günaydınnnkaydirigubbakcemile5, vay beee su an konuyu okuyan yalnızca benim
ay bende öyle yaptım artık değilse mümkün değil ya, badem,susam bunlardan kaçınıyodum tüylenme yapar diye ama sonra saldım ipin ucunu badem,susam,bugday hepsini karıstırdım:) verdiğin bilgi için sağolasın canım hiç kullanmayanların dikkat etmesi gereken bi husus.
anlıyorum :) kılcal damarlar konusunda , sık sık kilo alıp verince vücüdumdaki olusan çatlaklardan mor mor çizgilerden bahsetmistim canım. bi ara demistim iyi bi kese yapmıstım o kese yaptıgım yerlerde mor mor çizgiler kaldı ve ince de değil demistimkılcal damarlarda çoğaldı demistim.dermatologuma danıstıgımı, masarafların birazını sigortanın karsılayacagını benim de 50 milyon ödemem kaydıyla tadavi edileceğini söylediğini belirtmistim.
hayırlı yolculuklar chemesçim annenle babana mıutlu ve sağlıklı yıllar:lepi:merhaba arkadaşlar, ben bugün işten sonra ailemin yanına gidicem, pazartesi dönerim. bugün babamın,pazartesi de annemin doğum günü sürpriz yapıcam onlara. artık pazartesi akşam görüşürüz. öpüyorum hepinizi,hoşçakalın.
Oleeyyykaydirigubbakcemile3 şu listede adımı üst sıralarda da görecekmiydim bee???
gerçi 1400 gr verdik ama şimdi tartıldımda 56,9 olmuşumm.yani 300 gr geri almışım.inşallah bu kadarla kalır.ama bu sabah bana olmadığından dolayı uzun süredir giymediğim kotumu denediğimde içine gayet rahat girdiğimi görmek beni süper motive etti arkadaşlar.artık kesinlikle tam doymak yasak bana.önceden karnımı tıka basa doyururdum ve(hatta 1 hafta önce bile) midemede rahatsızlık verirdi.ama 4-5 gündür gerçekten hafiflediğimi hissediyorum.yediklerimin bilincinde olarak yiyorum.tamam makarnama ketçap sıkmam yanlıştı ama baktım da kola içenlerde var yaniiisempatiksalakcinni
neyse 1 saat önce sabah kahvaltımı yaptım.
yarım simit
yarım şekerli büyük çay
Oleeyyykaydirigubbakcemile3 şu listede adımı üst sıralarda da görecekmiydim bee???
gerçi 1400 gr verdik ama şimdi tartıldımda 56,9 olmuşumm.yani 300 gr geri almışım.inşallah bu kadarla kalır.ama bu sabah bana olmadığından dolayı uzun süredir giymediğim kotumu denediğimde içine gayet rahat girdiğimi görmek beni süper motive etti arkadaşlar.artık kesinlikle tam doymak yasak bana.önceden karnımı tıka basa doyururdum ve(hatta 1 hafta önce bile) midemede rahatsızlık verirdi.ama 4-5 gündür gerçekten hafiflediğimi hissediyorum.yediklerimin bilincinde olarak yiyorum.tamam makarnama ketçap sıkmam yanlıştı ama baktım da kola içenlerde var yaniiisempatiksalakcinni
yarım simit
yarım şekerli büyük çay
selamlar herkese,detoxu bitiren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,gitti kilolar dimizemuszemus ben bugün sabah eti form ve 1 dilim peyni yedim
Öğleyin salata ve yarım dilim kepek ekmeği
Arada 2 grisini yedim
akşam yalnızca salata yemeyi düşünüyorum ve meyve
bak şimdi sizin sayenizde sporumuda yapmaya başlasam ..evde koşu bandım var hergün 30 dk bile yeter..ama benim bücürn sağı solu belli olmuyorki..bazen kucağımdan hiç inmiyor onun içinde bi denge tutruamadım..
benim genç kızken belim 59 cm cikti..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2............incecik..şimdi-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar, ben bugün işten sonra ailemin yanına gidicem, pazartesi dönerim. bugün babamın,pazartesi de annemin doğum günü sürpriz yapıcam onlara. artık pazartesi akşam görüşürüz. öpüyorum hepinizi,hoşçakalın.
canım benım kutlu olsun dogum gunlerı gorusmek dılegıyle pazartesı aksamı optuk topıkcek :)))
hosgeldın kocum :))
klikcım aaaaaaaaaa kımmıs o kola ıcenler yaa vursaydın kafalarına :mymeka: valla kucucuk bardakla ıctım ve de yıllardır ıcmem yıllar demeyelım de aylardır ıcmem kaydirigubbakcemile3
valla koc gecmıs okuyor yandık :)
cnm hergün tartılma öyle motivasyonun düşer haftada 1 ok?
süpersin tatlım tebrik ederim vereliniortak kolayı sakın içme çok zararlı içen içsin boşverrrOleeyyykaydirigubbakcemile3 şu listede adımı üst sıralarda da görecekmiydim bee???
yarım simit
yarım şekerli büyük çay
aklinialirimsmile yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattıı
kaydirigubbakcemile3 tamam bende yarım kola içcemm akşamaaa
sositososito
ya ben hepinizi çok seviyorummmolumunekankayizsmile
ya kendimi tutamıyorumkii.sabah uyanır uyanmaz aklıma almış olabileceğim kilolar geliyor.ama artık tutayım kendimi doğru.haftada bir tartılayımm.
Mens olmak üzereyim(
merhaba arkadaşlar, ben bugün işten sonra ailemin yanına gidicem, pazartesi dönerim. bugün babamın,pazartesi de annemin doğum günü sürpriz yapıcam onlara. artık pazartesi akşam görüşürüz. öpüyorum hepinizi,hoşçakalın.
süpersin tatlım tebrik ederim vereliniortak kolayı sakın içme çok zararlı içen içsin boşverrr
tarçın konusunda
dün sana cevap yazamadığım için kusura bakma acele çıkmak gerekti gelirim diyede bölümü kapamadım
aklinialirimsmile yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattıı
kaydirigubbakcemile3 tamam bende yarım kola içcemm akşamaaa
sositososito
ya ben hepinizi çok seviyorummmolumunekankayizsmile
ya kendimi tutamıyorumkii.sabah uyanır uyanmaz aklıma almış olabileceğim kilolar geliyor.ama artık tutayım kendimi doğru.haftada bir tartılayımm.
Allah Allah canım nıye kola ıcıne ornek alıyosun sen yaa :mymeka:
aaa ne guzel video yapmıs dur ben de yapayım dedıgını duymadım :mymeka:
aa ne guzel leslie ile yurumus dur ben de yuruyum dedıgını hıc duymadım :mymeka:
valla gelıyorklava:
ben çok nadir tüketirim ayda bir diyelim bazen oda olmuyohihoyyytben kola ve türewlerini oldum olası sewmem :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?