Trufcum millete ne ceza veriyorsan bana 2-3 katını ver. Eski cıslarıma sayarım :) Öptüüüüüüüüüm.
bende böyle dicektim zateeen.))
Ne de güzel alıntı yaparmış kaydirigubbakcemile3 Canım yarın iyi kilo verirsem neden olmasın ki eyvahedigeldismile
Saat de 12 yi geçmiş.. gidem değiştirem bari yozgat ı :))))))))) Tekrar öptüüüüüüüüüm. Bu sefer gidiyom cidden :)
yarın yoğun bir cuma beni bekler kızlar...öptüm hepinizi, iyi geceler!opuyorumnanaktan
herkese tatlı uykular arkadaşlaropuyorumnanaktan yarın görüşürüz
iyi geceler dulcineacım( nick çok zorluyo ya yazarken okurken söylerken) biz sanki avelonumuzu özledik
yasemincin istersen fazla zorlama normalde ayda 1 serbesttir diyetlerde sütlü tatlı.
hadi yatalım hepimiz
ben de ortalığı kolaçan edeyim de yatayım
ama içimde bi his var ki
cıs yediği halde söylemeyen, söyleyemeyen, cezadan korkan ya da utanan kişiler var diyo.
Scyllaa bence en zoru :)) dalsi falan desen canımBu sefer cidden kaçtım
Ben de yatıyorumm..
Yarın derin bir temizlik var evde..Enerji toplayayım bariii...
İyi geceler...kaydirigubbakcemile3
dünde bugünde içim yana yana su içtim 2.5 lt yi de kesin geçmişimdir
10 dk da bir de wc deyim tabiii şu saatten sonra su içmeyeyim yoksa sabaha kadar wc ye koşacam -tatlicadiarzu-
slm kızlar bende kilo vermek istiyorumherkes zayıfsın diyo daha çok sinirlerim bozuluyo.bizim gibi az kilosu olanların kilo vermesi daha zor ya, hem metebolizmadan hemde çevrediki insanların " ayy sen nerene rejim yapıyosun " deiyip dalga geçmeleri yüzünden...yaa kendime motive edicek arkadaşlar arıyorum :)) evet kilolu değilim ama bi hedefim var benimde " zayıf" olmak istiyorum boy 167, kilo 57 kızlar 49 olmak istiyorum ( bana da sahip çıkın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?