Ya
Yaaaaa :gitme: Duymak istemiyom ben eyvahedigeldismile Sağol canım opuyorumnanaktan
[/COLOR][/B]
Oy oy oy 1900'lü sayfalara geçmişiz..Sitenin en aktif topiği hangis acaba..Yoksa biz miyizz...
Sonsuz kerekaydirigubbakcemile3
sen sağol canımmmboshayallersmile
dün okuyunca sormayı unuttum kekik çayını nasıl içiyorsumn çok kokmuyormu
birde meyvanın hemen arkasından veyaa öncesinde süt veyaa yoğurt tüketmek
meyvadaki şekerin kaloriye dönüşmesini önlüyor vede tok tutmaya yardımcı oluyorkaydirigubbakcemile5
canım ıcım bayıldı yaaaaa sempatiksalakcinni valla 2 gundur sesımı de cıkaramadım ben soyledım mılletı kandırmaya calıstım dıye ama valla gına geldı yaaa alsanaalsanasmile hah rahatladım yaa off detox neymıs yaa adını kendısını resmını topıgını konuyu acanı lıste yapanı hadı detox yapalım dıyenı hıc bı seyı gormek ıstemıyorum :1no2: laelaelaelaelae
ayyy kactım ben kafamçokkarıştı
canım ıcım bayıldı yaaaaa sempatiksalakcinni valla 2 gundur sesımı de cıkaramadım ben soyledım mılletı kandırmaya calıstım dıye ama valla gına geldı yaaa alsanaalsanasmile hah rahatladım yaa off detox neymıs yaa adını kendısını resmını topıgını konuyu acanı lıste yapanı hadı detox yapalım dıyenı hıc bı seyı gormek ıstemıyorum :1no2: laelaelaelaelae
Ayy valla içime su serptin canım ya. Cidden ince düşünmeyerek yazdım nasıl olsa burda doktor yok diye aklinialirimsmile yerimseniben
O okuduğun mesaj özetin özetin, 3. kez yazınca... :gitme: (windows deneme sürem dolduğundan 2 saatte bi restart atıyo otomatik olarak o yüzden güzelim mesaj gitti, 2. si de netten kafamı duvarlara vurma smile sı )
kaydirigubbakcemile5
Oy oy oy 1900'lü sayfalara geçmişiz..Sitenin en aktif topiği hangis acaba..Yoksa biz miyizz...
annem küçüklükten kekiğe alıstırdıgı için bana ağır gelmiyor canım. yazları pikniğe gittiğimizde annem topluyor kayalıkların diplerinden,dağ kekiği içiyorum. çok çeitli kekik varmıs ama bu benm içtigim bayagı renk veriyo sapsarı oluyo su hatta yesil, o yüzden az atıyorum içine.
yogurdun bu yönünü öğrendiğim iyi oldu cnaım çov sağol ya bende havanda dövdüğüm çörek otunu ve veten tohumunu sade yiyemediğim için yogurda karıstırarak yemeye basladım 3 gündür.meyveyi de böyle yapıyım bidaolumunekankayizsmile
Bak seni detoxlu detoxlu nasıl uğraştırdım...:jeyyar:
Ben senin çok her anlamda çok ince olduğunu biliyorum zatennnn..olumunekankayizsmile
aaa bak bende bişey öğrendiiiim bugün eşim bana havan aldı
bende nasıl ağzımda çiynerim diyordum çörek otunu havanda döv tamaaamm
bizde yer kekiği toplarız böyle yeri sarar minicik yapraklı nadir bişeymiş galiibaa
bu sene dağ kekiğinede gitmeyi düşünüyoruz senin dediğin gibi kayaların dibin de oluyormuşşşolumunekankayizsmile
süt içtim şimdi bi bardak, yarım yağlı. bişi olmaz dimi yaa? ay resmen paranoyak oldum detokstan sonra. yarın sabah bu sabahkinden çok çıkıcam tartıda diye aklım gidiyor...eyvahedigeldismile
süt içtim şimdi bi bardak, yarım yağlı. bişi olmaz dimi yaa? ay resmen paranoyak oldum detokstan sonra. yarın sabah bu sabahkinden çok çıkıcam tartıda diye aklım gidiyor...eyvahedigeldismile
canım çörek otunun faydasını görüyormusun. yemeklerden önce alırsan yağı tutmadan vücuttan atıyomuş diyolardı .bende aklıma geldikçe ağzımda çiğnerim ama pek düzeni yok benimkisinin
Bişi olmaz canım. Valla ben de baya verirsem ben de olurdum paranoyak olumunekankayizsmile Ama az yemeye alıştırdı beni bu detoks illeti, o yüzden yarın kahvaltıyı sağlam yapıp sonra az yicem.
Kızlar benim bi sürü çorbam kaldı, napcam ben onu.
Koçumuz kim oldu, burcu listeyi yaptımı birinci kim oldu birisi listeyi kopyalasa ne güzel olur:)
Bir de bugün yediklerim, çok sağlıklı beslenemedim çünkü bütün gün dışarıdaydım.
Sabah önce 3 tane meyveli diet bisküvi
2 saat sonra kaşarlı tost
3 saat sonra 3 tane diyet bisküvi
İkindi 3 tane mini etsiz çiğ köfte(kutularda satılanlardan)yarım dilim ekmek
1 çatal revani
Akşam bir tabak mantı ve salata, bir de kola içtim yanında
En sonda 3-4 tuzlu fıstık yedim çayın yanında.
Bütün gün yürüdüm bu arada çoooook yürüdüm.
canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??
DETOX YAPANLAR OKUMASIN LÜTFEN..
Sabah:
3 tane kuru kayısı
2 bardak su
Bir saat sonra:
1,5 dilim patatesli börek(Hani dün akşam kocişe yaptıklarımdan)
4 tane yeşil zeytin
Birazcık tel peynir
2 kupa şekersiz çay
Öğlen:
Tavuk göğsü(Miktarı nasıl yazılır ki bunun 1 porsiyon işte)
Ara:4 fındık
1 ceviz
1 şişe soda
Akşam:
1 tabak yayla çorbası
4 tane parmak sosis
Bollll tarafından çok az yağlı salata
1 kupa şekersiz çay...
Hepsi bu kadar...:çok üzgünüm:
Cezamı bekliyor,saygılarımı arz ediyorum sayın koçummm...senağlama
Ahhh keşke sadece kilo farkımız olsaydı:) Kızlar gördüler beni onlara sor. :)
Bu arada bebikler ilk sizinle paylaşmak istedim, benim burnum küçükken geçirdiğim bir kazadan dolayı tıkalı. 2 deliği de yarıdan fazla kapalı. O yüzden ameliyat olmam gerekiyor artık, yaş ilerledikçe nefes alma problemim gittikçe artıyor, yarın doktora gidicem gün almak için ama çok korkuyorum eyvahedigeldismile buradakilere danışıcam biraz, aranızda buna benzer ameliyat geçiren oldu mu?
tamam harfi harfine uygulayacağım bunu. bakalım ne değişecek.
kızlar selam...
işte çalıştığım yetmedi, eve getirdim bi dünya içim var şimdi:bbo:
yediklerimi yazayım da eli maşalı koç yorum yapsın bakalımklava:
uyanınca: 1 kuru kayısı + 1 bardak ılık su
kahvaltı: 1 adet zeytinli açma + 1 bardak şekersiz çay + 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu (açmaya kızarsınız biliyorum ama sıcacıktı, hem de detoks sonrası dayanamadım)
ara: şekersiz nescafe + 2 adet yulaflı biskuvi
öglen: köfteli salata ( 4 tane ufak ızgara köfte var içinde)
ara: yeşil çay + 2 yulaflı biskuvi
akşam: bir tabak kıymalı lahana yemeği + yoğurt
su içtim gün içinde bol bol. spor yok ama hiç:tomato:
ay kızlar aşkı memnuya daldım takılamadım size bugün. zaten oturdum 1 tabak nohut yedim bugün üstünede 6-7 tane burçak.bugün akşam biraz:bbo:
kızlar vallahada çektimhihoyyythihoyyyt hayatımda ilk kez bu kadar çok mekik çekiyorum:lepi: sağolasın koçum ya.az önceki reklam arasında çektim .ama destek almadan kalkamadım.ayaklarımı koltugun altına taktım kalkarken taytımdan çekerek destek aldım ammana 50 yide tamamladım vallah-tatlicadiarzu-hihoyyyt
canım bende çov tüketiyodum bi ara ve o ara çok kilo aldım. sonra ü bi arada veya süt tozulu yerine sütlü ve az sekerli tercih ettim.
slm arkadaşlar,yeni geldim evime,arkadaştaydım, neler neler yapmış. ama çok bir şey yemedim.sağlıksız oldu gerçi,tamamen karbonhidrattan oluşan bir öğün. şimdi süt içicem ,dengeler biraz.
1 kase patates salatası,1/2 sigara böreği,1 dilim browni yedim. akşam öğünüm bu.
linguist,yesa,evcadısı birde yasemin76 hepsi kaçamak yaptı,konuşup dururken birden ortadan kayboluverdiler,uzun süre de gelmediler :jeyyar: hem daha aşkı memnu başlamamıştı bile.kesin hüplettiler cısları mideyelülülülülülü.Danışıklı dövüş bunlar koçum trufumbuyrunnnnnnnnn hepsi 50şer mekiği hakettia.s
nasılım ama,benden kaçmaz :jeyyar: hade bakem itiraf edin,sizi gidiler sizi
arkadaşlara gittik biraz önce orada börek ve kurabiye hazırlamışlar ikram etiler ama kesinlikle ve kesinlikle yemedim,tadına bile bakmadım.Böreğimi eşime verdim hatta. Valla çok iradeliyim yaazemuszemus
Trufcum bana ceza değil ödül vermelisin artık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?