50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptın yedinmi gıız yoksasempatiksalakcinni ama gayet hafif bişey dimi ve lezzetli.Ay iyiki hatırlattın canım yaa yarın yapayım kahvalıdacokacimcoook
Kaşar yoktu canım evde.. ama yapana kadar rüyalarıma girer kesin cokacimcoook Ellerine sağlık Şeniz

zamanı bosa geçirme derim canım, yağlarını sporla yak:) havalr iyce ısınınca insnaın canı istemiyo spor yapmayı.
Haklısın canım, kolum geçince 4 elle sarılcam spora hihoyyyt
aa tabiiii illaki mewsim sebzesi olcak delikafadulden sırnaşık şey
yawrum burdada kimse kalmadı yaw herkeşler gezmeyemi gitti boshayallersmile

cokacimcoook Valla o kadar yoğunum ki, farkında bile değilim kim var kim yok :roflol:

vallamı? ama bişey sorucam,şu sterç film yürürken kayıp toplanmıyomu.Heleki yağlı tende daha çok kaymazmı?:sm_confused:

yok canım yağlı tenle bi ilgisi yok.yağ sürüyosun ya zaten streç iyce yapısıyo.sımsıkı sarınca bisey olmuyo göbek bölgesi.ama basenlere sarılan biraz kayabiliyo yürüyüs yaparken veya spor yaparven çok hareket ettiği için.

aslında asıl olan ,sağlıklı olan streçi direk tene temas ettirmek değilde üzerine bi tay giyip onun üzerine sarmakmıs. terleyen bölgedeki terler deriye dönmesin geri diye. cilt sorunlarına da sağlık sorunlarına da sebep olabilir diye.öyle basenlerdeki streç de kaymıyodum tahminim hem de daha çov terletiyodur.ana o sekilde yapınca bitkisel yağları iyce yedirmek lazım sürülen bögeye.ben iyce yedirecek vadar ugrasmadan direk sardıgım için denemedim.

hangi yağları kullanıcaksın peki?

ben ilk susam,kekik,biberiye,melisa yağını kullandım kokusu çok keskindii:)) sempatiksalakcinni
sonra portakal,nane,limon yağı ve biraz deniz tuzu ve demlenmiş ılık yeşil çayla yapıyodum 2. kokusu pek bi hoştu ama daha zahmetliydi :gitme:
bide yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyodum banyoda :lepi:

anladım canım,tatil için yani.

evet canım.

peki yürürken inmiyomu? bendemi denesem acaba yaa.Eritiyomu göbeği?

evet kesinlikle. dün müydü ne yazdıgım bi mesajımda anmıstım. yengem bu bütkisel yağları 2 hafta kullandı ve 3 cm falan inceldi basenler.hiç bi seyle eritemediğim basenlerim bu sekilde gitti biraz diye çok memnun kalmıstı.

canım senin bana değil, benim sana sormam lazım bu durumda:) masallah prof gibisin kız:)

aynen öyle canım.portakal,limon,buğday,çilek(sıkılastırıcı etkisi varmıs) falan da ekliyodum ben.

daha baska eklenenler de var. ama onlar selülite ve çatlaga yönelik . ben denemedim bazı yağları.

ben bu susam,biberiye,kekik,portakal,çilek,bugday'ı zaten selülit için denemistim.inceltme de yaptıgını görünce devam ettim.

ok canım teşekkür ederim bende deneyeyim bakalım nolcak
dene bakalım işine yarar umarım opuyorumnanaktan

alemsin gızz ne profu :roflol: :roflol: yinde eskilerden dewam o zaman sende hemen hemen aynı şeyleri yapıyon vereliniortak kaydirigubbakcemile5

ay gerçek diyom .ben o kabak lifini falan sadece duymakla kaldım:sinifsinif: anca yağlandım,greyfurtlandım ben, ha arada da portakallandım:) limon kabugunu denemedim bak oda ise yarar:)bilmiyorumkismile

yasemincim hoşgeldin güzelim,naber?

ayy hoşbulduk şekerim eskilere baka baka geldiim alıntı bilrm yapamıcemm:gitme:

bugün azucuk temizlik falan yaptım zemuszemus

kızımı göz dr una götürdüm gözü mikrp kapmışş yaa hemde bayaa ince kılcal damarlardan falan çatlamış ohaoldumsmile

1 aya yakın damla kullanıcakkafamçokkarıştı

si<z iyisiniz inşallah:1rolleyes:

hee canım ben geldiim opuyorumnanaktan ne yoğunluk bu şeker hayırdır kaşar neeebilmiyorumkismile

ay gerçek diyom .ben o kabak lifini falan sadece duymakla kaldım:sinifsinif: anca yağlandım,greyfurtlandım ben, ha arada da portakallandım:) limon kabugunu denemedim bak oda ise yarar:)bilmiyorumkismile

ben çok memnunum kabak lifinden zemuszemus

hoş geldin cnm çook geçmiş olsun boshayallersmile

süpersin canımm:)) streç film işini yazın bende denedim masaj yağlarıyla birlikte sonuç cidden harikaydı havalar ısınsada yeniden başlasam kaydirigubbakcemile2

işe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!

lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?

ay dur ben bide onu deniyim,sempatiksalakcinni bi o kaldıydı zaten:sm_cool:

valla kabak nasıl bilmiyom ama ben bi ara öyle bi keselendim ki bi lifle, resmen damar damar iz kaldı:gitme: roac.diye bi hap kullanıuyodum o derimi iyce inceltmisti o yüzden mi ne bilmiyorum ama geçmediler:S

hoş geldin cnm çook geçmiş olsun boshayallersmile
sağolasın canım amman dikkat edin kızım soğuk algınlığından sonra oldu sinüzitinde etkisi varmış bundaa gözüne bişey kaçmış gibi başladıı
çok tehlikeli bişeymiş:bbo:

detox yapan arkadaşlar, mercimek kırmızı mercimek olsa olur mu? yeşili kalmamış evde, bugünden haşladım malzemeleri yarın başlicam ama şimdi huylandım olmuyosa bi de.. yarın yeşil mercimekle deneyeyim?

ha bi de onu denemedim istekaydirigubbakcemile3
ama faydası oluyodur canım tabi bu yağların doğalını bulmak önemli.hepsi doğal olmuuyo.

ben su ibrahim saraçoğlunun cilt güzelliği için verdiği maydonoz lahana küründen biliyorum lahana terle birlikte vücuttan yağ da attırıyo.

hee canım ben geldiim opuyorumnanaktan ne yoğunluk bu şeker hayırdır kaşar neeebilmiyorumkismile

Hoşgeldin canım benim, merveye çok geçmiş olsun a.s. Askerlerle ilgili bi topice de yazıyoz da bi taraftan linguistle :asigim: onun yoğunluğu :)) Büyüyünce annatırım ben sana kaşar ne bebeeeem, daha zamanı var Şeniz

çok geçmiş olsun güzelim,ay bilirim göz mikrobu ne menem bişeydirklava: bende yaşadım 2 kez.Hatta birinde kör oluyom sandım,gözümü açamıyorum,sürekli akıyodu.Zorla göz kapaklarımdan çekip açmaya çalışıyodum ama iğne batıyodu sanki o zamanda.Ödüm patlamıştı.Neyseki ilaçlarla 4-5günde geçti.Allah bidaha vermesin

işe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!

canım lahana yağını ben duymuştum iyi geliyo yağ yakmaya diye,aktardan alayım diye gittim küçük bi şişesine 20küsur lira dediohaoldumsmile bende yağını sürceme suyunu içerim diye almadımkaydirigubbakcemile3

detox yapan arkadaşlar, mercimek kırmızı mercimek olsa olur mu? yeşili kalmamış evde, bugünden haşladım malzemeleri yarın başlicam ama şimdi huylandım olmuyosa bi de.. yarın yeşil mercimekle deneyeyim?

komşuda falan yokmudur canım 1 bardakçık oluverse:hulya: çok iyi olurryerimseniben

sğolasın canımmmopuyorumnanaktan
hmmCADIARZU bende diyordum ne zaman geçecek o boölüme:hulya:

büyüyünce anlatçakmış hıh:dilcikar: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…