ya canım bugun degıl yaaa yarın yarın aklinialirimsmile bı de sutle yaparım daha ıyı olur ara ogun mıs gıbı alsanaalsanasmile
Herkesin kendine has bi güzelliği vardır bence bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Duyanda arada çok fark oldunu sanar, o kadarcık fazlan ne kadar farklılık yaratır ki kaydirigubbakcemile5
ben azlığına takılmadım da
1- sabahleyin ya form bisküvi ye ya poğaça ye birinden birini çıkar yerine peynir koy
2- akşamki yediğin fındığı ilk aranda ye birazını
3- öğlenki yediğin etli patates yemeğinin keşke patateslerini ayırsanda etlerini yesen yanındda da yoğurt ya da salata patates ve bezelye diyet yemeği değildir
4- akşam ki yediğin fındığın ya da bademin 2-3 tanesini bu arada ye
5- akşam 1 kepçe çorba yanına sebze yemeği ve yoğurt ye
6- akşam yemeğinden sonra elma ya da başka bir meyve olarak son ara öğününü yap
günlük 8 bardak suyunu iç
50 dk lık yürüyüşünü 60 a çıkar bakalım nasıl farkedecek
herkes seviyo herhalde şu aşkı memnuyu
Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
Bu arada bebikler ilk sizinle paylaşmak istedim, benim burnum küçükken geçirdiğim bir kazadan dolayı tıkalı. 2 deliği de yarıdan fazla kapalı. O yüzden ameliyat olmam gerekiyor artık, yaş ilerledikçe nefes alma problemim gittikçe artıyor, yarın doktora gidicem gün almak için ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile buradakilere danışıcam biraz, aranızda buna benzer ameliyat geçiren oldu mu?
Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
Bu arada bebikler ilk sizinle paylaşmak istedim, benim burnum küçükken geçirdiğim bir kazadan dolayı tıkalı. 2 deliği de yarıdan fazla kapalı. O yüzden ameliyat olmam gerekiyor artık, yaş ilerledikçe nefes alma problemim gittikçe artıyor, yarın doktora gidicem gün almak için ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile buradakilere danışıcam biraz, aranızda buna benzer ameliyat geçiren oldu mu?
Sağlık ocağındakiler zaten pratisyen oluyo diye biliyorum yerimseniben
ben gidiyom çorbamın sonunu içeyim yarım saat rötarlı olaraksempatiksalakcinni
Bundan 4-5 sene önce bir profun koyamadığı teşhisi,bir köyün sağlık ocağında çalışan pratisyen bir arkadaşımız koymuş,hasta adamı yeniden yaşama bağlamıştı..
Pratisyenleri çok da küçümsemeyin arkadaşlar...Uzmanlar tek bir konunun uzmanı oluyorlar ama deneyimli bir pratisyen inanın her dalın uzmanı olabiliyor...(Bu sözü de bir profdan duymuştum)...
Yaseminin kızına yapılan saygısızlık o insanın mesleğindeki skala ile değil tamamen karakter yapısı ile ilgili bence..
estağfirullah herşey sizin için
5 er 5 er ara vererek çeksende bu gece çekilecek o 50 mekik
hadi görüyüm seni. gazan mübarek olsun
bi daha cıs yerken 50 kere düşünürsün artık
cık cık cık adamı da heveslendirmişsin kaydirigubbakcemile3
cezanı cektın mı canım bu arada kaydirigubbakcemile5
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??
hani kimi bastın gripincim.
slm arkadaşlar,yeni geldim evime,arkadaştaydım, neler neler yapmış. ama çok bir şey yemedim.sağlıksız oldu gerçi,tamamen karbonhidrattan oluşan bir öğün. şimdi süt içicem ,dengeler biraz.
1 kase patates salatası,1/2 sigara böreği,1 dilim browni yedim. akşam öğünüm bu.
DETOX YAPANLAR OKUMASIN LÜTFEN..
Öğlen:
Tavuk göğsü
offfffff be gülüm yarın olmasın istiyorum yasakkelime
Kız baştaki uyarıyı görmedin mi????
Lunapienacım çok bişi yememişsin ki... böreği sonuçta sabah yedin. Geçmiş olsun :))
Lunapienacım bi de merak ettim, o tavuk tatlı mı tuzlu
Öğlenki tavuk göğsü maalesef tatlı hayatımmm....klava:
Canım du hele bi yaw... o dr. bağırarak ders vermeye çalıştığı için ona hitap ettim. Bana denk gelen pratisyenler genelde çok bilgisizdi ne yazık ki boshayallersmile Okulun revirinde az başımı belaya sokmadılar.
Ama tabiki ezber bi sınavla kimsenin tıp bilgisini sorgulamıyorum. boshayallersmile
Canım seni kırmak değil amacım,lütfen yanlış anlama...
Sadece bazı nedenlerden dolayı biraz alınganlık yaptım yazılanlara belki..Ama herkesin düşüncesine sonsuz saygı duyuyorum bu arada..Seni de çok seviyorummmm...kaydirigubbakcemile3
Kötü bi zamanı seçtin bu öğün için, truf spor cezası yağdırıyor kaydirigubbakcemile2
Çok da bişi yememişsin bence, afiyet olsun kaydirigubbakcemile5
Bundan 4-5 sene önce bir profun koyamadığı teşhisi,bir köyün sağlık ocağında çalışan pratisyen bir arkadaşımız koymuş,hasta adamı yeniden yaşama bağlamıştı..
Pratisyenleri çok da küçümsemeyin arkadaşlar...Uzmanlar tek bir konunun uzmanı oluyorlar ama deneyimli bir pratisyen inanın her dalın uzmanı olabiliyor...(Bu sözü de bir profdan duymuştum)...
Yaseminin kızına yapılan saygısızlık o insanın mesleğindeki skala ile değil tamamen karakter yapısı ile ilgili bence..
Detoks bitince bi daha bu çorbadan bahsetmeyelim bence boshayallersmile
Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?