bu arada bugün yediklerimi paylaşayımda arkadaşlar,yanlışlarımı bildirin bana olurmu?
sabah 1 bardak yarım şekerli büyük çay,az krem peynir,4 siyah zeytin,2 yeşil zeytin,1 çay kaşığı sarelle,bir dilim normal ekmek(kepek yoktu),domates,salatalık
arada 3 adet yulaflı bisküvi,yarım şekerli çay
öğlen küçük bir tabak ketçaplı makarna,küçük bir kase şehriye çorbası,.
ve bu saate kadar da 1 lt su
nasıl arkadaşlar?
@asiperi nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun sporun aktiviten iş tempon evlilik çoluk çocuk nedir ne değildir bi cevap ver bakim sen
valla spor yapmak için hiç vaktim olmuyo ama sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum toplamda 2 km yürümüş oluyorum bu sayılırmı
vay vay vay duygu tamlaması haa
Selam kızlar...
Sensecim teşekkürler ve de tebrikler kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar benim detoxda hüsranla bitti senağlamasenağlama2.günün sabahı tartıldıgımda 61 görmüstüm 63 le başladıgım diyeti çok sevinmiştim 61 görmek uzun zamandan sora cok morel olmustu ama bu sabah tartıldım 63 e 300 gr eksik geldim nie böle oldu yaa sudan gitti demekki hepsi halbuki ikinci günde daha çok spor yapmıştım 1500 kez ip atladım baya terledim nese başka diyetler deniyim bari sizler başka neler yapıosunuz nolur yardım edin bende sizin aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar hangi diyetler güzel kilo verdirio yardım edinnnnsenağlama
valla spor yapmak için hiç vaktim olmuyo ama sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum toplamda 2 km yürümüş oluyorum bu sayılırmı
Cnm sağlıklı besleniyoruz doğal olmalı yiyeceklerin ne ketçapı ?? Yeni detokstan çıktın vücudun su tutucak yine...ketçaptamı yassakkkkk
ketçap değilde bence, öğle mönün pek sağlıklı olmamış, sebze yok,protein yok.sırf karbonhidrat...o ketçapın ne işi var orda :myme
ketçaptamı yassakkkkk
kuzum benim gel çalışalım valla yaaa :) ben de kpss ye kastım şimdilik nisan başında kpds ye dönemeyi düşünüyorum Bu Türkiye de adam sınavkolik olur kaaarrdeşiiim sempatiksalakcinni:sinifsinif:
demek trufu öğrendin
birisi fotoğrafını bilem koymuştu da herkesin canı çekmişti (özellikle scyllaa yani lacesis)
aslında işte truf benim diye kendi fotomu koyacam da insanlar bırakın truf yemeyi yemek yemekten tiksincekler diye koyamıyorum. bendeki göbeği görünce
bana gore, haftada 1 olmasa da 2 haftada 1 yemek lazim..
mesela 15 gunde 1 cumalari free gun mu yapsak ne dersiniz kizlar??
hatta ayni sehirde olsak her 15 te bir birimizde toplanir altin gunu falan yapardik;
ne guzel olurduu)))opuyorumnanaktan
o ketçapın ne işi var orda :mymeka:
ozamanlar hep 55 en fazla 58 dim cnm kilo problemim yoktu son 2 senedir 60dan inemiorum aralikta basladim diyete yani yediklerime dikkat etmeye 69 dan 63e dustum subatin 18den beri 63den dusemiorum 1 hafta oncede regl olmustum bitince yeniden basladim ondan bir hafta diorum subatan beri sadece 1 kilo verdim ama daha cok vermek istiorum bitane pantolonum var fermuari kapanmio oluo ama annem 3 kilo versen rahatlikla girersin dedi girmek istiorummm amaaa artikkk 1 ay olcak nerdeyse sadece 1 kilo gitti yardim edinnnn...:sinifsinif::sinifsinif:
Kızlar anneme ulaşamadım size sorayım, ben şimdi köfte yapcam da akşam misafir gelcek fazla yapsam elim değmişken onu buzdolabına koysam yarın pişirsem olur mu?
İlla buzluğa mı koymak lazımdır?
sen kesin öğün atlıyorsun,metabolizman yavaşlıyor,ya da çok az yiyorsun. benim gördüğüm bir çok insan bu nedenlerden dolayı kilo veremiyor. az yiyince aç dolaşınca kilo vericem zannediyor ama yanlış....yoksa yaşın küçük,hemen vermen lazım,
bir şey olmaz zaten baharatlı,duru dolapta dondurucuya atmana gerek yok. hatta daha da lezzetlenir yarına kadar. baharatla et bütünleşir.
yesacım benim boy kısa 1,55 o yüzden kilom hemen fark ediyor......
eee,bu detoksun sonuç listesi ne zaman yayınlanacak acaba? ben diğer arkadaşların da kaç kilo verdiklerini görmek istiyorum..
?
yazı çok güzel örtmenim
ekmek beyaz ekmek değil değilmi
Aynıyız boy 1.55 şu an kilo 50.7 :)
kaydirigubbakcemile5 elden gel :):
kızlar e-kolayın sitesinde şöyle bişey buldum
bir gün boyunca detoks için gerekli olan tamamen doğal sebze ve meyveleri yiyin, bol bol su içmeyi de unutmayın. Detoks işlemini hızlandırmak için de gün içinde oda sıcaklığında limonata içmeyi ihmal etmeyin. Limonatanızı hazırlamam için iki adet limonu sıkın ve üzerine 300 ml. mineralli su ekleyin. Tat vermek için de bir çubuk tarçın ya da akçaağaç şerbeti ekleyebilirsiniz.
Detoks gününün sonunda kendinizi çok daha enerjik ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Bu günün sonunda boyunuz ve kilonuza göre 500 gram ila 1 kilo vermiş olmanız mümkün.
ay canım harika bir listee
bende detox yaptım ama çok ta iyiyim yaradı bana
bence olmuyacak bişey değil
acaba ne sıklıkla yapılır bu veyaa herhangi bir detox ??
yesacim liste hazirlar misin;
15 gunde bir free gune katilacaklar diye
olumunekankayizsmile
Çok sağol canım ben gidip yapıyım o zaman görüşürüz opuyorumnanaktan
ketçap değilde bence, öğle mönün pek sağlıklı olmamış, sebze yok,protein yok.sırf karbonhidrat...
peki ama ne yiyeceğim o zaman?
elimde herhangi bir diyet listyesi yok.
bu yemeklerde akşam için yaptığım yemekler.akşamada karnabahar yemeği yiyeceğim.bu sebze yerine geçmiyor mu?
arkadaşlarrrr listede benim kilom yanlış yazılmışşş
ben 58 kg ile başladım
ilk günn 57,5 e
2, günde 56,6 ya düştüm
yani toplam 1,4 kg verdim
lütfen düzeltirmisiniz?
Bu arada ben detoksta 1,4 kg verddiiiiiiiimmm.bilgilerinizeeee
tamam klik verdin;
amma reklam yaptin hee
p
sakaaa
ama listede 700 gr vermiş görünce duyurma ihtiyacı hissettim.
çünkü zaten işkence gibiydi 2 gün.e bari kendimi listede 3,sırada göreyimde ödülüm olsun dimi ama
peki ama ne yiyeceğim o zaman?
elimde herhangi bir diyet listyesi yok.
bu yemeklerde akşam için yaptığım yemekler.akşamada karnabahar yemeği yiyeceğim.bu sebze yerine geçmiyor mu?
her öğünde her besin çeşidinden alman lazım, sebze,karbonhidrat, et grubu. karnabahar güzel bir sebze,bol lifli. yanında yoğut veya et yap akşama. etle çok fazla karbonhidrat alma.bol sebze veya salatayla ye. sağlıklı beslenmeye çalış,dengeli.
slm kızlar nbr?
detox sonuçları nası bende başladım bugün yeni yedim ama dışardaydım arası biraz gecikti acayip açım cokacimcoook bi yeşil çay içiiim bari dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?