- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
günaydın kızlar. sağım solum belli değil, başka topiclerde 45 kilo veren, 10 kilo verenleri okudum, yine bi şevk geldi bana. truf'cumun dediklerini de harfi harfine yapıcam. bugünden başlıyorum (iyi ki bugün pazartesi değil :) yarın allah'ın ve annemin izniyle detoksa da başlıcam. 55,5'in altına düşücem inşallah.
çok fena kararlıyım.
arada yediğim/yersem cısları da paylaşıcam, yalnızca koçlara değil bütün takım arkadaşlarıma bana ceza verme yetkisi veriyorum.
aaa bak bende bişey öğrendiiiim bugün eşim bana havan aldı
bende nasıl ağzımda çiynerim diyordum çörek otunu havanda döv tamaaamm
bizde yer kekiği toplarız böyle yeri sarar minicik yapraklı nadir bişeymiş galiibaa
bu sene dağ kekiğinede gitmeyi düşünüyoruz senin dediğin gibi kayaların dibin de oluyormuşşşolumunekankayizsmile
kızlar defter tutmaya başladınız değil mi?
bu sizin çok işinize yarayacak nasıl beslendiğinizde ne kadar kilo verdiğinizi veya aldığınızı görecek ve ona göre besleneceksiniz
günlük menüler
gün sonunda ve sabah öğle akşam ve aralar yazılarak gelirse toplu değerlendirmesi daha iyi olur
yarın ki ilk ödev sabah kalkıp burayı açan herkes önce şöyle güzelce bir esniyor geriniyor ve esneme hareketleri yapıyor ve vücudumuz birden dinçleşiyor anlaştık mı?
slm kızlar bende kilo vermek istiyorumherkes zayıfsın diyo daha çok sinirlerim bozuluyo.bizim gibi az kilosu olanların kilo vermesi daha zor ya, hem metebolizmadan hemde çevrediki insanların " ayy sen nerene rejim yapıyosun " deiyip dalga geçmeleri yüzünden...yaa kendime motive edicek arkadaşlar arıyorum :)) evet kilolu değilim ama bi hedefim var benimde " zayıf" olmak istiyorum boy 167, kilo 57 kızlar 49 olmak istiyorum ( bana da sahip çıkın....
Tamam regl olmak üzereyim,hadi ödem şişkinlik diyicem ama kendimi hiç şiş hisetmiyorum ki...bilmiyorumkismile
COLOR]
Günaydın kızlar...
Moralim çok bozuk sabah sabah..O kadar yılmış hissediyorum ki şu an kendimi....
Biraz önce tartıya çıktım ve ekranındaki yazı 52,1 idiakannehir..Ya ben dün sabah 51,7'dim..benneyaptımki
Sadece 1 gün için mi yaptım ben o detoxu ..:1no2:
Tamam regl olmak üzereyim,hadi ödem şişkinlik diyicem ama kendimi hiç şiş hisetmiyorum ki...bilmiyorumkismile
Neyse çok fenayım,kilo veremiyorum artık..:çok üzgünüm:
Reglim bitsin ciddi ciddi yürüyüşlere başlıycam,çünkü benim kilo vermebilmemin az yemek olayıyla bir ilgisi kalmadı artık..benneyaptımki
Offf çok da işim var bugün...Neyse gidip çayımı içiyim de kendime geleyim biraz...:bbo:
Hepinizi öptümmmm....:gitme:
pepper senin de az emeğin yok üzerimde kuzum :)
slm kızlar bende kilo vermek istiyorumherkes zayıfsın diyo daha çok sinirlerim bozuluyo.bizim gibi az kilosu olanların kilo vermesi daha zor ya, hem metebolizmadan hemde çevrediki insanların " ayy sen nerene rejim yapıyosun " deiyip dalga geçmeleri yüzünden...yaa kendime motive edicek arkadaşlar arıyorum :)) evet kilolu değilim ama bi hedefim var benimde " zayıf" olmak istiyorum boy 167, kilo 57 kızlar 49 olmak istiyorum ( bana da sahip çıkın....
Günaydın kızlar...
Moralim çok bozuk sabah sabah..O kadar yılmış hissediyorum ki şu an kendimi....
Biraz önce tartıya çıktım ve ekranındaki yazı 52,1 idiakannehir..Ya ben dün sabah 51,7'dim..benneyaptımki
Sadece 1 gün için mi yaptım ben o detoxu ..:1no2:
Neyse çok fenayım,kilo veremiyorum artık..:çok üzgünüm:
Reglim bitsin ciddi ciddi yürüyüşlere başlıycam,çünkü benim kilo vermebilmemin az yemek olayıyla bir ilgisi kalmadı artık..benneyaptımki
Offf çok da işim var bugün...Neyse gidip çayımı içiyim de kendime geleyim biraz...:bbo:
Hepinizi öptümmmm....:gitme:
günaydın kızlar. sağım solum belli değil, başka topiclerde 45 kilo veren, 10 kilo verenleri okudum, yine bi şevk geldi bana. truf'cumun dediklerini de harfi harfine yapıcam. bugünden başlıyorum (iyi ki bugün pazartesi değil :) yarın allah'ın ve annemin izniyle detoksa da başlıcam. 55,5'in altına düşücem inşallah.
çok fena kararlıyım.
arada yediğim/yersem cısları da paylaşıcam, yalnızca koçlara değil bütün takım arkadaşlarıma bana ceza verme yetkisi veriyorum.
kizlar gunaydin.
opuyorum hepinizi..
kizlar gunaydin.
opuyorum hepinizi..
canim ben naptim ki?
canim az olan kilonun verilmesi zor ..
ama ben sunu farkettim; haftanin rejimi bozdugum gunlerinde kilo verdim hep. ???
(son bikac haftadir boyle oldu)
hep az yiyince tuvalete cikamadim hic; metobolizmam da durdu ;
sanirim arada metobolizmayi sasirtmak lazim;
ama abartmadan, haftada 1 gun mesela, gonlumuzce yemek lazim. -- hazir kremali pasta; cips gibi zararli seyler degil de; ev yapiimi hamur isleri yiyerek mesela
sonra aynen rejime devam.
ay bilmiyorum size de kotu ornek olmayayim ama;
oturumu acalim, arkadaslar ne diyecekler bakalim bu konuda..
kizlar bugunku gundemi veriyorum;
haftada bir rejimi bozsak mi? ev yapimi sutlu tatli, pogaca vs. ile??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?