50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nescafe bi de bağımlılık yapınca insan bırakamıyo ya, her gün içince. süt tozunun yağını hiç katmamıstım hesaba ya. resmen göz göre göre alt yapı hazırlamısım simdiki halime.

neyse ben simdi kekiğimi yapmaya gidiyorum.onu da düzenli kulanınca zayıflattıgını duymustum. ya bu arada ne duyarsam yapıyom beni hangisinin zayıflattıgını nerden anlayacam bilmem
kaydirigubbakcemile3

ben akşam saat 8den sonra birşey yemiyorum sadece bazen 1 elma veya 1 portakal falan.O da hergün olmuyo bile

hmm tamam cvbın için sağol giripincim. bende acaba meyve de mi yemiyosunuz diye merak etmistim.elmanın falan glikozu,fruktozu bilmem nesi var diye.hiç bi sey yenmeden olmuyo ya cünkü.

45 dk önce çorbam bitti arkasından yeşil çayımı içtimm kocamı işe geçirdim eee daha ne olsun bu günü sağ sağlim atlatmaya az kaldı

bende tebrik ediyorum walla ben hiç dayanamam.az az yerken bi bakmılım böreği bitirmişim.
bi arkadaşım var kızı göresimde geldi ama özellikle gitmiyorum yedirir içirir diye.hele 1 hafta geçsin öyle gidecem görmeye

Mesajı 3. kez yazıyorum, ağlamak istiyorum sempatiksalakcinni

Ne kırılması canım, esas ben seni kırdıysam affola kaydirigubbakcemile3 Öyle dememin sebebi tamamiyle yasemini rahatlatmaktı. Bu tarz olaylarda insan haklı olsa bile gerginliğini atmakta zorlanabiliyo. Beni tanısan, genellemelerden nefret eden bi insanım (%98 falan, tabi genellemelerim var :) ) Gerçek düşüncem: başarı tamamiyle kişinin yaptığı işi sevmesi ve kendini geliştirmesiyle alakalı. Sınavla ilgili konuşmama gerek bile yok zaten.
Senin pratisyen süper, benim prof kalp cerrahı elleri titrediği ve görme kaybı olduğu halde ameliyat yapıyo, benim pratisten gıda zehirlenmesi yaşadığmda senin bişiyin yok dediydi, akabinde o zehirlenmeden dolayı 1 ay hastalıkla uğraştım. (son vize ve finaller patladı)
Burdan nasıl genellemeler çıkaram. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Benim genelde masadan kalkmam 7-7,5 'u buluyor.Ondan sonra birşey yemiyorum..
Bazen ben de ya ayva,ya da elma yiyorum...

ben o zaman çok abartmısım olayı ya.saat 5 ten 6 dan sonra falan yemiyim diyodum sabahı zor ediyodum:)ama meyve çok yiyodum. yaz saati uyguamasına dönüyo artık 5 çok erken bi sınır oluyo ya zaten

45 dk önce çorbam bitti arkasından yeşil çayımı içtimm kocamı işe geçirdim eee daha ne olsun bu günü sağ sağlim atlatmaya az kaldı

masallah, bana da iyi fikir oldu kekiğime yesilçay da atıyım biraz. sağol canımaklinialirimsmile

Sağol bebişim benim, ben de araştırıyorum bakalım Şeniz
Sensin manken ince bellim Şeniz

Şeniz Şeniz

canım aferin sana:1hug:

saolasın canım benım

ben de yatar BIR DETOXUN DAHA SONUNA GELDIK emegı gecen tum arkadaslara tesekkurlerımı sunarım 20 kısı olduk bı dahakı sefere 40 olacagız ınsallah bu boyle katlanarak gıdecek -tatlicadiarzu- detox lıstemız de en kısa zamanda aranızda olacak umut edıyorum kı lısteden kımseyı cıkarmak durumunda kalmayacagım -tatlicadiarzu- canlarım ıyı bakın kendınıze :lepi:

yarın oglene detox corbası ıcsem dıyorum ya nasıl olur -tatlicadiarzu-

Biz türrk milleti olarak ne kadar ikram etmeyii

severizzz
illaa ağzımıza tıkıştırırlar ye ye diyee :ecrin_bebek: zaten gelenlerr eğer diyet tarzı bişey yapıyorsa nezaketen yer kalanını bırakırr cokacimcoook
ben yapmam öyle ısrar git biraz sohbete sonra 1 kilo almış olarak eve gelsempatiksalakcinni

Şeniz Şeniz

saolasın canım benım

ben de yatar BIR DETOXUN DAHA SONUNA GELDIK emegı gecen tum arkadaslara tesekkurlerımı
yarın oglene detox corbası ıcsem dıyorum ya nasıl olur -tatlicadiarzu-
canım ben teşekkür ederim iyi geceler:lepi:

Sonsuz kerekaydirigubbakcemile3

hmm tamam cvbın için sağol giripincim. bende acaba meyve de mi yemiyosunuz diye merak etmistim.elmanın falan glikozu,fruktozu bilmem nesi var diye.hiç bi sey yenmeden olmuyo ya cünkü.

canım meyvesiz olmaz,acıktığında 1 adet meyve yemek iyi geliyo insana.Onun vitaminine çok ihtiyacımız var sonuçta

yok önemli bişey değil tatlım kızımın yaşadığı bir sorun sadece

tamam canım,önemli bişey olmasında..

çok değil canım ,hemen doydum zaten.pek yemedim. yemeyince de sohbetin tadı çıkmıyor emeğe saygı,o kadar emek vermiş ,olur mu yememek,olmaz!
Ya onu bırak.. ben bişi önümdeyken hayatta kendimi tutamam canım istiyosa.. sanki bunu herzaman bulacağım diye düşünürüm. Önündeyken yiyecek arkadaş, başka yolu yok :lepi:
a.s haklısın canım,ama ayda bir yapcaz ya bu detoxu o nedenle daha çook duyucaz bu çorbayı

canım çok geçmiş olsun.Demek ondan yoktun bütün gün.İyi kötü bişey daha olmamışopuyorumnanaktan
Yaaaaa :gitme: Duymak istemiyom ben eyvahedigeldismile Sağol canım opuyorumnanaktan
:1shok: Valla bunu senden beklemezdim yesacım, içime su serptin vallaha. Sen bu konuda konuşmazsan kimse de konuşmaz Şeniz
Manyahh

iyi geceler bebek ben de kaçıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

sen sağol canımmmboshayallersmile
dün okuyunca sormayı unuttum kekik çayını nasıl içiyorsumn çok kokmuyormu

birde meyvanın hemen arkasından veyaa öncesinde süt veyaa yoğurt tüketmek

meyvadaki şekerin kaloriye dönüşmesini önlüyor vede tok tutmaya yardımcı oluyorkaydirigubbakcemile5

ya kızlar koçun verdiği mekikten sonra heyecan yaptım(hayatımda ilk kez o vadar mekik çetiğim içinkaydirigubbakcemile3) hiç üsenmeden soyundum çıktım tartıya 200 gr falan düsük geldim 2 gün öncesine göre çok mutluyum yaaa.ama 2 gün önce tartıldıgımda çok su tüvetmistim,bitki çayları daha çov meyve.bu aksam sıvı tüketmedim daha meyveyi de az yedim

canım meyvesiz olmaz,acıktığında 1 adet meyve yemek iyi geliyo insana.Onun vitaminine çok ihtiyacımız var sonuçta

evet kesinlikleolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…