50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar herkese selam
5 gündür karbonhidrat diyeti yapıyorum onuda çogunlukla 0 puanlı olanları(et,tavuk ,balık,yumurta)vede salata tercih ediyorum.Tartıya çıkmıcam dedim dayanamadım çıktım.şaırdım hiç vermemek bir yana 58 çıktım moralim sıfır oldu ama ilk başlayınca metobolizma kıtlık var sanır depolarmış yağı diye duydum o yüzden umutsuz olmadan devam edicem belki haftaya fark eder.Eder demiii:)

allah allah şaşırdım bak şimdi ben bu diyeti yaparken kilo veriyodum ama bırakınca hemen verdiklerimi geri alıyodum bıraktım benim için en iyi diyet lahana çorbası diyetidelikafadulden

slm kızlar kaç gündür giremedim nete benim canavar ım modemi bozmuş internet yoktu anlıycanız bu arada 57 ye düştüm kendimi çok iyi hissediyorum birde benim kilolar basen de toplanmı durumda bölgesel zayıflama içinde ayrıca lahana yağı aldım inşeallah faydası olurve şu basenlerimde kurtulurumhihoyyyt

saol tatlı anniş:)) canın ne istiyosa az da olsa mutlaka ye canım. nivea ya mesaj atmıştım geçen gün aerobik dvd si istiyorum diye spor görsel paylaşım topicinde vardı indirememiştim sonradanda kaldırmışlar neyse niveadan aradılar 15 gün sonra göndericez diye ama az önce cd geldi kargoyla yanındada kitapçığı var çok mutlu olodum fırsat buldukça yapıcam inşallah. sizlede paylaşmak isterdim ama foruma koymak yasak. bi çözüm bulursanız sizlede paylaşmak isterim ne bilim msn den filan gönderilirmi bu işlerden pek anlamam...

maeves bende çok metini duydum nıveanın cdsinin .
cdyi bilg.kaydedip msnden yada mail olarak gönderilir herhalde bilmiyorum sadece tahmin etttim. kaydirigubbakcemile3

aslında bende istiyorum hamileikte egzersiz çok iyiymiş doğumdada çok büyük kolaylık sağlıyormuş hamilelikte egzersiz cdsi bakacağım hafta sonu ..

aslında bende istiyorum hamileikte egzersiz çok iyiymiş doğumdada çok büyük kolaylık sağlıyormuş hamilelikte egzersiz cdsi bakacağım hafta sonu ..

canım senin için çok erken egzersiz için şuan sakın yapma. doktorun hareket verir zaten belli bi aydan sonra. ben yapmıştım çok faydasını gördüm doğumda...

maeves daha erken canım ortada ufacık göbiş var biraz büyüsün öyle .
maeves canım hamileyken okuduğun hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili kitap varmı canım bana tavsiye edebileceğin.

canım her ay bebek dergilerini düzenli alıyodum yanında promosyon kitapları vardı. özellikle bir kitap almadım. internetten çok faydalandım. hamileliğimi gebelik.org dan takip ettim hep. yenidoğan bakımınıda kk dan ve nette uzman tv varya orda ayşe öner tarafından hazırlanan görüntüler var ünlü hamilelerde onun kursuna katılıyolar zaten. alt değiştirme, banyo, gaz çıkarma filan hepsini ordan öğrendim. hamileyken çok korkuyodum nasıl tutucam nasıl bakıcam diye öğrendiğin bütün bilgiler seni daha donanımlı yapıyo ama bunların hiçbirini bilmesende bebeğini kucağına aldığın zaman zaten herşeyi içgüdüsel olarak yapıyosun... o yüzden oku, öğren ,sor ama gözünü korkutma. eminim çok iyi anne olucaksın. ayrıca sana tavsiyem eğer imkanın varsa mutlaka evde internet olsun. ben kızımı internet sayesinde büyüttüm desem abartmış olmam. ona buna sormaktansa en güzel bilgiyi netten buluyosun.

bu arada kızlar sabah sirkeli su içtiğim için iştahım çok kapalı biraz ekmek domates 1 tanede zeytin yedim sadece.. akşam yatmadan bidaha içicem. ilaçda kullanıyorum inşallah bana kilo olarak geri dönmez bu hafta. çarşamba günü başarı listesinde olmak çok istiyorumm

avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum canım dr mehtap derelioğlu
dr çok memnunum zaten ( ablamında doktoruydu ) medıcıne hast. gidiyorum hastanenin imkanları çok güzel yeni doğan yoğun bakımı falan var bu çok önemli benim için 24 saat muayne olabiliyorsun nöbetçi kadın doğum dr var imkanları güzel yani

eşim evde hiç giremedim bugün topiğe kimsede uğramamış... kaçamak yapmak yok kızlar.uğrarsanız arada yazın.. haftasonları sessiz oluyo oluyo burası bölee

kızlar slm diyete devamda benimki fos çıktı haftaiçi kabızlık flnda çektim derken aslında hiç fazlam yok 36 -38 bdn giyom ama şu sıralar kendimi acayip şişman görüyom ilginç bi durum
nedenini bilen varmı herhan eski kiloma dönme korkusuda var tabi

yaklaşık bir aydır sadece aerobik yapıyordum arkadaşlar. 4-5 gündür yapabildiğim kadarıylla diyet yapıyorum. 1 kilo vermişim.spor yapmanız hepinize tavsiye olunur.

bahar gelse erik yeriz kiraz felan ya şimdi meyvede yok doğru dürüst elmadan nefret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…