50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işe yarıyor mu gerçekten ya? oleyyyhihoyyyt denemeliyim hemen!

lahana yağını kullanan var mı peki kızlar?
dene canm:)) lahana yağını bilmiyom öle bi topik war ama burda

canım kılcal damarlarla ilgili bi durum sanırım..o zaman çok sert kese yapılması önerilmiyo varisli bölgeye falan çoğalıyomuş

sağolasın canım amman dikkat edin kızım soğuk algınlığından sonra oldu sinüzitinde etkisi varmış bundaa gözüne bişey kaçmış gibi başladıı
çok tehlikeli bişeymiş:bbo:

gelmiş geçmiş olsn cnm dikkat etmek gerek

benimde aşkıma oldu 2-3 hafta önce askerdeyken buna benzer bişi ciddden çok kötüydü mikrop kapmış o da :gitme:

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- hiç içemiyom bunu yaaa:uhm:

sğolasın canımmmopuyorumnanaktan
hmmCADIARZU bende diyordum ne zaman geçecek o boölüme:hulya:

büyüyünce anlatçakmış hıh:dilcikar: :dilcikar:

:roflol: :roflol: Kız bura benim ilk göz ağrım Şeniz oraya ilk geçen yazdım bi soru sormak için.. ama çok durgundu. Linguistin oranın elemanı olduğunu öğrenince, linguyla asker muhabbetlerini orda yapak bari dedik yerimseniben Ama orada da detoks muhabetti yaptık biraz sempatiksalakcinni
Kız öyle zararlı şeyler senin neyine.. detokslu bünyene zarar ziyan olur Şeniz Ama çok merak ettiysen, gripinin yemek tariflerine bak (yumurtasız menemen cokacimcoook )

benimde aşkıma oldu 2-3 hafta önce askerdeyken buna benzer bişi ciddden çok kötüydü mikrop kapmış o da :gitme:

eşim heralde ortalıkta bir mikrop dolaşıyor diyoo fabrikadada birkaç kişi bu şekildeymişki eşimde geçen hafta buna benzer bişey atlattı

orayıdaa burayamı benzettiniz yaa:roflol: :roflol:

ayy ben daha rapor vermedim :bbo: trufaaa:uhm:

kızlar portakallı cheesecake yapmıştım geçen hafta, onun tarifini yazıcam başka bi topiğe ama fotosunu ekleyemiyorum.. nasıl ekleniyo foto??

geçmiş olsun eşine canım

kızlar portakallı cheesecake yapmıştım geçen hafta, onun tarifini yazıcam başka bi topiğe ama fotosunu ekleyemiyorum.. nasıl ekleniyo foto??

allahım,kız ne diyon sen:mymeka:cheesecake yapmışmışda portakallıymışmışta kastınmı var bize:sinifsinif: burada yazılırmı bu hiç,aşkolsun.Rüyama girer şimdi benim gibi bi pasta canavarının

saol canım opuyorumnanaktan şimdilik sözlüyüz :roflol: inş. eşim olcak :asigim:

bence kastı var suikast girişiminde bulunuyooolmaz:

zaten moralim bozuk akşam yemeğini biraz kaçırdım bilmiyorumkismile mafoldumben

eşim heralde ortalıkta bir mikrop dolaşıyor diyoo fabrikadada birkaç kişi bu şekildeymişki eşimde geçen hafta buna benzer bişey atlattı
Eşin taşımış mikrobu demek ki CADIARZU Geçmiş olsun canım, zaten geçmiiiiş opuyorumnanaktan
orayıdaa burayamı benzettiniz yaa:roflol: :roflol:

ayy ben daha rapor vermedim :bbo: trufaaa:uhm:
Kısmen :kedi:

vereliniortak Valla gripin, bu istikrarla manken olcan sen Şeniz

bence kastı var suikast girişiminde bulunuyooolmaz:

zaten moralim bozuk akşam yemeğini biraz kaçırdım bilmiyorumkismile mafoldumben

canım sen yine fazla kaçırmışsım ben açım şuanda o daha kötü :1no2: yememek için zor tutuyom kendimi.Meyve yedim ama kesmedi malesef

canım sen yine fazla kaçırmışsım ben açım şuanda o daha kötü :1no2: yememek için zor tutuyom kendimi.Meyve yedim ama kesmedi malesef

ya ben de :1ninca:açım sadece salata yemiştim akşam acızcıkda fasulye. canımda nasıl bol soğanlı bol maydonozlu köfte ekmek çekiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…