50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

markası talya benimkinin, biliyo musunuz o markayı?

ben geçen bahar kulandıgımı söylediğim o yağların markası hep talya idi.valla ne kadarı doğaldır bilemem ama ben memnun kaldım. gayet de keskindi kokularıve yakıcıydı biberiye,kekik falan.demekki bayagı bi doğal

alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok iyi yapmışsın canım

sağol canım inşallah düzenli gidebilirim ve faydasını görürüm:Saruboceq:

hayırlı olsun canım .ben baslayalı da bir ay oluyo ve o kadar faydası var ki.neden erteledim diye kızıyorum kendime.

ayy sahi mi söylüyorsun ? çok sevindim bunu duyduğuma. tembelim biraz ben de, o yüzden erteliyordum hep. sonunda artık daha fazla kaçamazsın sPatz dedim ve gittim kaydoldumalkisalkisalkishihoyyyt

canım eksik yazmışım editledim sonra. spor salonuna yazıldım, pazartesi başlıyorumalkisalkisalkis
Ayyy, süper canım ya, kendine sağlam kıyak geçmişsin kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2 ya birisi ayagıma basınca daha zor yapıyomusum meger.bu sefer kalorifer borularının arasına geçirdim ayağımı ver Allah mekik gariolumunekankayizsmile
Yarım mekik daha iyi olmaz mı canım, bele yük binmiş oluyo sanki. Genelde yarım mekiki tavsiye ediyorlar.
canım üzülme artık yenmiş yenmiştir,afiyet olsun. Yarın sabah hariç diğer öğünlerde hiç ekmek yeme,bol sebze ve meyve ile dengelersin.

Şeniz Çok teşekkürler canım. kaydirigubbakcemile5 Yarın çok dikkat etcem. eyvahedigeldismile

Şeniz Yasemin tontişkosu bak gör nasıl destek olunuyomuş öğren :dilcikar:

(Linguistcim, diğer topicde hareket var :)) )
du bi bakem guzum kaydirigubbakcemile3

markası talya benimkinin, biliyo musunuz o markayı?

biliyom cnm:) güle güle kullan ve öncelikli olarak positif ol işe yarıcanı düşün sempatiksalakcinni

alkisalkisalkis alkisalkisalkis süpersin :1hug:

thank you, thank you beni sizler yarattınız opuyorumnanaktan:roflol:

ayy katrece bu akşam her dediğinle sevindiriyorsun beni. şu göbüş gitsin başka bişicik istemiyorum:Saruboceq: vazgeçtim istiyorum, selulitlerim de gitsin :dance:

sabah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir, şekersiz çay domates çok azz çooook az patates kızartması yedim bol su içtim halada içiyorum ve wc ye koşarkende spor yapmış oluyorum bayaa bi :) sonra ara öğün türk kahvesi az şekerli, öğlen 5 galete, şeftali suyu içtim...akşam da, yağsız brokoli salatası ve yağsız salçasız lahana yemeği yedim...haa 2 fincanda yeşil çay içtim... bugünüm nasılmış sizce kızlar yeniyim bana yardım edin

ewet canım bende öle biliyorum ve hep yarım mekik çekerim kaydirigubbakcemile2

geçtim valla dulcineacimhihoyyyt

biliyom cnm:) güle güle kullan ve öncelikli olarak positif ol işe yarıcanı düşün sempatiksalakcinni

pozitif düşünüyorum: yağlarım ericek, daş gibiN karu olcam:roflol:

ben bugün yediklerimi yazıyorum kısalr...
geçmişe baktım biraz ama çok geçmiş:)

sabah bir adet eti form bisküvi kahvaltıya kadar
saat onda çok az yağda peynirli yumurta,zeytin,2.5 dilim çavdar ekmeği.
ara öğün yapmadım unuttum:)
öğlen tavuk sote 2 dilim çavdar yoğurt bolca
ara öğün 3 ad eti form bisküvi
akşam mercimek çorba içine mısır gevreği,pırasa yemeği suyundan değil pırasalardan oda üç yemek kaşığı kadardı.
biraz önce böle içim kıyıldı küçük kokteyl sosislerden bir tane yedim .
şimdi beşi bi yerde içiyorum...
bu kadar...

öncelikle hoşgeldin opuyorumnanaktan
keşke patadizi yemeseydin ama en azından sabah olması iyi ..
şeftali suyu hazırsa çok şekerli ve de katkılı içmesen daha iyi olurdu bide öğle öğünün sanki ara öğün gibi olmuş ve hiç protein almamıssın ((

Yarım mekik daha iyi olmaz mı canım, bele yük binmiş oluyo sanki. Genelde yarım mekiki tavsiye ediyorlar.

ya insan karın kaslarının calıstıgını farkedince hırs yapıyo galba tam yapayım diye:)

ayy katrece bu akşam her dediğinle sevindiriyorsun beni. şu göbüş gitsin başka bişicik istemiyorum:Saruboceq: vazgeçtim istiyorum, selulitlerim de gitsin :dance:

olumunekankayizsmile valla ben siselerini falan atmadım ne kadar kullanmısım bakayım sonra diye şakkıdı
gerçekten güzellerdi ya.mesela biberiyeye kekiği tek basına kullandınmı falan çok yakıyodu ve kasındırıyodu bu yüzden streç mtreç kalmıyodu kasıncam diyekaydirigubbakcemile3

evet patatese bende çok pişman oldum:kedi: ama saysam 8-10 tane anca vardı.. şeftali suyunu da şekerim düşmesin diye içtim bayılabiliyorum bazen malesef :bbo: protein almadım haklısın süt içsemmi diye düşünüyorum saat geç diye içmiyorum....??

tabi yürüyüş yaptım bi saat 30 dk da bisiklet çevirdim...yatmadan şınavımı da çekerim....patatesi affettirebilir miyim bilemedim

Son düzenleme:
Boşver bakma canım, zaten çok az kimse var, kimse birbirine yazmıyo :sm_confused:
geçtim valla dulcineacimhihoyyyt
pozitif düşünüyorum: yağlarım ericek, daş gibiN karu olcam:roflol:
Kız bu ne enerji bugün sende kaydirigubbakcemile3 Uçuyon valla kaydirigubbakcemile Hep böyle ol Şeniz

karalahanacım bence süper menü ama kahvaltıyı geç yapıyodun sen diye hatırlıyom, koça söylemeli bunu CADIARZU Bi de spor nerde aklinialirimsmile

canım kekik ve biberiye uçucu yağlardır mutlaka susam buğday tarzı yağlarla(sabit yağ deniyodu bunlara sanırsam kafamçokkarıştı ) karıştırılıp kullanılmalı cilde zarar verir sonra

bakamadım bi türlü zaten burayı takip etmekten:))
yazmıyolarsa bakmam aklinialirimsmile

yanında kuru meywa falan taşısan daha faydalı olur sanırım kan şekeriyle ilgili bi durum mu bu bayılmalar? doğal şeker almış olursun yerimseniben süt yağsız veya yarım yağlıysa iç canım:))

Boşver bakma canım, zaten çok az kimse var, kimse birbirine yazmıyo :sm_confused:

Kız bu ne enerji bugün sende kaydirigubbakcemile3 Uçuyon valla kaydirigubbakcemile Hep böyle ol Şeniz

cuma ya bugun o yüzdenhihoyyyt:sm_cool: aslında hep böyleyim ama iş güç enerjimi alıyo iştedelikafadulden

yanında kuru meywa falan taşısan daha faydalı olur sanırım kan şekeriyle ilgili bi durum mu bu bayılmalar? doğal şeker almış olursun yerimseniben süt yağsız veya yarım yağlıysa iç canım:))

evet ligh süt... tansyonum çok düşük benim normalde bile 9a 5 falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…