50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar bende gıremıorum cenaze ıslerı fln benıde cıkarmısınız lısteden 400 gr almıstım bıldırdımm

amanın bademi kullanmıyodum tüylenme yapar diye ama susamında tüylenme yaptığını bilmiyodum off yaw ne kulllancas o zaman bis :gitme:

herkeslere günaydın a.s.
detox kah. yaptım şimdide karanfilli yeşil çayımı içiyom bitince spor yapıcam leslie 2 mile brisk walk + bel-kalça-basen ve esneme
kaydirigubbakcemile2 guclubacismile

merhaba arkadaşlar, ben bugün işten sonra ailemin yanına gidicem, pazartesi dönerim. bugün babamın,pazartesi de annemin doğum günü sürpriz yapıcam onlara. artık pazartesi akşam görüşürüz. öpüyorum hepinizi,hoşçakalın.

canım benım kutlu olsun dogum gunlerı gorusmek dılegıyle pazartesı aksamı optuk topıkcek :)))

hosgeldın kocum :))

hayırlı yolculuklar chemesçim annenle babana mıutlu ve sağlıklı yıllar:lepi:

Oleeyyykaydirigubbakcemile3 şu listede adımı üst sıralarda da görecekmiydim bee???
gerçi 1400 gr verdik ama şimdi tartıldımda 56,9 olmuşumm.yani 300 gr geri almışım.inşallah bu kadarla kalır.ama bu sabah bana olmadığından dolayı uzun süredir giymediğim kotumu denediğimde içine gayet rahat girdiğimi görmek beni süper motive etti arkadaşlar.artık kesinlikle tam doymak yasak bana.önceden karnımı tıka basa doyururdum ve(hatta 1 hafta önce bile) midemede rahatsızlık verirdi.ama 4-5 gündür gerçekten hafiflediğimi hissediyorum.yediklerimin bilincinde olarak yiyorum.tamam makarnama ketçap sıkmam yanlıştı ama baktım da kola içenlerde var yaniiisempatiksalakcinni
neyse 1 saat önce sabah kahvaltımı yaptım.
yarım simit
yarım şekerli büyük çay

klikcım aaaaaaaaaa kımmıs o kola ıcenler yaa vursaydın kafalarına :mymeka: valla kucucuk bardakla ıctım ve de yıllardır ıcmem yıllar demeyelım de aylardır ıcmem kaydirigubbakcemile3

valla koc gecmıs okuyor yandık :)

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm hergün tartılma öyle motivasyonun düşer haftada 1 ok?

gripincim kendini güçsüz ve halsiz bırakırsın böyle
yoğurt, et, tavuk da yesen süper olur

canım çocuğunu alıp kucağına yürüyebilirsin hem daha çok kilo vermene yardımcı olur

güle güle canım. biz de kutlarız doğum günlerini.

canım benım kutlu olsun dogum gunlerı gorusmek dılegıyle pazartesı aksamı optuk topıkcek :)))

hosgeldın kocum :))

hoşbulduk canım
ben bi geçmişe gidiyim bakayım ne olmuş ne bitmiş sonra tekrar aranıza ışınlanıcam

aklinialirimsmile yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattıı
kaydirigubbakcemile3 tamam bende yarım kola içcemm akşamaaa
sositososito
ya ben hepinizi çok seviyorummmolumunekankayizsmile

cnm hergün tartılma öyle motivasyonun düşer haftada 1 ok?

ya kendimi tutamıyorumkii.sabah uyanır uyanmaz aklıma almış olabileceğim kilolar geliyor.ama artık tutayım kendimi doğru.haftada bir tartılayımm.

süpersin tatlım tebrik ederim vereliniortak kolayı sakın içme çok zararlı içen içsin boşverrr

tarçın konusunda
dün sana cevap yazamadığım için kusura bakma acele çıkmak gerekti gelirim diyede bölümü kapamadım

Allah Allah canım nıye kola ıcıne ornek alıyosun sen yaa :mymeka:

aaa ne guzel video yapmıs dur ben de yapayım dedıgını duymadım :mymeka:

aa ne guzel leslie ile yurumus dur ben de yuruyum dedıgını hıc duymadım :mymeka:

valla gelıyor klava:

iyi yolculuklar cnm:)) anne ve babanında doğum günleri kutlu olsun a.s.

ben kola ve türewlerini oldum olası sewmem :lepi:

o kolayı çıkar aklından yoksa 50 mekik halleder bu işi

eferin sana kuzum ha böyle

heheh kocum bana aferın dedı :))

hah bunu ornek alabılırsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…