Bişi olmaz canım. Valla ben de baya verirsem ben de olurdum paranoyak olumunekankayizsmile Ama az yemeye alıştırdı beni bu detoks illeti, o yüzden yarın kahvaltıyı sağlam yapıp sonra az yicem.
Kızlar benim bi sürü çorbam kaldı, napcam ben onu.
Anneme satmayı düşünüyorum. CADIARZUöbür ay yapcaklara satakannehir
Yok kız bişi demem. Ben bugün zorlamadan çok az yediğim için aslında çorbayla pek bi sorunum yok. Olmadı ara öğün yaparım napam, yazık günah o kadar malzemeye... (ben bugün cidden bişi yememişim :ecrin_bebek: )canım ben şimdi bişey derimm sen benim kafama klavyeyi falan gönderirsin neme ne lazım tutayım çenemiiii:jeyyar:
aman aman cıs cıs kahveyi yap türk kahvesini babalar gibi iç tatlım. içine normal süt koy istersen
bencedeeeeeaklinialirimsmile
haftada 1 sütlü tatlı serbest sen bu haftaki hakkını kullanmışsın
kaçamak yapmayanlar çarşamba günü istediği sütlü tatlıyı yiyebilirler ödül olarak
iki olsaaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hiç spor yapmadığın için bacakları havaya kaldırıp indirme hareketi popoyla birlikte 20 kere
süppeeerr
gereği neyse düşünüldü canım
teşekkürler yardımların için.
iftiraaaa:kedi:
bravo canım senin de eşin 50 mekik çeksin :roflol:
Hemen yapıyorum koçum..eyvahedigeldismile
Yasemincim avatarın bugünün anlama ve önemine çok uygun :))
:roflol: delikafadulden :roflol: yok yaa sen adamı öldürürsün öylee sakin sakin bakıyodum ekrana yazını görünce koptuumm burdaaaa :roflol: :roflol:
yarına hazırlık yapıyommm çok manidarım dimiikötükedihüso
Kızlar hepinizi kocamaaaan öpüyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar.
Kızlar hepinizi kocamaaaan öpüyorum. İyi geceler, tatlı rüyalar.
Anneme satmayı düşünüyorum. CADIARZU
Yok kız bişi demem. Ben bugün zorlamadan çok az yediğim için aslında çorbayla pek bi sorunum yok. Olmadı ara öğün yaparım napam, yazık günah o kadar malzemeye... (ben bugün cidden bişi yememişim :ecrin_bebek: )
bende böyle dicektim zateeen.))
lunapienacım hemen yaptığın için sağol
sPatz niye gülüyosun ki ya çokmu aşırımı oluyo spor cezaları çoksa söyleyin ya da yapamadığınz birşey gelirse söyleyin değiştireyim. ya da bence kaçamak yapmayın. :lepi: ha bu arada gülmekte kilo verdiriyo diyolar ne kadar doğru bilemem
dulcienacım sen hele yaz bakalım o cısları senin için güzel şeyler düşünüyorum elini incitmeyecek. kaydirigubbakcemile2
iyi geceler dulcineacım( nick çok zorluyo ya yazarken okurken söylerken) biz sanki avelonumuzu özledik
yasemincin istersen fazla zorlama normalde ayda 1 serbesttir diyetlerde sütlü tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?