evet az olunca daha zor oluyor, 58'den önce de 63'tüm mesela. 55,5'ta kaldım işte 1 aydır.
yazın da yüzme öğrenmek istiyorum ama havuzlardan mantar kaparım diye korkuyorum. çok hassas ve alerjik bi bünyem var. sentetik çorap, yün giysiler bile giyemiyorum .. :/
Bu arada dün bana tarçınlı çay içmemi öneren arkadaşlara teessüflerimi bildiririm..alsanaalsanasmileallahım bu ne iğrençççç bir tattır böylee...halbuki tatlıda tarçına bayılan biriyimdir . yemin ederim çaydan aldığım ilk yudumda boğazım cayır cayır yanmaya başladı. çayı şekersiz içmek bile bana bu kadar eziyet gelmemişti inanın.
cnm ben gecen sene yuzmeye gittim;
hijyenik bir yerdi, test yaptirmak zorundasin zaten baslamadan once.
ama ben karda kista gidince, arabayla gidip gelmeme ragmen usuttum; zaturee oldum gecen gun;
2 hafta ise gidemedim, igneler falan.
dikkat et, kisin gitme,
ama yazin gittt..
bir de ben yuzmeye gittigim donem kilo almistim;
cunku acayip aciktiriyordu, yuzmeden gelip , 3 tabak yemek yiyordum
buna da dikkatt
benim de sacim dumduz canim;
fonlu gibi..
bana da katli saclar saci daha az gosteriyor gibi geliyor;
eskiden katliydi; hepsini bir hizaya getirmek bayag bir zamanimi aldi..
nasil bisimis su cam terebentin,
bioform ne?? perma mi??
perma canımyerimseniben
benimde düzz benimde katlı yeni kat yaptımm evvelsi yaza kadar uzamıyordu kırıklardan ki düzleştirici falanda kullanmam
sadece permem vardıbilmiyorumkismile
şu an saçım kınalı ve çok sağlıklı :lepi:
sadece kepek problemim var
valla olmıyım dedim dedim ama 1 aydır tık yok. boşuna aç kalıyorum :S
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
wc ye girmiştim işten geldiğimden beri hiç tartıya çıkmadımı hatırladım. bu arada baskülüde oturma odasına koymuştum .wc den çıktım koştur koştur .eşofmanları çıkardım paldır küldür.koçiş bana bakıyo cins cins.
noldu kudurdunmu????
dizm başaldı aşkı memnu zaten beni bu kilo vermeye zorlayan şu bihter karısının zayıflığı oldu..incecik kadın yaa
Sorma yasemincim, en son başım dönüyo demiştim.. Sonra detoksu hazırlarken tel çaldı, tele doğru giderken annemin tuzağına takıldım resmen ve çok kötü düştüm... üzerinde yarım şınav bile çekemediğim elimin üstüne... Kayarak düştüğüm için her yönden de felaketti. Sonra da hiçbişi yapasım gelmedi zaten.
Detoksun bende iştah falan bırakmadığı kesin :))) Bi ara bozsam mı diye düşündüm ama..
Fiziksel olarak midem biraz ekşidi, onun dışında iyiyim. Ama gerginlik hat safada. Patlama hazır bomba gibiyim, ona göre :))) Teşekkürler canım.
çok değil canım ,hemen doydum zaten.pek yemedim. yemeyince de sohbetin tadı çıkmıyoremeğe saygı,o kadar emek vermiş ,olur mu yememek,olmaz!
bende tebrik ediyorum walla ben hiç dayanamam.az az yerken bi bakmılım böreği bitirmişim.
bi arkadaşım var kızı göresimde geldi ama özellikle gitmiyorum yedirir içirir diye.hele 1 hafta geçsin öyle gidecem görmeye
hadi yaa.. bu da mı yattı yani?
ama geçen ay kuaförde bi kız görmüştüm 80 kilodan 52 ye düşmüş 1 yıl boyunca yüzerek. hem yavaş vermiş hem de sarkmamış. tabi diyet de yapmış birazcık. ondan beridir yüzme aklımda hep. yazın düşünüyorum ben yine de. :sm_confused:
klik masallah tebrik ederim gerçekten.
yüzme hakikaten acayip acıktırıyor en iyisi yüzmeden önce metebolizma çalıstırıcı bi bitki cayı içip öyle girmek suya
cnm ben o ara rejim yapmiyordum ama,
bir de sadece haftada 2 gun gitmistim yuzmeye.
sen 3-4 gu gidip, rejim de yaparsan faydasi olabilir.
sensewitchin dedigi gini burdan kopma, cok motive edici oluyor;
birakamiyorsun diyeti,
pzt basla crs boz olmuyor o zaman,
bak ben mesela 1,5 -2 aydir nerdeyse buralardayim;
2 ayda 2 kilo ama olsun, ben ona da raziyim..
Cimcimem benim ya... içinde ne fırtınalar koparmış da haberimiz yok Şeniz Tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile3
yok böle bişey yaaaaasırnaşık şey
:roflol::roflol: yesacım dün dediğin şeyleri hatırlıyomusun? Bende karşılığında sana yarın akşam görüşürüz demiştim.Bak geldin dimi lafıma kız:dilcikar:
aman aman cıs cıs kahveyi yap türk kahvesini babalar gibi iç tatlım. içine normal süt koy istersen
kaçamak yapmayanlar çarşamba günü istediği sütlü tatlıyı yiyebilirler ödül olarak
bravo canım senin de eşin 50 mekik çeksin :roflol:
kızlar defter tutmaya başladınız değil mi?
bu sizin çok işinize yarayacak nasıl beslendiğinizde ne kadar kilo verdiğinizi veya aldığınızı görecek ve ona göre besleneceksiniz
günlük menüler
gün sonunda ve sabah öğle akşam ve aralar yazılarak gelirse toplu değerlendirmesi daha iyi olur
yarın ki ilk ödev sabah kalkıp burayı açan herkes önce şöyle güzelce bir esniyor geriniyor ve esneme hareketleri yapıyor ve vücudumuz birden dinçleşiyor anlaştık mı?
yesa cnm,
sinavdan sonraki hafta senin su sac formulunu uygulamaya karar verdim;
sen listeyi yap, beni de ilk siraya yaz.
uzun saclarimi cok seviyorum ; daha da uzasinlar istiyorum; -- bir de gurlesirlerse tam super olur o zaman.
yaa kizlar ben sizleri merak ediyorum;
bir ara fotolarimizi paylassak ya..
kilo, boy, sac
nasil ahtunlarmisiz gorsek.
su an sadece scyllaa yi , yasemni biliyorum,
bir de kucucuk resminden kliki)
kizlar gunaydin.
opuyorum hepinizi..
günaydın arkadaşlar..bu sabah çokkk mutlu uyandımm.çünkü ilk detoks denemem başarıyla sonuçlandı kaydirigubbakcemile2 ve işe gelincede (evde tartı yok ama işyerinde var) tartıldım mutlu mutlu. sonuçları açıklıyorummm . 58 kg ile başladığım diyeti 56,6 ile bitirmiş bulunuyorum.yani 1,4 kg vermişim. .
yesa cnm,
sinavdan sonraki hafta senin su sac formulunu uygulamaya karar verdim;
sen listeyi yap, beni de ilk siraya yaz.
yaa kizlar ben sizleri merak ediyorum;
bir ara fotolarimizi paylassak ya..
kilo, boy, sac
nasil ahtunlarmisiz gorsek.
su an sadece scyllaa yi , yasemni biliyorum,
bir de kucucuk resminden kliki)
günaydın kızlar.öff internet gidip geliyor deli etti beni. yazdıklarınızı da okumadım ama detoks sonuçları daha yayınlanmadı sanırsam.
klikcim seninde detoksun bitti sanırım.hadi hayırlı olsun. bak şimdi o büskivilerden yiyebilirsin.
bende akşam 7 tane burçak yedim koç bana kızdı ne 7 yi 1 tane yesene diye.
lunapienacım sen sislik hissetmesen de dogru kilonu vermeyebilir tartı o dönemde. hocamız bize reglden bi hafta önce tartılmayın demisti. ancak bittikten 3 gün sonra tartılın demisti.
bende çok sislik olur normalde regl öncesi ve regl halindeyken. bu ay annem hep meydonozlu-mıs.püs.kirazsaplı cay yaptı ondan içtim olmadan önce ve oldugumda. sislik olmadı.ama dogru kilomdan da bi kaç yüz gr fazla geliyodum.
lunapienecığım niye bu kadar bozdun moralini ? ben de bu sabah detoks sonrası, yani dün sabahki halimden 300 gr fazla çıktım. bu küçük oynamalara takmayalım kafamızı. hem zaten her gün tartılmak yanlış valla psikopat oluruz sonundadelikafadulden bozma moralini, ve vazgeçme...:enbuyukkk:
hayır asla yılmak yok
o tartı bozuntusu inatçıysa sen daha inatçı olacaksın.
yürüyüş yapma imkanın varsa bence hiç beklemeden bugün başla
günde 1 saat yürü 1 hafta ondan sonra kızlar 1,5 kilo verdim diye gel yanımıza
Aynen dün arkadaşın morali bozuktu gitmedim akşam sadece telefon ettim valla bugün gidicem kesin bişey içesim gelirdi çünkü elim durmuyo ki lanet aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?