yesa benim detox önceside sonrasıda ayını çıktı..
şu başka detozdan bahsetmişsiniz o nedriki birde ona el atayım..gitmeli bu kilolarrrrrrrrrrr.
ya ben sizden ayrılamıyorum..kilo aralığı uymuyor ama neşeniz ve muhabbetinizi çok uyuyor..takılmaya devam edebilrimiyim olarmı bağyanlarrrrrrrrrrrr
yesa sen kac kilo verdin cnm detoxlaCADIARZU
ooo linguist hosgeldın canım benım hala detox demı sen aklinialirimsmile kolay gelsın valla bız gectık normale kaydirigubbakcemile2
bu arada kocum kusura bakma ben 12.30 gıbı carsıya cıktım sımdı gırdım hıc ara yapmadım resmen kahvaltı ve su saatte yemek oldu kotu oldu ama cok saglıklı yedım aksam ornek lıste yayınlayacagım ornek ogrencı olaraktan bızden ayrılmayın -tatlicadiarzu-
NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU
Detoks günü menüsü
------Saat 07.30’da bir bardak limonata.
-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl
------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.
-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası
------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
tebrikler cnmmalkisalkisalkis
hoşbuldum canım :)))) walla zor şartlar altında da olsa yapıyom:)))
ne kadar gitti senin?
yada dün bitenlerden tartılan oldu mu kiloları aynımı çıkmış?
evet linguist benden sadece 300 gr gitmis :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benım 1 kılo gıttı dıyelım olumunekankayizsmile canım sımdı lıstede 19 kısı var bu arada 19uncu kısı sensın kaydirigubbakcemile3 valla bılerek olmadı sevgı lısteden cıkmak duurumunda kaldı o yuzden bu [B .!.:19 kısıden
4 tanesı hala sonuc beklıyoruz kaldı 15 bu 15 kısıden de
14u olumlu sonuc aldı sadece 1 tanesı aynı sonuc aldı malesef vereliniortak[/B]
çok güelmiş cokacimcoook
hemde baya bi sağlıklı sebzesi meywesi tahılı balığı hepisi de var zemuszemus
Tesekkurler canım benım kaydirigubbakcemile2
kolay gelsın canım benım opuyorumnanaktan
benım 1 kılo gıttı dıyelım olumunekankayizsmile
canım sımdı lıstede 19 kısı var bu arada 19uncu kısı sensın kaydirigubbakcemile3 valla bılerek olmadı sevgı lısteden cıkmak duurumunda kaldı o yuzden bu
19 kısıden
4 tanesı hala sonuc beklıyoruz kaldı 15 bu 15 kısıden de
14u olumlu sonuc aldı sadece 1 tanesı aynı sonuc aldı malesef vereliniortak
çok güelmiş cokacimcoook
hemde baya bi sağlıklı sebzesi meywesi tahılı balığı hepisi de var zemuszemus
ayy o bir kiside benmi oluom yani:kedi:
organizasyona bak,maşşallah yesaya,o kadar kişiyi nasıl da toplayıp detoks yaptırdı
aman tanrımm vay bana vaylar bana ohaoldumsmile
iyiymiş gayet yaw sewindimm kaydirigubbakcemile5 seni ve de başarılı bi detox dönemi geçiren tüm arkadaşları tebrik ederim canım :lepi: kaydirigubbakcemile5
afiyet olsn cnm kaydirigubbakcemile3oglen yemek yememistim,
az once ayvalik tostunu goturdum :-(((
aaa bu arada
sensewitch sizin ascibasini izledim ben show tv de
dondurmali tost tarifi verdi,
bakindim ama seni goremedimmm
canım aradan biraz zaman geçse daha ii olma mı?canlar konusalım da yapalım yaa aksama konusalım bak ben bı ara olmayacagım dısardayım ama gelınce okurum konusalım bence o detox ayrı bu detox ayrı yapalım valla
NIKALScım adını nıkals ın detoxu koydum canım yemekteyız de yapıyorlar ya ole -tatlicadiarzu- ayy yemekteyız demısken ben bı bakyım ne yapıyorlar -tatlicadiarzu-
organizasyona bak,maşşallah yesaya,o kadar kişiyi nasıl da toplayıp detoks yaptırdı
cok saoalsın canım benım kaydirigubbakcemile5 dıger detox ısıne ne dıyosun lıste ıyı gıbı sen de katılırsın hem bu sefer olmamı canım zemuszemus
tesekkurler canım benım senden de olumlu sonuclar beklıyoruz az kaldı lısteyı yayınlamaya olumunekankayizsmile
canlar konusalım da yapalım yaa aksama konusalım bak ben bı ara olmayacagım dısardayım ama gelınce okurum konusalım bence o detox ayrı bu detox ayrı yapalım valla
NIKALScım adını nıkals ın detoxu koydum canım yemekteyız de yapıyorlar ya ole -tatlicadiarzu- ayy yemekteyız demısken ben bı bakyım ne yapıyorlar -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?