canım kepek ekmeğiyle yap tostunu
ve tuzu tamamen kesmek yerine azaltabilirsin
:mymeka: abla mabla dememe lazım sana
yürüyüşün yanına gelince 20 şınav
ve 20 ters mekik veriyorum
tamam trufum kızma sen iste 50 de benden yarım mekik kaydirigubbakcemile2
zaten sinir oldum kendimeeeaklinialirimsmile
çooook teşekkürler oh beeee:lepi:
canım yazıcam yazıcam hep atlıyorum
şu redbook ablanı artık terket onun sana hiçbi katkısı yok
ben açtım izliyodum
eşim bile dediki bunla kilo verceksin bi de güldü
yani sadece dans gibi bişey
bugs legs abs videolarından yapsana
ya da leslie ile yürüsene sen
bundan sonra sana redbook yasak
aman Allah ' ım bu ne böyle
ben böyle seni nasıl örnek öğrenci seçeyim yesa
bunu dedin diye ceza vermeyeceğimi mi sandın?
30 dk yürüyüş dışarda tempolu hadi bakim
lmaz:
yaaaaaaaaa ama ama ama ben valla redbook ablamın hastayım yaa valla yaa ne guzel vıdeo bı bacak hareketlerı var cok sevıyorum sen ılk basını gorduysen o ısınma canım yaaa kaydirigubbakcemile :gitme:
8 minute lere gerı mı donuyum yaa :gitme:
canım ya evet dunum bıraz karmancormandı kaydirigubbakcemile3
bugun de bırazdan dısarı cıkacagım da bakalım hayırlısı alsanaalsanasmile
tamamdrı canım dısarıda yuruyum ben bugun kaydirigubbakcemile5
kızlar bugün biraz hasta gibiyim
boğazım yanıyo
keşke sıcak bi yeşil çay getirenim olsaydı
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi
arkadaşlar akıl almak istiyorumm.ben çalıştığım için hiç spor filan yapamıyorum.işyerimde evimin arka sokağında,yani yürüyüş imkanım da yok.bugünde 1 e kadar çalışıyorum.eve gidince bütün evi temizleyeceğim.ama ben bunu her cumartesi yapıyorum.büyük temizlik sayılır.bütün evi süpürme,silme,tozları alma,banyoyu yıkama,mutfağı cifleme,balkonu yıkama ve en nihayetinde banyo yapma ve yemek yapma.her cumartesi ve dolayısıyla bugünde yapacağım işler bunlar.gelelim sadede.acaba bu yapacaüım işler spor yerine geçermi?çünkü bunları yaparken çok yoruluyorum.zayıflamama yarar mı acaba??
harika alkisalkisalkis
ama spor şart
istediğinden 1 tane yapabilirsin
kızlaar, foto eklemeyenler unutmasın eklesin bugün. ben yenileri ekledim ..kaydirigubbakcemile3
amanın bademi kullanmıyodum tüylenme yapar diye ama susamında tüylenme yaptığını bilmiyodum off yaw ne kulllancas o zaman bis :gitme:
arkadaşlar akıl almak istiyorumm.ben çalıştığım için hiç spor filan yapamıyorum.işyerimde evimin arka sokağında,yani yürüyüş imkanım da yok.bugünde 1 e kadar çalışıyorum.eve gidince bütün evi temizleyeceğim.ama ben bunu her cumartesi yapıyorum.büyük temizlik sayılır.bütün evi süpürme,silme,tozları alma,banyoyu yıkama,mutfağı cifleme,balkonu yıkama ve en nihayetinde banyo yapma ve yemek yapma.her cumartesi ve dolayısıyla bugünde yapacağım işler bunlar.gelelim sadede.acaba bu yapacaüım işler spor yerine geçermi?çünkü bunları yaparken çok yoruluyorum.zayıflamama yarar mı acaba??
boğazım yanıyo
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi
ya kızlar ben açıkcası ev işlerinin kilo verdirdiğine inanmıyorum.sanki vücut o işlere alışıyor bi faydası yok gibi.illaki kalori harcanıyor ama ne bileyim. walla çok titiz iyi anlaştığım ev hanımı komşularım var . hergün temizlik yapıyorlar çocuk peşinde koşuyorlar yine de kilolular.
canım benimde senin gibi evim işyerine çok yakın iş yerinde de oturarak çalışıyorum.bence bol yürüyüş kilo vermede en etkili yol.
bence sabah işe giderken biraz erken çık yolunu uzat.
boğazım yanıyo
nöbetteyim
açım burda da kimse yok
yani varda yazan yok
ilaç içtim şimdi
Sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek, çok az beyaz peynir, 5 zeytin, yarım domates, havuç salatası ve çok az portakal reçeli yedim.
Arada kuru üzüm, badem ve fındık yedim(birer avuç yedim galiba eyvahedigeldismile )
Öğlen bir dilim soslu ekmek ile 2 kaşık yoğurt yedim.
Akşama da mantar yapmayı düşünüyorum.
canım nasılsın nıckını degıstrırmıssın cok ozledım senı ben yaaaa konusamıyoruz ne zamandır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?