50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o ketçapın ne işi var orda :mymeka:

@asiperi nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun sporun aktiviten iş tempon evlilik çoluk çocuk nedir ne değildir bi cevap ver bakim sen

cnm yaşim 18 öğrenciyim yurtdısında yaşıorum evli diilim çocokta yokkaydirigubbakcemile3 bir haftadırda diyetteydim detoxdan önce normal besleniodum ekmek şeker yoktu ama 63 de kaldım ole sadece 300 gr gitmiş bir haftadır detoxla birlikte ne yapabilirim ellileri görmek istiyorum ben artık:ecrin_bebek: 2 sene önce 58 ken zayıf duruodum çünkü kemikli bir insanım etim pek yok işte bukadar yardım edin nolurr 59 oluyum cok dua ederim vallahamda size:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]
2 sene önce 58 e nasıl düşmüştün.
daha 1 hafta olmuş diyete başlayalı
az olsun öz olsun merak etme gidecekler
yeme düzeninin gözden geçir
burda duyduklarına kulak ver

valla spor yapmak için hiç vaktim olmuyo ama sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum toplamda 2 km yürümüş oluyorum bu sayılırmı

ozamanlar hep 55 en fazla 58 dim cnm kilo problemim yoktu son 2 senedir 60dan inemiorum aralikta basladim diyete yani yediklerime dikkat etmeye 69 dan 63e dustum subatin 18den beri 63den dusemiorum 1 hafta oncede regl olmustum bitince yeniden basladim ondan bir hafta diorum subatan beri sadece 1 kilo verdim ama daha cok vermek istiorum bitane pantolonum var fermuari kapanmio oluo ama annem 3 kilo versen rahatlikla girersin dedi girmek istiorummm amaaa artikkk 1 ay olcak nerdeyse sadece 1 kilo gitti yardim edinnnn...:sinifsinif::sinifsinif:

vay vay vay duygu tamlaması haa

a.s

Selam kızlar...
Sensecim teşekkürler ve de tebrikler kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim tatlımmsempatiksalakcinni

Başka diyetler diye bişiy yok... Dersimiz: Sağlıklı beslenme...
Cnm daha diyetinin ilk haftası vücudun kiloları çabuk bırakmıyo olabilir ben 2 aydır diyetteyim son 2 haftada ne gittiyse gitmiştir diyebilirim... Yılmaz yok haftada 100 gr bile versen devam hızlı verirsen hızlı alırsın (TRUFCUm müdahale etmeden duramadım napiyim :kedi:)

valla spor yapmak için hiç vaktim olmuyo ama sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum toplamda 2 km yürümüş oluyorum bu sayılırmı

Mazeret yooookkk kaydirigubbakcemile

ketçaptamı yassakkkkk
Cnm sağlıklı besleniyoruz doğal olmalı yiyeceklerin ne ketçapı ?? Yeni detokstan çıktın vücudun su tutucak yine...

kuzum benim gel çalışalım valla yaaa :) ben de kpss ye kastım şimdilik nisan başında kpds ye dönemeyi düşünüyorum Bu Türkiye de adam sınavkolik olur kaaarrdeşiiim sempatiksalakcinni:sinifsinif:

üffff ben de kpssye hazırlanıyorum da, atanamazsam doktoraya devam ederim diye kpdsye de girecektim de kaçırdım başvuruyu, kpss başvuruları başlamadı dimi daha?

sen truf kadar tatlısın kuzucum Şeniz

ay evey çok güzel olurdu olumunekankayizsmile

o ketçapın ne işi var orda :mymeka:

Kepçaak da az kalori var diye biliyordum ben oysaki arkasında öyle yazıyor bilmiyorumkismile

Kızlar anneme ulaşamadım size sorayım, ben şimdi köfte yapcam da akşam misafir gelcek fazla yapsam elim değmişken onu buzdolabına koysam yarın pişirsem olur mu?
İlla buzluğa mı koymak lazımdır?

sen kesin öğün atlıyorsun,metabolizman yavaşlıyor,ya da çok az yiyorsun. benim gördüğüm bir çok insan bu nedenlerden dolayı kilo veremiyor. az yiyince aç dolaşınca kilo vericem zannediyor ama yanlış....yoksa yaşın küçük,hemen vermen lazım,

Başka diyetler diye bişiy yok... Dersimiz: Sağlıklı beslenme...
Cnm daha diyetinin ilk haftası vücudun kiloları çabuk bırakmıyo olabilir ben 2 aydır diyetteyim son 2 haftada ne gittiyse gitmiştir diyebilirim... Yılmaz yok haftada 100 gr bile versen devam hızlı verirsen hızlı alırsın (TRUFCUm müdahale etmeden duramadım napiyim :kedi:

saol cnm devam ediorum yilmicam napalim gec olsun guc olmasin:teytey:

Kızlar anneme ulaşamadım size sorayım, ben şimdi köfte yapcam da akşam misafir gelcek fazla yapsam elim değmişken onu buzdolabına koysam yarın pişirsem olur mu?
İlla buzluğa mı koymak lazımdır?

bir şey olmaz zaten baharatlı,duru dolapta dondurucuya atmana gerek yok. hatta daha da lezzetlenir yarına kadar. baharatla et bütünleşir.

evet cnm olabilir okul nedeniyle oglen yiyemediysem aksama kadar bekliorum aksamda az yiyorum kilo vercem die daha cok dikkat etcem bundan soraaa yardimlarinizlaaa:dance:

slm kızlar nbr?
detox sonuçları nası bende başladım bugün yeni yedim ama dışardaydım arası biraz gecikti acayip açım cokacimcoook bi yeşil çay içiiim bari dimi ?

yesacım benim boy kısa 1,55 o yüzden kilom hemen fark ediyor......

canım ya 2 cm ıcın ne olacak bu hafta SEN BEN SENSEWITCH yarıs yapalım mı carsambaya kadar kılolar da boylar da yaklasık ya hadı yapalım yapalım yapalım bence kaydirigubbakcemile

eee,bu detoksun sonuç listesi ne zaman yayınlanacak acaba? ben diğer arkadaşların da kaç kilo verdiklerini görmek istiyorum..
?

canım bı kac kısı var sabreden dermıs muradına ermıs akannehir pazara ınsallah hobaaaaaa boshayallersmile

yazı çok güzel örtmenim
ekmek beyaz ekmek değil değilmi

evet kocum beyaz ekmek ama bı dılım kaydirigubbakcemile2

Aynıyız boy 1.55 şu an kilo 50.7 :)
kaydirigubbakcemile5 elden gel :):

kuzum ıste aynı sayılırız ben de varım kaydirigubbakcemile5 yapalım yarısı dagıtalım buraları kaydirigubbakcemile

canlar yaa yapalım mı bu detoxu zaten bızım yaptıgımız detox farklı bu farklı bence bı sey olmaz ne dersenız bı lıstede bundan hazırlayalım :lepi:

ay canım harika bir listee
bende detox yaptım ama çok ta iyiyim yaradı bana
bence olmuyacak bişey değil
acaba ne sıklıkla yapılır bu veyaa herhangi bir detox ??

canım ya bızımkı farklı bu farklıya bence gelecek hafta yapalım yaa pazartesı salı ne dersenız hadı hobaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

yesacim liste hazirlar misin;
15 gunde bir free gune katilacaklar diye
olumunekankayizsmile

lıste hazır canım su an 3 lıste var elımde zaten -tatlicadiarzu-
detox lıstesı
sac uzama lıstesı
15 gunde bır free gun katılacaklar lıstesı

aaa bı de meyve sebze detoxunu yaparsak bı de o olur -tatlicadiarzu-

arkadaşlarrrr listede benim kilom yanlış yazılmışşş
ben 58 kg ile başladım
ilk günn 57,5 e
2, günde 56,6 ya düştüm
yani toplam 1,4 kg verdim
lütfen düzeltirmisiniz?

CANIM O LISTE DETOX lıstesı degıl haftalık normal lıste kaydirigubbakcemile

Bu arada ben detoksta 1,4 kg verddiiiiiiiimmm.bilgilerinizeeee

anlasıldı tamam kaydirigubbakcemile5

tamam klik verdin;
amma reklam yaptin hee
p
sakaaa

kaydirigubbakcemile3

ama listede 700 gr vermiş görünce duyurma ihtiyacı hissettim.
çünkü zaten işkence gibiydi 2 gün.e bari kendimi listede 3,sırada göreyimde ödülüm olsun dimi ama

canım o degısık degısık sen dur ben yayınlayacagım lısteyı az kaldı sabret vereliniortak

slm kızlar nbr?
detox sonuçları nası bende başladım bugün yeni yedim ama dışardaydım arası biraz gecikti acayip açım cokacimcoook bi yeşil çay içiiim bari dimi ?

ooo linguist hosgeldın canım benım hala detox demı sen aklinialirimsmile kolay gelsın valla bız gectık normale kaydirigubbakcemile2

bu arada kocum kusura bakma ben 12.30 gıbı carsıya cıktım sımdı gırdım hıc ara yapmadım resmen kahvaltı ve su saatte yemek oldu kotu oldu ama cok saglıklı yedım aksam ornek lıste yayınlayacagım ornek ogrencı olaraktan bızden ayrılmayın -tatlicadiarzu-

yesa benim detox önceside sonrasıda ayını çıktı..
şu başka detozdan bahsetmişsiniz o nedriki birde ona el atayım..gitmeli bu kilolarrrrrrrrrrr.
ya ben sizden ayrılamıyorum..kilo aralığı uymuyor ama neşeniz ve muhabbetinizi çok uyuyor..takılmaya devam edebilrimiyim olarmı bağyanlarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…