50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım sakın bırakma sen bızı hıccccc sorun degıl :lepi: bu arada aldım canım mesajını ama sen regl olacaksın ya da reglsın degıl mı bence su zımbırtı bı bıtsın bı tartıl bakalım o zaman belllı olacak kaydirigubbakcemile5

DIGER DETOXda sadece sebze meyve ye dayalı bı detox nikals arkadasımız paylasmıs ben cok begendım haftaya yapsak ne olacak kı :lepi:

yesa sen kac kilo verdin cnm detoxlaCADIARZU

canım baslangıc 50.3 ya da 50.4 du o yuzden 1.100 ya da 1 kilo verdım :lepi:

hoşbuldum canım :)))) walla zor şartlar altında da olsa yapıyom:)))
ne kadar gitti senin?
yada dün bitenlerden tartılan oldu mu kiloları aynımı çıkmış?

NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU

Detoks günü menüsü

------Saat 07.30’da bir bardak limonata.

-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl

------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.

-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası

------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.

-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.

-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.

çok güelmiş cokacimcoook
hemde baya bi sağlıklı sebzesi meywesi tahılı balığı hepisi de var zemuszemus

tebrikler cnmmalkisalkisalkis

Tesekkurler canım benım kaydirigubbakcemile2

hoşbuldum canım :)))) walla zor şartlar altında da olsa yapıyom:)))
ne kadar gitti senin?
yada dün bitenlerden tartılan oldu mu kiloları aynımı çıkmış?

kolay gelsın canım benım opuyorumnanaktan

benım 1 kılo gıttı dıyelım olumunekankayizsmile

canım sımdı lıstede 19 kısı var bu arada 19uncu kısı sensın kaydirigubbakcemile3 valla bılerek olmadı sevgı lısteden cıkmak duurumunda kaldı o yuzden bu

19 kısıden
4 tanesı hala sonuc beklıyoruz kaldı 15 bu 15 kısıden de
14u olumlu sonuc aldı sadece 1 tanesı aynı sonuc aldı malesef vereliniortak

oglen yemek yememistim,
az once ayvalik tostunu goturdum :-(((

aaa bu arada
sensewitch sizin ascibasini izledim ben show tv de
dondurmali tost tarifi verdi,
bakindim ama seni goremedimmm

benım 1 kılo gıttı dıyelım olumunekankayizsmile canım sımdı lıstede 19 kısı var bu arada 19uncu kısı sensın kaydirigubbakcemile3 valla bılerek olmadı sevgı lısteden cıkmak duurumunda kaldı o yuzden bu [B .!.:
19 kısıden
4 tanesı hala sonuc beklıyoruz kaldı 15 bu 15 kısıden de
14u olumlu sonuc aldı sadece 1 tanesı aynı sonuc aldı malesef vereliniortak[/B]

ayy o bir kiside benmi oluom yani:kedi:

çok güelmiş cokacimcoook

canlar konusalım da yapalım yaa aksama konusalım bak ben bı ara olmayacagım dısardayım ama gelınce okurum konusalım bence o detox ayrı bu detox ayrı yapalım valla

NIKALScım adını nıkals ın detoxu koydum canım yemekteyız de yapıyorlar ya ole -tatlicadiarzu- ayy yemekteyız demısken ben bı bakyım ne yapıyorlar -tatlicadiarzu-

aman tanrımm vay bana vaylar bana ohaoldumsmile
iyiymiş gayet yaw sewindimm kaydirigubbakcemile5 seni ve de başarılı bi detox dönemi geçiren tüm arkadaşları tebrik ederim canım :lepi: kaydirigubbakcemile5

çok güelmiş cokacimcoook

ayy o bir kiside benmi oluom yani:kedi:

yok canım sen degılsın senden de gıtmıs ya 300 gr ıste daha ne olsun :lepi:

detox oncesı ve sonrası aynı olan sakaleynmasteer arkadasımız var ama o sanırım ya regl olacak ya da oldu o yzuden bole

peppermıntıcıgım afıyetolsun canım pazartesı yogun gececek bu gıdısle senın kaydirigubbakcemile3

organizasyona bak,maşşallah yesaya,o kadar kişiyi nasıl da toplayıp detoks yaptırdı

cok saoalsın canım benım kaydirigubbakcemile5 dıger detox ısıne ne dıyosun lıste ıyı gıbı sen de katılırsın hem bu sefer olmamı canım zemuszemus

aman tanrımm vay bana vaylar bana ohaoldumsmile
iyiymiş gayet yaw sewindimm kaydirigubbakcemile5 seni ve de başarılı bi detox dönemi geçiren tüm arkadaşları tebrik ederim canım :lepi: kaydirigubbakcemile5

tesekkurler canım benım senden de olumlu sonuclar beklıyoruz az kaldı lısteyı yayınlamaya olumunekankayizsmile

ohh rahatladim cnm 14kisi veripte benim vermemem biraz garip o bakimdansırnaşık şey bende anlamadim ama olsun napalim veririm ins bi sekilde:dance:

oglen yemek yememistim,
az once ayvalik tostunu goturdum :-(((

aaa bu arada
sensewitch sizin ascibasini izledim ben show tv de
dondurmali tost tarifi verdi,
bakindim ama seni goremedimmm
afiyet olsn cnm kaydirigubbakcemile3
pıt pıt kas olsun guclubacismile olumunekankayizsmile

canım aradan biraz zaman geçse daha ii olma mı?

organizasyona bak,maşşallah yesaya,o kadar kişiyi nasıl da toplayıp detoks yaptırdı

walla bende bi anda bu oluşumun içinde buluverdim kaydirigubbakcemile3

inş. cnm a.s.

saol canım sayende bana özel bi detoks oldu :asigim:
bi liste yapıp bu detoksuda ileriki günlerde yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…