50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben şimdi bişey derimm sen benim kafama klavyeyi falan gönderirsin neme ne lazım tutayım çenemiiii:jeyyar:

ya truf geldin dağıttın yine beni koçum, gözümden yaş geldi gülmekten yazdıklarını okurken:roflol:

öbür ay yapcaklara satakannehir
Anneme satmayı düşünüyorum. CADIARZU
canım ben şimdi bişey derimm sen benim kafama klavyeyi falan gönderirsin neme ne lazım tutayım çenemiiii:jeyyar:
Yok kız bişi demem. Ben bugün zorlamadan çok az yediğim için aslında çorbayla pek bi sorunum yok. Olmadı ara öğün yaparım napam, yazık günah o kadar malzemeye... (ben bugün cidden bişi yememişim :ecrin_bebek: )

TRUFCUM harikasın ya, sırf senden bol bol ceza almak için cıslarımı göğsümü gere gere yazcam kaydirigubbakcemile2 Sporu çok aksattım boshayallersmile

kızlar defter tutmaya başladınız değil mi?
bu sizin çok işinize yarayacak nasıl beslendiğinizde ne kadar kilo verdiğinizi veya aldığınızı görecek ve ona göre besleneceksiniz

günlük menüler
gün sonunda ve sabah öğle akşam ve aralar yazılarak gelirse toplu değerlendirmesi daha iyi olur

yarın ki ilk ödev sabah kalkıp burayı açan herkes önce şöyle güzelce bir esniyor geriniyor ve esneme hareketleri yapıyor ve vücudumuz birden dinçleşiyor anlaştık mı?

hihoyyyt hihoyyyt tuttum ben bu cezaaayııı:roflol:

Yasemincim avatarın bugünün anlama ve önemine çok uygun :))

:roflol: delikafadulden :roflol: yok yaa sen adamı öldürürsün öylee sakin sakin bakıyodum ekrana yazını görünce koptuumm burdaaaa :roflol: :roflol:

yarına hazırlık yapıyommm çok manidarım dimiikötükedihüso

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

lunapienacım hemen yaptığın için sağol
sPatz niye gülüyosun ki ya çokmu aşırımı oluyo spor cezaları çoksa söyleyin ya da yapamadığınz birşey gelirse söyleyin değiştireyim. ya da bence kaçamak yapmayın. :lepi: ha bu arada gülmekte kilo verdiriyo diyolar ne kadar doğru bilemem
dulcienacım sen hele yaz bakalım o cısları senin için güzel şeyler düşünüyorum elini incitmeyecek. kaydirigubbakcemile2

iyi geceler dulcineacım( nick çok zorluyo ya yazarken okurken söylerken) biz sanki avelonumuzu özledik

yasemincin istersen fazla zorlama normalde ayda 1 serbesttir diyetlerde sütlü tatlı.

yok canım yok aşırı değil gayet kararında. süper bi koçsun vallakaydirigubbakcemile5

yarın yoğun bir cuma beni bekler kızlar...öptüm hepinizi, iyi geceler!opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…