ben akşam saat 8den sonra birşey yemiyorum sadece bazen 1 elma veya 1 portakal falan.O da hergün olmuyo bile
ya kızlar siz aksam saat kaçtan sonra hiç bi sey yemiyosunuz? meyvedemi yemiyosunuz?
arkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi
Canım seni kırmak değil amacım,lütfen yanlış anlama...
Sadece bazı nedenlerden dolayı biraz alınganlık yaptım yazılanlara belki..Ama herkesin düşüncesine sonsuz saygı duyuyorum bu arada..Seni de çok seviyorummmm...kaydirigubbakcemile3
Benim genelde masadan kalkmam 7-7,5 'u buluyor.Ondan sonra birşey yemiyorum..
Bazen ben de ya ayva,ya da elma yiyorum...
45 dk önce çorbam bitti arkasından yeşil çayımı içtimm kocamı işe geçirdim eee daha ne olsun bu günü sağ sağlim atlatmaya az kaldı
Sağol bebişim benim, ben de araştırıyorum bakalım Şeniz
Sensin manken ince bellim Şeniz
canım aferin sana:1hug:
canım ben teşekkür ederim iyi geceler:lepi:Şeniz Şeniz
saolasın canım benım
ben de yatar BIR DETOXUN DAHA SONUNA GELDIK emegı gecen tum arkadaslara tesekkurlerımı
yarın oglene detox corbası ıcsem dıyorum ya nasıl olur -tatlicadiarzu-
Mesajı 3. kez yazıyorum, ağlamak istiyorum sempatiksalakcinni
Ne kırılması canım, esas ben seni kırdıysam affola kaydirigubbakcemile3 Öyle dememin sebebi tamamiyle yasemini rahatlatmaktı. Bu tarz olaylarda insan haklı olsa bile gerginliğini atmakta zorlanabiliyo. Beni tanısan, genellemelerden nefret eden bi insanım (%98 falan, tabi genellemelerim var :) ) Gerçek düşüncem: başarı tamamiyle kişinin yaptığı işi sevmesi ve kendini geliştirmesiyle alakalı. Sınavla ilgili konuşmama gerek bile yok zaten.
Senin pratisyen süper, benim prof kalp cerrahı elleri titrediği ve görme kaybı olduğu halde ameliyat yapıyo, benim pratisten gıda zehirlenmesi yaşadığmda senin bişiyin yok dediydi, akabinde o zehirlenmeden dolayı 1 ay hastalıkla uğraştım. (son vize ve finaller patladı)
Burdan nasıl genellemeler çıkaram. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
hmm tamam cvbın için sağol giripincim. bende acaba meyve de mi yemiyosunuz diye merak etmistim.elmanın falan glikozu,fruktozu bilmem nesi var diye.hiç bi sey yenmeden olmuyo ya cünkü.
yok önemli bişey değil tatlım kızımın yaşadığı bir sorun sadece
Ya onu bırak.. ben bişi önümdeyken hayatta kendimi tutamam canım istiyosa.. sanki bunu herzaman bulacağım diye düşünürüm. Önündeyken yiyecek arkadaş, başka yolu yok :lepi:çok değil canım ,hemen doydum zaten.pek yemedim. yemeyince de sohbetin tadı çıkmıyoremeğe saygı,o kadar emek vermiş ,olur mu yememek,olmaz!
Yaaaaa :gitme: Duymak istemiyom ben eyvahedigeldismile Sağol canım opuyorumnanaktana.s haklısın canım,ama ayda bir yapcaz ya bu detoxu o nedenle daha çook duyucaz bu çorbayı
canım çok geçmiş olsun.Demek ondan yoktun bütün gün.İyi kötü bişey daha olmamışopuyorumnanaktan
:1shok: Valla bunu senden beklemezdim yesacım, içime su serptin vallaha. Sen bu konuda konuşmazsan kimse de konuşmaz Şenizbence de :1hug:
Manyahharkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi
ben de yatar BIR DETOXUN DAHA SONUNA GELDIK emegı gecen tum arkadaslara tesekkurlerımı sunarım 20 kısı olduk bı dahakı sefere 40 olacagız ınsallah bu boyle katlanarak gıdecek -tatlicadiarzu- detox lıstemız de en kısa zamanda aranızda olacak umut edıyorum kı lısteden kımseyı cıkarmak durumunda kalmayacagım -tatlicadiarzu- canlarım ıyı bakın kendınıze :lepi:
yarın oglene detox corbası ıcsem dıyorum ya nasıl olur -tatlicadiarzu-
ben o zaman çok abartmısım olayı ya.saat 5 ten 6 dan sonra falan yemiyim diyodum sabahı zor ediyodum:)ama meyve çok yiyodum. yaz saati uyguamasına dönüyo artık 5 çok erken bi sınır oluyo ya zaten
masallah, bana da iyi fikir oldu kekiğime yesilçay da atıyım biraz. sağol canımaklinialirimsmile
canım meyvesiz olmaz,acıktığında 1 adet meyve yemek iyi geliyo insana.Onun vitaminine çok ihtiyacımız var sonuçta
iyi geceleeer canımmmopuyorumnanaktaniyi geceler bebek ben de kaçıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?