50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada profil fotomu değiştiremiyorum, boyutları 125x125 olarak ayarladım ama değişmiş görünüyor değişmiyor. f5 yapıyorum yine burda eski avatarım görünüyo.. kafayı yiycem. miranda kerr'in biçimli vücudunu seçmiştim avatar için oysa.. hüff..

hadi bakalim canim;

afferin sana.

yilma tabiki..

Kızlarrr günaydınn.bugün erKen KalKtım çoK mutluyum çünKü bugün metobolizmam hızlı çalıscaKkaydirigubbakcemile2 ender saraç'tan duymustum sabah erKen KalKanların metobolizması daha iyi çalısıyormus.

bu arada doKtorum'da selülit Konusuluyo Kızlar.bitKisel Karısım tarifi de olcaKmıs.izleyin derim:)

havan en iyisi canım ben çörek otunu ilk denediğimde dövmemistim agzımda çiğnemistim yanıda su içerek ama hiç olmadı yaa hem iyce ezilmeyince fayda etmiyomus hem de ezmek hem zaman alıcı hem de iğrenç bi durum, tadı güzel olmuyo hem öyle. çörek otunu ben içtim mesela yarım saate yakın bi vakt oldu yarım saat dolunca yapıcam kahvaltımı. ben sabah kalkınca taze taze dövüyorum havanda.havan mutfakda oldu mu üseniyorum o yüzden odama koydum masama,çörek otunu da öye.aksamdan koyuyorum masama. dövüyorum sabah ve bardağın içine bosaltıyorum üzerine de ılık su koyuyorum içiyorum.iyce ezildiği için yutuveriyorum.

aksam da yemekten 40 dk falan önce dövüyorum. 2 yemek kasıgı kadar yogurdun içine koyuyorum yemekten yarım saat önce falan yiyorum öyle. ben baslayalı bi haftaya yaklastı ve cok memnunum.nerdeyse bir kio vermis olcam sanırım ben bu hafta.daha belli değil gerçi bi haftam dolunca tartılcam:)

insallah:) ben defterin büyük faydaısnı görüyorum ya.mukayese açısından özellike. gece yatmadna önce karsıastırma yapıyordum dünkü yediklerimle.

ben bugün kalkınca unutmusum kalktıktan bi süre sonra yaptım. sabah erkenden zil çaınca nasıl kalktıgımı bilemedim yataktan. yataktan kalkmadan önce çok iyi oluyo ya gerinme.

dogru nefes alabilmeyi bi öğrensem,belki daha kolay yakıcam yağları
gamyoncuiremsu

bu sayfayı takip et ve hemen sende yarın basla derim arkadasım:) hos geldin bu arada. ben de yeniyim.daha bi kaç gün oldu. ve burda olmak bana güç veriyor. bi sey yerken daha çok düsünüyorum
şutarafagitti :)

Tamam regl olmak üzereyim,hadi ödem şişkinlik diyicem ama kendimi hiç şiş hisetmiyorum ki...bilmiyorumkismile

COLOR]

lunapienacım sen sislik hissetmesen de dogru kilonu vermeyebilir tartı o dönemde. hocamız bize reglden bi hafta önce tartılmayın demisti. ancak bittikten 3 gün sonra tartılın demisti.

bende çok sislik olur normalde regl öncesi ve regl halindeyken. bu ay annem hep meydonozlu-mıs.püs.kirazsaplı cay yaptı ondan içtim olmadan önce ve oldugumda. sislik olmadı.ama dogru kilomdan da bi kaç yüz gr fazla geliyodum.

lunapienecığım niye bu kadar bozdun moralini ? ben de bu sabah detoks sonrası, yani dün sabahki halimden 300 gr fazla çıktım. bu küçük oynamalara takmayalım kafamızı. hem zaten her gün tartılmak yanlış valla psikopat oluruz sonundadelikafadulden bozma moralini, ve vazgeçme...:enbuyukkk:

pepper senin de az emeğin yok üzerimde kuzum :)

canim ben naptim ki?

canim az olan kilonun verilmesi zor ..

ama ben sunu farkettim; haftanin rejimi bozdugum gunlerinde kilo verdim hep. ???

(son bikac haftadir boyle oldu)

hep az yiyince tuvalete cikamadim hic; metobolizmam da durdu ;

sanirim arada metobolizmayi sasirtmak lazim;

ama abartmadan, haftada 1 gun mesela, gonlumuzce yemek lazim. -- hazir kremali pasta; cips gibi zararli seyler degil de; ev yapiimi hamur isleri yiyerek mesela

sonra aynen rejime devam.

ay bilmiyorum size de kotu ornek olmayayim ama;

oturumu acalim, arkadaslar ne diyecekler bakalim bu konuda..

kizlar bugunku gundemi veriyorum;
haftada bir rejimi bozsak mi? ev yapimi sutlu tatli, pogaca vs. ile??

bir de herkes hep soyluyor gerci ama;

aksam yemegi yememek hakikaten ise yariyor yaaa??

tabi durabilene.

ya da en azindan bir corbayla gecistirmek lazim.

ayy ben de pzt.yi iple cekiyorum; yeniden duzene koyucam yememi..

hoşgeldin aramıza tabi herkes mutlu olduğu kiloda olsun değil mi ama?

hayır asla yılmak yok
o tartı bozuntusu inatçıysa sen daha inatçı olacaksın.
yürüyüş yapma imkanın varsa bence hiç beklemeden bugün başla
günde 1 saat yürü 1 hafta ondan sonra kızlar 1,5 kilo verdim diye gel yanımıza

azucocum 3 kilon kalmış ya yaparsın sen bu işi önemli olan nerden başlayacağını nasıl yapacağını bilmek dimi kuzum

kizlar gunaydin.

opuyorum hepinizi..

günaydın canım
sen pekmez iç bugünlerde kalkınca
zihnin açılır

günaydın arkadaşlar..bu sabah çokkk mutlu uyandımm.çünkü ilk detoks denemem başarıyla sonuçlandı kaydirigubbakcemile2 ve işe gelincede (evde tartı yok ama işyerinde var) tartıldım mutlu mutlu. sonuçları açıklıyorummm . 58 kg ile başladığım diyeti 56,6 ile bitirmiş bulunuyorum.yani 1,4 kg vermişim. valla bana göre 2 günde süper bir rakam bu. üstelik de bu gün,kahvaltıdan sonra tartıldım.yani tok karnına aldığım rakam 56,6. sabah da 2 günün verdiği alışkanlıkla yine evde yaptım kahvaltımı.önceden her gün bir simit alır,işyerimde yapardım,10 dk. fazla uyumak için.ama bugün de yine işe gelmeden yaptım kahvaltımı. kahvaltıda da 1 haşlanmış yumurta,4 tane siyah zeytin,2 tane yeşil zeytin,az krem peynir,domates,salatalık,1 kaşık sarelle ve 1 dilim ekmek yedim.yanında da bir bardak yarım şekerli çay içtim.inşallah bundan sonra yediklerime dikkat edeceğim.zaten 2 günlük detokstanmıdır nedir midem yemek istemiyor gibi..2 dilim kesmeme rağmen ancak 1 dilim ekmeği yiyebildim mesela.birde habire su içme ihtiyacı duyuyorum sabahtan beri.

canım tadımlık olduktan sonra bozulmaz rejimimiz zaten
ama 1 tane yerine oturup 1tepsi yersek sonra 1 haftada o yediğimizi zor veririz

evet az olunca daha zor oluyor, 58'den önce de 63'tüm mesela. 55,5'ta kaldım işte 1 aydır.
yazın da yüzme öğrenmek istiyorum ama havuzlardan mantar kaparım diye korkuyorum. çok hassas ve alerjik bi bünyem var. sentetik çorap, yün giysiler bile giyemiyorum .. :/

evet sıra geldi kendime ceza vermeye

sayın truf yetkililer tarafından 3-4 tane cıs yediğin tespit edildi
iğneyi başkasına batırırken iyiydi. al sana çuvaldız alsanaalsanasmile
leslie ile 45 dk yürüde aklın başına gelsin :mymeka:

Bu arada dün bana tarçınlı çay içmemi öneren arkadaşlara teessüflerimi bildiririm..alsanaalsanasmileallahım bu ne iğrençççç bir tattır böylee...halbuki tatlıda tarçına bayılan biriyimdir . yemin ederim çaydan aldığım ilk yudumda boğazım cayır cayır yanmaya başladı. çayı şekersiz içmek bile bana bu kadar eziyet gelmemişti inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…