50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demek ki hiç spor yapmıyorsun

huuu kizlar,
burdasiniz neden bisey yazmiyosunuz yahuu ???

mesaidelerdir sayfa açıktır ama işleri vardır ben de yarın nöbetçiyim

arkadaşlarrrr listede benim kilom yanlış yazılmışşş
ben 58 kg ile başladım
ilk günn 57,5 e
2, günde 56,6 ya düştüm
yani toplam 1,4 kg verdim
lütfen düzeltirmisiniz?

merhaba arkadaşlar benim detoxda hüsranla bitti senağlamasenağlama2.günün sabahı tartıldıgımda 61 görmüstüm 63 le başladıgım diyeti çok sevinmiştim 61 görmek uzun zamandan sora cok morel olmustu ama bu sabah tartıldım 63 e 300 gr eksik geldim nie böle oldu yaa sudan gitti demekki hepsi halbuki ikinci günde daha çok spor yapmıştım 1500 kez ip atladım baya terledim nese başka diyetler deniyim bari sizler başka neler yapıosunuz nolur yardım edin bende sizin aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar hangi diyetler güzel kilo verdirio yardım edinnnnsenağlama

@asiperi nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun sporun aktiviten iş tempon evlilik çoluk çocuk nedir ne değildir bi cevap ver bakim sen[/QUOTE]

cnm yaşim 18 öğrenciyim yurtdısında yaşıorum evli diilim çocokta yokkaydirigubbakcemile3 bir haftadırda diyetteydim detoxdan önce normal besleniodum ekmek şeker yoktu ama 63 de kaldım ole sadece 300 gr gitmiş bir haftadır detoxla birlikte ne yapabilirim ellileri görmek istiyorum ben artık:ecrin_bebek: 2 sene önce 58 ken zayıf duruodum çünkü kemikli bir insanım etim pek yok işte bukadar yardım edin nolurr 59 oluyum cok dua ederim vallahamda size:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bugün yediklerimi paylaşayımda arkadaşlar,yanlışlarımı bildirin bana olurmu?
sabah 1 bardak yarım şekerli büyük çay,az krem peynir,4 siyah zeytin,2 yeşil zeytin,1 çay kaşığı sarelle,bir dilim normal ekmek(kepek yoktu),domates,salatalık
arada 3 adet yulaflı bisküvi,yarım şekerli çay
öğlen küçük bir tabak ketçaplı makarna,küçük bir kase şehriye çorbası,.
ve bu saate kadar da 1 lt su
nasıl arkadaşlar?

ama listede 700 gr vermiş görünce duyurma ihtiyacı hissettim.
çünkü zaten işkence gibiydi 2 gün.e bari kendimi listede 3,sırada göreyimde ödülüm olsun dimi ama

3.lüğümü elimden aldın yani klikklava:

şaka yapıyorum tabiki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…