Cankuşum haftasonu böyle burası pzt hareketlenir gör bak açığı kapatır bizim gevezeler sempatiksalakcinni
hafta sonları genelde böyle oluyor
birde bir ara sorun vardı kk da giremedim
saol gripincim sanada iyi akşamlar hoşgeldin olumunekankayizsmile
neyi merak ettim biliyonmu yaptın mı menemeni sabah sempatiksalakcinni bi yediklerini yazda görelim kaydirigubbakcemile3
malesef canım biber olmadığı için evde yapmadım menemen.Sabah kepekli sandviç ve çay yedim,takriben saat 11 buçuk gibiydi
Arada sadece türk kahvesi içtim
Saat 5te 1 otlu gözleme yedim ve ayran.Bu kadar canım valla,evde 2 saat iş yaptım ayakta hareket halindeydim yani. Akşam yemeği falanda yemedim yemem artık. EE nasılmış menüm?
hos geldin gripincim.bugün sen de geldin aKlıma yaw hep yazanlar nerde diye düsünürKen içimden .azcıK anlar baKalım ya çoK sessiz burası:hulya: bu arada sinemaya gitceğini yazan sen miydin?
hos geldin gripincim.bugün sen de geldin aKlıma yaw hep yazanlar nerde diye düsünürKen içimden .azcıK anlar baKalım ya çoK sessiz burası:hulya: bu arada sinemaya gitceğini yazan sen miydin?
bu mewsimde biberler maşşallah zaten pek almamaya çalıyom :ecrin_bebek:
canım zayıf beslenmişsin baya bi nese seni ben koça havale edeyim :kedi: sempatiksalakcinni
ayy bitsin artık şu detox fena oldum hiç bi iş yapamıyom başım ağrıdı :gitme:
köfte ekmek yedin dimi aklinialirimsmile
ayy bitsin artık şu detox fena oldum hiç bi iş yapamıyom başım ağrıdı :gitme:
kizlar merhaba size bi bardak su getirdim icelim icelim gitsin fazlaliklarimiz insallah
ama kimse beni örnek almasın. hele o yedikten sonra acı pişmanlık .ahh ahhhh .1 saat koşu bandına çıkayım bari
2. günüm :ecrin_bebek:canım bugün ilk gününmü?
ohh afiyet olsun olumunekankayizsmile yutkundum walla :kedi: yazık bana :teselli:kaydirigubbakcemile3 ayy nerden bildin .dünden sayıklarsam olcağı bu dimiboshayallersmile
sadece köfte olsa gene iyi.kçfte ekmel yedim:sinifsinif:
bitiyo bugün :lepi:ay daha bitmedi miiikafamçokkarıştı
kizlar merhaba size bi bardak su getirdim icelim icelim gitsin fazlaliklarimiz insallah
2. günüm :ecrin_bebek:
ohh afiyet olsun olumunekankayizsmile yutkundum walla :kedi: yazık bana :teselli:
bitiyo bugün :lepi:
hoş geldin canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?