teşekkürler kızlar. çok kalın değilim de basenler işte malum, türk kadını asrmut tpili olur şeysi.
tamam yasemincim bekliyorum.
lache, eski nickin neydi ki? :S
Azum sen gayet inceymişsin hayatım, pek bir fazlalığını göremedim, gözlerin de çok güzelmiş bu arada maşşallah maşşallah
Azum sen gayet inceymişsin hayatım, pek bir fazlalığını göremedim, gözlerin de çok güzelmiş bu arada maşşallah maşşallah
tatlım bende eklemiştim ama çektim sonraa
şu an müsayit değilim ekleyince özelden haber veririmopuyorumnanaktan
scyllaa ben tatlım, ben de resimleri koydum bakabilirsiniz, şimdi gidip kahvaltı yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
ok,
ben de ekleyince haber veririm.
aksamkilere de bakarim cnm;
aynen ben de genel olarak zayifim ama ust bacaklarim kalin.
ayy, en cok da su yesa cimcimesini merak ediyorum..
scyllaa ben tatlım, ben de resimleri koydum bakabilirsiniz, şimdi gidip kahvaltı yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
canım zaten ben bu topikdekinler ne kadar kilolu olabilirki. zaten 59 50 arasıyız hepimiz. ama amacımızincecik olmak :Saruboceq:
Günaydın kızlar, bugün çoook uyudum:)
Şu albüm fikri iyiymiş ben vakti zamanında yapıp sonra silmiştim zaten gerekirse yine yaparım, peppercım bebeğim de yapacaktı bir aralar ama nerdeeee:)
Bu arada kızlar aranızda doktora yapan var mıydı, ben doktoraya başlamayı düşünüorum da bir kaç şey sorcaktım bilmiyorumkismile
tamamdır canım .ben de işe döneyim azıcık, sabahtan beri oyalanıyorum yapmamak için. cuma cuma birikmesin şimdi :))
görüşürüüüzz.. kaydirigubbakcemile5
masallah
kiz naptin;
sende mi degistirdin nickini;
nasil okucaz bunu??
cnm sadece arkadaslar gorecek sekilde ayarlarsan , silmeye gerek yok..
ben de oyle yapicammm
canım sen gerçekten incecikmişsin tü tü maşallah
ya sabah zayıflama yöntemlerini okurken bi arkadaş yazmış .sabah sabah öle bi güldüm bu diyet insanlara neler yaptırıyor diye .size de küçük bi alıntı yapıp paylaşayaım dedim.
''' Ama streçle falan uğraşamam, kalınca bir çöp poşetinden kendime resmen kısa pijama biçtim ve diktim diz kapağımdan göğüs .....''''kaydirigubbakcemile3
gelicem birazdan patron gitsin...
bugün temizlikte yürümüş kadar yorulursun sanırım
kayınpederin senden bişeyler istediğine göre becerikli hatunsun anlaşılan
bu arada yemeğin adı ne acaba?
bundan sonra bana cezacı koç, acımasız koç diyenleri leslie ablaya havale edeceğim
o sizin hakkınızdan gelecek
acayip ter attırdı bana, hiç acıması yok kadıının
ama yine de severim kendisini
arada öpesim filan geliyo
walk walk walk, nice. double double hadi hobaaa
aa sen de mi 1.64'sün ? ben de kaydirigubbakcemile2 50 kilo zayıf olmaz mı be canım? benim 52 hedefim. sen de oradasın neredeyse...
aaaaaaaaaaa nickim sonunda değişmiş delikafadulden
ya sabah zayıflama yöntemlerini okurken bi arkadaş yazmış .sabah sabah öle bi güldüm bu diyet insanlara neler yaptırıyor diye .size de küçük bi alıntı yapıp paylaşayaım dedim.
''' Ama streçle falan uğraşamam, kalınca bir çöp poşetinden kendime resmen kısa pijama biçtim ve diktim diz kapağımdan göğüs .....''''kaydirigubbakcemile3
Yazıldığı gibi okuyabilirsiniz, laşesis olarak da okuyabilirsiniz kolay yani:) Tamam tatlım silmem ben de.
Hayatta her insanın bir takıntısı var işte benim de bu canım...kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullanda artık herkes nickin ne anlama geldiğini de paylaşsın bence.(Bi de zor şeyleri seçiyorsunuz yaaa)..(Biliyorum aveloncum (sonrakini unuttum bak) sen yazmıştın.)
Benimki ay ışığı demek...
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: denesek mı bız de ya :roflol:
kocum sımdı ben yaptıgım hareketlerı falan da mı aksam yazıyım yedıklerımle beraber yoksa o farketmez mı boshayallersmile
bı de defterımın resmını cekıp ekleyecegım aklinialirimsmile
Yok be yawww ne becerisi...Kayınvaldeme kızmış gene,açmış bana boşaltıyor içini adamcağız,benim de etli kabak dolmamı sever onu,bir de Karadenizliler bilir bu yörenin barbunya kavurması var.Onları istedi.Yaparım baba gel dedimOnları yapıcam yani...
Özel yazdıysam kayınpederin özelleri bunlar...kaydirigubbakcemile3
Aaa ben de bayılıyorum o hatuna.Çok ama çok pozitif bir kadın.Geçen aylarda 5 mil yapıyordum rahatlıkla..İyi aklıma getirdin trufff.Yarın onunla başlayayım ben...
Hayatta her insanın bir takıntısı var işte benim de bu canım...kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullanda artık herkes nickin ne anlama geldiğini de paylaşsın bence.(Bi de zor şeyleri seçiyorsunuz yaaa)..(Biliyorum aveloncum (sonrakini unuttum bak) sen yazmıştın.)
Benimki ay ışığı demek...
:roflol::roflol::roflol:
hepsi toplu akşama olsun
giren çıkın bi muhasebe yaparız
defterini yesinler senin
kizlar ben de 2 tane foto yukleyebildim; isyerinde olanlardan.
ama bazi reismler buyuk geliyor herhalde yukleyemedim :-(((
evden bakariz.
eve gidince size bikinili fotomu yuklicem))
ciddiyim, zayifmiyim neyim karar verin diye..pp
Ben baktım sen gayet zayıfsın, saçlarına bayıldım, çok da güzelsin öpüyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?