spora niye gitmedin ki
uykucu seniii
amma çok şey içiyosun ya
zehirlenmeyesin kaydirigubbakcemile3
eşrefpaşalılara gittik
eyvah eyvahı yarım saatle kaçırdık
ben de ben de
evet canım soğuk algınlığı grip
Bunu paylaştığın iyi oldu canım, bize uyarı oldu. Teşekkürler. Umarım sen de tez zamanda çözersin problemi a.s.anlıyorum :) kılcal damarlar konusunda , sık sık kilo alıp verince vücüdumdaki olusan çatlaklardan mor mor çizgilerden bahsetmistim canım. bi ara demistim iyi bi kese yapmıstım o kese yaptıgım yerlerde mor mor çizgiler kaldı ve ince de değil demistimkılcal damarlarda çoğaldı demistim.dermatologuma danıstıgımı, masarafların birazını sigortanın karsılayacagını benim de 50 milyon ödemem kaydıyla tadavi edileceğini söylediğini belirtmistim.
hoşbulduk canımolumunekankayizsmile eskileri okuya okuya geldim zemuszemusyasemincimm hoşgeldin opuyorumnanaktan
evet canım soğuk algınlığı grip
Bunu paylaştığın iyi oldu canım, bize uyarı oldu. Teşekkürler. Umarım sen de tez zamanda çözersin problemi a.s.
Trufcum ben dün gece 100 mekik çektim, ilk fırsatta yürüyüşü de yapacağım kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun canım
Selam kızlar.. bi kaç sayfa okudum sadece. Nasılsınız?
sağolasın canım benim. tesekkür ederim.
100 mekik vay be masallahın var simdi anladım benim 4-5 mekikiğimin yorumlanma sebebini :)
hos geldin bu arada
Bunu paylaştığın iyi oldu canım, bize uyarı oldu. Teşekkürler. Umarım sen de tez zamanda çözersin problemi a.s.
Trufcum ben dün gece 100 mekik çektim, ilk fırsatta yürüyüşü de yapacağım kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun canım
Hoşbulduk opuyorumnanaktan 100 yarım mekik ama 15 er yaptım 1 dk lık molalarla bi de bi kısmı daha çpk üst karın kaslarına yönelik, çeyrek mekik denebilir :roflol:
Sen de bir an önce yarıma geçiş yap yerimseniben
anam tam da mekik dedim de, cvbımı yolladıktan sonra içeri girmistim.annem egzersiz yapıyomus,dedi ki 'mekik nasıl çekilir' yattım göstereyim dye. meğer benim dogru yapıp yapmadıgımı görmekmis maksat.dizler bükülü çekiince daha faydası olyomus dedi. bugün yaptıgım spor yeter derken,anamın sayesinde bi kaç daha mekik çektim anlayacağınız:)
mekik sevdi beni yawohaoldumsmile
Bi de hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş boshayallersmile
uyyyy acıktım ben :gitme:
annene alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Sağ kolum tam geçmediğinden kolumu göğsümde çapraz birleştirip sabitleyerek spor yaptım canım, o yüzden düz. Bi de amaç 300 e tamamlamaktı da.. 200 ünde değişik yaparım diye düşündüydüm. Ama hepsinde tam kalkmadım yoksa belim dayanmazdı, çeyrek mekik dediğim gibi :roflol: Detoks nasıl gidiyo canım???uşgeldinnnnn sempatiksalakcinni
100 mekik haaa eferin:))) alkisalkisalkis çapraz mekik falanda varmı normalmı sadece bunlar canım :jeyyar:
Kız sana dediydik zaten kaydirigubbakcemile belki görmedin tekrar söyleyem.. hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş kasları
ay bunu yazdığından falan haberim yoktu. ne mekikmis bu be:teytey: evet cnaım bende yarım yapcam artık bilseydim tam uzanarak yapılandan daha faydalı oldugunu dizlerimi büküp de yapardım. sağolasınız yawolumunekankayizsmile
su içiyom aslında bi ada çayı olabilirdi ama halim yok :çok üzgünüm:su içççç bitki çayı içç
biliyom çoook kötü bişeyyyyohaoldumsmile
valla bencede :) tv de egzersiz bölümleri çıkınca zorla yaptırıyor yaw haydi galk diye :)kaydirigubbakcemile
bende anneanneme diyom anneanne hadi galgıve sende gari diye, anneannemde 'benim neyim galdı da yapayın ay guzum' diyo:) 43 kilo falanda. belki daha az.
valla bencede :) tv de egzersiz bölümleri çıkınca zorla yaptırıyor yaw haydi galk diye :)kaydirigubbakcemile
bende anneanneme diyom anneanne hadi galgıve sende gari diye, anneannemde 'benim neyim galdı da yapayın ay guzum' diyo:) 43 kilo falanda. belki daha az.
Efferin sana alkisalkisalkis Sende tez zamanda erime potansiyeli gördüm benanaa. ne çok sey öğreniyorum ya sağolasın canım :1hug:mantıklı ya bazen kilodan dolayı çok yük biniyo ayak bileklerine. her gün spor yerine her gün yürüyüs yapayım ben hafif hareketler yapayım bari ağır sporlu günden sonra
Amanııın... tarçınlı çay iç.. miden kötüys ebi yudum süt iç :sm_confused:uyyyy acıktım ben :gitme:
Hoşbulduk canııım opuyorumnanaktan Nasıl gidiyo spor diyet falan... ben bugün de kötü beslendim bi de yemekten sonra uyudum :ecrin_bebek: Ama yarın böyle olmucam kaydirigubbakcemile2hoşgeldin boncuğuum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?