dene canm:)) lahana yağını bilmiyom öle bi topik war ama burdaişe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!
lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?
canım kılcal damarlarla ilgili bi durum sanırım..o zaman çok sert kese yapılması önerilmiyo varisli bölgeye falan çoğalıyomuşay dur ben bide onu deniyim,sempatiksalakcinni bi o kaldıydı zaten:sm_cool:
valla kabak nasıl bilmiyom ama ben bi ara öyle bi keselendim ki bi lifle, resmen damar damar iz kaldı:gitme: roac.diye bi hap kullanıuyodum o derimi iyce inceltmisti o yüzden mi ne bilmiyorum ama geçmediler:S
sağolasın canım amman dikkat edin kızım soğuk algınlığından sonra oldu sinüzitinde etkisi varmış bundaa gözüne bişey kaçmış gibi başladıı
çok tehlikeli bişeymiş:bbo:
çok geçmiş olsun güzelim,ay bilirim göz mikrobu ne menem bişeydirklava: bende yaşadım 2 kez.Hatta birinde kör oluyom sandım,gözümü açamıyorum,sürekli akıyodu.Zorla göz kapaklarımdan çekip açmaya çalışıyodum ama iğne batıyodu sanki o zamanda.Ödüm patlamıştı.Neyseki ilaçlarla 4-5günde geçti.Allah bidaha vermesin
canım lahana yağını ben duymuştum iyi geliyo yağ yakmaya diye,aktardan alayım diye gittim küçük bi şişesine 20küsur lira dediohaoldumsmile bende yağını sürceme suyunu içerim diye almadımkaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun güzelim,ay bilirim göz mikrobu ne menem bişeydirklava: bende yaşadım 2 kez.Hatta birinde kör oluyom sandım,gözümü açamıyorum,sürekli akıyodu.Zorla göz kapaklarımdan çekip açmaya çalışıyodum ama iğne batıyodu sanki o zamanda.Ödüm patlamıştı.Neyseki ilaçlarla 4-5günde geçti.Allah bidaha vermesin
amin canım aynısı oldu çocuğa yaaa her daha beter dr da çok yoğun randevuyu taaa bugüne verdiii ilaçları kullandıktan bir saat sonra belli etti kendini iyi yöndee
canım lahana yağını ben duymuştum iyi geliyo yağ yakmaya diye,aktardan alayım diye gittim küçük bi şişesine 20küsur lira dediohaoldumsmile bende yağını sürceme suyunu içerim diye almadımkaydirigubbakcemile3
sğolasın canımmmopuyorumnanaktan
hmmCADIARZU bende diyordum ne zaman geçecek o boölüme:hulya:
büyüyünce anlatçakmış hıh:dilcikar: :dilcikar:
benimde aşkıma oldu 2-3 hafta önce askerdeyken buna benzer bişi ciddden çok kötüydü mikrop kapmış o da :gitme:
:roflol: :roflol: Kız bura benim ilk göz ağrım Şeniz oraya ilk geçen yazdım bi soru sormak için.. ama çok durgundu. Linguistin oranın elemanı olduğunu öğrenince, linguyla asker muhabbetlerini orda yapak bari dedik yerimseniben Ama orada da detoks muhabetti yaptık biraz sempatiksalakcinni
Kız öyle zararlı şeyler senin neyine.. detokslu bünyene zarar ziyan olur Şeniz Ama çok merak ettiysen, gripinin yemek tariflerine bak (yumurtasız menemen cokacimcoook )
yasemncim hiç aklıma komşu gelmedi valla. kırmızıyla yaptım bi kere
yarında yeşil yaparsın canım olmassa içeriği farklı diye biliyorumbilmiyorumkismile
eşim heralde ortalıkta bir mikrop dolaşıyor diyoo fabrikadada birkaç kişi bu şekildeymişki eşimde geçen hafta buna benzer bişey atlattı
benimde aşkıma oldu 2-3 hafta önce askerdeyken buna benzer bişi ciddden çok kötüydü mikrop kapmış o da :gitme:
kızlar portakallı cheesecake yapmıştım geçen hafta, onun tarifini yazıcam başka bi topiğe ama fotosunu ekleyemiyorum.. nasıl ekleniyo foto??
geçmiş olsun eşine canım
allahım,kız ne diyon sen:mymeka:cheesecake yapmışmışda portakallıymışmışta kastınmı var bize:sinifsinif: burada yazılırmı bu hiç,aşkolsun.Rüyama girer şimdi benim gibi bi pasta canavarının
geçmiş olsun eşine canım
allahım,kız ne diyon sen:mymeka:cheesecake yapmışmışda portakallıymışmışta kastınmı var bize:sinifsinif: burada yazılırmı bu hiç,aşkolsun.Rüyama girer şimdi benim gibi bi pasta canavarının
Eşin taşımış mikrobu demek ki CADIARZU Geçmiş olsun canım, zaten geçmiiiiş opuyorumnanaktaneşim heralde ortalıkta bir mikrop dolaşıyor diyoo fabrikadada birkaç kişi bu şekildeymişki eşimde geçen hafta buna benzer bişey atlattı
Kısmen :kedi:orayıdaa burayamı benzettiniz yaa:roflol: :roflol:
ayy ben daha rapor vermedim :bbo: trufaaa:uhm:
bence kastı var suikast girişiminde bulunuyooolmaz:
zaten moralim bozuk akşam yemeğini biraz kaçırdım bilmiyorumkismile mafoldumben
canım sen yine fazla kaçırmışsım ben açım şuanda o daha kötü :1no2: yememek için zor tutuyom kendimi.Meyve yedim ama kesmedi malesef
ya ben de :1ninca:açım sadece salata yemiştim akşam acızcıkda fasulye. canımda nasıl bol soğanlı bol maydonozlu köfte ekmek çekiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?