Manyaahh yaaaa
bende şaşırdım 3 lt kesin oldu daha olsa içerdimde geceyi düşündümm
içimden geliyo su i,çmek şu an bile bardak elimde birde çorbam tuzlu değildi
sabah kahvaltıda hiç yaramazlık veee işin garibi yumurtaya tuz atamadım herşey tuzlu geldii bugün sevindim amaazemuszemus
haftada bir rejimi bozsak mi? ev yapimi sutlu tatli, pogaca vs. ile??
cnm esas ve takmam ismimi birleştirince böyle bişiy çıktı yıllar öncesinden beri kullanıyorum alışkanlık yaptı değiştirmedim
sense : duygu
witch : cadı :)
sensewitch : duygulu cadı gibi bişiy oluyo sanırım
Bu arada dün bana tarçınlı çay içmemi öneren arkadaşlara teessüflerimi bildiririm..alsanaalsanasmileallahım bu ne iğrençççç bir tattır böylee...halbuki tatlıda tarçına bayılan biriyimdir . yemin ederim çaydan aldığım ilk yudumda boğazım cayır cayır yanmaya başladı. çayı şekersiz içmek bile bana bu kadar eziyet gelmemişti inanın.
lunapienecığım niye bu kadar bozdun moralini ? ben de bu sabah detoks sonrası, yani dün sabahki halimden 300 gr fazla çıktım. bu küçük oynamalara takmayalım kafamızı. hem zaten her gün tartılmak yanlış valla psikopat oluruz sonundadelikafadulden bozma moralini, ve vazgeçme...:enbuyukkk:
Sorma canım ya.. ben kahvaltımı dünden karar verdiydim: Tereyağa 2 yumurta kırdım, yağ biraz fazla olabülü(trufcum sence cezaya layık mı bu menü :uhm: ) Ama diğer öğünleri hafif tutcam, akşam yiyeceğime sabah yiyem dedim.
truf herne kadar bikac gundur diyet yapmasam da,
vicdan olmasi bakimindan yediklerimi sana rapor edeyim hayatim.
cezalarimi biriktir, pzt den itibaren topluca verirsin;
sabah
2 dilim kepek ekmegi
yesil cay
1 k.kutusu b.peynir
1 light karper
1 tatli kasigi nutella, maydonoz
ara
200 ml sut
ara2
1 muz
ogle
vaktim olmadi, bikac minik gofret attim agzima
15.30 gibi bi tost yicem ogle yemegi yerine
yarim saat tempolu yurudum,
-- alisveris mrk.inde isim vardi, nerdeyse kosarak gidip geldim ogle saatinde
ben varım diyecem dedim diye ceza alıcam ondan korkuyommm
napayım varımmı diyim yokummu diyim ne diyimkaydirigubbakcemile3(((varım))):1ninca:
Aynıyız boy 1.55 şu an kilo 50.7 :)
kaydirigubbakcemile5 elden gel :)
:
napayım varımmı diyim yokummu diyim ne diyimkaydirigubbakcemile3(((varım))):1ninca:
Detoks günü menüsü
Sabah 07.30’da bir bardak limonata.
Bundan yarım saat sonra kahvaltıya geçebilirsiniz. Kahvaltıda meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl tercih etmelisiniz.
Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için ve bir muz yiyin. İsterseniz bir avuç ay çekirdeği ya da kabak çekirdeği yiyebilirsiniz.
Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası yiyebilirsiniz.
Ara öğün olarak yine bir bardak limonata için. Eğer çok acıktığınızı hissederseniz, salatalık, kereviz, kırmızıturp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
Akşam yemeği için bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
sen varya ne diyim bilemiyorum
ay canım harika bir listee
bende detox yaptım ama çok ta iyiyim yaradı bana
bence olmuyacak bişey değil
acaba ne sıklıkla yapılır bu veyaa herhangi bir detox ??
valla onunla ilgili bişey yazmıyodu ama 15 gün sonra filan yapılabilir bence yada 1 ay
hftada biri tercih ederim zaten öyle kebab veyaa pasta gibi pastahane ürünlere pek sıcak bakmıyorumbana gore, haftada 1 olmasa da 2 haftada 1 yemek lazim..
mesela 15 gunde 1 cumalari free gun mu yapsak ne dersiniz kizlar??
hatta ayni sehirde olsak her 15 te bir birimizde toplanir altin gunu falan yapardik;
ne guzel olurduu)))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?