50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün temizlikte yürümüş kadar yorulursun sanırım
kayınpederin senden bişeyler istediğine göre becerikli hatunsun anlaşılan
bu arada yemeğin adı ne acaba?

bundan sonra bana cezacı koç, acımasız koç diyenleri leslie ablaya havale edeceğim
o sizin hakkınızdan gelecek
acayip ter attırdı bana, hiç acıması yok kadıının
ama yine de severim kendisini
arada öpesim filan geliyo

walk walk walk, nice. double double hadi hobaaa

Yok benim hergün tartılma olayım yok da bu sabah özellikle merak ettim durumu...

Asla vazgeçmeyeceğim ve bir gün gelecek 164 boyunda 50 kilo incecikkkk bir hatun olacağım.bayanssulusmile

aa sen de mi 1.64'sün ? ben de kaydirigubbakcemile2 50 kilo zayıf olmaz mı be canım? benim 52 hedefim. sen de oradasın neredeyse...

ekledim albümü pepper, sizleri de bekliyorum, hadii :))

ben iş yerindeyim şu anda ekleyemem ama en kısa zamanda eklicem. oleyy çok iyi oldu bu,düşünenin aklına sağlıkkaydirigubbakcemile5

süper fikir ben başlıyorum bugün albüm oluşturmaya. p

ekledim albümü pepper, sizleri de bekliyorum, hadii :))

supersin cnm;
ben de en kisa zamanda yapicam allbumumu,

dur seni arkadas listeme eklemis miydim ben ya.
ekleyeyim hemen.

pepper basen var ve bacaklar kalın fazlasıyla. orda belli olmuyo, akşam eklediklerimden bakarsın. üst kısımda kollar patlıcan azcık ona razıyım yine de :)))

ok,
ben de ekleyince haber veririm.

aksamkilere de bakarim cnm;
aynen ben de genel olarak zayifim ama ust bacaklarim kalin.

ayy, en cok da su yesa cimcimesini merak ediyorum..

Günaydın kızlar, bugün çoook uyudum:)
Şu albüm fikri iyiymiş ben vakti zamanında yapıp sonra silmiştim zaten gerekirse yine yaparım, peppercım bebeğim de yapacaktı bir aralar ama nerdeeee:)

Bu arada kızlar aranızda doktora yapan var mıydı, ben doktoraya başlamayı düşünüorum da bir kaç şey sorcaktım bilmiyorumkismile

günaydın fıstıkaaaar çok duramıycaam

detoxla 900 gr neyse geriyede almayayım bariii

58.1 gr:bbo:

Azum sen gayet inceymişsin hayatım, pek bir fazlalığını göremedim, gözlerin de çok güzelmiş bu arada maşşallah maşşallah

teşekkürler kızlar. çok kalın değilim de basenler işte malum, türk kadını asrmut tpili olur şeysi.
tamam yasemincim bekliyorum.
lache, eski nickin neydi ki? :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…