50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

opuyorumnanaktan Çoook teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Şarkıyı sevmedin mi?? :kedi:

bende yazardım kıs sana juju olumunekankayizsmile neyse bi ara oraya da geçeriz bu akşam :)) fellik fellik topik gezelim:)))
dewam ederim ama fazla da zorlamam dediğin gibi ben yemek yemeği sewiyom yaw böle aynı şeyler sıkıyoo kaydirigubbakcemile3

ya dulcineacım bu youtube u nasıl çalıştırıyosun sen? bende açılmıyor engelli ya,k-tunneldende giriyorum ama videoları açmıyor.Sen napıyorsun bu işi?

:roflol: Koptum canım ya olumunekankayizsmile Artık evcadısı gibi bi oraya bi buraya biz geldiiiiiiik deriz kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin, yarın daha zor oluyo eyvahedigeldismile aklinialirimsmile

ya dulcineacım bu youtube u nasıl çalıştırıyosun sen? bende açılmıyor engelli ya,k-tunneldende giriyorum ama videoları açmıyor.Sen napıyorsun bu işi?

Dns ayarlarını değiştiriyorum canım, oraya gelebiliyorsan direkt sayıları söyleyem: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 google ın dns hizmeti bu. Nerden değiştireceğini bilmiyosan söyle anlatam.

:roflol: Koptum canım ya olumunekankayizsmile Artık evcadısı gibi bi oraya bi buraya biz geldiiiiiiik deriz kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin, yarın daha zor oluyo eyvahedigeldismile aklinialirimsmile

evcadısı nere ne yazmış kıs bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
walla kasamıcam napemm yaw olduğu kadar lülülülülülü :1ninca: kafamçokkarıştı

evcadısı nere ne yazmış kıs bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
walla kasamıcam napemm yaw olduğu kadar lülülülülülü :1ninca: kafamçokkarıştı

Ne zaman bizim konuya gelse önce heybetiyle bi "Selam kızlar, ben geldiiiim" falan der. Yanıt yazmaksak da kızar bize kaydirigubbakcemile3 Aklıma o geldi diye şey ettim :)

Ne zaman bizim konuya gelse önce heybetiyle bi "Selam kızlar, ben geldiiiim" falan der. Yanıt yazmaksak da kızar bize kaydirigubbakcemile3 Aklıma o geldi diye şey ettim :)

cadıı işte kaydirigubbakcemile3
ayy sahiden nasıl olduki acaba iyileşebildiğimi acep CADIARZU

canolar, geldim tekrardan.
yediklerimi aktarıyorum aynen..

sabah:
1 kupa şekersiz çay
3 tane çikolatalı etiform

ara: 1 elma

öğle:
yarım kase mercimek çorbası
5 tane sade etiform

ara: arada cozutmak durumumda kaldım çünkü çalıştığım yerde bi birimin açılışı vardı, 3 tabak nevale getirdiler ama ben şöyle bi çözüm buldum. 3 farklı "cıs"tan bıçakla minicik kestim yedim. bir lokmadan bile az oluyodu böylelikle. bi de arkadaş ısrarıyla 1 tane yulaflı bisküvi yedim.

akşam:
1 kase nohut yemeği (çorba niyetine olsun diye daha ziyade yemeğin suyundan yedim)
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
azıcık leblebi
1 bardak çay

bi de meyve yiyicem yatmadan önce
1 litre de su var.

henüz yürümedim ama, egzersiz de yapmadım. biraz dinleneyim yapıcam. 1 saatlik yürüyüşümü de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…