Allah Allah canım nıye kola ıcıne ornek alıyosun sen yaa :mymeka:
aaa ne guzel video yapmıs dur ben de yapayım dedıgını duymadım :mymeka:
aa ne guzel leslie ile yurumus dur ben de yuruyum dedıgını hıc duymadım :mymeka:
valla gelıyorklava:
süpersin tatlım tebrik ederim vereliniortak kolayı sakın içme çok zararlı içen içsin boşverrr
tarçın konusunda
dün sana cevap yazamadığım için kusura bakma acele çıkmak gerekti gelirim diyede bölümü kapamadım
hani ben hani ben? dün bildirmiştim sabah 55.5 diye. değişmedi kilom yine aynı :1no2: bugün 55.9 çıktım ama regl olucam diye 400 gr. ı saymıyorum, şişkinlik o
ya ben şakasına sölemiştim amaa bişey sorabilirmiyim tamam zayıf olmak güzel bir şey,sağlıklı beslenmekde güzel ama biz hayatın bize bahşettiği lezzetlerden faydalanamayacak mıyız peki? yani mesela şu kola gibi,ketçap gibi katkılı şeylerden ara sıra tatma şansımız yok mu ki? bunda sınır nedir ?
ben sizden kaptığım güzel şeyleride uyguluyorum ayrıca.mesela yoğurdu pek sevmememe rağmen önerileriniz üzerine dün karnabaharın yanında bir kase de yoğurt yedim. allah hepinizden razı olsuunn.
estağfurullah,zaten başka bir arkadaş cevabı verdi bana.dün alamadım ama bugün bir baharatçıdan çubuk tarçın alacağım.valla merak ettim nasıl bir şeymiş şu çubuk tarçınlı çay..umarım toz tarçınlı çaya benzemezbilmiyorumkismile
selam bebeğim yaaa görüşemedik ne zamandır cevapta veremedim sen yoktun iyice karışıyo sonra burasıı
o güzelleri bayaaa sınırlı yiyeceksin veyaaa içeceksin canım
benim fikrim şu yasağa her zaman karşıyım ne kadar yasak o kadar kaçamak demektir benim için
çubuk tarçınlı yeşil çay içtim dün o çubuğu ikiye veyaaa 3 e blüp yeşil çaya katıyorum ohhh miissss gibiii:içelim:
dur gidip demliiiim :1rolleyes:
sen yeşil çayı sadece demliyorsun dimi canım yoksa berbat bir tat oluyooakannehir
ben kola ve türewlerini oldum olası sewmem :lepi:
canım kılo bıldırmlerını benım ozelime bıldırmen gerekıyor 3 haftadır bole yapıyoruz belki görememesindir.ama çarşamba gunleri özel msj atman gerekiyor
ya ben şakasına sölemiştim amaa bişey sorabilirmiyim tamam zayıf olmak güzel bir şey,sağlıklı beslenmekde güzel ama biz hayatın bize bahşettiği lezzetlerden faydalanamayacak mıyız peki? yani mesela şu kola gibi,ketçap gibi katkılı şeylerden ara sıra tatma şansımız yok mu ki? bunda sınır nedir ?
ben sizden kaptığım güzel şeyleride uyguluyorum ayrıca.mesela yoğurdu pek sevmememe rağmen önerileriniz üzerine dün karnabaharın yanında bir kase de yoğurt yedim. allah hepinizden razı olsuunn.
estağfurullah,zaten başka bir arkadaş cevabı verdi bana.dün alamadım ama bugün bir baharatçıdan çubuk tarçın alacağım.valla merak ettim nasıl bir şeymiş şu çubuk tarçınlı çay..umarım toz tarçınlı çaya benzemezbilmiyorumkismile
sevgili koçum sporumuda yaptımsempatiksalakcinni
o güzelleri bayaaa sınırlı yiyeceksin veyaaa içeceksin canım
benim fikrim şu yasağa her zaman karşıyım ne kadar yasak o kadar kaçamak demektir benim için
çubuk tarçınlı yeşil çay içtim dün o çubuğu ikiye veyaaa 3 e blüp yeşil çaya katıyorum ohhh miissss gibiii:içelim:
dur gidip demliiiim :1rolleyes:
sen yeşil çayı sadece demliyorsun dimi canım yoksa berbat bir tat oluyooakannehir
dersler önemli canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle devam te bizede arada laf atmayı ihmaal etme yerimsenibenEvet tatlım yaa bu aralar artık geçmişi okuyamıycam ders çalışıyorum
site açık arada sf yeniliyorum bakıyorum
Sizden uzak kalıcam azcık
şimdi çayımı demledim bende karanfil katarım sadece bu ara atmadım dünkü yazın geldi aklıma hemen karanfilde attım 7&8 tane kadarkaydirigubbakcemile5yeşil çaya bende genelde karanfil ekliyorum bazende çubuk tarçın:))
dersler önemli canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle devam te bizede arada laf atmayı ihmaal etme yerimseniben
canım kılo bıldırmlerını benım ozelime bıldırmen gerekıyor 3 haftadır bole yapıyoruz belki görememesindir.ama çarşamba gunleri özel msj atman gerekiyor
kizlar merhaba
herkese mutlu haftasonlari dilerim
anneannemin evine tasindim
interneti nakil yaptirdim anca bu sabah acilmis kizlar bilmem beni ozledinizmi?
ben sizleri cok ozledim
bu arada sabah ufak capli bi kriz gecircektim tartida 64 u gorunce
120 dakika bisiklet bi saat yuruyus yaptigim halde
sizler nasilsinizz?[/QUOTE]
canım benım hosgeldın ozlenmez mısın sen hıc Şeniz
[quote="sakaleynmaster, post: 12092014"]yesa bu sabah tartıldım 500 gr gitmiş benden ...[/QUOTE]
canım yaa valla cok sevındım bence senın su regl bı bıtsın cok daha ıyı seyler goreceksın :lepi:
kizlar merhaba
herkese mutlu haftasonlari dilerim
anneannemin evine tasindim
interneti nakil yaptirdim anca bu sabah acilmis kizlar bilmem beni ozledinizmi?
ben sizleri cok ozledim
bu arada sabah ufak capli bi kriz gecircektim tartida 64 u gorunce
120 dakika bisiklet bi saat yuruyus yaptigim halde
sizler nasilsinizz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?