50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesin kendine has bi güzelliği vardır bence bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Duyanda arada çok fark oldunu sanar, o kadarcık fazlan ne kadar farklılık yaratır ki kaydirigubbakcemile5

Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
Bu arada bebikler ilk sizinle paylaşmak istedim, benim burnum küçükken geçirdiğim bir kazadan dolayı tıkalı. 2 deliği de yarıdan fazla kapalı. O yüzden ameliyat olmam gerekiyor artık, yaş ilerledikçe nefes alma problemim gittikçe artıyor, yarın doktora gidicem gün almak için ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile buradakilere danışıcam biraz, aranızda buna benzer ameliyat geçiren oldu mu?

tamam harfi harfine uygulayacağım bunu. bakalım ne değişecek.

kızlar selam...

işte çalıştığım yetmedi, eve getirdim bi dünya içim var şimdi:bbo:

yediklerimi yazayım da eli maşalı koç yorum yapsın bakalımklava:

uyanınca: 1 kuru kayısı + 1 bardak ılık su
kahvaltı: 1 adet zeytinli açma + 1 bardak şekersiz çay + 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (açmaya kızarsınız biliyorum ama sıcacıktı, hem de detoks sonrası dayanamadım)
ara: şekersiz nescafe + 2 adet yulaflı biskuvi
öglen: köfteli salata ( 4 tane ufak ızgara köfte var içinde)
ara: yeşil çay + 2 yulaflı biskuvi
akşam: bir tabak kıymalı lahana yemeği + yoğurt

su içtim gün içinde bol bol. spor yok ama hiç:tomato:

gördüm canım inceciksinnn bikere hemde öylesinede demiyom yaniiiŞeniz

öbür konu içinde geçmiş olsun bi fikrim yok

ama kızımında burnunda baya kemik var işte bide belli bir yaşı bekliyoruz

Vücudunun üst ve alt tarafındaki farklılıktan bahsetmiştim canım.. ama üstü kapalı yazmışım baya sempatiksalakcinni
Korkma canım. Senin problemin tam olarak nerden kaynaklandığını anlamadım ama tanıdıklarımdan ilkokul çağında bademcik, burun(geniz) daki et için operasyon geçirenler var. Korkacak bişi yok. Geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Sağlık ocağındakiler zaten pratisyen oluyo diye biliyorum yerimseniben

Bundan 4-5 sene önce bir profun koyamadığı teşhisi,bir köyün sağlık ocağında çalışan pratisyen bir arkadaşımız koymuş,hasta adamı yeniden yaşama bağlamıştı..

Pratisyenleri çok da küçümsemeyin arkadaşlar...Uzmanlar tek bir konunun uzmanı oluyorlar ama deneyimli bir pratisyen inanın her dalın uzmanı olabiliyor...(Bu sözü de bir profdan duymuştum)...

Yaseminin kızına yapılan saygısızlık o insanın mesleğindeki skala ile değil tamamen karakter yapısı ile ilgili bence..

ay kızlar aşkı memnuya daldım takılamadım size bugün. zaten oturdum 1 tabak nohut yedim bugün üstünede 6-7 tane burçak.bugün akşam biraz:bbo:

Canım du hele bi yaw... o dr. bağırarak ders vermeye çalıştığı için ona hitap ettim. Bana denk gelen pratisyenler genelde çok bilgisizdi ne yazık ki boshayallersmile Okulun revirinde az başımı belaya sokmadılar.
Ama tabiki ezber bi sınavla kimsenin tıp bilgisini sorgulamıyorum. boshayallersmile

cezanı cektın mı canım bu arada kaydirigubbakcemile5

:mymeka: :mymeka: :mymeka:

kızlar vallahada çektimhihoyyythihoyyyt hayatımda ilk kez bu kadar çok mekik çekiyorum:lepi: sağolasın koçum ya.az önceki reklam arasında çektim .ama destek almadan kalkamadım.ayaklarımı koltugun altına taktım kalkarken taytımdan çekerek destek aldım ammana 50 yide tamamladım vallah-tatlicadiarzu-hihoyyyt

canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??

canım bende çov tüketiyodum bi ara ve o ara çok kilo aldım. sonra ü bi arada veya süt tozulu yerine sütlü ve az sekerli tercih ettim.

slm arkadaşlar,yeni geldim evime,arkadaştaydım, neler neler yapmış. ama çok bir şey yemedim.sağlıksız oldu gerçi,tamamen karbonhidrattan oluşan bir öğün. şimdi süt içicem ,dengeler biraz.
1 kase patates salatası,1/2 sigara böreği,1 dilim browni yedim. akşam öğünüm bu.

hani kimi bastın gripincim.

linguist,yesa,evcadısı birde yasemin76 hepsi kaçamak yaptı,konuşup dururken birden ortadan kayboluverdiler,uzun süre de gelmediler :jeyyar: hem daha aşkı memnu başlamamıştı bile.kesin hüplettiler cısları mideyelülülülülülü.Danışıklı dövüş bunlar koçum trufumbuyrunnnnnnnnn hepsi 50şer mekiği hakettia.s
nasılım ama,benden kaçmaz :jeyyar: hade bakem itiraf edin,sizi gidiler sizi

Kötü bi zamanı seçtin bu öğün için, truf spor cezası yağdırıyor kaydirigubbakcemile2
Çok da bişi yememişsin bence, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

Kötü bi zamanı seçtin bu öğün için, truf spor cezası yağdırıyor kaydirigubbakcemile2
Çok da bişi yememişsin bence, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5

çok değil canım ,hemen doydum zaten.pek yemedim. yemeyince de sohbetin tadı çıkmıyor emeğe saygı,o kadar emek vermiş ,olur mu yememek,olmaz!

tabikide canım haklısın
zaten konumu gereği yapmaması gereken ve söylememesi gereken kelimeler var karekter meselesinden bahsettim ben zaten bilmiyorumkismile
boşverdim artık lunacım :umursamaz:ben ona diyeceğmi dedim

ilgin için sağolŞeniz

Detoks bitince bi daha bu çorbadan bahsetmeyelim bence boshayallersmile

a.s haklısın canım,ama ayda bir yapcaz ya bu detoxu o nedenle daha çook duyucaz bu çorbayı

canım çok geçmiş olsun.Demek ondan yoktun bütün gün.İyi kötü bişey daha olmamışopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…