50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

unutmuşum cnm elini :gitme: sen nizami biçimde yapmışsın askerde de eller göğüste yaptırıyolarmış ama tabi yarım memik değildi sanırsam :kedi:
detoks beni mahvetti çok sıkıldım acıktım bide dışarıya çıkmam gerekti başım ağrıdı falan filan gamyoncuiremsu

yarım memik ne ola :roflol: :roflol: :roflol:

bi adaçayı yapabilirim bol ilimonlu şöle :içelim:
kuzu yemekten sonra uyuma yemeklerin asitleri yeemk borusuna gelip reflüyü tetikliyomuş yerimseniben

Kız sana dediydik zaten kaydirigubbakcemile belki görmedin tekrar söyleyem.. hergün aynı hareketleri yapma, 1 gün dinlendirmek gerekiyomuş kasları

ay yarım çek dediğinizi biliyodm da tam çekince bi yanımı ağrıtırım bilinçsiz yaparsam diye diyonuz sandıydım.yarın dinleneyim bu kadar yapmayım madem.

anneannen hepmi öleydi yoksa bi rahatsızlığı mı war

yo canım bayagı kiloluydu eskiden. hatta doktor kızmıs kilodan dolayı. anneannem simdi çov yaslı o yüzden. 80 küsür yasında. tabi çok da ameliyat geçirmis, bi görseniz bi deri bi kemik gibi, kat kat giyiniyo yazın bile, görenler korkmasın diye.

ayy canım ne tatlı yaaaa
kıyamam benim annemde çok spor severdi sonra bir iki minik kaza ile veeee sorumsuzluk yüzünden şimdi istesede yapamıyor

anneaanen 43 kilımu ah tatlım benimmmopuyorumnanaktan

canlarımız onlar bizm ya, evlerimizin bereketleri. onlar hürmetine Rabbim bizi koruyor bi çok kötülükten.
anneanneciğine de geçmis olsun canım ne güzel spor yapıyomus demek zamanında. benim anneannemde valla isten güçten belini dogrultamamıs nerdeyse. 12 yasında evendirmis annesi!.... rahmetli dedem de 15 yasındaymıs. dedemin annesi öyle bi kaynanalık yapmıs ki gün gelmis mutfağın kapısını kitlemis, aç kalmıs.kuzum çok çile çekmis anlayacağınız.

ben beğenmedim
gerçekten birbirinin etkisini azaltmasalar bari

sağol canım

biraz hastaca
100 mekik mi vay be helal sana

hoşbulduk canımolumunekankayizsmile eskileri okuya okuya geldim zemuszemus

tekrardan geçmiş olsun tatlımmmkaydirigubbakcemile5

sağol canım

annen kaç yaşında

yemekten sonra uyudunmu
sen bunu hep yapıyosun
dün de yarın daha iyi olacak diyodun :umursamaz:

Heee, anlattım ben de, o da biz de öye yapıyoz dedi kaydirigubbakcemile2 Detoks günü dışarıya çıkmak işkence olur cidden, wc durumlar falan :kedi: Tartıldın mı bugün, ben 57.4 çıktım... 300 gr fazla yani ama wc ye gidemediydim
yarım memik ne ola :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: Cadı kız seni kaydirigubbakcemile

Kızlar ben akşam yemeğinden sonra uyudum, dün de mideme kötü gelecek şekilde beslendiydim zaten... midem çığlık atıyo resmen, felaket boshayallersmile yeşil çay mı süt mü sizce???

bana dilbilim'i çağrıstırıyo ya adı. ve dolayısıyla lisedeki dilbiim derslerini:)lingustik e benzer bi anlamı mı varki

yesacım hos geldin

melabaaaaaaaaaaaa ben geldım:))

cilalı ibo hoşgeldin

bence gaviscon ama yoksa süt

Hoşbulduk canııım opuyorumnanaktan Nasıl gidiyo spor diyet falan... ben bugün de kötü beslendim bi de yemekten sonra uyudum :ecrin_bebek: Ama yarın böyle olmucam kaydirigubbakcemile2

ayy dün fenaları oynadım resmen bunalımdan bunalım takıldım

bu sabah yesa beni topladı biraz sağolsun delikafadulden

ondan sonra anneme gittim normalde dolmuşla gidilir ben 20 dk yürüdüm kalan yolu dolmuşa bindim

yine anname varmadan koşu parkı var orada 1 tur attım 20 dk lık you yine yürüdüm akşamada tekrarda orada 4 tur attım :lepi:

ayy bugün bi harikaydııı

bu arada kolun geçmemiş canım bilmiyorumkismile

bana dilbilim'i çağrıstırıyo ya adı. ve dolayısıyla lisedeki dilbiim derslerini:)lingustik e benzer bi anlamı mı varki

yesacım hos geldin

hosbulduk canım benım Şeniz

eee nassınız bakalım herkesler ıyı mı ben cok ıyıyım ama kacacagım hemencık kaydirigubbakcemile5

ben beğenmedim
gerçekten birbirinin etkisini azaltmasalar bari

annen kaç yaşında

insallah ya. ama çörek otu ve keten tohumu dısındakileri her gün yapmıyorum. keten tohumu da 3 haftam tamamanınca bırakcam.ama doktor kontrolumde kolesterolum normalin altına falan düsmüs olursa 3 haftayı beklemiycem.uyarın için sağolasın koçum.

annem 53 yasında canım

bi adaçayı yapabilirim bol ilimonlu şöle :içelim:
kuzu yemekten sonra uyuma yemeklerin asitleri yeemk borusuna gelip reflüyü tetikliyomuş yerimseniben
Afiyet olsun canım.. biliyom canım, lisedeyken bunu bilmezken kendime çok zarar verdim malesef. Geç oldu öğrenmem yani bilmiyorumkismile
melabaaaaaaaaaaaa ben geldım:))
Hoşgeldin cadıcım
yemekten sonra uyudunmu
sen bunu hep yapıyosun
dün de yarın daha iyi olacak diyodun :umursamaz:

Bi kısmı .eyrek mekik canım :))
Beni başkasıyla karıştıyon canım... uzuuuuun zamandır ilk kez uyudum yemekten sonra boshayallersmile

Hoşgeldin cadıcım

hoşgeldiiin tatlııııımmmmŞeniz opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım

hosbulduk canlar nassınız yahuı kaydirigubbakcemile5 ben yarın spor gunu ılan edecegım kendıme nasıl kaydirigubbakcemile5 leslie inmiyor ya denemiştim o yuzden onu ındıremem redbook yapmama da ızın cıkmıyor -tatlicadiarzu- 8 min lerden yapayım artık kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…