naptın sen yaaa akannehir walla bi taraflarımız şişcek :roflol: :roflol: :roflol:
Ben 10-15 dk önce 2 dilim ev yapımı börek yedim (yufkasız yani) eyvahedigeldismile TRUUUUUUUUUFzaten moralim bozuk akşam yemeğini biraz kaçırdım bilmiyorumkismile mafoldumben
canım sen yine fazla kaçırmışsım ben açım şuanda o daha kötü :1no2: yememek için zor tutuyom kendimi.Meyve yedim ama kesmedi malesef
:bbo::bbo::bbo: ee yemeden biyerimiz şişeceğine yiyipde şişsek yasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
gripin afedersin :)))
tamam unut bak ben de detoxa başlıyorum yarın her şey hayal oldu artık benim için((
daha ne olsun yaptıkça daha iyi oluyo zaten opuyorumnanaktan önemli olan ilgili olmak hihoyyyt
şaka şaka son surat diyete devam. ne köfte ekmeği böğğğ o soğanları yicen ağzın kokacak falann.mis gibi hıyar ları yemek varken
nasıl unuturum,o güzel görüntüyü beynimden nasıl silerim:1no2:çok geç artık.demek yarın detoxa başlıyon sen:jeyyar: bence hiç uğrama buraya,bak neleri canını istetcem seninaklinialirimsmile
:bbo::bbo::bbo: ee yemeden biyerimiz şişeceğine yiyipde şişsek yasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ben 10-15 dk önce 2 dilim ev yapımı börek yedim (yufkasız yani) eyvahedigeldismile TRUUUUUUUUUF
tamam içeyim hemen,şeker koymicaz dimi ama?
Canım aç aç bekleyince sonuç "2 dilim ev yapımı börek" oluyo.. süt iç hemem boshayallersmile
şaka şaka son surat diyete devam. ne köfte ekmeği böğğğ o soğanları yicen ağzın kokacak falann.mis gibi hıyar ları yemek varken
alkisalkisalkis alkisalkisalkis ŞenizEşin taşımış mikrobu demek ki CADIARZU Geçmiş olsun canım, zaten geçmiiiiş opuyorumnanaktan
aaaa hiç aklıma gelmemiştii(
Kısmen :kedi:
-tatlicadiarzu-
vereliniortak Valla gripin, bu istikrarla manken olcan sen Şeniz
Ben 10-15 dk önce 2 dilim ev yapımı börek yedim (yufkasız yani) eyvahedigeldismile TRUUUUUUUUUF
sen niye içmedin hııııklava:
yufkasız ev böreğin ne laa börek böretirlülülülülülü
Canım aç aç bekleyince sonuç "2 dilim ev yapımı börek" oluyo.. süt iç hemem boshayallersmile
sen bugün detoxtamısın canım:ecrin_bebek:şaka şaka son surat diyete devam. ne köfte ekmeği böğğğ o soğanları yicen ağzın kokacak falann.mis gibi hıyar ları yemek varken
nasıl unuturum,o güzel görüntüyü beynimden nasıl silerim:1no2:çok geç artık.demek yarın detoxa başlıyon sen:jeyyar: bence hiç uğrama buraya,bak neleri canını istetcem seninaklinialirimsmile
:roflol::roflol: delüüüüükaydirigubbakcemile3
hiç vallabuyrunnnnnnnnn,ıyyyy ne o öyle bol soğanlı sıcak sıcak köfte yumuşacık ekmek araasında,oldu olcak birazda tereyağı gezdirelim üstüne (koca bi yutkunma smileyi gerek burada):teselli::sinifsinif:
silersin valla ben bunun gibi bi sürü güzel şeyin içinde diyet yapıcam. annemle ablam durmuyolar ya.. kastları var canıma. her gün nefis şeyler yapıyolar. pasta börek bilmemne.. hayır bi de şu var diyorum ki kızım her gün var işte yemesen ölmezsin nasılsa yine yapılıcak bunlardan bu seferlik yemeyicer.. olmuyo ya.. sıcak sıcak fırından çıkınca nasıl tahrik ediyolar beni ağğ ağğğ..
ama yook.. yarın bunlara kanmak yok.. görüceksiniz.. karaım kat'idir!lmaz:
Yemek yemeyi sevip de yemek yapmayı sevmemek olur mu canım hiç Şeniz
Liguistcim, mesajımı aldım geldim buraya :))))
ayy ne işkence çekiyosundur dimi,kıyamam:teselli: o mis gibi kokulara karşı durmak kocaman bi irade ister,ben sende bu ışığı görüyorum ha gayret,gelme tahriklere sakın
dayanamazsan sadece 1 dilimin yarısını ye bırak
dene canm:)) lahana yağını bilmiyom öle bi topik war ama burda
canım kılcal damarlarla ilgili bi durum sanırım..o zaman çok sert kese yapılması önerilmiyo varisli bölgeye falan çoğalıyomuş
gelmiş geçmiş olsn cnm dikkat etmek gerek
canım lahana yağını ben duymuştum iyi geliyo yağ yakmaya diye,aktardan alayım diye gittim küçük bi şişesine 20küsur lira dediohaoldumsmile bende yağını sürceme suyunu içerim diye almadımkaydirigubbakcemile3
Gripincim evet canım şekersiz, tarçın da güzel oluyo değişik tat istersen.
Yasemincim annem pat diye önüme kodu ben napamboşluğuma geldi yedim.. aklıma süt gelseydi içerdim (( yufka hazır bişi sonuçta ya.. elde açılınca başka oluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?