Dulcineacım neden hergünavatarına farklı şehir isimleri yazıyosun? bi anlamı varmı? bugünde van olmuş
Vaaaaay, bu benim bildiğim giripin mi Şeniz Tebrikler canımAma bence çok aşırı sıkma kendini... abartmadan ye bişiler. Böyle devam etmek istiyorsan da aklına beni getir, bi tepsi böreğin başına oturup kalma kaydirigubbakcemile3 Arada sırada 1 dürümden zarar gelmez cokacimcoook Senin spor ne durumda?
Dulcineacım neden hergünavatarına farklı şehir isimleri yazıyosun? bi anlamı varmı? bugünde van olmuş
teşekkürler canım :1hug: sporuda çarşamba yapmıştım güya bugün arkadaşla çıkacaktık yine yürümeye ama onun işi çıktı bende artık kendim çokmak istemedim.Zaten bugün nöbetçiydim,zor geldi canım:1rolleyes:
Güzel soru canım Şeniz Askerlikte şafak sayarken 81 den itibaren sayı yerine plakalar sayılırmış boshayallersmile Bugün van, yaniii 65 güncüğümüz kaldı opuyorumnanaktan
(nickimi doğru yazdın diye sevindim valla kaydirigubbakcemile3 )
çubuk tarçın yada kabuk tarçın oluyo.... baharatçı veya aktarda bulabilirsin
şafak sayıyo kaydirigubbakcemile3
Artık ertesi gün değil geceden değiştiriyom :asigim:
heee öylemi? yeni öğrendim.Demek yarın Uşak yazılacak hakaydirigubbakcemile5
valla itiraf edeyimki tek seferde yazamadım,dulc yazıp sonra baktım ve inea sını sonra yazdımkaydirigubbakcemile3 ama içimden sen hala benim için avelonsunŞeniz
Neleri öğrendik di mi canım ya bu sayede kaydirigubbakcemile5 Ben seni 331. asker topiğinde gördüm aklinialirimsmile Geçen yazdım oraya, pek durgundu.. e millette moral olmayınca enerji de olmuyo herhal boshayallersmile
ayy kıslar ben peynir manyağıyım ya canım nası çekiyoo şuan:)))
Artık ertesi gün değil geceden değiştiriyom :asigim:
Ben o nicki başka bi yer için acelece sallamıştım, sonra buraya da düşünmeden kullandım. Sevmem hiç yerimseniben. Bu nicki şarkısından dolayı seçtim, don kişotun aşkısı olur :))
walla öle canım:))
ilk başlarda burası gibiydi 331. dönem topiğide hatta kısa dönem askerlik topiği çok kalabalık oluyo diye öle bi başlık açmıştı arkadaşlar orda dewam ediyoduk ama şimdi herkesler alıştı sanırsam bi kaç kişi kaldık canım :gitme: ben seni görmedim bi ara bende yoktum buralarda o zaman mı yazıyodun ki :ecrin_bebek:
hangi şarkı bu dinleyeyim bende bi
Ayy harikasın ya... çünkü cidden senin boy kilo bence süper (1, 2 kilo fazlalık bişi değiştirmez bence), o yüzden spor yapınca harika olursun. (Buarada profilinde yüzünü de gördüm, maşallah sanakaydirigubbakcemile3 )
Kendini iyi hissettiğim güzel havalarda yürü zaten. Burda havalar pek iç açıcı değil hala.
oy oy bitnecim benimŞeniz çok tatlısın,moralimi düzeltiyorsun canımcım:1hug: evet haklısın asıl ihtiyacım olan şey rejim değil spor aslındaa.s
öpüldün kocamanopuyorumnanaktan
aah linguistcim aynen bende,bazen ekmeksiz falan sırf 1 tabak peynir yerim oturup,çok severim
böle bi lezzet olamaz sütü sewmem de ama peynir dedin mi akan sular durur :kedi: kaydirigubbakcemile3
hangi şarkı bu dinleyeyim bende bi
Çok olmadı geçen hafta falan yazdım sanırım, sen yoktun canım. Bi süre sonra herkes için monoton bişi oluyo belki o yüzden boshayallersmile
Valla canım yaptım detoksu gördüm nasıl bişi olduğunu. Çok canın çektiyse at ağzına biraz. Bişi olmaz. Su atmaya yarıyo, onun dışında bi süre sonra çorbayı yiyemediğin için aç kalıyon o yüzden de veriyon bişiler. Ama benim kilo vermem büyük oranda su kaybıyla alakalı boshayallersmile Bi daha hayatta yapmam.
Gerçekleri yazıyorum valla canım. Ben 55 e indikten sonra göbek ata ata gezcem de çaktırmıyorum kimseye aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile2 süprizzzzz
haklısın cnm zaten orda uzun dönem çıkan bi ark. var bide ben....yakın zamanda da onla ikimiz galurukk :gitme:
yarın hiç yapasım gelmiyoo ya sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?