Selam kızlar....
Nasılsınız?
Gripincim kilon ne durumda?
Linguistcim, detoks nasıl gidiyo??
selamlar herkese,detoxu bitiren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,gitti kilolar dimizemuszemus ben bugün sabah eti form ve 1 dilim peyni yedim
Öğleyin salata ve yarım dilim kepek ekmeği
Arada 2 grisini yedim
akşam yalnızca salata yemeyi düşünüyorum ve meyve
bak şimdi sizin sayenizde sporumuda yapmaya başlasam ..evde koşu bandım var hergün 30 dk bile yeter..ama benim bücürn sağı solu belli olmuyorki..bazen kucağımdan hiç inmiyor onun içinde bi denge tutruamadım..
benim genç kızken belim 59 cm cikti..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2............incecik..şimdi-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
30 dk yürüsen, iki günde bi 5 dk da mekik çeksen tam süper olur kaydirigubbakcemile5bak şimdi sizin sayenizde sporumuda yapmaya başlasam ..evde koşu bandım var hergün 30 dk bile yeter..ama benim bücürn sağı solu belli olmuyorki..bazen kucağımdan hiç inmiyor onun içinde bi denge tutruamadım..
benim genç kızken belim 59 cm cikti..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2............incecik..şimdi-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
Bi kısmı geri gelse de dert etme gripincim, çünkü mutlak vermiştirsin. Canım işte dün o elimin üstüne düştüm, bugün hasar meydana çıktı. Sağ kolum komple ağrıyo (özellikle omzum) ama hareket kısıtı yok. Bi de dizimi altı şişmiş, dolayısla dizimin üstene de yüklenemiyom.canım tartılmadı valla korkuyorum geri almışımdır diyeeyvahedigeldismile gerçi bişey yemedim doğru dürüst ama olsun çarşambayı bekliycem
sen nasılsın? elin nasıl oldu? verdinmi kilo?
canım benım gıttı gıttı saolasın olumunekankayizsmile
bugun eczaneye gıttım bas ve dıs agrısına gribin yazıyordu sen geldın aklıma nassın canım kaydirigubbakcemile3
super olacak super ohh ne guzel koy televızyonun karsınına hem ızle hem kos canım yaa supermıs valla delikafadulden
canım ya 2 cm ıcın ne olacak bu hafta SEN BEN SENSEWITCH yarıs yapalım mı carsambaya kadar kılolar da boylar da yaklasık ya hadı yapalım yapalım yapalım bence kaydirigubbakcemile
-
30 dk yürüsen, iki günde bi 5 dk da mekik çeksen tam süper olur kaydirigubbakcemile5
Bi kısmı geri gelse de dert etme gripincim, çünkü mutlak vermiştirsin. Canım işte dün o elimin üstüne düştüm, bugün hasar meydana çıktı. Sağ kolum komple ağrıyo (özellikle omzum) ama hareket kısıtı yok. Bi de dizimi altı şişmiş, dolayısla dizimin üstene de yüklenemiyom.
Bugün biraz bacak hareketi çalıştım bi de mekik, toplamda 3 dk sürmüştür :)))
Öyle işte canım, spor yapmamak için çok mazeret var bende boshayallersmile
Benden 600 gr gtti
kaydirigubbakcemile3 canım benim iyiym sen nasılsın? kuzum hertürlü ağrıya iyi gelirim,hele baş ağrısına birebirimsırnaşık şey
neler yedin bugün bakalım.çıkardınmı detoxun acısını?
yapalım canım isterseniz ben katılırım.
nasıl olsa sonuncuyum...
ahahahah
canım benım gıttı gıttı saolasın olumunekankayizsmile
bugun eczaneye gıttım bas ve dıs agrısına gripin yazıyordu sen geldın aklıma nassın canım kaydirigubbakcemile3
super olacak super ohh ne guzel koy televızyonun karsınına hem ızle hem kos canım yaa supermıs valla delikafadulden
yok güzelim mazeret diye düşünme,kendini zorlama düzelene kadar yoksa daha kötü zarar verebilirsin kendine. Dinlen biraz bu aralar,telafi edersin sonra
Selam kızlar....
Nasılsınız?
Gripincim kilon ne durumda?
Linguistcim, detoks nasıl gidiyo??
idare ediyom canım :)) sen nasılsın?
leslie (brisk walk) aplayla yürüdüm şimdide bel-kalça-basen hareketi ve esneme yapıcam:)
birazdan geliyorum opuyorumnanaktan
Haklısın canım.. dürüm yememişsin yerimseniben
yok canım valla pek guzel yedım bugun bı ıste kahvaltıdan sonra ogle yemegım gecıktı baya dısarıda oldugum ıcın o kotu oldu ama yedıklerım guzel aksam defterımın resmını ceker koyarım ınsallah -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 ooo ıyıymıs o zman ben de bırıncıyım zaten sense de ıkıncı olsun akannehirsempatiksalakcinni
valla canım yemedim,nefsimi törpüledim.Çok iradeliyim.Hatta bi arkadaşım bugün bana sen idolüm oldun,çok iradeli gidiyosun bende senden ilham alayım bari dedi,sevindirik oluverdimsırnaşık şey
bilmiyorum cevao veren oldumu ama toz tarçınla çay olmaz canım onu sadece tatlı krizini geçirmekte içeriz
Düşe kalka vakit geçiyorum kaydirigubbakcemile3 Erkek ardaşıma 5 gün istirahat verdiler. Rahat rahat konuşuyoz bu sıralar telde :) Tebrikler canım alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?