Güle güle kullanda artık herkes nickin ne anlama geldiğini de paylaşsın bence.(Bi de zor şeyleri seçiyorsunuz yaaa)..(Biliyorum aveloncum (sonrakini unuttum bak) sen yazmıştın.)
Benimki ay ışığı demek...
:roflol::roflol::roflol:
İyi LEKESİZ okuyalım sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
gel canım gel beklerız de sen de 48 oluyum dıyomussun ben de 47 ayy boylarımız da aynı mı acaba ben hep 1.57 derım boyuma ama senınkı nedır kaydirigubbakcemile5
49.3 cıkmıstı ama valla gerı gıderım de yıne alay ederler dıye 49.5 yaptım tickerimi :)))
tamamdır hocum sen ıste işte gelıyorrr defterın resmı su an dolu degıl de aksama dolar -tatlicadiarzu-
[img=http://i1003.hizliresim.com/2010/3/12/2509.png]
kizlar ben de 2 tane foto yukleyebildim; isyerinde olanlardan.
ama bazi reismler buyuk geliyor herhalde yukleyemedim :-(((
evden bakariz.
eve gidince size bikinili fotomu yuklicem))
ciddiyim, zayifmiyim neyim karar verin diye..pp
eee,bu detoksun sonuç listesi ne zaman yayınlanacak acaba? ben diğer arkadaşların da kaç kilo verdiklerini görmek istiyorum..
birde benim detoksum dün akşam bitti ya birazdan öğle yemeğine ece gideceğim.evde de karnabahar yemeği,makarna ve şehriye çorbası var.bu ayrıyeten akşam yemeğimde olacak.şimdi acaba ben bu saydıklarımdan hangisini akşam hangisini çğlen yemeliyim?bana akıl verecek birisi var mı acaba?
yazı çok güzel örtmenim
ekmek beyaz ekmek değil değilmi
bikinilimi anneeeeeeee eyvahedigeldismile
1 kepçe çorba ve makarnayı öğlen
1 kepçe çorba ve karnıbaharı akşam ye
kizlar ben de 2 tane foto yukleyebildim; isyerinde olanlardan.
ama bazi reismler buyuk geliyor herhalde yukleyemedim :-(((
evden bakariz.
eve gidince size bikinili fotomu yuklicem))
ciddiyim, zayifmiyim neyim karar verin diye..pp
yaaa ingilizce değil o, kpds den başın dönmüş senin ya ben başvuru tarihi kaçırdım, okulun sınavına kaldım artıkbeni çalıştır azcık:)
yesacım benim boy kısa 1,55 o yüzden kilom hemen fark ediyor...
sabah burcuya bildirdim kilomu .aslında 50,7 çıktım ama inanmak istemedim 51,0 yazdırdımki sinirim bozumasın...
tamam allah razı olsunnn
aynen dediğinizi uygulayacağımm.peki ekmek yiyimmi ??(fazlamı oldum?)(sabah 1 dilim ekmek yemiştim bu arada) (bu aradaaa rumuzunuzun anlamını öğrenddiiiiimmm:kedi: )
spatz:55,1 (1100 gram vermİŞ)
ev cadısı:57,4 (1600 gram vermİŞ)
tweety:59,1(400 gram almıŞ)
babymoon:58 (yenİ)
sensewİtch:50.7 (toplamda 1200 gram vermiş)
klİk:57,5(500 gram vermİŞ)
katrece:57 (yenİ)
pepermİnt:54.5 (200 gram vermİŞ)
chemes:56 (200 gram vermİŞ)
yesa:49.3 (1000 gram vermiş)
lİnguİst:57.7 (300 gram vermİŞ)
truf:57.6 (500 gram vermİŞ)
scyllaa:59,1 (900 gram vermİŞ)
grİpİn:54.5 (1000 gram vermİŞ)
nİklas:56.8(200 gram almıŞ)
lunapİena.51.7(800 gram vermİŞ)
burcu hayal:50.5 (aynı)
karalahana:51 8yeni üye)
yasemn:58.1(500 gram vermiş)
fmk:57.7( 700 gram almış)
tamam allah razı olsunnn
aynen dediğinizi uygulayacağımm.peki ekmek yiyimmi ??(fazlamı oldum?)(sabah 1 dilim ekmek yemiştim bu arada) (bu aradaaa rumuzunuzun anlamını öğrenddiiiiimmm:kedi: )
kuzum benim gel çalışalım valla yaaa :) ben de kpss ye kastım şimdilik nisan başında kpds ye dönemeyi düşünüyorum Bu Türkiye de adam sınavkolik olur kaaarrdeşiiim sempatiksalakcinni:sinifsinif:
Aynıyız boy 1.55 şu an kilo 50.7 :)
kaydirigubbakcemile5 elden gel :)
Öğrendin ama açık etme valla 1 kere oldu karışıyo burası herkes bişiyler yemeye gidiyo :ecrin_bebek:
neyse sense senin nickin anlamı ne acaba?
cnm esas ve takmam ismimi birleştirince böyle bişiy çıktı yıllar öncesinden beri kullanıyorum alışkanlık yaptı değiştirmedim
sense : duygu
witch : cadı :)
sensewitch : duygulu cadı gibi bişiy oluyo sanırım
Manyahh, o kadar çorbadan sonra nasıl su içtin o kadar. Özellikle bugün çok az tükkettim su, çayla falan 1 lt yi ancak bulur :sm_confused:
Yoksa sen çorbaya tuz mu kattın aklinialirimsmile
Şimdiden neler yiyeceğimi planlıyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?