Yat dinlen canım o zaman kaydirigubbakcemile3
Ben de daha fazla mayışmadan filme falan başlayam... daha önümde uzuuun saatler var. yerimseniben
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar. Öptüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Saat 10 da sen git 2 dilim börek ye şuursuzca boshayallersmile Bi de bu saatlerde öyle yiyince midem rahatsız oluyo. Resmen gözüm dönmüş, hiç bişi aklıma gelmedi, saatin farkında bile değildim. Ama yarın telafi etcem guclubacismile (uzun zamandır ilk kez böyle abarttığım için üzülmedim değil yani)olurrr gelseneeeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
neden ceza verdin kendine?çok mu yedin bakiim sen ?:tomato:
kaydirigubbakcemile3
ilk yazdığımdada sölemiştim ya iş yerinde çay saatimiz on olduğu için aslında bu düzensilik belkide.
geçen sabah dedim vakaydirigubbakcemile3ktim oluyor evden çıkana kadar akşamdan tabak hazırladım kendime domates salatalık maydanoz peynir azıcık ekmek
ama sonra iş yerinde saat onda aranmaya başlıyorum.
bakalım ya az evet kilom ama çok taktım bu aralar..
selülit flanda yok ama yapamıyorum spor...
siz bana uymayın sakın
eyvahedigeldismile
Saat 10 da sen git 2 dilim börek ye şuursuzca boshayallersmile Bi de bu saatlerde öyle yiyince midem rahatsız oluyo. Resmen gözüm dönmüş, hiç bişi aklıma gelmedi, saatin farkında bile değildim. Ama yarın telafi etcem guclubacismile (uzun zamandır ilk kez böyle abarttığım için üzülmedim değil yani/QUOTE]
hmm evet o pek olmamış ama telafi edersin yenen yenmiş artk üzülmekaydirigubbakcemile5 amann truf duymasın amalmaz:eyvahedigeldismile
Yaw o yufkaları dışarda hangi şartlar altında açıyolar, içine ne suyu koyuyolar biliyon mu :dilcikar: evde hijyenik mis gibi oluyo işte, tadı da başka oluyo. Ne benle uraşıyon... :dilcikar: kolum ağrıyo, midem felaket oldu zaten :gitme:
he he heeaklinialirimsmile
kızım o kadar detokx yaptın ondan diyomm
ah canım bana kızmıııışşş
gel biöpeyim seniiiŞeniz
Şeniz Yasemin tontişkosu bak gör nasıl destek olunuyomuş öğren :dilcikar:
şakkıdı şakkıdı :dilcikar:
kızlar nereye kalboldunuz yahu???:hulya:
ay liste ne zaman açıklanacak acaba yaa,sabırsızlanıyorum.Merak ettim kim kaç kilo verdi
kızlar nereye kalboldunuz yahu???:hulya:
yarın tatil ama gittiler yaaa:1ninca:
pazar gunı canım benım arzosfdfhsjdfheusso arkadası da ekleyecegım kaydirigubbakcemile5
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım kaydirigubbakcemile selamun hello kaydirigubbakcemile
:roflol: hoşgeldin canummm.nassın, eyisen ?
hoşgeldinnnn canııımm ben çok sıkıldıııımmm yaaaa:sm_confused:pazar gunı canım benım arzosfdfhsjdfheusso arkadası da ekleyecegım kaydirigubbakcemile5
melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım kaydirigubbakcemile selamun hello kaydirigubbakcemile
hosbulduk canımın ıcı gozumun capagı kaydirigubbakcemile
koc yok demı ben yedım ıctım de bı seyler delikafadulden
neyse hareketlerımı yazıyım da gozunu gıreyım barı delikafadulden
3 vıdeo yaptım
1-redbook tummy
2-redbook abs
3-redbook slim
redbookum benım yaa gotur benı gıttıgın yere -tatlicadiarzu-
hoşgeldinnnn canııımm ben çok sıkıldıııımmm yaaaa:sm_confused:
yok koç yok annat ne yidincokacimcoookdelikafadulden
Ben geldim ve bugün yediklerim:
Sabah bir dilim tam tahıl ekmeği, 1 domates, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 5 zeytin, 1 çay kaşığı nutella, şekersiz çay.
Ara 3 tane çörekotlu eti form
İkindi bir dilim soslu ekmek ve bir minik bitter çikolata.
Akşam ızgara köfte ve karışık salata.
Son olarak bir avuç fındık-fıstık, yarım şişe meyveli soda.
sempatiksalakcinni
cınımmmmmmmm nen var kuzum kaydirigubbakcemile
valla anlattım ama o koc var ya gecmısı okuyor hep sempatiksalakcinni
aaa 59 kg misin sen Lachesis? resimlerine baktım da 45 gibi filan duruyorsunalkisalkisalkis
yevet kaçmıyor koçun gözünden hiç bir şeyeyvahedigeldismile
sempatiksalakcinni
cınımmmmmmmm nen var kuzum kaydirigubbakcemile
garip ama içimde bir enerji fazlası var yaaa şimdi yapıcak bişeyde yok
burada kimse kalmamış tı ondaaaan püüüffffffkafamçokkarıştı
sempatiksalakcinn
garip ama içimde fazla bir enerji fazlası var yaaa şimdi yapıcak bişeyde yok
burada kimse kalmamış tı ondaaaan püüüffffffkafamçokkarıştı
alıntına gurban -tatlicadiarzu- valla sakınmıs bugun forum ben de pek yorgunum yedıklerım coktu sanırım -tatlicadiarzu- yatalım bence bız bugun sabaha Allah kerım kaydirigubbakcemile5 cıg kofte kac kalorıydı bu arada kaydirigubbakcemile3 ayy yanlıs oldu :mymeka: hah bak bu super oldu afferın kız yesa kendı cezanı kendın ver vur kafaya vur vur elını korkak alıstırma :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?