50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaww 8 dk da yemekhaneye gidip yemek yedim geldim
kimse ne kadar hızlı yedin sen truf demedi
yemekler çok kötü aç kaldım bugün aç
pilav
yağlımı yağlı sebzeli kebap
salata

offf akşama da aynı yemekler

yaaaaaaaaa ama ama ama ben valla redbook ablamın hastayım yaa valla yaa ne guzel vıdeo bı bacak hareketlerı var cok sevıyorum sen ılk basını gorduysen o ısınma canım yaaa kaydirigubbakcemile :gitme:

8 minute lere gerı mı donuyum yaa :gitme:

canım ya evet dunum bıraz karmancormandı kaydirigubbakcemile3

bugun de bırazdan dısarı cıkacagım da bakalım hayırlısı alsanaalsanasmile

tamamdrı canım dısarıda yuruyum ben bugun kaydirigubbakcemile5

önce leslie yi
sonra 8 minuteleri
en son koltuk videosunu öneririm
ama redbook diill

dışarda biraz yürüme
1 saat tempolu yürü

kızlar bugün biraz hasta gibiyim
boğazım yanıyo
keşke sıcak bi yeşil çay getirenim olsaydı
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi

boğazım yanıyo
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi

aaa ben varım ya.. :) geçmiş olsun kuzum, koçum, herbi şeyim :))
al bakalım yeşil çayını, azıcık dinlen bakiym.. hıı , şöyle.. :)))

ya kızlar ben açıkcası ev işlerinin kilo verdirdiğine inanmıyorum.sanki vücut o işlere alışıyor bi faydası yok gibi.illaki kalori harcanıyor ama ne bileyim. walla çok titiz iyi anlaştığım ev hanımı komşularım var . hergün temizlik yapıyorlar çocuk peşinde koşuyorlar yine de kilolular.
canım benimde senin gibi evim işyerine çok yakın iş yerinde de oturarak çalışıyorum.bence bol yürüyüş kilo vermede en etkili yol.
bence sabah işe giderken biraz erken çık yolunu uzat.

harika alkisalkisalkis
ama spor şart
istediğinden 1 tane yapabilirsin

gerçekten iyimi ay çok sevindim yavaş yavaş bir düzen oturtacağım inş.
zaten aslında güzel gidiyor.
sabretmem lazım sanırım.
sporada başlarım yavaş yavaş...
motive olmak güzel.
her zman hasta olmadan şişkin olurdum bu defa öle hissetmiyorum.
gayet iyiyim.
bugün ilk günüm olmasına rağmen...

dün saba tümere linet konuktu ya arada rast geldim kıslar...
ayda bir iki gün sadece sıvı gıdalar alarak detoks yapıyorum dedi.
ondan sonra daha güzel oluyor,çok olmamak kaydıyla istedikelrimi yiyorum.

amanın bademi kullanmıyodum tüylenme yapar diye ama susamında tüylenme yaptığını bilmiyodum off yaw ne kulllancas o zaman bis :gitme:

ay canım yine de tam bilmiyorum ama öyledir çünkü susam yağının saç,kas ve kirpik gürlestirici özelliği var.

canım geçmez olur mu hiç. bunların hepsi o kadar çok kalori yakan seyler ki.bi kaç gün önce tv den öğrendim mesela 1 saat ütü yapmak 70 (sayıyı yanıs hatırlıyo olabiliirm) kalori yaktırıyomus. kollarını calıstırırken bacaklarını da sağa sola kaldırma hareketi yaparsın daha iyi olur. ben de öyle yapıyorum artık.dün saatlerce ev isiyle ugrastım ve kalori yaktıgımı kendimde farkettim.o kadar eğiip dogruunuyo sonucta,kollar bacaklar devamlı hareket halinde.tempolu da yaptıktan sonra bence spoerdan bile daha etkili olur.cünkü sporu uzun yapamıyoruz.yağlar 20 dk dan sonra harevete geçtigi için biz evde bunu çok zaman basaramıyoruz.yani atıyoruz kendimizi 40 dk doluncaya kadar zorlamıyoruz.

düsün 40 dk spor yapmak 1-4 saat arasında yağ yakımının devam etmesini sağlarmıs.

ev isini bitirmeden oturmadıgımıza ve yaparken de yoruldugumuza göre sonuç süper olur yan
ikaydirigubbakcemile5
ama is yaparken dikkat etmek lazım. hem spor olması açısından hem bel sağlıgı açısından.ev süpürürken beli çok eğmemek, yerden bi sey kaldırırken dizleri kırıp da almak, bunlar da çok önemli.

boğazım yanıyo
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi

buyurasın koçum

sayende kendime yesilçay yapmıs oldum değilse ben ikindine kadr ertelerdim.sağolasın koçum.

:içelim:

Son düzenleme:
bu topic de sorun vardı koçum belki o yüzden soramamıslardır. sen istedin okur okumaz gittim yesilçay yapmaya valla. hadi sifa olsun:içelim:

yesilçayımın resmi bende görünmüyor yaw.eklenti olarak paylasayım bari

Eklentiler

• $Resim_006[1].webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 22

o açıdan yaklasırsak dogru ama bence tempolu yaptıktan sonra ve dizlerimizi kırarak yaptıktan sonra sğoer yerine geçiyodur ya ben mesela eger spor günüm yoksa o gün ve yürüyüse falan da gidemeyeceksem yemek pisirirken bile ocagın basında dikelirken ayaklarımı sağa sola kaldırma hareketleri yapıyorum .

mesela yiğenimin oyuncaklarını toplarken belimi iyce eğip hepsini atıvermek yerine, dizlerimi iyce kırıp öyle eğiiyorum

Trufum ben de 3-4 gündür karın ve kol çalışamıyorum kötü hissettim kendimi çok yorgunum detoksun halsizliğini atamadım sanırım ondan sonra oldu çünkü Bugün inşallah yapıcam

Sabahları da yürümek istiyorum ama çok erken yatmama lazım o zmn bakalım 10 da yatıyorum artık 9 da mı yatarım yürücem diye bilmem

boğazım yanıyo
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi

Geçmiş olsun canım aç kalma dikkat et kendine :teselli:

Sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek, çok az beyaz peynir, 5 zeytin, yarım domates, havuç salatası ve çok az portakal reçeli yedim.
Arada kuru üzüm, badem ve fındık yedim(birer avuç yedim galiba eyvahedigeldismile )
Öğlen bir dilim soslu ekmek ile 2 kaşık yoğurt yedim.
Akşama da mantar yapmayı düşünüyorum.

canım nasılsın nıckını degıstrırmıssın cok ozledım senı ben yaaaa konusamıyoruz ne zamandır..

canım nasılsın nıckını degıstrırmıssın cok ozledım senı ben yaaaa konusamıyoruz ne zamandır..

Ben de seni çok özledim hayatım, düğün hazırlıklarıyla boğuşuyorsun diye pek dokunmadım, bu aralar buralar çok yoğun geçmişi bile okuyamıyorum karşılaşamadık bir türlü:) Nasıl gidiyor hazırlıklar güzel gelin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…