50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

azuloscurocasinegro diğer yediklerini koçun taktirine bırakıyorum da, kahvaltı en önemli menü.. ona çok dikkat etmelisin. Etiformla kahvaltı yapılmaz bence. Protein şart.

azuloscurocasinegro diğer yediklerini koçun taktirine bırakıyorum da, kahvaltı en önemli menü.. ona çok dikkat etmelisin. Etiformla kahvaltı yapılmaz bence. Protein şart.

etiformla yapmayı ben de istemiyorum da, sabah çok erken gitiiğim için unutuyorum. akşamdan beslenme hazırlıyorum normalde kendime kahvaltı için :)) bu sabah unuttum o yüzden böyle oldu bu gün.
kantinden bi şeyler alasım gelmedi maulm hep sandviç, poaça filan..

aman yarabbim topiğe can gelmiş sempatiksalakcinni :1hug:

heeyyy oldu olduopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 Oh be ya :lepi:
Haklısın, zor oluyordur senin için. Ama çok da üşenme, ekmeğin arasına peynir koy 1 dk da yerimseniben Metabolizma hızı etkileyen en önemli faktör çünkü.

ya kızlar benim kollarım dirseğin üst kısmı kalın.dambılla çalışsam erirmi yoksa kas falan mı yapar.
bu arada ben sabahları etinin yulaf ezmesi var ondan bi kaşık atıyorum ağzıma işe gitmeden önce.

Aynı problem bende de var, 1-2 kilo dambılla çok haraket sıklaştırıyor diye okudum ben. 1 kilo ile çalışıyorum.

bazı sabahlar peynirli zeytinli kepek ekmeğine sandviç yapıyorum ama 2 dilim çokmuş gibi geliyor. o yüzden onu da ekmek yedim sayıyorum aslında tok da tutuyor ama .

kızlar benim kollarımda hafiften kas var çok sewiyom ben onları önceden en ufak bi durumda kollarım ağrırdı bazen okulda tahtaya yazı yazmadan uyuşurdu artık....şimdi nazar değmesin ağrım falan kalmadı :))) kol kaslarını güçlendirmek iyidir çalışın yafrular :)))

Kaç kilo ile çalıştım canım, yoksa tahtaya yaza yaza mı kas yaptın kaydirigubbakcemile3

Kaç kilo ile çalıştım canım, yoksa tahtaya yaza yaza mı kas yaptın kaydirigubbakcemile3

yirim seni Şeniz
dambılım yok benim :gitme: ama ben geçen yıl 7-8 ay spor salonuna gittim az orda oldu ama ağırlık falan çalışmadım b-fit diye bi yer war bayanlara yönelik...yaz tatilindede nivea body dinamik sabahlar cd ile spor yaptım bazen yarım litrelik pet şişe kullandım kol hareketlerinde öle oldu sanırım :lepi:

Şeniz İhtiyacın da kalmamış zaten zuzum kaydirigubbakcemile3 7-8 ay sürekli spor salonu haaa :hooray: Kız sen taş gibin olmuştur o sıralar yerimseniben
Bende esasen baya bi kas baya ama yağ fazlam çok boshayallersmile Zayıfladıktan sonra daha da bi sıkı sarılcam spora ama birazcık gitsin yağlar

bazı sabahlar peynirli zeytinli kepek ekmeğine sandviç yapıyorum ama 2 dilim çokmuş gibi geliyor. o yüzden onu da ekmek yedim sayıyorum aslında tok da tutuyor ama .

kepek ekmeği zaten büyük dilimli olmuyoki canım,sabahları bişey olmaz 2 dilimden. Bende genelde sandwich yapıyorum. Tok tuttuğu için aslında tüm gün çok acıkmıyosun e haliyle çok kaloride almıyosun

kepek ekmeği zaten büyük dilimli olmuyoki canım,sabahları bişey olmaz 2 dilimden. Bende genelde sandwich yapıyorum. Tok tuttuğu için aslında tüm gün çok acıkmıyosun e haliyle çok kaloride almıyosun

tamam o zaman. her sabah yaparım sandviç, öğlenleri de sebze ve çorba yetiyo zaten.

yazın cidden taş gibi olduydum :)) ayağımı incittiydim bide millet yaz tatili dönüşü baya bi gaza getirdi 62-6 e çıktım yine :))) bi daha hayatta uymam kimseye sporuma bırakmam sağlık problemim olmadığı sürece süper hissettiriyo insana kendini:)))
hadi bakalım fıstığım çıtır çerezim sende başla düzenli olarak:)))

Kaç kiloya düşmüştün canım?? TAbi, kesinlikle bırakılmamalı, eskisinden de beter cıvıyo insan naniknanik
Ben başladım da önce elimi incittim, tam geçiyo dedim dün de aynı elimin üstüne düştüm tüm kol gitti :gitme: Kalıcı bişi yok da ağrıyo her harekette boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…