aaa 59 kg misin sen Lachesis? resimlerine baktım da 45 gibi filan duruyorsunalkisalkisalkis
valla katılıyorum canım bence sen daha verme bak scyllacıgım cok cırkın oluyor valla bak zayıflık yerimseniben Şeniz
alıntına gurban -tatlicadiarzu- valla sakınmıs bugun forum ben de pek yorgunum yedıklerım coktu sanırım -tatlicadiarzu- yatalım bence bız bugun sabaha Allah kerım kaydirigubbakcemile5 cıg kofte kac kalorıydı bu arada kaydirigubbakcemile3 ayy yanlıs oldu :mymeka: hah bak bu super oldu afferın kız yesa kendı cezanı kendın ver vur kafaya vur vur elını korkak alıstırma :roflol:
yaa kaç kere baktım bunu görmrmişim kafam bozuldu benimmm:gitme:
gunaydın canlarımmmm arılarım ballarım peteklerım ehehhe:)
canım kekik ve biberiye uçucu yağlardır mutlaka susam buğday tarzı yağlarla(sabit yağ deniyodu bunlara sanırsam kafamçokkarıştı ) karıştırılıp kullanılmalı cilde zarar verir sonra
Katrece bi yerde kılcal damarlarla ilgili bişi dediydin ben kaçırdım. Zahmet olmazsa özetlermisin. Acaip bi ağırlık çöktü de üstüme, takip etmekte güçlük çekiyom sizi
daha yataktan kalkamadım valla dur hemen tartılayım :)
ANAMMM bugun sonmuydu cnaım ya ne kadar cabuk gectı valla zaman su gıbı akıyor derlerdı de ınanmazdım :))kaydirigubbakcemile2
55.9 diyo bu yaaa.. ohaoldumsmile
ama regl olucam bu hafta ii.. bozmuyorum moralimi..
başlangıç kilom: 55.9.. böyle yaz yase. benim ilk günüm olucak bu, işyerinde yapamam diye hafta sonunu bekledim. :)
spatz:55,1 (1100 gram vermıŞ)
ev cadısı:57,4 (1600 gram vermıŞ)
tweety:59,1(400 gram almıŞ)
babymoon:58 (yenı)
sensewıtch:50.7 (toplamda 1200 gram vermiş)
klık:56.6(toplamda 1400 gram vermıŞ)
katrece:57 (yenı)
pepermınt:54.5 (200 gram vermıŞ)
chemes:56 (200 gram vermıŞ)
yesa:49.3 (1000 gram vermiş)
lınguıst:57.7 (300 gram vermıŞ)
truf:57.6 (500 gram vermıŞ)
scyllaa:59,1 (900 gram vermıŞ)
grıpın:54.5 (1000 gram vermıŞ)
nıklas:56.8(200 gram almıŞ)
lunapıena.51.7(800 gram vermıŞ)
burcu hayal:50.5 (aynı)
karalahana:51 8yeni üye)
yasemn:58.1(500 gram vermiş)
fmk:57.7( 700 gram almış)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?