50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar günaydın dün yediklerimi yazıyim hemen

08:30 1 incir
Yeşil çay

08:50 2 dilim tulum peyniri
çeyrek gevrek
Yeşil çay
11:00 2 kaşık light yoğurt
Yarım elma
12:00 1 kepçe pırasa yemeği
Yarım kase y.yağlı yoğurt
Yarım kase marul az yağlı tuzsuz
1 dilim kepek ekmeği

13:10 1 ç.bardağı şekersiz neskafe
1 altınbaşak bisküvi
15:00 1 kayısı
1 greyfurt
2 kaşık yoğurt light
16:30 yeşil çay
1 dilim tulum peyniri
Çeyrek gevrek
17:30 yarım kase pırasa yemeği
3-4 kaşık yayla çorbası
19:00 – 19:50 arası tempolu yürüdüm

20:00 1 bardak light süt

21:00 1 yulaflı etiform bisküvi ve çok açık çay

Fazla yiyemiyorum bu kadar valla midem rahatsız oluyo az mı hala yaa??

gunaydın canlarımmmm arılarım ballarım peteklerım ehehhe:)

günaydınnnkaydirigubbakcemile5, vay beee su an konuyu okuyan yalnızca benim

canım kekik ve biberiye uçucu yağlardır mutlaka susam buğday tarzı yağlarla(sabit yağ deniyodu bunlara sanırsam kafamçokkarıştı ) karıştırılıp kullanılmalı cilde zarar verir sonra

ay bende öyle yaptım artık değilse mümkün değil ya, badem,susam bunlardan kaçınıyodum tüylenme yapar diye ama sonra saldım ipin ucunu badem,susam,bugday hepsini karıstırdım:) verdiğin bilgi için sağolasın canım hiç kullanmayanların dikkat etmesi gereken bi husus.

Katrece bi yerde kılcal damarlarla ilgili bişi dediydin ben kaçırdım. Zahmet olmazsa özetlermisin. Acaip bi ağırlık çöktü de üstüme, takip etmekte güçlük çekiyom sizi

anlıyorum :) kılcal damarlar konusunda , sık sık kilo alıp verince vücüdumdaki olusan çatlaklardan mor mor çizgilerden bahsetmistim canım. bi ara demistim iyi bi kese yapmıstım o kese yaptıgım yerlerde mor mor çizgiler kaldı ve ince de değil demistim kılcal damarlarda çoğaldı demistim.dermatologuma danıstıgımı, masarafların birazını sigortanın karsılayacagını benim de 50 milyon ödemem kaydıyla tadavi edileceğini söylediğini belirtmistim.

canlarım gunaydınlar tekrardan

azuloscurocasınegro nasıl gıdıyor detox canım detox oncesı kılon neydı bı de ekleyım ben senı de lısteyı bugun son gun bı de demı canım :)

55.9 diyo bu yaaa.. ohaoldumsmile

ama regl olucam bu hafta içi.. bozmuyorum moralimi..
başlangıç kilom: 55.9.. böyle yaz yase. benim ilk günüm olucak bu, işyerinde yapamam diye hafta sonunu bekledim. :)

55.9 diyo bu yaaa.. ohaoldumsmile

ama regl olucam bu hafta ii.. bozmuyorum moralimi..
başlangıç kilom: 55.9.. böyle yaz yase. benim ilk günüm olucak bu, işyerinde yapamam diye hafta sonunu bekledim. :)

canım 1 regl olacakmıssın 2 ılk gunkunu yazmıyorum da en son sonucu yazıyorum o zaman yarın sabah en en en ıyı haberlerını beklıyorum teolog da yarın sabah soyleyecek yayınlarım artık merakla beklenen sahane lısteyı -tatlicadiarzu-

anammmmmm senın daha bugun ılk gun :))) tamamdır canım sımdı anladım

spatz:55,1 (1100 gram vermİŞ)
ev cadısı:57,4 (1600 gram vermİŞ)
tweety:59,1(400 gram almıŞ)
babymoon:58 (yenİ)
sensewİtch:50.7 (toplamda 1200 gram vermiş)
klİk:56.6(toplamda 1400 gram vermİŞ)
katrece:57 (yenİ)
pepermİnt:54.5 (200 gram vermİŞ)
chemes:56 (200 gram vermİŞ)
yesa:49.3 (1000 gram vermiş)
lİnguİst:57.7 (300 gram vermİŞ)
truf:57.6 (500 gram vermİŞ)
scyllaa:59,1 (900 gram vermİŞ)
grİpİn:54.5 (1000 gram vermİŞ)
nİklas:56.8(200 gram almıŞ)
lunapİena.51.7(800 gram vermİŞ)
burcu hayal:50.5 (aynı)
karalahana:51 8yeni üye)
yasemn:58.1(500 gram vermiş)
fmk:57.7( 700 gram almış)

hani ben hani ben? dün bildirmiştim sabah 55.5 diye. değişmedi kilom yine aynı :1no2: bugün 55.9 çıktım ama regl olucam diye 400 gr. ı saymıyorum, şişkinlik o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…