Ben de pılımı pırtımı toplayıp geldim buraya zaten bayanssulusmile Gidersen oraya haber ver ama aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
cuma ya bugun o yüzdenhihoyyyt:sm_cool: aslında hep böyleyim ama iş güç enerjimi alıyo iştedelikafadulden
iyi yapmışsın cnm bnim:))))
gidersek birlikte gideriz bis geldik deriz kaydirigubbakcemile3
karalahanacım bence süper menü ama kahvaltıyı geç yapıyodun sen diye hatırlıyom, koça söylemeli bunu CADIARZU Bi de spor nerde aklinialirimsmile
sabah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir, şekersiz çay domates çok azz çooook azpatates kızartması yedim bol su içtim halada içiyorum ve wc ye koşarkende spor yapmış oluyorum bayaa bi :) sonra ara öğün türk kahvesi az şekerli, öğlen 5 galete, şeftali suyu içtim...akşam da, yağsız brokoli salatası ve yağsız salçasız lahana yemeği yedim...haa 2 fincanda yeşil çay içtim... bugünüm nasılmış sizce kızlar yeniyim bana yardım edin
anladım cnm..iç içersen sütü :içelim:
Heee, tabi haklısın canım yerimseniben, spor salonuna ilk ne zaman gitcen?
evet canım eğer evden kahvaltı edip çıkarsam iş yerinde öğle yemeğine kadar inanaılmaz acıkıyorum ara öğün falan kesmiyor..
bu formül daha iyi benim için ya arada değiştiriyorum..
evden çıkmadan ceviz içi yada kayısı falan biraz bastırıyorum midemi orda kahvaltı ara öğün yapıyorum sonra öğle yemeği.
başka yapamıyorum malesef.
bide bende spor hiç yok.
onu yapmıyorum işte...kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştı
evet canım eğer evden kahvaltı edip çıkarsam iş yerinde öğle yemeğine kadar inanaılmaz acıkıyorum ara öğün falan kesmiyor..
bu formül daha iyi benim için ya arada değiştiriyorum..
evden çıkmadan ceviz içi yada kayısı falan biraz bastırıyorum midemi orda kahvaltı ara öğün yapıyorum sonra öğle yemeği.
başka yapamıyorum malesef.
bide bende spor hiç yok.
onu yapmıyorum işte...kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştı
güzel bi menü ama hazır meyve sularını çıkar menünden güzelim,ya sahicisini iç yada meyve olarak ye.
:roflol::roflol: delüüüüükaydirigubbakcemile3
hiç vallabuyrunnnnnnnnn,ıyyyy ne o öyle bol soğanlı sıcak sıcak köfte yumuşacık ekmek araasında,oldu olcak birazda tereyağı gezdirelim üstüne (koca bi yutkunma smileyi gerek burada):teselli::sinifsinif:
arkadaşlar yatıyom artık,tatlı rüyalar hepinizeopuyorumnanaktan
O zaman pzt velin olarak seni ben götüreyim salona, alın bu kızı eti sizin kemiği benim diyim bari kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin canım, motivasyonun hep böyle olsun opuyorumnanaktan Ben de kendi cezamı verdim. Yarın 300 mekik çekcem kaydirigubbakcemile2pazartesi gitcem canım. bana göre bir program yapıcaklar, onu uygulamaya başlayacağız. önce hafif egzersizler, sonra yoğunlaşıcak program. en son ortaokulda voleybol oynardım, bir de yazları yüzerim ve bisiklete binerim. başka spor yapmışlığım yok:kedi:
:lepi: Senin de maşallahın var canım, detoks metoks sana hikaye geliyor sanırım guclubacismile opuyorumnanaktan Yoksa kaçamak mı yaptın aklinialirimsmile
alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz
lülülülülülü
sen bugün detoxtamısın canım:ecrin_bebek:
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
O zaman pzt velin olarak seni ben götüreyim salona, alın bu kızı eti sizin kemiği benim diyim bari kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin canım, motivasyonun hep böyle olsun opuyorumnanaktan Ben de kendi cezamı verdim. Yarın 300 mekik çekcem kaydirigubbakcemile2
karalahana ben de çalışıyorum, ofiste gerçekten zor oluyor ara öğün yapmak. ben genelde sabah ilk arada bir elma, öğleden sonra da yağsız süt ve yanında 1-2 biskuvi yiyorum. hem açlığı bastırıyor, hem de metabolizmayı çalıştırıyor.
Kandıramazsın beni aklinialirimsmile ilk kahvaltı muhabbetinde bu mazeret yoktu aklinialirimsmile İlk ağzına attığını etiform yerine doğal şeyler olsa daha iyi olur bence canım. Özellikle buna dikkat et bence, diyetisler buna çok vurgu yapıyor. İki lokma peynir ekmek atıştır, sen yine kahvaltını 10 da yap yerimseniben Sen zaten baya zayıfsın ama sporsunhedef kilonda olsan bile istediğin vücuda erişmez imkansız... boshayallersmile selülitli, yumoş yumoş lülülülülülü tabi spor yapma kararı sana ait lülülülülülü
:kedi: azcık peynir ve 1 tane wasa kraker yemiştim eyvahedigeldismile :kedi: ama acayip bi uyku bastıboshayallersmile
afiywt olsn:))içiyorum şimdi:içelim: çok saol cnm...
arkadaşlar yatıyom artık,tatlı rüyalar hepinizeopuyorumnanaktan
iyi uykular cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?