Kaşar yoktu canım evde.. ama yapana kadar rüyalarıma girer kesin cokacimcoook Ellerine sağlık Şenizyaptın yedinmi gıız yoksasempatiksalakcinni ama gayet hafif bişey dimi ve lezzetli.Ay iyiki hatırlattın canım yaa yarın yapayım kahvalıdacokacimcoook
Haklısın canım, kolum geçince 4 elle sarılcam spora hihoyyyt
zamanı bosa geçirme derim canım, yağlarını sporla yak:) havalr iyce ısınınca insnaın canı istemiyo spor yapmayı.
aa tabiiii illaki mewsim sebzesi olcak delikafadulden sırnaşık şey
yawrum burdada kimse kalmadı yaw herkeşler gezmeyemi gitti boshayallersmile
vallamı? ama bişey sorucam,şu sterç film yürürken kayıp toplanmıyomu.Heleki yağlı tende daha çok kaymazmı?:sm_confused:
zemuszemus sağolun kızlar.ben simdilik gliserin kattıgım kremle streçleniyom azcıv daha ısınsın havalar yağlanmaya baslıycam:)
konya canım konya. yazları genelde ege tarafında oluyorum. o zaman aydın'Daydım.normalde konyada ikamet ediyorum ama.
peki yürürken inmiyomu? bendemi denesem acaba yaa.Eritiyomu göbeği?
yürürken inermi bilmem göbekte bişi olmaz sanırım...ben ewde pc deki videolardan yapıyodum canım opuyorumnanaktan
anladım canım,tatil için yani.
peki yürürken inmiyomu? bendemi denesem acaba yaa.Eritiyomu göbeği?
hangi yağları kullanıcaksın peki?
ben ilk susam,kekik,biberiye,melisa yağını kullandım kokusu çok keskindii:)) sempatiksalakcinni
sonra portakal,nane,limon yağı ve biraz deniz tuzu ve demlenmiş ılık yeşil çayla yapıyodum 2. kokusu pek bi hoştu ama daha zahmetliydi :gitme:
bide yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyodum banyoda :lepi:
dene bakalım işine yarar umarım opuyorumnanaktanok canım teşekkür ederim bende deneyeyim bakalım nolcak
evet canım.
evet kesinlikle. dün müydü ne yazdıgım bi mesajımda anmıstım. yengem bu bütkisel yağları 2 hafta kullandı ve 3 cm falan inceldi basenler.hiç bi seyle eritemediğim basenlerim bu sekilde gitti biraz diye çok memnun kalmıstı.
canım senin bana değil, benim sana sormam lazım bu durumda:) masallah prof gibisin kız:)
aynen öyle canım.portakal,limon,buğday,çilek(sıkılastırıcı etkisi varmıs) falan da ekliyodum ben.
daha baska eklenenler de var. ama onlar selülite ve çatlaga yönelik . ben denemedim bazı yağları.
ben bu susam,biberiye,kekik,portakal,çilek,bugday'ı zaten selülit için denemistim.inceltme de yaptıgını görünce devam ettim.
yasemincim hoşgeldin güzelim,naber?
Kaşar yoktu canım evde.. ama yapana kadar rüyalarıma girer kesin cokacimcoook Ellerine sağlık Şeniz
Haklısın canım, kolum geçince 4 elle sarılcam spora hihoyyyt
cokacimcoook Valla o kadar yoğunum ki, farkında bile değilim kim var kim yok :roflol:
ay gerçek diyom .ben o kabak lifini falan sadece duymakla kaldım:sinifsinif: anca yağlandım,greyfurtlandım ben, ha arada da portakallandım:) limon kabugunu denemedim bak oda ise yarar:)bilmiyorumkismile
ayy hoşbulduk şekerim eskilere baka baka geldiim alıntı bilrm yapamıcemm:gitme:
bugün azucuk temizlik falan yaptım zemuszemus
kızımı göz dr una götürdüm gözü mikrp kapmışş yaa hemde bayaa ince kılcal damarlardan falan çatlamış ohaoldumsmile
1 aya yakın damla kullanıcakkafamçokkarıştı
si<z iyisiniz inşallah:1rolleyes:
süpersin canımm:)) streç film işini yazın bende denedim masaj yağlarıyla birlikte sonuç cidden harikaydı havalar ısınsada yeniden başlasam kaydirigubbakcemile2
aynen öyle canım.portakal,limon,buğday,çilek(sıkılastırıcı etkisi varmıs) falan da ekliyodum ben.
daha baska eklenenler de var. ama onlar selülite ve çatlaga yönelik . ben denemedim bazı yağları.
ben bu susam,biberiye,kekik,portakal,çilek,bugday'ı zaten selülit için denemistim.inceltme de yaptıgını görünce devam ettim. [/FONT][/I]
ben çok memnunum kabak lifinden zemuszemus
sağolasın canım amman dikkat edin kızım soğuk algınlığından sonra oldu sinüzitinde etkisi varmış bundaa gözüne bişey kaçmış gibi başladııben çok memnunum kabak lifinden zemuszemus
hoş geldin cnm çook geçmiş olsun boshayallersmile
lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?
hee canım ben geldiim opuyorumnanaktan ne yoğunluk bu şeker hayırdır kaşar neeebilmiyorumkismile
ayy hoşbulduk şekerim eskilere baka baka geldiim alıntı bilrm yapamıcemm:gitme:
bugün azucuk temizlik falan yaptım zemuszemus
kızımı göz dr una götürdüm gözü mikrp kapmışş yaa hemde bayaa ince kılcal damarlardan falan çatlamış ohaoldumsmile
1 aya yakın damla kullanıcakkafamçokkarıştı
si<z iyisiniz inşallah:1rolleyes:
işe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!
lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?
detox yapan arkadaşlar, mercimek kırmızı mercimek olsa olur mu? yeşili kalmamış evde, bugünden haşladım malzemeleri yarın başlicam ama şimdi huylandım olmuyosa bi de.. yarın yeşil mercimekle deneyeyim?
Hoşgeldin canım benim, merveye çok geçmiş olsun a.s. Askerlerle ilgili bi topice de yazıyoz da bi taraftan linguistle :asigim: onun yoğunluğu :)) Büyüyünce annatırım ben sana kaşar ne bebeeeem, daha zamanı var Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?