
1 ceviz
1 şişe soda

Akşam:
1 tabak yayla çorbası
4 tane parmak sosis
Bollll tarafından çok az yağlı salata
1 kupa şekersiz çay...

Hepsi bu kadar...:çok üzgünüm:

Cezamı bekliyor,saygılarımı arz ediyorum sayın koçummm...senağlama

vallaha bizim kafaya vurduuu:roflol:

yanii diyom bugün 500 gr e dün hiçmi veremedin kötükedihüso

yani 2 günde 500 gr mı:ecrin_bebek:
Canım dün sabah tartıda 57,7 idim. Bu sabah 57,2.
O 500gr ı bu sabah wc de mi yoksa dün mü verdim, detayını bilmiyom Şeniz

ya canım bugun degıl yaaa yarın yarın aklinialirimsmile bı de sutle yaparım daha ıyı olur ara ogun mıs gıbı alsanaalsanasmile
Neskafenin zararlarını yasemine sor :1closedeyes:
Sorma çok benzerim Bir tek saç rengim benziyor ne yazık ki Sen beni görmedin mi ki Narin yapılıyım evet ama kilolarım hep alt kısımlarda
Herkesin kendine has bi güzelliği vardır bence bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Duyanda arada çok fark oldunu sanar, o kadarcık fazlan ne kadar farklılık yaratır ki kaydirigubbakcemile5

canım 2 gun olmadı kı daha avelonun 1 gun oldu sempatiksalakcinni
hee tamam zaten sabah tartılmış ben bugün akşam falanmı tartıldı diyodum

huuu hem sen ne neskafesinden bahsdiyon bakem:mymeka:

yaa ben yapmadım o işi ki benimki seninkinden çok daha sağlıklı bikerem :mymeka: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…