50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben gecen sene yuzmeye gittim;
hijyenik bir yerdi, test yaptirmak zorundasin zaten baslamadan once.

ama ben karda kista gidince, arabayla gidip gelmeme ragmen usuttum; zaturee oldum gecen gun;
2 hafta ise gidemedim, igneler falan.

dikkat et, kisin gitme,
ama yazin gittt..

bir de ben yuzmeye gittigim donem kilo almistim;

cunku acayip aciktiriyordu, yuzmeden gelip , 3 tabak yemek yiyordum

buna da dikkatt

klik masallah tebrik ederim gerçekten.

yüzme hakikaten acayip acıktırıyor en iyisi yüzmeden önce metebolizma çalıstırıcı bi bitki cayı içip öyle girmek suya

çayı şekersiz içmek hemen alışılacak bi şey değil canım. ben 1 yıldır şekersiz içiyorum. ama alışınca da üstüne para verseler bir zerre şeker koymuyosun.
alışma süreci de çok fena yalnız, sabırlı olmak lazım. azaltarak yapıcaksın. bunun son aşaması da şu, çok az şeker koyunca tatlı gelecek, hiç koymayınca da şekersiz içemiyormuşsun gibi gelecek. bu noktada, hafif tatlı şeyler yiyerek şekersiz içiceksin. bi bakmışsın şekeri çıkarmışsın hayatından :)

hadi yaa.. bu da mı yattı yani?
ama geçen ay kuaförde bi kız görmüştüm 80 kilodan 52 ye düşmüş 1 yıl boyunca yüzerek. hem yavaş vermiş hem de sarkmamış. tabi diyet de yapmış birazcık. ondan beridir yüzme aklımda hep. yazın düşünüyorum ben yine de. :sm_confused:

benim de sacim dumduz canim;

fonlu gibi..

bana da katli saclar saci daha az gosteriyor gibi geliyor;
eskiden katliydi; hepsini bir hizaya getirmek bayag bir zamanimi aldi..
nasil bisimis su cam terebentin,

bioform ne?? perma mi??

permanın daha iri dalgalısı canım çam terebentini tavsiye ediyorum ama ben üzerine krem de kullanıyorum o yüzden kuruma olayı olmadı bende ama bazı arkadaşlarda olmuş sanırım... Dikkat!

Kepek için sirke iyi geliyo tatlım son suyuna azcık sirke koyup kafana dökersin kuruyunca uçuyo zaten kokusu haftada 2-3 yapsam öteki haftaya düzelir diye tahmin ediyorum bi de kepeği geçirmede iyi bi şampuan var özellikle kepek için üretilen -anladın sen onu reklam yapmıyim şimdi burada- onu da tavsiye ederim tatlım opuyorumnanaktan

valla olmıyım dedim dedim ama 1 aydır tık yok. boşuna aç kalıyorum :S

Trufun dediklerini yap tatlım bi de ne yediysen spor olarak ne yaptıysan hepsini yaz buraya forumdan kopma mutlaka vereceksin bak gör...:lepi:

Öyle bi güldüm ki görmen lazımdı deli seni :roflol:

dizm başaldı aşkı memnu zaten beni bu kilo vermeye zorlayan şu bihter karısının zayıflığı oldu..incecik kadın yaa

Ay evet dün bi ara poposuna ilişti gözüm benim de küçüktür de bu ne yaaaa yumruğum kadar

Ah dalsinacım geçmiş olsun tatlım yaaa :gitme:

Aynen aynen aynen valla bi daha detoks yapar mıyım bilmiyorum en azından bu çorba ile yapmam valla meyve yoğurt süt yapsam böyle olmazdım midem kalktı 2 gün yaa-tatlicadiarzu-

çok değil canım ,hemen doydum zaten.pek yemedim. yemeyince de sohbetin tadı çıkmıyor emeğe saygı,o kadar emek vermiş ,olur mu yememek,olmaz!

:roflol: emeğe saygı... :roflol: truf görürse göz hakkı gibi yorumunu da yapar buna kesinn

TRUFFFF nerdesinnnn aklinialirimsmile

Aynen dün arkadaşın morali bozuktu gitmedim akşam sadece telefon ettim valla bugün gidicem kesin bişey içesim gelirdi çünkü elim durmuyo ki lanet aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

cnm ben o ara rejim yapmiyordum ama,
bir de sadece haftada 2 gun gitmistim yuzmeye.

sen 3-4 gu gidip, rejim de yaparsan faydasi olabilir.

sensewitchin dedigi gini burdan kopma, cok motive edici oluyor;
birakamiyorsun diyeti,
pzt basla crs boz olmuyor o zaman,
bak ben mesela 1,5 -2 aydir nerdeyse buralardayim;
2 ayda 2 kilo ama olsun, ben ona da raziyim..

haklısın canım, ben de bu kez çok kararlıyım. 2 ayda 2 kilo gayet iyi, en azından sağlıklı veriyosun. şu 3 kiloyu 3 ayda da versem seviçten uçarım.

benim de hedefim mayis basina kadar kalan 1,5 kilomu da vermek.

haz.ilk haftasi tatile gidicez.

o 1 ayda da 1 kilo daha veririm belki, tatile incecik giderim.

ins..

yesa cnm,
sinavdan sonraki hafta senin su sac formulunu uygulamaya karar verdim;

sen listeyi yap, beni de ilk siraya yaz.

uzun saclarimi cok seviyorum ; daha da uzasinlar istiyorum; -- bir de gurlesirlerse tam super olur o zaman.

yaa kizlar ben sizleri merak ediyorum;
bir ara fotolarimizi paylassak ya..

kilo, boy, sac
nasil ahtunlarmisiz gorsek.

su an sadece scyllaa yi , yasemni biliyorum,
bir de kucucuk resminden kliki )

Cimcimem benim ya... içinde ne fırtınalar koparmış da haberimiz yok Şeniz Tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile3

yok böle bişey yaaaaasırnaşık şey

valla olee :roflol:

:roflol::roflol: yesacım dün dediğin şeyleri hatırlıyomusun? Bende karşılığında sana yarın akşam görüşürüz demiştim.Bak geldin dimi lafıma kız:dilcikar:

ayy evet canım ya senı cok ıyı anlıyorum canım benım Şeniz

:roflol: :roflol: aa cok ıyıymıs turk kahvesı ıcıyım hıc de aramam haa belkı yıllar olmustur ıcemelı ama nescafe ıcecegıme demı a.s ee seker katıyım mı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kocum ben tuttum aksam yazayım buraya o zaman olur demı :sm_cool:

esnemeyı de ahanda bılg karsısında oturdugum yerden yapıyorum :dance:

ben de merak ediyorum hakikaten ya.. fotolar gelsin.. :)

bence hepimiz birbirimizi arkadas olarak ekleyeylim;
sonra profilimizde album olusturalim;

fotolari da "sadece arkadaslar gorebilir" yaptik mi, tamamdir.

buraya koymayalim bence.

sadece siz bakarsaniz ben oraya mayolu fotomu bile koyarim ppppp

günaydın kızlar.öff internet gidip geliyor deli etti beni. yazdıklarınızı da okumadım ama detoks sonuçları daha yayınlanmadı sanırsam.
klikcim seninde detoksun bitti sanırım.hadi hayırlı olsun. bak şimdi o büskivilerden yiyebilirsin.
bende akşam 7 tane burçak yedim koç bana kızdı ne 7 yi 1 tane yesene diye.

kizlar gunaydin.

opuyorum hepinizi..

gunaydınlar kuzummmm

cok guzel canım benım yaa cok cok kutlarım

yapalım canım yaa onu da yaaplım super olur valla topluca aklinialirimsmile
resımde kafam kesık bı sekılde bugun ne gıydıne koymustum ama ondan sonra ıkı kere kapandı konu sanırım kaydirigubbakcemile

gelılım benım detox sonucumaaaa

49.3 cıktım cok mutluyumm :lepi:

umarım gerı almam ınsallah :Saruboceq:

50.4 ya da 50.3 ıle baslamıstım 1 kılo ya da 1.100gıtmıs vereliniortak

bu arada
AVELONCUM ve de YASEMNCIM burcuya mesaj atmayı unutmayın bızım yuzumuzden odul torenını yapmadı bırıncıyı bugun acıklayacak

canım cogunluk bıttı ama lısteyı pazar yayınlayacagım buyuk ıhtımalle LINGUIST cuma cumartesı yaapcak onu da bekleyelım ıstıyorum olumunekankayizsmile

kılo verenlerı tebrık edıyor gozlerınden opuyorumm

Bu detoxla ödem mödem kalmamıştır artık bünyede diye düşünüyordum ben ama galiba her halukarda reglden sonra tartılmak en doğrusu ...

Yok benim hergün tartılma olayım yok da bu sabah özellikle merak ettim durumu...

Asla vazgeçmeyeceğim ve bir gün gelecek 164 boyunda 50 kilo incecikkkk bir hatun olacağım.bayanssulusmile

Canım bu gün başlamayı ben de isterdim ama evde detaylı bir temizlik var bugün ve regl olacağımdan karın ağrılarım başladı..Akşama da kayınpederin özel bir yemek isteği oldu onu yapacağım vs..vs..

O yüzden bugün markete gitmem bile imkansız gibi bir şey..:1no2:

Aynen dün arkadaşın morali bozuktu gitmedim akşam sadece telefon ettim valla bugün gidicem kesin bişey içesim gelirdi çünkü elim durmuyo ki lanet aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

he ya lanet ki ne lanet kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya ben bişi anladım zayıf insan gerçekten az yiyor.bi gelinimiz var düğün zamanıydı. düğün sofraları falan oturduk sofraya biz bi arkadaşla saldırırıyoz deli gibi. ay o herşeyden 1er kaşık birer kaşık
bir de çok zayıf olan bi arkadaşımdan örnek vereyim size .yalnız bu kızın annesi de ablasıda çok zayıf bilmiyorum artık kalıtsalmı?
yemek yemesine gelince ne çok ne az ama sabah kahvaltılarında tereyası şu su bu su eksik olmaz. yalnızzzzz birbirimize çok kahvaltıya giderdik eskiden ya kızın bir kahvaltı edişi var abartmıyorum ğretmendi özellikle tatildeyse. kız acayip yavaş yiyor diğer öğünleride de öyle.mıy mıy.
ben evlendikten sonra kilo aldım . benimde bir huyum vardır karşımda biri yemeği hızlı yerse bende kaptırıyorum.eşimde hızlı yiyor.bir ara kışın açlar gibi herşeye saldırıyorduk. ama 2 hafta önce silkelendim kendine gel aptal dedim. sizin de yardımlarınızla diyete devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…