Geçen hafta 59.4 e düşmüştüm ya en son tatlım tickerımdaki gibi, sonra haftasonu şu akraba ziyaretlerinde 60.1 oldum birden, gelir gelmez detoksa girince 59.1 oldum yani. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin scyllaacım , sen sabah kilom aynı dememiş miydin :uhm:
Yasemincim 500 gr verdim bugün.
Hoşgeldin scyllaacım , sen sabah kilom aynı dememiş miydin :uhm:
Yasemincim 500 gr verdim bugün.
ben kendimden ümitli değilim yaa neyse :bbo:
ama hiçbir şekilde yaramazlık neyin yapmadım vallahaa sadece peynirim tuzluydu yumurtaya bile tuz atmadım
yeşil çaydan başkada içmedim
vallaha ne bileyim akıl veriyomuş merveye g...i.z....ı
Teşekkürler yesacım, bugün çok az yedim.. detoks ne kadar tam oldu bilemeyeğim ama kesin kilo vermişimdir.
Haaaaaaaaaaa, annadım şimdi kaydirigubbakcemile3 Ben de herkes veriyo bu kız niye veremedi diye meraklandıydım. Bi de senin resmin naomi watts ın fotosuydu ya... kafamda sen osun. Pek de bi narinsin yani.. veremeyince şaşırdıydım boshayallersmileHoşbulduk kuzum Şeniz
İlk gün 1 kilo verdim ikinci gün vermedim aynı kaldımİlk gün söylemiştim ya 59.1 dim diye onun için aynıyım dedim:)
bugün 500 dün sürprizmibilmiyorumkismile
vallaha bizim kafaya vurduuu:roflol:Bu sefer annamadım seni yasemincim puzzle ım Şeniz
:1shok:klava: :mymeka: :1closedeyes: lülülülülülü
vallaha bizim kafaya vurduuu:roflol:
yanii diyom bugün 500 gr e dün hiçmi veremedin kötükedihüso
yani 2 günde 500 gr mı:ecrin_bebek:
Haaaaaaaaaaa, annadım şimdi kaydirigubbakcemile3 Ben de herkes veriyo bu kız niye veremedi diye meraklandıydım. Bi de senin resmin naomi watts ın fotosuydu ya... kafamda sen osun. Pek de bi narinsin yani.. veremeyince şaşırdıydım boshayallersmile
Afiyet olsun canım ya... cokacimcoook
canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??
canım benım kacamak yapmamıssın hıc eee nıye gıtmesın kı herkesten gıtmıs bızım ne eksıgımız var -tatlicadiarzu-
ne bilem yaa spor neyim yapmadım ben sadeca dün çarşı pazar gezdimm
birde benim çorbaya attığım acı pul biber genelde tuzlu oluyoo sadece bugün atmadım
ooooof korkuyom işteesenağlama
bu detox beni hashaslaştırdııı:sinifsinif:
Canım dün sabah tartıda 57,7 idim. Bu sabah 57,2.vallaha bizim kafaya vurduuu:roflol:
yanii diyom bugün 500 gr e dün hiçmi veremedin kötükedihüso
yani 2 günde 500 gr mı:ecrin_bebek:
Neskafenin zararlarını yasemine sor :1closedeyes:ya canım bugun degıl yaaa yarın yarın aklinialirimsmile bı de sutle yaparım daha ıyı olur ara ogun mıs gıbı alsanaalsanasmile
Herkesin kendine has bi güzelliği vardır bence bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Duyanda arada çok fark oldunu sanar, o kadarcık fazlan ne kadar farklılık yaratır ki kaydirigubbakcemile5Sorma çok benzerimBir tek saç rengim benziyor ne yazık ki Sen beni görmedin mi ki Narin yapılıyım evet ama kilolarım hep alt kısımlarda
hee tamam zaten sabah tartılmış ben bugün akşam falanmı tartıldı diyodumcanım 2 gun olmadı kı daha avelonun 1 gun oldu sempatiksalakcinni
DETOX YAPANLAR OKUMASIN LÜTFEN..
Öğlen:
Tavuk göğsü
offfffff be gülüm yarın olmasın istiyorum yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?