50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoktur canım içme.

hadı canım ya tuh kaydirigubbakcemile

ayy hashas halını yırım sempatiksalakcinni yok yok merak etme gıder gıder benım bu sabah gıttıgı kadar gıderse yasadık olumunekankayizsmile

Neskafenin zararlarını yasemine sor :1closedeyes:

huuu hem sen ne neskafesinden bahsdiyon bakem:mymeka:
:

canım yarın ıceyım dıyordum bı de su ıle degıl de daha saglıklı olsun dıye sut ıle yapayım dıyordum ama -tatlicadiarzu-

haddeee noldu la şinmdii valaa ben bişey yapmadımm ohaoldumsmile
kız sen aranıyon bak yyazdım bunu biyere:roflol:

noduki yasemincim? ben kaçırdım sanırım:sm_confused:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

hmmm yarınsa tamam da ben bile sade içmeye başladım neskafeyi bırak sütü neyinsempatiksalakcinni

canım sutlu olsa daha ıyı degıl mı bilmiyorumkismile

Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
?

anam manken gıbı kız valla ben gordum :lepi:

Detoks bitince bi daha bu çorbadan bahsetmeyelim bence boshayallersmile

bence de :1hug:

ayyyyyy canım masallah masallah da yarım mekık cek tam cekme sakın delikafadulden

ayy ben ıcmeyım o zaman ya da sadece yarın 1 tane ıceyım hem sutlu hem de az sekrlı olanından :))

aaaaaaaaaaaaaa laflara bak valla detox corbası ıctım bı de su bı de wc ye cıktım buyuk olanından hem de cok mutluyum bu da yansır tartıya ınsallah -tatlicadiarzu-

arkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi

Nescafenin 2'si 1arada olanında bile 60 kalori falan var..Diğerini düşünün artıkın...

canım 60 kalorı cok mu kı yaa bilmiyorumkismile sütle ıcıyım ben 1 bardak ara ögün sempatiksalakcinni

afferin valla ben de yemedım bı sey kocum sadece corba ıctım gun boyu bana da bı ödül mumkunse -tatlicadiarzu-

ayyyyyy canım masallah masallah da yarım mekık cek tam cekme sakın delikafadulden

ayy ben ıcmeyım o zaman ya da sadece yarın 1 tane ıceyım hem sutlu hem de az sekrlı olanından :))

evet canım. ben wc 'yle arası iyi diye çok içiyodum bi ara ve o ara kuru kayısı da çov tüketiyodum ama kısa sürede 2 kiolo falan almıstım.

ne zamandır içmiyorum ya nescafe çok özledim. çayı 5 senedir falan sekersiz içiyorum ama kahveye henüz alısamadım.alısınca bende az sütle içicem.ama süt tozu veya 3 ü bi aradaları düsünmüyorum çok asırı canım cekmedikçe:)

Sana da alkisalkisalkis

haddeee noldu la şinmdii valaa ben bişey yapmadımm ohaoldumsmile
kız sen aranıyon bak yyazdım bunu biyere:roflol:

aaaaaaaaaaaaaa laflara bak valla detox corbası ıctım bı de su bı de wc ye cıktım buyuk olanından hem de cok mutluyum bu da yansır tartıya ınsallah -tatlicadiarzu-

bana ne bana ne,tek bi gittiniz bi dahada gelmediniz bende biraz dedektiflikle çözüverdim olayılaelaelaelaelae
zaten bugün kaçamak yapan yapana.Cezalar yağacak yağmur gibi kaydirigubbakcemile3

bence de masallah iradene.kıyısından kösesinden dahi bakmıs olmamak büyük basarıvereliniortak

ya kızlar siz aksam saat kaçtan sonra hiç bi sey yemiyosunuz? meyvedemi yemiyosunuz?

tamamdır canım benım o zaman kucuk bardakta nefsım körelsin diye iceyim ben sabah -tatlicadiarzu-

@gribincim valla ben 0 kacamak ornek ogrencıyım ya o yuzden yapmadım :)) yapmam da :))

ayy demın geldım wc den yıne ben gıdıyım bı:) bız ayrılamayız:)

canım 60 kalorı cok mu kı yaa bilmiyorumkismile sütle ıcıyım ben 1 bardak ara ögün sempatiksalakcinni

-

Hayır belki çok değil ama hani şekersiz ya kalorisi yok zannediliyor genelde.Halbuki içindeki süt tozu oldukça yağlı...

Ama sen sek nescafeye süt katmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla..Ben de ara öğünlerde öyle yapıyorum zaten...Süt tozu beni çok irite ediyor da..

gördüm canım inceciksinnn bikere hemde öylesinede demiyom yaniiiŞeniz

öbür konu içinde geçmiş olsun bi fikrim yok

ama kızımında burnunda baya kemik var işte bide belli bir yaşı bekliyoruz

Sağol bebişim benim, ben de araştırıyorum bakalım Şeniz

Çok sağol tatlım Şeniz

Çok da fazla gelmedi bana. Ben de mantı yedim bilmiyorumkismile

canım sutlu olsa daha ıyı degıl mı bilmiyorumkismile

anam manken gıbı kız valla ben gordum :lepi:

-

Sensin manken ince bellim Şeniz

bence de masallah iradene.kıyısından kösesinden dahi bakmıs olmamak büyük basarıvereliniortak

ya kızlar siz aksam saat kaçtan sonra hiç bi sey yemiyosunuz? meyvedemi yemiyosunuz?

ben akşam saat 8den sonra birşey yemiyorum sadece bazen 1 elma veya 1 portakal falan.O da hergün olmuyo bile

körolasıca nefsimiz yaÇok üzgünüm çoook:sm_cool::sm_cool:

valla ole :mymeka: alsanaalsanasmile

yok canım ben 3u bır aradalar var ya evde hangısınden var bılmıyorum sımdı de az sekerlı olanından varsa ya da fındıklısından yesıl olan sanırım ondan süt ile yapıyım dıyordum da hevesım gectı artık boshayallersmile kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…