50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

periliev bildiririm canım kilomu nasılsa bundan sonra başlayacağım kilo almaya
tabi ben kilo aldıkça siz kendinizi daha zayıf görüp rejimi bırakmayında :jeyyar:

lahana çorbasını kızımdan fırsat bulup yapamadım. aşağıda tadilat var. uyuyamadı sabahtan beri. omletimide yedim inşallah bozmamışımdır rejimimi dediğin gibi pembeinci.

canım işine karışmak yada hevesini kırmak istemem ama bu destekleyici ürünleri sağlıklı buluyomusun. çünki bunlar yeni çıkan ürünler inşallah yan etkisi filan olmaz.

periliev sağol canım ben 57 kiloyum tatlım
kızlar şöle bi bakim dedim size kimse yok mutfakta yemek mi yiyonuz yoksa
kızlar kabızlık problemim var çok kötüyüm

.

nessss : 56 ***** 50 olacak (2 hafta yok)

MissDeFnE 54,6 ***** 50 olacak

denizkoydumadımı bu hafta kaç olduğunu bildiremiyor ***** 50 olacak

şeker-leblebi Daha sonra bildireceğini umuyoruz ***** 54 olacak

Fiyuce 59,3***** 55 olacak

Munzur 56 ***** 52 olacak

maeves 58,5 ***** 53 olacak

me_as 58 kilo ***** 50 veya 55 olacak

Sultanaxx 57 kilo ***** 52 olacak

canansn ***** devam etmiyor

myocean76 : 57 ***** 53 olacak

Mikla : 57 Kilo 52 olacak

Gülçin06 : 58 ***** 50 olacak

Bozo85 55.5 kilo ***** 52-53 olacak

Tatlişkom 55 kilo***** 50 olacak

Pembeinci 51 kilo ***** bakalım kaç kilo olacak :)

haydi kızlar saat geç oldu sakın bişi yemeyin dahada hırslanın bu topk canlansın ya
kim daha çokk kilo vercek?kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kilo veren arkadaşları tebrik ederken, veremeyenlerin de en kısa sürede hedeflerine ulaşmalarını temenni eder

ya nerdesiniz kızlar püffffffffffffff

kurtlar vadisini izliyoruz kocişle... bendede kabızlık var 1 haftadır. şu yoğurtlar varya sindirim için onlar iyi geliyomu gerçekten yarın bi deniyimm

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun
meaves listeyi sen devralmışsın sanırım
kilomu bildireyim aynı hiçbir fark yok
dünden itibaren soğan suyuna başladım
ama sadece akşamları içeceğim sabahları içemem
etkileri paylaşırım arkadaşlar sizlerle inşallah işe yarar

günayyydddınnnn selam kızlar nasılsınız bu gruba yeni katıldım aslında 60-69 grubundaydım 58 e düştüm oyüzden grubumun bu olduğunu düşündüm nasılsınız bakim nasıl gidiyor diyet hayatı ?

günaydınlarrr

nessss : 56 ***** 50 olacak (2 hafta yok)

MissDeFnE 54,6 ***** 50 olacak

denizkoydumadımı bu hafta kaç olduğunu bildiremiyor ***** 50 olacak

şeker-leblebi değişmemiş ***** 54 olacak

Fiyuce 59,3***** 55 olacak

Munzur 56 ***** 52 olacak

maeves 58,5 ***** 53 olacak

me_as 58 kilo ***** 50 veya 55 olacak

Sultanaxx 57 kilo ***** 52 olacak

canansn ***** devam etmiyor

myocean76 : 57 ***** 53 olacak

Mikla : 57 Kilo 52 olacak

Gülçin06 : 58 ***** 50 olacak

Bozo 55-56kilo ***** 52-53 olacak

Tatlişkom 55 kilo***** 50 olacak

Pembeinci 51 kilo ***** bakalım kaç kilo olacak :)

Suprensesi : 55 ***** 48 olacak

Zeynet52 58***** hedef belirtmemiş

58 im 55 olim 55 olduktan sonra 50 yi düşünürüm bi anda çok yüksek hedef koyarsam hayal kırıklığına uğrayaiblirim yavaş yavaş

teşekkür ederim canım benim kaydirigubbakcemile5 hepimiz ınşallah istediğimiz kilolara kavuşuruz kaydirigubbakcemile2

günaydınnnn kızlarrr... canım listeyi periliev yapıyo... bende bu sabah sirkeli suyuma başladım tekrar ve bir kez daha gördümki kesinlikle iştah kapatıyo..

canım çok tebrik ederim hoşgeldin aramıza. neler yaptın nasıl kilo verdin paaylaşırsan seviniriz. pembeincim nasılsın canım bebişimiz nasıl aşerme filan varmı?

maeves iyiyim canım sagol bebiş inş.iyidir nisanın ilk haftası gideceğim vakit hiç geçmiyor nasıl merak ediyorum bir bilsen ama gidince çok büyümüş göreceğim inş. aşerme olmadı canım sadece dondurma istedi cnm onuda birazını yiyebildim. sen nasılsın maşallah çok azimlisin valla iyiki döndün topic canlandı Şeniz

lahana kpsülü 2 kutu kullandım şartlarına da uyarak azmettim ama hiçbir faydasını göremedim tavsiye etmem elmakroma da o yüzden sıcak bakmıyorum

benim bir arkadaşımda kullandı memnun kaldım diyordu 48 kiloya düştü ama babamda karşı çıktı aslında tabletin yerine yemeğini ye felan gibisinden bilmiyorum ya acilen azayıflamam lazım

şeker leblebicim soğan suyunu nasıl yapıyorsun yağ yakmak için değil mi

canım beyaz soğanı kabuklarını soyduktan sonra 4'e bölüp 2-2,5 su bardağı suyun içinde kaynatıyorsun
su topam 1 su bardağı kalan kadar
daha sonra ılık olarak içine istersen limon sıkıp sabah akşam aç karnına içiyorsun
tadı çok kötü değil ama ben bir seferde içtim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…