ohh rahatladim cnm 14kisi veripte benim vermemem biraz garip o bakimdansırnaşık şey bende anlamadim ama olsun napalim veririm ins bi sekilde:dance:
canım aradan biraz zaman geçse daha ii olma mı?
saol canım sayende bana özel bi detoks oldu :asigim:
bi liste yapıp bu detoksuda ileriki günlerde yapabiliriz
kizlar bu kadar sık detoks yapilmaz;
hasta etmeyin kendinizi sonra.
detoks dediginiz kilo vermek icin degil, arinmak icindir;
e arinmis vucudun nesini arindiracaksiniz tekrar??
ben detoks yapiyorum her yil 1 ay;
ramazan orucu da bir nevi detoksmus..
yerimseniben :lepi:
canım ben gelecek hafta her an yolcu olabılırım de o yuzden boshayallersmile o farklı o farklıya bence bı sey olmaz hem ben hıc bı sey hıssetmedım yaparken kafamçokkarıştı normal bır gunmus gıbıydı -tatlicadiarzu-
canım benım sakın bırakma sen bızı hıccccc sorun degıl :lepi: bu arada aldım canım mesajını ama sen regl olacaksın ya da reglsın degıl mı bence su zımbırtı bı bıtsın bı tartıl bakalım o zaman belllı olacak kaydirigubbakcemile5
DIGER DETOXda sadece sebze meyve ye dayalı bı detox nikals arkadasımız paylasmıs ben cok begendım haftaya yapsak ne olacak kı :lepi:
canım baslangıc 50.3 ya da 50.4 du o yuzden 1.100 ya da 1 kilo verdım :lepi:
a.s
Teşekkür ederim tatlımmsempatiksalakcinni
Başka diyetler diye bişiy yok... Dersimiz: Sağlıklı beslenme...
Cnm daha diyetinin ilk haftası vücudun kiloları çabuk bırakmıyo olabilir ben 2 aydır diyetteyim son 2 haftada ne gittiyse gitmiştir diyebilirim... Yılmaz yok haftada 100 gr bile versen devam hızlı verirsen hızlı alırsın (TRUFCUm müdahale etmeden duramadım napiyim :kedi:)
Mazeret yooookkk kaydirigubbakcemile
Cnm sağlıklı besleniyoruz doğal olmalı yiyeceklerin ne ketçapı ?? Yeni detokstan çıktın vücudun su tutucak yine...
üffff ben de kpssye hazırlanıyorum da, atanamazsam doktoraya devam ederim diye kpdsye de girecektim de kaçırdım başvuruyu, kpss başvuruları başlamadı dimi daha?
sen truf kadar tatlısın kuzucum Şeniz
ay evey çok güzel olurdu olumunekankayizsmile
Kepçaak da az kalori var diye biliyordum ben oysakiarkasında öyle yazıyor bilmiyorumkismile
Kızlar anneme ulaşamadım size sorayım, ben şimdi köfte yapcam da akşam misafir gelcek fazla yapsam elim değmişken onu buzdolabına koysam yarın pişirsem olur mu?
İlla buzluğa mı koymak lazımdır?
slm kızlar nbr?
detox sonuçları nası bende başladım bugün yeni yedim ama dışardaydım arası biraz gecikti acayip açım cokacimcoook bi yeşil çay içiiim bari dimi ?
canım ya 2 cm ıcın ne olacak bu hafta SEN BEN SENSEWITCH yarıs yapalım mı carsambaya kadar kılolar da boylar da yaklasık ya hadı yapalım yapalım yapalım bence kaydirigubbakcemile
canım bı kac kısı var sabreden dermıs muradına ermıs akannehir pazara ınsallah hobaaaaaa boshayallersmile
evet kocum beyaz ekmek ama bı dılım kaydirigubbakcemile2
kuzum ıste aynı sayılırız ben de varım kaydirigubbakcemile5 yapalım yarısı dagıtalım buraları kaydirigubbakcemile
canlar yaa yapalım mı bu detoxu zaten bızım yaptıgımız detox farklı bu farklı bence bı sey olmaz ne dersenız bı lıstede bundan hazırlayalım :lepi:
canım ya bızımkı farklı bu farklıya bence gelecek hafta yapalım yaa pazartesı salı ne dersenız hadı hobaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
lıste hazır canım su an 3 lıste var elımde zaten -tatlicadiarzu-
detox lıstesı
sac uzama lıstesı
15 gunde bır free gun katılacaklar lıstesı
aaa bı de meyve sebze detoxunu yaparsak bı de o olur -tatlicadiarzu-
peki ama ne yiyeceğim o zaman?
elimde herhangi bir diyet listyesi yok.
bu yemeklerde akşam için yaptığım yemekler.akşamada karnabahar yemeği yiyeceğim.bu sebze yerine geçmiyor mu?
karnıbaharın yanında yoğurt yersin küçük bir kase
ooo linguist hosgeldın canım benım hala detox demı sen aklinialirimsmile kolay gelsın valla bız gectık normale kaydirigubbakcemile2
bu arada kocum kusura bakma ben 12.30 gıbı carsıya cıktım sımdı gırdım hıc ara yapmadım resmen kahvaltı ve su saatte yemek oldu kotu oldu ama cok saglıklı yedım aksam ornek lıste yayınlayacagım ornek ogrencı olaraktan bızden ayrılmayın -tatlicadiarzu-
kızım dengeli beslen. böylemi örnek öğrenci olucan. kimse seni örnek almaz inşallah. bütün öğünlerini akşammı yapacaksın.
NIKALS IN SEBZE MEYVE DETOXU
Detoks günü menüsü
------Saat 07.30’da bir bardak limonata.
-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl
------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.
-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası
------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.
-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.
-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.
yok ya yapamam ben bunu da
sağol canım rahat ol
teşekkür ederim canım. ketçap yapay olduğu için diyette yer almıyor. konsevelerin olmadığı gibi.
bişey olmaz canım koyabilirsin.
ben de yeşil çay içiyorum. afiyet olsun
detoksu biraz fazla abartmıyomusun yesa.
beyaz ekmek yerine tam buğday yesen olmazmı
karnıbaharın yanında yoğurt yersin küçük bir kase
kızım dengeli beslen. böylemi örnek öğrenci olucan. kimse seni örnek almaz inşallah. bütün öğünlerini akşammı yapacaksın.
saol koçum sanada afiyet olsun :içelim:
yerimseniben :lepi:
canım ben gelecek hafta her an yolcu olabılırım de o yuzden boshayallersmile o farklı o farklıya bence bı sey olmaz hem ben hıc bı sey hıssetmedım yaparken kafamçokkarıştı normal bır gunmus gıbıydı -tatlicadiarzu-
git yüzünü yıka da gel hadispor yapmak istiyom ama uyku çöktü nolcak alsanaalsanasmile
:içelim:saol koçum sanada afiyet olsun :içelim:
ayy o bir kiside benmi oluom yani:kedi:
bence sen;
ing.ye donunce herkes sana ne kadar zayiflmissin desin istiyorsun,
vakit daraldikca da napicagini sasirdin)))))))))
luluuu; saglikli yollarla zayiflaaa
seker kiz candy senii
sen gitmeden yaparıs o zaman opuyorumnanaktan
olacağım yesacım ve hep 2- 3 kilo farkeder bende resmen şişiyorum ya.sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı.demam sizi bırakmayacağımkaydirigubbakcemile5 Şenizen kısa zamandada 50 leri göreceğim..:lepi:
sağol canım rahat ol
detoksu biraz fazla abartmıyomusun yesa.
beyaz ekmek yerine tam buğday yesen olmazmı
ingiltereye kıl kadar gideceksin dimi
önceden arkadaşlarım bele bak inceciiiiiik derlerdi
hatta şuna bak ya varla yok arası bişey derlerdi.
hey gidi günler hey
bu ayın sonuna doğru cacık detoksunu yapıcam ben o yüzden bunu yapamam.
:
ingiltereye kıl kadar gideceksin dimi
önceden arkadaşlarım bele bak inceciiiiiik derlerdi
hatta şuna bak ya varla yok arası bişey derlerdi.
hey gidi günler hey
bu ayın sonuna doğru cacık detoksunu yapıcam ben o yüzden bunu yapamam.
git yüzünü yıka da gel hadi
:içelim:
ben şimdi hazırlanayım
akşam 6 gibi çıkıcaz
sinemaya filan gidicez
ben gelene kadar yaramazlık yapmak yok
akşam bakıcam inşallah listelerinize
hatta peşinen söyleyim
kaçamağını yapan sporunuda yapsın ben gelmeden
öpüldünüz canlar
hoşçakalın
hazırım spora birazdan başlarım sositososito olumunekankayizsmile
iyi eğlenceler canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?