50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya
Yaaaaa :gitme: Duymak istemiyom ben eyvahedigeldismile Sağol canım opuyorumnanaktan
[/COLOR][/B]

canım ıcım bayıldı yaaaaa sempatiksalakcinni valla 2 gundur sesımı de cıkaramadım ben soyledım mılletı kandırmaya calıstım dıye ama valla gına geldı yaaa alsanaalsanasmile hah rahatladım yaa off detox neymıs yaa adını kendısını resmını topıgını konuyu acanı lıste yapanı hadı detox yapalım dıyenı hıc bı seyı gormek ıstemıyorum :1no2: laelaelaelaelae

ayyy kactım ben kafamçokkarıştı

Sonsuz kerekaydirigubbakcemile3

Ayy valla içime su serptin canım ya. Cidden ince düşünmeyerek yazdım nasıl olsa burda doktor yok diye aklinialirimsmile yerimseniben
O okuduğun mesaj özetin özetin, 3. kez yazınca... :gitme: (windows deneme sürem dolduğundan 2 saatte bi restart atıyo otomatik olarak o yüzden güzelim mesaj gitti, 2. si de netten kafamı duvarlara vurma smile sı )
kaydirigubbakcemile5

annem küçüklükten kekiğe alıstırdıgı için bana ağır gelmiyor canım. yazları pikniğe gittiğimizde annem topluyor kayalıkların diplerinden,dağ kekiği içiyorum. çok çeitli kekik varmıs ama bu benm içtigim bayagı renk veriyo sapsarı oluyo su hatta yesil, o yüzden az atıyorum içine.

yogurdun bu yönünü öğrendiğim iyi oldu cnaım çov sağol ya bende havanda dövdüğüm çörek otunu ve veten tohumunu sade yiyemediğim için yogurda karıstırarak yemeye basladım 3 gündür.meyveyi de böyle yapıyım bida
olumunekankayizsmile

Aynennnnnnnnnkafamçokkarıştı

Cimcimem benim ya... içinde ne fırtınalar koparmış da haberimiz yok Şeniz Tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile3

yok böle bişey yaaaaasırnaşık şey

Bak seni detoxlu detoxlu nasıl uğraştırdım...:jeyyar:

Ben senin her anlamda çok ince olduğunu biliyorum zatennnn..olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

aaa bak bende bişey öğrendiiiim bugün eşim bana havan aldı

bende nasıl ağzımda çiynerim diyordum çörek otunu havanda döv tamaaamm

bizde yer kekiği toplarız böyle yeri sarar minicik yapraklı nadir bişeymiş galiibaa

bu sene dağ kekiğinede gitmeyi düşünüyoruz senin dediğin gibi kayaların dibin de oluyormuşşşolumunekankayizsmile

Bak seni detoxlu detoxlu nasıl uğraştırdım...:jeyyar:

Ben senin çok her anlamda çok ince olduğunu biliyorum zatennnn..olumunekankayizsmile

Saol canım ya.. opuyorumnanaktan bu şekilde birini kırarsam çok kötü olurum cidden Takıntılı boyutta benimki.. (ama haklı olursam pek takmam kaydirigubbakcemile2 )
Benim aklımdan o geçiyordu... bu enerjisiz günde kendime getirdin, midem yanarken senin derdine düştüm kaydirigubbakcemile3 Geçti sonunda (rahatlama smile sı )olumunekankayizsmile

:roflol::roflol: yesacım dün dediğin şeyleri hatırlıyomusun? Bende karşılığında sana yarın akşam görüşürüz demiştim.Bak geldin dimi lafıma kız:dilcikar:

süt içtim şimdi bi bardak, yarım yağlı. bişi olmaz dimi yaa? ay resmen paranoyak oldum detokstan sonra. yarın sabah bu sabahkinden çok çıkıcam tartıda diye aklım gidiyor...eyvahedigeldismile

canım çörek otunun faydasını görüyormusun. yemeklerden önce alırsan yağı tutmadan vücuttan atıyomuş diyolardı .bende aklıma geldikçe ağzımda çiğnerim ama pek düzeni yok benimkisinin

süt içtim şimdi bi bardak, yarım yağlı. bişi olmaz dimi yaa? ay resmen paranoyak oldum detokstan sonra. yarın sabah bu sabahkinden çok çıkıcam tartıda diye aklım gidiyor...eyvahedigeldismile

Olmaz canım yaa merak etme..
Ama ben de yarın sabahki kilomu çok merak ediyorum ve ne yalan söyleyeyim korkuyorummmm....eyvahedigeldismile

Bişi olmaz canım. Valla ben de baya verirsem ben de olurdum paranoyak olumunekankayizsmile Ama az yemeye alıştırdı beni bu detoks illeti, o yüzden yarın kahvaltıyı sağlam yapıp sonra az yicem.

Kızlar benim bi sürü çorbam kaldı, napcam ben onu.

canım çörek otunun faydasını görüyormusun. yemeklerden önce alırsan yağı tutmadan vücuttan atıyomuş diyolardı .bende aklıma geldikçe ağzımda çiğnerim ama pek düzeni yok benimkisinin

yok ben daha yapmadım canım ama yapıcamm hemde yarın verdiğin bilgi için sağolkaydirigubbakcemile5

öbür ay yapcaklara satakannehir

revani 1 çatal olduğu için nefis terbiyesi diyorum
ama biirrrr tabak mantı için 25 sağ bacak aç kapa, 25 sol bacak aç kapa hareketi yapıyorsun canım benim.

Bütün gün yürüdüm bu arada çoooook yürüdüm.

bu da dikkate alınarak sadece 50

canlar ya bı sey soracagım bu nescafe 3u bır aradaların durumu nedır kalorısı sekerı neyım cok mudur acaba ??

aman aman cıs cıs kahveyi yap türk kahvesini babalar gibi iç tatlım. içine normal süt koy istersen

haftada 1 sütlü tatlı serbest sen bu haftaki hakkını kullanmışsın
kaçamak yapmayanlar çarşamba günü istediği sütlü tatlıyı yiyebilirler ödül olarak
amaaa 1,5 dilim börek için 10 kere görünmez sandalyeye oturup kalkma hareketi yapıyorsun canım. hadi kolay gelsin.

bu konuda bi fikrim yok canım geçmiş olsun.

tamam harfi harfine uygulayacağım bunu. bakalım ne değişecek.

araları kendi isteğine göre değiştirebilirsin mesela 1 elma yanında mutlaka 1 çay bardağı süt ya da yoğurt olmak koşuluyla, 3-4 fındıkla yer değiştirebilir
karbonhidrat, protein ve yağ karışımlarını çok karıştırmamaya dikkat et.

hiç spor yapmadığın için bacakları havaya kaldırıp indirme hareketi popoyla birlikte 20 kere

ay kızlar aşkı memnuya daldım takılamadım size bugün. zaten oturdum 1 tabak nohut yedim bugün üstünede 6-7 tane burçak.bugün akşam biraz:bbo:

6-7 tane burçak 1 tane olsa hadi neyse nefis terbiyesi dicem de sen abartmışsın
ve sana da 50 bisiklet çevirme hareketi geliyor.

bravo yapabileceğini biliyordum.
ama dizlerini kırıp çek bundan sonra olur mu?

sen platesini yapmışsındır yapmadıysan sana hundred diyorum.

gereği neyse düşünüldü canım
teşekkürler yardımların için.

bravo canım senin de eşin 50 mekik çeksin :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…