50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma ya bugun o yüzdenhihoyyyt:sm_cool: aslında hep böyleyim ama iş güç enerjimi alıyo iştedelikafadulden

Heee, tabi haklısın canım yerimseniben, spor salonuna ilk ne zaman gitcen?

Katrece bi yerde kılcal damarlarla ilgili bişi dediydin ben kaçırdım. Zahmet olmazsa özetlermisin. Acaip bi ağırlık çöktü de üstüme, takip etmekte güçlük çekiyom sizi

karalahanacım bence süper menü ama kahvaltıyı geç yapıyodun sen diye hatırlıyom, koça söylemeli bunu CADIARZU Bi de spor nerde aklinialirimsmile

evet canım eğer evden kahvaltı edip çıkarsam iş yerinde öğle yemeğine kadar inanaılmaz acıkıyorum ara öğün falan kesmiyor..
bu formül daha iyi benim için ya arada değiştiriyorum..
evden çıkmadan ceviz içi yada kayısı falan biraz bastırıyorum midemi orda kahvaltı ara öğün yapıyorum sonra öğle yemeği.
başka yapamıyorum malesef.

bide bende spor hiç yok.
onu yapmıyorum işte...kaydirigubbakcemile5kafamçokkarıştı

güzel bi menü ama hazır meyve sularını çıkar menünden güzelim,ya sahicisini iç yada meyve olarak ye.

Heee, tabi haklısın canım yerimseniben, spor salonuna ilk ne zaman gitcen?

pazartesi gitcem canım. bana göre bir program yapıcaklar, onu uygulamaya başlayacağız. önce hafif egzersizler, sonra yoğunlaşıcak program. en son ortaokulda voleybol oynardım, bir de yazları yüzerim ve bisiklete binerim. başka spor yapmışlığım yok:kedi:

karalahana ben de çalışıyorum, ofiste gerçekten zor oluyor ara öğün yapmak. ben genelde sabah ilk arada bir elma, öğleden sonra da yağsız süt ve yanında 1-2 biskuvi yiyorum. hem açlığı bastırıyor, hem de metabolizmayı çalıştırıyor.

Kandıramazsın beni aklinialirimsmile ilk kahvaltı muhabbetinde bu mazeret yoktu aklinialirimsmile İlk ağzına attığını etiform yerine doğal şeyler olsa daha iyi olur bence canım. Özellikle buna dikkat et bence, diyetisler buna çok vurgu yapıyor. İki lokma peynir ekmek atıştır, sen yine kahvaltını 10 da yap yerimseniben Sen zaten baya zayıfsın ama sporsunhedef kilonda olsan bile istediğin vücuda erişmez imkansız... boshayallersmile selülitli, yumoş yumoş lülülülülülü tabi spor yapma kararı sana ait lülülülülülü

güzel bi menü ama hazır meyve sularını çıkar menünden güzelim,ya sahicisini iç yada meyve olarak ye.

evet haklısın...ablama gitmiştim de ikram edince içmek zorunda kaldım... ahhh şu ikramlar olmasa yaa ööfff:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O zaman pzt velin olarak seni ben götüreyim salona, alın bu kızı eti sizin kemiği benim diyim bari kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin canım, motivasyonun hep böyle olsun opuyorumnanaktan Ben de kendi cezamı verdim. Yarın 300 mekik çekcem kaydirigubbakcemile2

:lepi: Senin de maşallahın var canım, detoks metoks sana hikaye geliyor sanırım guclubacismile opuyorumnanaktan Yoksa kaçamak mı yaptın aklinialirimsmile

:kedi: azcık peynir ve 1 tane wasa kraker yemiştim eyvahedigeldismile :kedi: ama acayip bi uyku bastıboshayallersmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz

lülülülülülü

sen bugün detoxtamısın canım:ecrin_bebek:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yokkk değilim canım. hay keşke detoksta olsaydım. hiç değilse o cacıklı neydüğü belirsiz çorbadan içerdim.ama sadece salata yedim. koç truf dan dün 7 yulaflı büskivi yedim diye kızdı 1 tane yulaflı büskivi yedim

olurrr gelseneeeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

neden ceza verdin kendine?çok mu yedin bakiim sen ?:tomato:

benim iş yeri rahatta ben ara öğünlerde çok zorlanıyorum...
ama şu eti formlar biraz olsun çare oldu ,meyve sevmiyorum çünkü...
sütü hiç denemedim herkes ara öğünde tükettiğine göre kesin iyi bir çözüm sanırım...:)

kaydirigubbakcemile3
ilk yazdığımdada sölemiştim ya iş yerinde çay saatimiz on olduğu için aslında bu düzensilik belkide.
geçen sabah dedim vakaydirigubbakcemile3ktim oluyor evden çıkana kadar akşamdan tabak hazırladım kendime domates salatalık maydanoz peynir azıcık ekmek
ama sonra iş yerinde saat onda aranmaya başlıyorum.
bakalım ya az evet kilom ama çok taktım bu aralar..
selülit flanda yok ama yapamıyorum spor...
siz bana uymayın sakın
eyvahedigeldismile

:kedi: azcık peynir ve 1 tane wasa kraker yemiştim eyvahedigeldismile :kedi: ama acayip bi uyku bastıboshayallersmile

Yat dinlen canım o zaman kaydirigubbakcemile3

Ben de daha fazla mayışmadan filme falan başlayam... daha önümde uzuuun saatler var. yerimseniben

Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar. Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…