Kaç kiloya düşmüştün canım?? TAbi, kesinlikle bırakılmamalı, eskisinden de beter cıvıyo insan naniknanik
Ben başladım da önce elimi incittim, tam geçiyo dedim dün de aynı elimin üstüne düştüm tüm kol gitti :gitme: Kalıcı bişi yok da ağrıyo her harekette boshayallersmile
çook geçmiş olsun canım akannehir sen istediğin kiloya gelene kadar düzelir nası olsa dinlensin biraz daha
canım 58 dim yine şimdiki gibi diyet falan yapmıyodum ben hele sefgülümle birleşince cözütüyoduk hafta sonları almaya pek bi müsaitte fücudüm kaydirigubbakcemile sadece hafta sonu yediklerim dengelensin diye bi kaç günü hafif geçirmeye çalışıyodum sempatiksalakcinni ama baya fit duruyodum zemuszemus ben çok zayıf olmam aşkım da öle sefmiyo bu defa 55 inmeden bırakmıcam ama sempatiksalakcinni
Saol canım opuyorumnanaktan Aynı ya.. ben de onun burger king sevdası yüzünden çok yağlandım. 58 de de gayet güzeldi fiziğim ama şimdiki 58 le eski 58 bir değil sanırsamSenin boyun da uzun, 55 hem güzel olur hem de garanti bi kilo olur. Biz de çok zayıf sevmeyiz, ama ben hayatım boyunca tam zayıf olmadığım için merak ediyom zayıf halimi Kemik yapım iri olduğu için zaten istesem de çok zayıf olmam diye düşünüyorum :)
ay liste ne zaman açıklanacak acaba yaa,sabırsızlanıyorum.Merak ettim kim kaç kilo verdi
gelılım benım detox sonucumaaaa
49.3 cıktım cok mutluyumm :lepi:
umarım gerı almam ınsallah :Saruboceq:
50.4 ya da 50.3 ıle baslamıstım 1 kılo ya da 1.100gıtmıs vereliniortak
ya sabah zayıflama yöntemlerini okurken bi arkadaş yazmış .sabah sabah öle bi güldüm bu diyet insanlara neler yaptırıyor diye .size de küçük bi alıntı yapıp paylaşayaım dedim.
''' Ama streçle falan uğraşamam, kalınca bir çöp poşetinden kendime resmen kısa pijama biçtim ve diktim diz kapağımdan göğüs .....''''kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: denesek mı bız de ya :roflol:
Detoks listesi için yesa linguisti bekliyor sanırım canım. Onun da daha bugün ilk günü ama bozabilir :icecream: Du sana da anlatam, ben dün detoks yaparken canım sıkıldı.. bakayım dedim bu gripin ne yemek tarifleri vermiş diye... sonra yumurtasız menemen ilgimi çekti :kedi: ilgimi çekmez olaydı :roflol: o ne güzel bi tarifmiş öyle, tam benlik cokacimcoook
Linguist de yumurtasız menemenin gazabına gelebilir valla aklinialirimsmile
banada öle geliyo biliyomusun geçen yıl aynı kiloda olmama rağmen sanki o zaman daha bi inceydim bilmiyom... spora bi kaç ay önce başladım yeniden belki ondandır belkide psikolojiktir kaydirigubbakcemile3 ya da geçen yıla kadar spor hayatım yoktu o sırada güzel toparladı şimdi o hissi vermiyo sempatiksalakcinni yaptığın sporada alışıyo zamanla vücudun rutin algılıyo eyvahedigeldismile neyse yürüyüş + platese geçicem bu hafta belkii daha faydalı olur boshayallersmile bu arada bende bilmem zayıf halimi genelde paluketlüü:)) gamyoncuiremsu hihoyyyt
kızlar mrb. az önce spordan geldim bi badi giydim ve anneme kendimi süzdürdüm:) vücut analizimi yaptık.bir ay öncesine adar falan karın bölgem tamamen yağ bağlamıstı her yer aynı kocamanlıktaydı:) simdi yanlardan biraz gitmis spora baslayalı.:lepi:ayva göbeğine dönmüs.yalnız ayva dediysem uç kısmı az olanından değil, bayağı bi uzuuun olanından:) öne dogru uzamıs gitmis yanlar inmis yani:) eskiden her yan beterdi.simdi sanki 4 aylık falan hamileymisim gibi uzamıs öne dogru:)
ve kalçalarım.kilo alınca çok biçimsiz oluyoar.arkaya dogru çıkmıyolarda beln kenarlarını asacak sekilde yanlara kayıyorlar.o da gitmis bayagı.kaydirigubbakcemile2masallah bana:)kaydirigubbakcemile5
mutlu oldum:)
masallah yesacım ya bende dğnden beri düsünüyom öyle, ya ben 50'nin altına düsersem hedefim olan 45'e nasıl düsersemsempatiksalakcinni, onun grubu da yok diye
valla itiraf edeyim ben yaptımalkisalkisalkis hem de Aydın'ın o sıcağında.:)bi güzel yağlandım bitkisel yağlarla sonra çöp posetini alt kısmından deldim ayaklarımla. kilot gibi giydim.sonra poseti tee boynuma kadar çektim. üzerine s.taktıktan sonra tsörtüğmü de giydim.öyle dolandım evde:) dedim ben biraz böyle yürüyüs yapayım geleyim. evdekiler dediki 'bari eline bi poset al o ses çıkarıyo sansınlar' D öyle yürümek de cesaret ister hani. gıcıs gucus:1ninca:
ama felaket ter attırıyordu ha.-tatlicadiarzu-
Kesinlikle daha inceydin bence... az buz spor değil o yaptığınAma tabi bıraktığın için baya kötü olmuştur vücudun için... bi süre sonra tekrar aynı formuna kavuşursun paluk etlüm Şeniz
hee walla kaşarın o eriyen hali gözümün önüne geldi sempatiksalakcinni kırmızı yeşil ve de beyazın mükemmel uyumu puanım 2 he he :roflol: 10 numara walla delikafadulden
inş. hepimiz kavuşucas formumuza bidenesi opuyorumnanaktan :içelim:
Detoks listesi için yesa linguisti bekliyor sanırım canım. Onun da daha bugün ilk günü ama bozabilir :icecream: Du sana da anlatam, ben dün detoks yaparken canım sıkıldı.. bakayım dedim bu gripin ne yemek tarifleri vermiş diye... sonra yumurtasız menemen ilgimi çekti :kedi: ilgimi çekmez olaydı :roflol: o ne güzel bi tarifmiş öyle, tam benlik cokacimcoook
Linguist de yumurtasız menemenin gazabına gelebilir valla aklinialirimsmile
valla itiraf edeyim ben yaptımalkisalkisalkis hem de Aydın'ın o sıcağında.:)bi güzel yağlandım bitkisel yağlarla sonra çöp posetini alt kısmından deldim ayaklarımla. kilot gibi giydim.sonra poseti tee boynuma kadar çektim. üzerine s.taktıktan sonra tsörtüğmü de giydim.öyle dolandım evde:) dedim ben biraz böyle yürüyüs yapayım geleyim. evdekiler dediki 'bari eline bi poset al o ses çıkarıyo sansınlar' D öyle yürümek de cesaret ister hani. gıcıs gucus:1ninca:
ama felaket ter attırıyordu ha.-tatlicadiarzu-
spatz:55,1 (1100 gram vermİŞ)
ev cadısı:57,4 (1600 gram vermİŞ)
tweety:59,1(400 gram almıŞ)
babymoon:58 (yenİ)
sensewİtch:50.7 (toplamda 1200 gram vermiş)
klİk:57,5(500 gram vermİŞ)
katrece:57 (yenİ)
pepermİnt:54.5 (200 gram vermİŞ)
chemes:56 (200 gram vermİŞ)
yesa:49.3 (1000 gram vermiş)
lİnguİst:57.7 (300 gram vermİŞ)
truf:57.6 (500 gram vermİŞ)
scyllaa:59,1 (900 gram vermİŞ)
grİpİn:54.5 (1000 gram vermİŞ)
nİklas:56.8(200 gram almıŞ)
lunapİena.51.7(800 gram vermİŞ)
burcu hayal:50.5 (aynı)
karalahana:51 8yeni üye)
yasemn:58.1(500 gram vermiş)
fmk:57.7( 700 gram almış)
yaa kızlaar birsürü sayfa okudum şimdi nasıl cevap vercem ben
off haydii yine geri döneyim bariiikaydirigubbakcemile3
ozamanlar hep 55 en fazla 58 dim cnm kilo problemim yoktu son 2 senedir 60dan inemiorum aralikta basladim diyete yani yediklerime dikkat etmeye 69 dan 63e dustum subatin 18den beri 63den dusemiorum 1 hafta oncede regl olmustum bitince yeniden basladim ondan bir hafta diorum subatan beri sadece 1 kilo verdim ama daha cok vermek istiorum bitane pantolonum var fermuari kapanmio oluo ama annem 3 kilo versen rahatlikla girersin dedi girmek istiorummm amaaa artikkk 1 ay olcak nerdeyse sadece 1 kilo gitti yardim edinnnn...:sinifsinif::sinifsinif:
lıste hazır canım su an 3 lıste var elımde zaten -tatlicadiarzu-
detox lıstesı
sac uzama lıstesı
15 gunde bır free gun katılacaklar lıstesı
aaa bı de meyve sebze detoxunu yaparsak bı de o olur -tatlicadiarzu-
spor yapmak istiyom ama uyku çöktü nolcak alsanaalsanasmile
yirim seni Şeniz
dambılım yok benim :gitme: ama ben geçen yıl 7-8 ay spor salonuna gittim az orda oldu ama ağırlık falan çalışmadım b-fit diye bi yer war bayanlara yönelik...yaz tatilindede nivea body dinamik sabahlar cd ile spor yaptım bazen yarım litrelik pet şişe kullandım kol hareketlerinde öle oldu sanırım :lepi:
Bende esasen baya bi kas baya ama yağ fazlam çok boshayallersmile Zayıfladıktan sonra daha da bi sıkı sarılcam spora ama birazcık gitsin yağlar
süpersin canımm:)) streç film işini yazın bende denedim masaj yağlarıyla birlikte sonuç cidden harikaydı havalar ısınsada yeniden başlasam kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol: :roflol: Cadı kız seni Şeniz Hele ki mevsim domatesi ve biberiyle daha da bi süper olur valla canım cokacimcoook
süpersin canımm:)) streç film işini yazın bende denedim masaj yağlarıyla birlikte sonuç cidden harikaydı havalar ısınsada yeniden başlasam kaydirigubbakcemile2
:Saruboceq:
Katrece gözün aydınalkisalkisalkis
canım sen aydındamı oturuyosun? Konyada sanıyodum
koçum yüzünü yıkda dedi:)) bende paşa paşa yaptım sporumu hihoyyyt
valla masallah.
yasemincim bende de var o sorun ben okurken h.alıntıya basıyorum öyle atlıyorum sayfaalrı yoksa çok zor oluyoyerimseniben
asi peri sen dahiliyeye veya endokrinolojiye göründün mü hiç? tiroit sorunun varsa o yüzden zor veriyo olabilirsin bence bi git derim.
ben de çok yemememe ve tempolu yürüyüslerimi düzenli yapmama ve bir sürü extralarla ugrasmama ragmen veremiyodum dogru dürüst.46 kilolardan 60 a çıkmıstım. dahiliyeye gittim.tiroit sorunun var dedi metebozlizmam nerdeyse hiç çalısmaz hale gelmis.hapa baslattı doktor.hapı kullanmaya baslayalı 2 aya yakın zaman oldu. 3 kilo verdim.tabi sporuma ve yemekten kısmama,aksam yemememle birlikte.
masallah:hulya:
acilen koçdan ceza almaısın :) benimde dün çok uykum vardı, zor duruyodum ayakta.koçun verdiği 50 mekik cezasını bi çektim uyku muyku kalmadı:emir_bebek:
bende sise kullanalı biarz inceldi kollarım.daha kaslanamadılar ama oda olcak insallah derya baykalın tabiriyle bıngıllarım gidince:)önce zor yapıyodum siseyle ama simdi siseyle alıcınca sisesiz hareket yapmak bi tuhaf oluyo.gerçi ben küçük siselerle yapıyorum henüz. öncelikli amacım göğüs kısmının sıkılasması.gögsüm toparlanınca bıngıllara gelcek sıra:)
zamanı bosa geçirme derim canım, yağlarını sporla yak:) havalr iyce ısınınca insnaın canı istemiyo spor yapmayı.
canım onu yaz tatilinde ewde spor yaparken kullandım ... zamanla mekik çektiğinde falan iniyo göbüşten kayıyo ama terletiyo bayavallamı? ama bişey sorucam,şu sterç film yürürken kayıp toplanmıyomu.Heleki yağlı tende daha çok kaymazmı?:sm_confused:
zemuszemus sağolun kızlar.ben simdilik gliserin kattıgım kremle streçleniyom azcıv daha ısınsın havalar yağlanmaya baslıycam:)
konya canım konya. yazları genelde ege tarafında oluyorum. o zaman aydın'Daydım.normalde konyada ikamet ediyorum ama.
koçum yüzünü yıkda dedi:)) bende paşa paşa yaptım sporumu hihoyyyt
canım onu yaz tatilinde ewde spor yaparken kullandım ... zamanla mekik çektiğinde falan iniyo göbüşten kayıyo ama terletiyo baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?