50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cankuşum haftasonu böyle burası pzt hareketlenir gör bak açığı kapatır bizim gevezeler sempatiksalakcinni

hafta sonları genelde böyle oluyor
birde bir ara sorun vardı kk da giremedim

bi baKıma iyi oldu Kızlar ya zor yetisiyodum bi gün dinleneyim:) tahmin de ettim millet haftasonu olunca Kendini dısarıya sinemaya falan atmıstır diye .

o sorunu ben de yasadım ya sana iKram edeceğim yesilçay'ım soğuya yazdı sorunla ugrasırKen :)

saol gripincim sanada iyi akşamlar hoşgeldin olumunekankayizsmile
neyi merak ettim biliyonmu yaptın mı menemeni sabah sempatiksalakcinni bi yediklerini yazda görelim kaydirigubbakcemile3

saol gripincim sanada iyi akşamlar hoşgeldin olumunekankayizsmile
neyi merak ettim biliyonmu yaptın mı menemeni sabah sempatiksalakcinni bi yediklerini yazda görelim kaydirigubbakcemile3

malesef canım biber olmadığı için evde yapmadım menemen.Sabah kepekli sandviç ve çay,takriben saat 11 buçuk gibiydi
Arada sadece türk kahvesi içtim
Saat 5te 1 otlu gözleme yedim ve ayran.Bu kadar canım valla,evde 2 saat iş yaptım ayakta hareket halindeydim yani. Akşam yemeği falanda yemedim yemem artık. EE nasılmış menüm?

hos geldin gripincim.bugün sen de geldin aKlıma yaw hep yazanlar nerde diye düsünürKen içimden .azcıK anlar baKalım ya çoK sessiz burası:hulya: bu arada sinemaya gitceğini yazan sen miydin?

bu mewsimde biberler maşşallah zaten pek almamaya çalıyom :ecrin_bebek:
canım zayıf beslenmişsin baya bi nese seni ben koça havale edeyim :kedi: sempatiksalakcinni

hos geldin gripincim.bugün sen de geldin aKlıma yaw hep yazanlar nerde diye düsünürKen içimden .azcıK anlar baKalım ya çoK sessiz burası:hulya: bu arada sinemaya gitceğini yazan sen miydin?

merhaba canım.Evet bugün hava çok güzel ya hekes kendini dışarı atmıştır. Truf gidecekti sinemaya dün.Sen nasılsın,neler yaptın?

bu mewsimde biberler maşşallah zaten pek almamaya çalıyom :ecrin_bebek:
canım zayıf beslenmişsin baya bi nese seni ben koça havale edeyim :kedi: sempatiksalakcinni

ama hiç yemek istemedi canım:sm_confused:iyi oldu böyle yinede.

ama kimse beni örnek almasın. hele o yedikten sonra acı pişmanlık .ahh ahhhh .1 saat koşu bandına çıkayım bari

canım bugün ilk gününmü?
2. günüm :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 ayy nerden bildin .dünden sayıklarsam olcağı bu dimiboshayallersmile
sadece köfte olsa gene iyi.kçfte ekmel yedim:sinifsinif:
ohh afiyet olsun olumunekankayizsmile yutkundum walla :kedi: yazık bana :teselli:

ay daha bitmedi miiikafamçokkarıştı
bitiyo bugün :lepi:

kizlar merhaba size bi bardak su getirdim icelim icelim gitsin fazlaliklarimiz insallah

hoş geldin canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…