çoktur canım içme.
ne bilem yaa spor neyim yapmadım ben sadeca dün çarşı pazar gezdimm
birde benim çorbaya attığım acı pul biber genelde tuzlu oluyoo sadece bugün atmadım
ooooof korkuyom işteesenağlama
bu detox beni hashaslaştırdııı:sinifsinif:
Neskafenin zararlarını yasemine sor :1closedeyes:
huuu hem sen ne neskafesinden bahsdiyon bakem:mymeka:
:
linguist,yesa,evcadısı birde yasemin76 hepsi kaçamak yaptı,konuşup dururken birden ortadan kayboluverdiler,uzun süre de gelmediler :jeyyar: hem daha aşkı memnu başlamamıştı bile.kesin hüplettiler cısları mideyelülülülülülü.Danışıklı dövüş bunlar koçum trufumbuyrunnnnnnnnn hepsi 50şer mekiği hakettia.s
nasılım ama,benden kaçmaz :jeyyar: hade bakem itiraf edin,sizi gidiler sizi
tabikide canım haklısın
zaten konumu gereği yapmaması gereken ve söylememesi gereken kelimeler var karekter meselesinden bahsettim ben zaten bilmiyorumkismile
boşverdim artık lunacım :umursamaz:ben ona diyeceğmi dedim
ilgin için sağolŞeniz
kızlar vallahada çektimhihoyyythihoyyyt hayatımda ilk kez bu kadar çok mekik çekiyorum:lepi: sağolasın koçum ya.az önceki reklam arasında çektim .ama destek almadan kalkamadım.ayaklarımı koltugun altına taktım kalkarken taytımdan çekerek destek aldım ammana 50 yide tamamladım vallah-tatlicadiarzu-hihoyyyt
tabikide canım haklısın
zaten konumu gereği yapmaması gereken ve söylememesi gereken kelimeler var karekter meselesinden bahsettim ben zaten bilmiyorumkismile
boşverdim artık lunacım :umursamaz:ben ona diyeceğmi dedim
ilgin için sağolŞeniz
hmmm yarınsa tamam da ben bile sade içmeye başladım neskafeyi bırak sütü neyinsempatiksalakcinni
Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
?
Detoks bitince bi daha bu çorbadan bahsetmeyelim bence boshayallersmile
kızlar vallahada çektimhihoyyythihoyyyt hayatımda ilk kez bu kadar çok mekik çekiyorum:lepi: sağolasın koçum ya.az önceki reklam arasında çektim .ama destek almadan kalkamadım.ayaklarımı koltugun altına taktım kalkarken taytımdan çekerek destek aldım ammana 50 yide tamamladım vallah-tatlicadiarzu-hihoyyyt
canım bende çov tüketiyodum bi ara ve o ara çok kilo aldım. sonra ü bi arada veya süt tozulu yerine sütlü ve az sekerli tercih ettim.
linguist,yesa,evcadısı birde yasemin76 hepsi kaçamak yaptı,konuşup dururken birden ortadan kayboluverdiler,uzun süre de gelmediler :jeyyar: hem daha aşkı memnu başlamamıştı bile.kesin hüplettiler cısları mideyelülülülülülü.Danışıklı dövüş bunlar koçum trufumbuyrunnnnnnnnn hepsi 50şer mekiği hakettia.s
nasılım ama,benden kaçmaz :jeyyar: hade bakem itiraf edin,sizi gidiler sizi
Nescafenin 2'si 1arada olanında bile 60 kalori falan var..Diğerini düşünün artıkın...
arkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi
ayyyyyy canım masallah masallah da yarım mekık cek tam cekme sakın delikafadulden
ayy ben ıcmeyım o zaman ya da sadece yarın 1 tane ıceyım hem sutlu hem de az sekrlı olanından :))
arkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi
haddeee noldu la şinmdii valaa ben bişey yapmadımm ohaoldumsmile
kız sen aranıyon bak yyazdım bunu biyere:roflol:
aaaaaaaaaaaaaa laflara bak valla detox corbası ıctım bı de su bı de wc ye cıktım buyuk olanından hem de cok mutluyum bu da yansır tartıya ınsallah -tatlicadiarzu-
Sana da alkisalkisalkis
evet canım. ben wc 'yle arası iyi diye çok içiyodum bi ara ve o ara kuru kayısı da çov tüketiyodum ama kısa sürede 2 kiolo falan almıstım.
ne zamandır içmiyorum ya nescafe çok özledim. çayı 5 senedir falan sekersiz içiyorum ama kahveye henüz alısamadım.alısınca bende az sütle içicem.ama süt tozu veya 3 ü bi aradaları düsünmüyorum çok asırı canım cekmedikçe:)
canım 60 kalorı cok mu kı yaa bilmiyorumkismile sütle ıcıyım ben 1 bardak ara ögün sempatiksalakcinni
-
gördüm canım inceciksinnn bikere hemde öylesinede demiyom yaniiiŞeniz
öbür konu içinde geçmiş olsun bi fikrim yok
ama kızımında burnunda baya kemik var işte bide belli bir yaşı bekliyoruz
Vücudunun üst ve alt tarafındaki farklılıktan bahsetmiştim canım.. ama üstü kapalı yazmışım baya sempatiksalakcinni
Korkma canım. Senin problemin tam olarak nerden kaynaklandığını anlamadım ama tanıdıklarımdan ilkokul çağında bademcik, burun(geniz) daki et için operasyon geçirenler var. Korkacak bişi yok. Geçmiş olsun opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar,yeni geldim evime,arkadaştaydım, neler neler yapmış. ama çok bir şey yemedim.sağlıksız oldu gerçi,tamamen karbonhidrattan oluşan bir öğün. şimdi süt içicem ,dengeler biraz.
1 kase patates salatası,1/2 sigara böreği,1 dilim browni yedim. akşam öğünüm bu.
canım sutlu olsa daha ıyı degıl mı bilmiyorumkismile
anam manken gıbı kız valla ben gordum :lepi:
-
bence de masallah iradene.kıyısından kösesinden dahi bakmıs olmamak büyük basarıvereliniortak
ya kızlar siz aksam saat kaçtan sonra hiç bi sey yemiyosunuz? meyvedemi yemiyosunuz?
yok önemli bişey değil tatlım kızımın yaşadığı bir sorun sadecenoduki yasemincim? ben kaçırdım sanırım:sm_confused:
körolasıca nefsimiz yaÇok üzgünüm çoook:sm_cool::sm_cool:
Hayır belki çok değil ama hani şekersiz ya kalorisi yok zannediliyor genelde.Halbuki içindeki süt tozu oldukça yağlı...
Ama sen sek nescafeye süt katmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla..Ben de ara öğünlerde öyle yapıyorum zaten...Süt tozu beni çok irite ediyor da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?