50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten moralim bozuk akşam yemeğini biraz kaçırdım bilmiyorumkismile mafoldumben
Ben 10-15 dk önce 2 dilim ev yapımı börek yedim (yufkasız yani) eyvahedigeldismile TRUUUUUUUUUF
canım sen yine fazla kaçırmışsım ben açım şuanda o daha kötü :1no2: yememek için zor tutuyom kendimi.Meyve yedim ama kesmedi malesef

Canım aç aç bekleyince sonuç "2 dilim ev yapımı börek" oluyo.. süt iç hemem boshayallersmile

şaka şaka son surat diyete devam. ne köfte ekmeği böğğğ o soğanları yicen ağzın kokacak falann.mis gibi hıyar ları yemek varken

şaka şaka son surat diyete devam. ne köfte ekmeği böğğğ o soğanları yicen ağzın kokacak falann.mis gibi hıyar ları yemek varken

gripin afedersin :)))
tamam unut bak ben de detoxa başlıyorum yarın her şey hayal oldu artık benim için ((

nasıl unuturum,o güzel görüntüyü beynimden nasıl silerim:1no2:çok geç artık.demek yarın detoxa başlıyon sen:jeyyar: bence hiç uğrama buraya,bak neleri canını istetcem seninaklinialirimsmile

nasıl unuturum,o güzel görüntüyü beynimden nasıl silerim:1no2:çok geç artık.demek yarın detoxa başlıyon sen:jeyyar: bence hiç uğrama buraya,bak neleri canını istetcem seninaklinialirimsmile

silersin valla ben bunun gibi bi sürü güzel şeyin içinde diyet yapıcam. annemle ablam durmuyolar ya.. kastları var canıma. her gün nefis şeyler yapıyolar. pasta börek bilmemne.. hayır bi de şu var diyorum ki kızım her gün var işte yemesen ölmezsin nasılsa yine yapılıcak bunlardan bu seferlik yemeyicer.. olmuyo ya.. sıcak sıcak fırından çıkınca nasıl tahrik ediyolar beni ağğ ağğğ..
ama yook.. yarın bunlara kanmak yok.. görüceksiniz.. karaım kat'idir! lmaz:

:bbo::bbo::bbo: ee yemeden biyerimiz şişeceğine yiyipde şişsek yasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: delüüüüükaydirigubbakcemile3

hiç vallabuyrunnnnnnnnn,ıyyyy ne o öyle bol soğanlı sıcak sıcak köfte yumuşacık ekmek araasında,oldu olcak birazda tereyağı gezdirelim üstüne (koca bi yutkunma smileyi gerek burada):teselli::sinifsinif:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz

lülülülülülü
sen bugün detoxtamısın canım:ecrin_bebek:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

ahanda sizin açlık başınıza vurdu yavvvvsırnaşık şey :roflol:

ayy ne işkence çekiyosundur dimi,kıyamam:teselli: o mis gibi kokulara karşı durmak kocaman bi irade ister,ben sende bu ışığı görüyorum ha gayret,gelme tahriklere sakın
dayanamazsan sadece 1 dilimin yarısını ye bırak

işte ışık var sadece başka da bi şey yok. cılız bişey oda
inşallah projektör havasına sokacam onu yarından itibaren delikafadulden :lepi:

çok sağolasın canım kılcal damarlarla da basım dertte zaten. 46 kilodan 60 a cıkınca feleğini sasırdım vüducum ya,bi inceliyim söyle istedigim kiloya bi geliyim kılcal damar tadavisi düsünüyorum. dermatologuma sordum birazını hastane karsııyormus 50 milyonmus.dogru anladıysam.yaptırabilirsem sayet yaptırdıktan sonra sert keseye aman aman

Gripincim evet canım şekersiz, tarçın da güzel oluyo değişik tat istersen.

Yasemincim
annem pat diye önüme kodu ben napam boşluğuma geldi yedim.. aklıma süt gelseydi içerdim (( yufka hazır bişi sonuçta ya.. elde açılınca başka oluyo :)

ben aldım dün, şişesi 9 liraydı canım. çakma mı la yoksa benim kikaydirigubbakcemile3

:lepi:alkisalkisalkis:roflol:

ben de şimdi yeşil çayın içine çubuk tarçın attım, oooh mis olduopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…