50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım ya.. ben kahvaltımı dünden karar verdiydim: Tereyağa 2 yumurta kırdım, yağ biraz fazla olabülü (trufcum sence cezaya layık mı bu menü :uhm: ) Ama diğer öğünleri hafif tutcam, akşam yiyeceğime sabah yiyem dedim.

truf herne kadar bikac gundur diyet yapmasam da,
vicdan olmasi bakimindan yediklerimi sana rapor edeyim hayatim.

cezalarimi biriktir, pzt den itibaren topluca verirsin;

sabah
2 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 k.kutusu b.peynir
1 light karper
1 tatli kasigi nutella, maydonoz

ara
200 ml sut

ara2
1 muz

ogle
vaktim olmadi, bikac minik gofret attim agzima

15.30 gibi bi tost yicem ogle yemegi yerine

yarim saat tempolu yurudum,
-- alisveris mrk.inde isim vardi, nerdeyse kosarak gidip geldim ogle saatinde

vay vay vay duygu tamlaması haa

hayatım toz tarçın lı çaymı içtinkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum wc problemim vardı 2 gündür daha iyiyim
düzeldi biraz bu sayedede şişkinlik gitmiş oldu ama yeniden tartılmadım
çok sık tartılınca iyice panik oluyorum
dün akşam çorba yedim sadece sıvı şeyler tüketmek iyi geliyo
bugünde bol bol su içiyorum gerçi su hesaplayıcısı ile hesapladım 8 bardak su içmem gerekiyomuş

O psikopat benim canım aklinialirimsmile Her gün tartılıp excele not ediyorum ve tickerı da sürekli güncelliyorum. İlerde grafiğimi koyarım buraya bayanssulusmile Geçen tartılmıcam falan dedim ama dayanamadım işte

yok canım ikisi de hayvansal ürün az miktarda koyduysan problem yok

ben varım diyecem dedim diye ceza alıcam ondan korkuyommm

napayım varımmı diyim yokummu diyim ne diyimkaydirigubbakcemile3(((varım))):1ninca:

zaten yürümüşsün fazlasıyla
2 gün sana dokunmak yok ceza da yok
ye yiyebildiğin kadar bakalım
ama pazartesiyi de aklından çıkarma aklinialirimsmile

kızlar e-kolayın sitesinde şöyle bişey buldum

bir gün boyunca detoks için gerekli olan tamamen doğal sebze ve meyveleri yiyin, bol bol su içmeyi de unutmayın. Detoks işlemini hızlandırmak için de gün içinde oda sıcaklığında limonata içmeyi ihmal etmeyin. Limonatanızı hazırlamam için iki adet limonu sıkın ve üzerine 300 ml. mineralli su ekleyin. Tat vermek için de bir çubuk tarçın ya da akçaağaç şerbeti ekleyebilirsiniz.

Detoks gününün sonunda kendinizi çok daha enerjik ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Bu günün sonunda boyunuz ve kilonuza göre 500 gram ila 1 kilo vermiş olmanız mümkün.

Detoks günü menüsü
Sabah 07.30’da bir bardak limonata.

Bundan yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsiniz. Kahvaltıda meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl tercih etmelisiniz.

Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için ve bir muz yiyin. ısterseniz bir avuç ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği yiyebilirsiniz.

Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası yiyebilirsiniz.

Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz, salatalık, kereviz, kırmızıturp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.

Akşam yemeği için bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.

Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.

ay canım harika bir listee

bende detox yaptım ama çok ta iyiyim yaradı bana
bence olmuyacak bişey değil

acaba ne sıklıkla yapılır bu veyaa herhangi bir detox ??

sen varya ne diyim bilemiyorum

ama zayıflıyorum yaaa

napayım ben biraz fazla afacanım bu konuda:kedi:

ama bugün oo açlığımla sabahleyin çoook sağlıklı beslendim daha şimdiden 1.5 lt suyumu içtim
canım hiiiiç bişeyde çekmiyo

benim sorunum amman sıkılmıyayım sıkıldımmı eyvaahbilmiyorumkismile

ben varım diyecem dedim diye ceza alıcam ondan korkuyommm

napayım varımmı diyim yokummu diyim ne diyimkaydirigubbakcemile3(((varım))):1ninca:

bana gore, haftada 1 olmasa da 2 haftada 1 yemek lazim..

mesela 15 gunde 1 cumalari free gun mu yapsak ne dersiniz kizlar??

hatta ayni sehirde olsak her 15 te bir birimizde toplanir altin gunu falan yapardik;
ne guzel olurduu )))opuyorumnanaktan

bana gore, haftada 1 olmasa da 2 haftada 1 yemek lazim..

mesela 15 gunde 1 cumalari free gun mu yapsak ne dersiniz kizlar??

hatta ayni sehirde olsak her 15 te bir birimizde toplanir altin gunu falan yapardik;
ne guzel olurduu )))opuyorumnanaktan
hftada biri tercih ederim zaten öyle kebab veyaa pasta gibi pastahane ürünlere pek sıcak bakmıyorum

o yüzden oratım çok normal olur cokacimcoook

zaten bide zımbırtı krizi oluyooo onu hiiiç söylemeyelimmmlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…