50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bunu paylaştığın iyi oldu canım, bize uyarı oldu. Teşekkürler. Umarım sen de tez zamanda çözersin problemi a.s.

Trufcum
ben dün gece 100 mekik çektim, ilk fırsatta yürüyüşü de yapacağım kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun canım

Selam kızlar.. bi kaç sayfa okudum sadece. Nasılsınız?

sağolasın canım benim. tesekkür ederim.

100 mekik vay be masallahın var simdi anladım benim 4-5 mekikiğimin yorumlanma sebebini :)

hos geldin bu arada

sağolasın canım benim. tesekkür ederim.

100 mekik vay be masallahın var simdi anladım benim 4-5 mekikiğimin yorumlanma sebebini :)

hos geldin bu arada

Hoşbulduk opuyorumnanaktan 100 yarım mekik ama 15 er yaptım 1 dk lık molalarla bi de bi kısmı daha çpk üst karın kaslarına yönelik, çeyrek mekik denebilir :roflol:

Sen de bir an önce yarıma geçiş yap yerimseniben

anam tam da mekik dedim de, cvbımı yolladıktan sonra içeri girmistim.annem egzersiz yapıyomus,dedi ki 'mekik nasıl çekilir' yattım göstereyim dye. meğer benim dogru yapıp yapmadıgımı görmekmis maksat.dizler bükülü çekiince daha faydası olyomus dedi. bugün yaptıgım spor yeter derken,anamın sayesinde bi kaç daha mekik çektim anlayacağınız:)

mekik sevdi beni yaw
ohaoldumsmile

uşgeldinnnnn sempatiksalakcinni
100 mekik haaa eferin:))) alkisalkisalkis çapraz mekik falanda varmı normalmı sadece bunlar canım :jeyyar:

ay bunu yazdığından falan haberim yoktu. ne mekikmis bu be
:teytey: evet cnaım bende yarım yapcam artık bilseydim tam uzanarak yapılandan daha faydalı oldugunu dizlerimi büküp de yapardım. sağolasınız yawolumunekankayizsmile

annene alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yeşil Çay:
Anti enflamatuar, hücre yenileyicidir.
Arterioskleroz riskini azaltır.
Damar sertliğinden koruyor. Kılcal damarları büzerek ödem oluşmasını önlüyor.
Deriyi besler
Kalp ve dolaşım sistemini olumlu etkiler ve, hastalıklarını azaltır.
Kemik erimesini engelliyor.
Kilo verdirir.
Mide ve barsak problemlerini hafifletir.
Migreni geçiriyor.
Sürekli kullanımı, romatizmal hastalıkların tedavisinde fayda sağlar.
Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekler.
İstenmeyen yeğların %30′unu absorbe eder.

neredeyse bütünn başı çeken hastalıklardan korunmak için birebir iyiki seviyorumbayanssulusmile

Bi de hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş boshayallersmile

anaa. ne çok sey öğreniyorum ya sağolasın canım :1hug:mantıklı ya bazen kilodan dolayı çok yük biniyo ayak bileklerine. her gün spor yerine her gün yürüyüs yapayım ben hafif hareketler yapayım bari ağır sporlu günden sonra

annene alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

valla bencede :) tv de egzersiz bölümleri çıkınca zorla yaptırıyor yaw haydi galk diye :)kaydirigubbakcemile

bende anneanneme diyom anneanne hadi galgıve sende gari diye, anneannemde 'benim neyim galdı da yapayın ay guzum' diyo:) 43 kilo falanda. belki daha az.

uşgeldinnnnn sempatiksalakcinni
100 mekik haaa eferin:))) alkisalkisalkis çapraz mekik falanda varmı normalmı sadece bunlar canım :jeyyar:
Sağ kolum tam geçmediğinden kolumu göğsümde çapraz birleştirip sabitleyerek spor yaptım canım, o yüzden düz. Bi de amaç 300 e tamamlamaktı da.. 200 ünde değişik yaparım diye düşündüydüm. Ama hepsinde tam kalkmadım yoksa belim dayanmazdı, çeyrek mekik dediğim gibi :roflol: Detoks nasıl gidiyo canım???

Kız sana dediydik zaten kaydirigubbakcemile belki görmedin tekrar söyleyem.. hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş kasları

su içççç bitki çayı içç

biliyom çoook kötü bişeyyyyohaoldumsmile
su içiyom aslında bi ada çayı olabilirdi ama halim yok :çok üzgünüm:

anneannen hepmi öleydi yoksa bi rahatsızlığı mı war

ayy canım ne tatlı yaaaa
kıyamam benim annemde çok spor severdi sonra bir iki minik kaza ile veeee sorumsuzluk yüzünden şimdi istesede yapamıyor

anneaanen 43 kilımu ah tatlım benimmmopuyorumnanaktan

Efferin sana alkisalkisalkis Sende tez zamanda erime potansiyeli gördüm ben aklinialirimsmile Motivasyonunun kaynağı nedir??
uyyyy acıktım ben :gitme:
Amanııın... tarçınlı çay iç.. miden kötüys ebi yudum süt iç :sm_confused:
hoşgeldin boncuğuum a.s.
Hoşbulduk canııım opuyorumnanaktan Nasıl gidiyo spor diyet falan... ben bugün de kötü beslendim bi de yemekten sonra uyudum :ecrin_bebek: Ama yarın böyle olmucam kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…