canım az bişey kalmış 2-3 kilo sonra süper olursun.Bu arada inşallah zaman su gibi akar geçer ve kavuşursun sevdiğine.Hayırlı tezkereler,az kalmış işte ne güzel.O gelene kadar istediğin kiloya inerbilirsin
ben geldmm herkese merhaba((nasıl giriş yapıcamı bulamadım iyidir heralde bu ))
Canım sen beni çağır ben oraya da yazarım kaydirigubbakcemile3 Ordayken denk gelseydim zaten yazardım sana aklinialirimsmile
Ben ilk gün 500 ikinci gün 100 gr verdim, detoksuna mani olmuş olmayayım da canım. Çok da zorlama kendini. Ama içinde kalmasın, başlamışken bitir. İştahın kaçar, miden küçülür sempatiksalakcinni
bende yazardım kıs sana juju olumunekankayizsmile neyse bi ara oraya da geçeriz bu akşam :)) fellik fellik topik gezelim:)))
dewam ederim ama fazla da zorlamam dediğin gibi ben yemek yemeği sewiyom yaw böle aynı şeyler sıkıyoo kaydirigubbakcemile3
ya dulcineacım bu youtube u nasıl çalıştırıyosun sen? bende açılmıyor engelli ya,k-tunneldende giriyorum ama videoları açmıyor.Sen napıyorsun bu işi?
:roflol: Koptum canım ya olumunekankayizsmile Artık evcadısı gibi bi oraya bi buraya biz geldiiiiiiik deriz kaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin, yarın daha zor oluyo eyvahedigeldismile aklinialirimsmile
Dns ayarlarını değiştiriyorum canım, oraya gelebiliyorsan direkt sayıları söyleyem: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 google ın dns hizmeti bu. Nerden değiştireceğini bilmiyosan söyle anlatam.
evcadısı nere ne yazmış kıs bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
walla kasamıcam napemm yaw olduğu kadar lülülülülülü :1ninca: kafamçokkarıştı
Ne zaman bizim konuya gelse önce heybetiyle bi "Selam kızlar, ben geldiiiim" falan der. Yanıt yazmaksak da kızar bize kaydirigubbakcemile3 Aklıma o geldi diye şey ettim :)
sevinirim canım anlatırsan:kedi:
Millet anlatmış canım resimli resimli kaydirigubbakcemile3 Dns Değiştirmek [ Resimli Anlatım ] - Bakterim.Net
Benim verdiğim sayıları yaz ama sen.
cadıı iştekaydirigubbakcemile3
ayy sahiden nasıl olduki acaba iyileşebildiğimi acep CADIARZU
İyidir diye umuyorum, bugün işe gitmiş olabilir. Ya da geçen gün kursağında kalan romantik akşam için dışarıya çıkcaklardır aklinialirimsmile
olabilir bak :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?