50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler kızlar. çok kalın değilim de basenler işte malum, türk kadını asrmut tpili olur şeysi.
tamam yasemincim bekliyorum.
lache, eski nickin neydi ki? :S

scyllaa ben tatlım, ben de resimleri koydum bakabilirsiniz, şimdi gidip kahvaltı yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Azum sen gayet inceymişsin hayatım, pek bir fazlalığını göremedim, gözlerin de çok güzelmiş bu arada maşşallah maşşallah

canım zaten ben bu topikdekinler ne kadar kilolu olabilirki. zaten 59 50 arasıyız hepimiz. ama amacımızincecik olmak :Saruboceq:

Azum sen gayet inceymişsin hayatım, pek bir fazlalığını göremedim, gözlerin de çok güzelmiş bu arada maşşallah maşşallah

tatlım bende eklemiştim ama çektim sonraa

şu an müsayit değilim ekleyince özelden haber veririmopuyorumnanaktan

scyllaa ben tatlım, ben de resimleri koydum bakabilirsiniz, şimdi gidip kahvaltı yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

tamamdır canım .ben de işe döneyim azıcık, sabahtan beri oyalanıyorum yapmamak için. cuma cuma birikmesin şimdi :))
görüşürüüüzz.. kaydirigubbakcemile5

ok,
ben de ekleyince haber veririm.

aksamkilere de bakarim cnm;
aynen ben de genel olarak zayifim ama ust bacaklarim kalin.
ayy, en cok da su yesa cimcimesini merak ediyorum..

koyarım canım benım de donunce ıngıltereye bılg orda evdekınde de resmım yok malesef :)) senı mı kırcam :))) kaydirigubbakcemile2

masallah

canım zaten ben bu topikdekinler ne kadar kilolu olabilirki. zaten 59 50 arasıyız hepimiz. ama amacımızincecik olmak :Saruboceq:

alkısss alkisalkisalkis bı de kılodan zayıflıktan gectım herkes pek guzel sempatiksalakcinni

kiz naptin;
sende mi degistirdin nickini;

nasil okucaz bunu??

cnm sadece arkadaslar gorecek sekilde ayarlarsan , silmeye gerek yok..
ben de oyle yapicammm

ya sabah zayıflama yöntemlerini okurken bi arkadaş yazmış .sabah sabah öle bi güldüm bu diyet insanlara neler yaptırıyor diye .size de küçük bi alıntı yapıp paylaşayaım dedim.

''' Ama streçle falan uğraşamam, kalınca bir çöp poşetinden kendime resmen kısa pijama biçtim ve diktim diz kapağımdan göğüs .....''''kaydirigubbakcemile3

tamamdır canım .ben de işe döneyim azıcık, sabahtan beri oyalanıyorum yapmamak için. cuma cuma birikmesin şimdi :))
görüşürüüüzz.. kaydirigubbakcemile5

Görüşürüz canım ben de şuradan kalkıp kahvaltı yapamadım hala:)

Şeniz

kiz naptin;
sende mi degistirdin nickini;

nasil okucaz bunu??

cnm sadece arkadaslar gorecek sekilde ayarlarsan , silmeye gerek yok..
ben de oyle yapicammm

Yazıldığı gibi okuyabilirsiniz, laşesis olarak da okuyabilirsiniz kolay yani:) Tamam tatlım silmem ben de.

canım sen gerçekten incecikmişsin tü tü maşallah

Çok sağol canım Şeniz

:roflol: :roflol: denesek mı bız de ya :roflol:

kocum sımdı ben yaptıgım hareketlerı falan da mı aksam yazıyım yedıklerımle beraber yoksa o farketmez mı boshayallersmile

bı de defterımın resmını cekıp ekleyecegım aklinialirimsmile

gelicem birazdan patron gitsin...

gel canım gel beklerız de sen de 48 oluyum dıyomussun ben de 47 ayy boylarımız da aynı mı acaba ben hep 1.57 derım boyuma ama senınkı nedır kaydirigubbakcemile5

49.3 cıkmıstı ama valla gerı gıderım de yıne alay ederler dıye 49.5 yaptım tickerimi :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün temizlikte yürümüş kadar yorulursun sanırım
kayınpederin senden bişeyler istediğine göre becerikli hatunsun anlaşılan
bu arada yemeğin adı ne acaba?

Yok be yawww ne becerisi...Kayınvaldeme kızmış gene,açmış bana boşaltıyor içini adamcağız,benim de etli kabak dolmamı sever onu,bir de Karadenizliler bilir bu yörenin barbunya kavurması var.Onları istedi.Yaparım baba gel dedimOnları yapıcam yani...

Özel yazdıysam kayınpederin özelleri bunlar...kaydirigubbakcemile3

Aaa ben de bayılıyorum o hatuna.Çok ama çok pozitif bir kadın.Geçen aylarda 5 mil yapıyordum rahatlıkla..ıyi aklıma getirdin trufff.Yarın onunla başlayayım ben...

aa sen de mi 1.64'sün ? ben de kaydirigubbakcemile2 50 kilo zayıf olmaz mı be canım? benim 52 hedefim. sen de oradasın neredeyse...

Hayatta her insanın bir takıntısı var işte benim de bu canım...kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa nickim sonunda değişmiş delikafadulden

Güle güle kullanda artık herkes nickin ne anlama geldiğini de paylaşsın bence.(Bi de zor şeyleri seçiyorsunuz yaaa)..(Biliyorum aveloncum (sonrakini unuttum bak) sen yazmıştın.)
Benimki ay ışığı demek...

:roflol::roflol::roflol:

benimki serçe demek:teytey:

hepsi toplu akşama olsun
giren çıkın bi muhasebe yaparız
defterini yesinler senin

ben de zannettim mantı börek filan istedi

ben nickimin anlamını paylaşmasaam daha iyi sonra toppic karışıyo cokacimcoook

kizlar ben de 2 tane foto yukleyebildim; isyerinde olanlardan.

ama bazi reismler buyuk geliyor herhalde yukleyemedim :-(((

evden bakariz.

eve gidince size bikinili fotomu yuklicem ))

ciddiyim, zayifmiyim neyim karar verin diye.. pp

kizlar ben de 2 tane foto yukleyebildim; isyerinde olanlardan.

ama bazi reismler buyuk geliyor herhalde yukleyemedim :-(((

evden bakariz.

eve gidince size bikinili fotomu yuklicem ))

ciddiyim, zayifmiyim neyim karar verin diye.. pp

Ben baktım sen gayet zayıfsın, saçlarına bayıldım, çok da güzelsin öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…