Sağ kolum tam geçmediğinden kolumu göğsümde çapraz birleştirip sabitleyerek spor yaptım canım, o yüzden düz. Bi de amaç 300 e tamamlamaktı da.. 200 ünde değişik yaparım diye düşündüydüm. Ama hepsinde tam kalkmadım yoksa belim dayanmazdı, çeyrek mekik dediğim gibi :roflol: Detoks nasıl gidiyo canım???
Kız sana dediydik zaten kaydirigubbakcemile belki görmedin tekrar söyleyem.. hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş kasları
unutmuşum cnm elini :gitme: sen nizami biçimde yapmışsın askerde de eller göğüste yaptırıyolarmış ama tabi yarım memik değildi sanırsam :kedi:
detoks beni mahvetti çok sıkıldım acıktım bide dışarıya çıkmam gerekti başım ağrıdı falan filan gamyoncuiremsu
su içiyom aslında bi ada çayı olabilirdi ama halim yok :çok üzgünüm:
............................................................................................................................
...........................................................................................................................
..........................................................................................................................
.........
bak yeşil çay bitkinliği alıyormuş adaçayıda belki üyledir haa gayretŞeniz
senin kullanıcı adın bana ilginç geliyor anlamı ne acabaabilmiyorumkismile
Efferin sana alkisalkisalkis Sende tez zamanda erime potansiyeli gördüm benaklinialirimsmile Motivasyonunun kaynağı nedir??
Amanııın... tarçınlı çay iç.. miden kötüys ebi yudum süt iç :sm_confused:
Hoşbulduk canııım opuyorumnanaktan Nasıl gidiyo spor diyet falan... ben bugün de kötü beslendim bi de yemekten sonra uyudum :ecrin_bebek: Ama yarın böyle olmucam kaydirigubbakcemile2
Kız sana dediydik zaten kaydirigubbakcemile belki görmedin tekrar söyleyem.. hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş kasları
anneannen hepmi öleydi yoksa bi rahatsızlığı mı war
ayy canım ne tatlı yaaaa
kıyamam benim annemde çok spor severdi sonra bir iki minik kaza ile veeee sorumsuzluk yüzünden şimdi istesede yapamıyor
anneaanen 43 kilımu ah tatlım benimmmopuyorumnanaktan
hee tamam canım.onlar hakkında bayagı bilgi aldım .sen beğendin mi?
içme konusunda ne deseniz haklısınız zaten benim zayıflamama neyin en çok yardımcı oldugunu anlayamayacam böyle yaptıgım için:) ama su an sebeplerden çok sonuca ihtiyacım var :)
aslında önümdeki ay nisan değil de mayıs olsaydı tek tek denerdim de nisan benim için önemli o yüzden sağlıklı bi sekilde hepsinden faydalanmak istiyorum:)
ama kullanma sebeplerimi de açıklıyım koçum.
tiroit sorunumdan dolayı kolesterolum ve tligliseritim yüksek.cevizi (her gün değil) kolesterolüm için,
keten tohumunu tligliseritim için
maydonozlu çayı ödemim için
ve itiraf edeyim
çörek otunu da zayıflamaya yardımcı olması için içiyom:)
sositososito
Bunu paylaştığın iyi oldu canım, bize uyarı oldu. Teşekkürler. Umarım sen de tez zamanda çözersin problemi a.s.
Trufcum ben dün gece 100 mekik çektim, ilk fırsatta yürüyüşü de yapacağım kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun canım
Selam kızlar.. bi kaç sayfa okudum sadece. Nasılsınız?
hoşbulduk canımolumunekankayizsmile eskileri okuya okuya geldim zemuszemus
tekrardan geçmiş olsun tatlımmmkaydirigubbakcemile5
valla bencede :) tv de egzersiz bölümleri çıkınca zorla yaptırıyor yaw haydi galk diye :)kaydirigubbakcemile
bende anneanneme diyom anneanne hadi galgıve sende gari diye, anneannemde 'benim neyim galdı da yapayın ay guzum' diyo:) 43 kilo falanda. belki daha az.
Efferin sana alkisalkisalkis Sende tez zamanda erime potansiyeli gördüm benaklinialirimsmile Motivasyonunun kaynağı nedir??
Amanııın... tarçınlı çay iç.. miden kötüys ebi yudum süt iç :sm_confused:
Hoşbulduk canııım opuyorumnanaktan Nasıl gidiyo spor diyet falan... ben bugün de kötü beslendim bi de yemekten sonra uyudum :ecrin_bebek: Ama yarın böyle olmucam kaydirigubbakcemile2
Heee, anlattım ben de, o da biz de öye yapıyoz dedi kaydirigubbakcemile2 Detoks günü dışarıya çıkmak işkence olur cidden, wc durumlar falan :kedi: Tartıldın mı bugün, ben 57.4 çıktım... 300 gr fazla yani ama wc ye gidemediydimunutmuşum cnm elini :gitme: sen nizami biçimde yapmışsın askerde de eller göğüste yaptırıyolarmış ama tabi yarım memik değildi sanırsam :kedi:
detoks beni mahvetti çok sıkıldım acıktım bide dışarıya çıkmam gerekti başım ağrıdı falan filan gamyoncuiremsu
yarım memik ne ola :roflol: :roflol: :roflol:
melabaaaaaaaaaaaa ben geldım:))
Heee, anlattım ben de, o da biz de öye yapıyoz dedi kaydirigubbakcemile2 Detoks günü dışarıya çıkmak işkence olur cidden, wc durumlar falan :kedi: Tartıldın mı bugün, ben 57.4 çıktım... 300 gr fazla yani ama wc ye gidemediydim
:roflol: :roflol: Cadı kız seni kaydirigubbakcemile
Kızlar ben akşam yemeğinden sonra uyudum, dün de mideme kötü gelecek şekilde beslendiydim zaten... midem çığlık atıyo resmen, felaket boshayallersmile yeşil çay mı süt mü sizce???
bana dilbilim'i çağrıstırıyo ya adı. ve dolayısıyla lisedeki dilbiim derslerini:)lingustik e benzer bi anlamı mı varki
yesacım hos geldin
su içiyom aslında bi ada çayı olabilirdi ama halim yok :çok üzgünüm:
............................................................................................................................
...........................................................................................................................
..........................................................................................................................
.........
bak yeşil çay bitkinliği alıyormuş adaçayıda belki üyledir haa gayretŞeniz
senin kullanıcı adın bana ilginç geliyor anlamı ne acabaabilmiyorumkismile
canım sözlük anlamı dil bilimci demek sırnaşık şey
aşkımla aramızda bi geyik wardı ikimizde egeliyiz ya ben böle şiweli konuşmayı yada değişik atasözü deyim kullanmayı sewerim diğer yörelerden de öle hani üniversitede arkadaşlardan duyduğumu unutmam onları kendi üslubumla kullanırım guzuyla konuşurken...hani cem yılmazın da bi esprisi var ya komedyen gözlüğümü taktım yok şarkıcı şapkamı giydim falan diye bizde öle yapıyok bazen yok şu nu giydim yok şunu taktım falan ordan benimde bi linguist tişörtüm war :roflol: öle yanii buraya üye olurken de aşkım yanımdaydı söz-nişan için neler lasım onlara bakıyoduk netten burası çıktı üye olmadan resimler görünmüyodu bende olayım dedim nick ne yassam diye düşünürken o yazıwermişti :asigim: hatta kendini 3 sözcükle tanımla diye bi bölümde war ya ben oraylada dalga geçmiştim ne saçama diye orayıda birlikte doldurmuştuk :icecream: antipatik sempatik empatik ne demek oluyosa sırf uyumlu olsun diye yazdık :roflol: :roflol: :roflol:
ayy azcık detaylı yasdım kusura bakma artık a.s.
ben beğenmedim
gerçekten birbirinin etkisini azaltmasalar bari
annen kaç yaşında
Afiyet olsun canım.. biliyom canım, lisedeyken bunu bilmezken kendime çok zarar verdim malesef. Geç oldu öğrenmem yani bilmiyorumkismilebi adaçayı yapabilirim bol ilimonlu şöle :içelim:
kuzu yemekten sonra uyuma yemeklerin asitleri yeemk borusuna gelip reflüyü tetikliyomuş yerimseniben
Hoşgeldin cadıcımmelabaaaaaaaaaaaa ben geldım:))
yemekten sonra uyudunmu
sen bunu hep yapıyosun
dün de yarın daha iyi olacak diyodun :umursamaz:
cilalı ibo hoşgeldin
ayy dün fenaları oynadım resmen bunalımdan bunalım takıldım
bu sabah yesa beni topladı biraz sağolsun delikafadulden
Hoşgeldin cadıcım
hoşgeldiiin tatlııııımmmmŞeniz opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?