Gripincim evet canım şekersiz, tarçın da güzel oluyo değişik tat istersen.
Yasemincim annem pat diye önüme kodu ben napamboşluğuma geldi yedim.. aklıma süt gelseydi içerdim (( yufka hazır bişi sonuçta ya.. elde açılınca başka oluyo :)
ben aldım dün, şişesi 9 liraydı canım. çakma mı la yoksa benim kikaydirigubbakcemile3
:lepi:alkisalkisalkis:roflol:
ben de şimdi yeşil çayın içine çubuk tarçın attım, oooh mis olduopuyorumnanaktan
Gripincim evet canım şekersiz, tarçın da güzel oluyo değişik tat istersen.
Yasemincim annem pat diye önüme kodu ben napamboşluğuma geldi yedim.. aklıma süt gelseydi içerdim (( yufka hazır bişi sonuçta ya.. elde açılınca başka oluyo :)
bende yarım saat önce içtim aynen missssszemuszemusben aldım dün, şişesi 9 liraydı canım. çakma mı la yoksa benim kikaydirigubbakcemile3
ben de şimdi yeşil çayın içine çubuk tarçın attım, oooh mis olduopuyorumnanaktan
9 liramıııkafamçokkarıştı valla bizim burda minik şişe badem yağı bile 6 lira,en ucuzu o düşün yani.Ya seninki çakma ya benim aktar kazıkçı:sm_confused:
copy paste mucizeci canım kaydirigubbakcemile3nası becerdin kıs bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
Afiyet olsun canım, ayy salak kafam ya, sen bişiler içeceğine git tıkın :çok üzgünüm: midem acaip rahatsız oldu senağlamaben de şimdi yeşil çayın içine çubuk tarçın attım, oooh mis olduopuyorumnanaktan
Off canım ya, valla gözüm dönmüş.. düşünmeden yedim.. bi de hızlı yedim.. müdem de rahatsız oldu. Saate de hiç dikkat etmediydimevet tabi farklı oluyo,daha kolorili oluyo dimiii:jeyyar: hemide 2 dilim ohaoldumsmile
valla truf duymasın,sen şimdiden yap bence 50 mekik X 2börek oda eşittir 100 mekiksempatiksalakcinni
çok sağolasın canım kılcal damarlarla da basım dertte zaten. 46 kilodan 60 a cıkınca feleğini sasırdım vüducum ya,bi inceliyim söyle istedigim kiloya bi geliyim kılcal damar tadavisi düsünüyorum. dermatologuma sordum birazını hastane karsııyormus 50 milyonmus.dogru anladıysam.yaptırabilirsem sayet yaptırdıktan sonra sert keseye aman aman
ben aldım dün, şişesi 9 liraydı canım. çakma mı la yoksa benim kikaydirigubbakcemile3
9 liramıııkafamçokkarıştı valla bizim burda minik şişe badem yağı bile 6 lira,en ucuzu o düşün yani.Ya seninki çakma ya benim aktar kazıkçı:sm_confused:
Yaw o yufkaları dışarda hangi şartlar altında açıyolar, içine ne suyu koyuyolar biliyon mu :dilcikar: evde hijyenik mis gibi oluyo işte, tadı da başka oluyo. Ne benle uraşıyon... :dilcikar: kolum ağrıyo, midem felaket oldu zaten :gitme:elde -tatlicadiarzu-açılıncakötükedihüso değişik sırnaşık şeyoluyoonaniknanik
yaa kardeşim börek börektiir (((çaktırma bende pazar günü yapçam yine börek)))
eğer ıspanaklı ve yeşillik bolsa bolsa tamaam :lepi:Şeniz
kızlar bugun insanlık için küçük kendim için opuyorumnanaktan. ayyyh çok heyecanlıyımmm
copy paste mucizeci canım kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun canım, ayy salak kafam ya, sen bişiler içeceğine git tıkın :çok üzgünüm: midem acaip rahatsız oldu senağlama
Off canım ya, valla gözüm dönmüş.. düşünmeden yedim.. bi de hızlı yedim.. müdem de rahatsız oldu. Saate de hiç dikkat etmediydim
Trufa ben dün dedim zaten bana 2-3 katı ceza ver diye... sağ kolumu kaldırmayacağım bişiler düşünsün işte... Yarın 300 mekik çekem ben en iyisi, nasıl sizce?? mola vercem tabi.
Ya kaç haftadır hiç böyle abartmadıydım... ben kafamı nerelere vuram smile sı eyvahedigeldismile
Yaw o yufkaları dışarda hangi şartlar altında açıyolar, içine ne suyu koyuyolar biliyon mu :dilcikar: evde hijyenik mis gibi oluyo işte, tadı da başka oluyo. Ne benle uraşıyon... :dilcikar: kolum ağrıyo, midem felaket oldu zaten :gitme:
Hayırdır canım? Ben mi kaçırdım :uhm:
Maşallah 5 nereeeee 15 nereeeee yerimsenibeninsallah canım.
bu arada yeni ceza hayırlı olsun:) inanın çok ise yarıyo, test ettim onayladım:) hatta benim o kadar hosuma gitti ki bugün spor salonunda 15 tane çektim:)
tatlım yarın karbonhidrat almamaya çalışırsın bol protein sebze falan dengelenir o:))) vücuddaki fazlalaıklar 24 saat içinde yağa dönüşüyomuş :kedi:
kızlar bugun insanlık için küçük kendim için büyük bi adım attım ve spor salonuna üye oldum.ayyyh çok heyecanlıyımmm:)))
Yaw o yufkaları dışarda hangi şartlar altında açıyolar, içine ne suyu koyuyolar biliyon mu :dilcikar: evde hijyenik mis gibi oluyo işte, tadı da başka oluyo. Ne benle uraşıyon... :dilcikar: kolum ağrıyo, midem felaket oldu zaten :gitme:
Hayırdır canım? Ben mi kaçırdım :uhm:
Maşallah 5 nereeeee 15 nereeeee yerimseniben
Maşallah 5 nereeeee 15 nereeeee yerimseniben
Saol canım Şeniz Ay cidden 1 aydan fazladır böyle bişi yapmadıydım, bi de benim mide hassas... :çok üzgünüm: Ben artık sabahlayım barim boshayallersmile Yeşil çay içem...
spor salonuna yazıldım, pazartesi başlıyorumalkisalkisalkis
bi maden suyu falan iç canım istersen...sen geç yatıyosun biraz yatana kadar düzelir dert etme olumunekankayizsmile
inş. canım istediğin gibi olur opuyorumnanaktan
kıs markası neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?