canım sözlük anlamı dil bilimci demek sırnaşık şey
aşkımla aramızda bi geyik wardı ikimizde egeliyiz ya ben böle şiweli konuşmayı yada değişik atasözü deyim kullanmayı sewerim diğer yörelerden de öle hani üniversitede arkadaşlardan duyduğumu unutmam onları kendi üslubumla kullanırım guzuyla konuşurken...hani cem yılmazın da bi esprisi var ya komedyen gözlüğümü taktım yok şarkıcı şapkamı giydim falan diye bizde öle yapıyok bazen yok şu nu giydim yok şunu taktım falan ordan benimde bi linguist tişörtüm war :roflol: öle yanii buraya üye olurken de aşkım yanımdaydı söz-nişan için neler lasım onlara bakıyoduk netten burası çıktı üye olmadan resimler görünmüyodu bende olayım dedim nick ne yassam diye düşünürken o yazıwermişti :asigim: hatta kendini 3 sözcükle tanımla diye bi bölümde war ya ben oraylada dalga geçmiştim ne saçama diye orayıda birlikte doldurmuştuk :icecream: antipatik sempatik empatik ne demek oluyosa sırf uyumlu olsun diye yazdık :roflol: :roflol: :roflol:
ayy azcık detaylı yasdım kusura bakma artık a.s.
aaa dogru yaaa :) ay içimde hecelemediydim ya,öyle olsa bilirdim heralde ya, açıklaman için sağol ya benim de ilgimi çekiyodu :)
:)) alemsiniz ya ne hos:) ben de benim dikkat çeken özelliklerim ney diye iyi bi düsndüm:)
ya siveli konusmaya bayılıyorum ben ya. çok içten buluyorum. hele ege sivesi. bitiyorum resmen ya. benim kuzucuğum da izmirli.ben konyalıyım ama tv den falan duydugum kadarıyla onla egelice konusuyoruz ve çok eğlenceli oluyo ya.
bana dilbilim'i çağrıstırıyo ya adı. ve dolayısıyla lisedeki dilbiim derslerini:)lingustik e benzer bi anlamı mı varki
yesacım hos geldin
hosbulduk canım benım Şeniz
eee nassınız bakalım herkesler ıyı mı ben cok ıyıyım ama kacacagım hemencık kaydirigubbakcemile5
canım sözlük anlamı dil bilimci demek sırnaşık şey
aşkımla aramızda bi geyik wardı ikimizde egeliyiz ya ben böle şiweli konuşmayı yada değişik atasözü deyim kullanmayı sewerim diğer yörelerden de öle hani üniversitede arkadaşlardan duyduğumu unutmam onları kendi üslubumla kullanırım guzuyla konuşurken...hani cem yılmazın da bi esprisi var ya komedyen gözlüğümü taktım yok şarkıcı şapkamı giydim falan diye bizde öle yapıyok bazen yok şu nu giydim yok şunu taktım falan ordan benimde bi linguist tişörtüm war :roflol: öle yanii buraya üye olurken de aşkım yanımdaydı söz-nişan için neler lasım onlara bakıyoduk netten burası çıktı üye olmadan resimler görünmüyodu bende olayım dedim nick ne yassam diye düşünürken o yazıwermişti :asigim: hatta kendini 3 sözcükle tanımla diye bi bölümde war ya ben oraylada dalga geçmiştim ne saçama diye orayıda birlikte doldurmuştuk :icecream: antipatik sempatik empatik ne demek oluyosa sırf uyumlu olsun diye yazdık :roflol: :roflol: :roflol:
ayy azcık detaylı yasdım kusura bakma artık a.s.
ayy ikiki yazdın zevkle okudum
bazen olur ama gittiğimiz yeri çok sevmişsek oranın yada kişini şivesini kaparız bende sevdiğim insanın konuşması gülmasii veyaa areketlerini kapardım sempatiksalakcinniama şimdi yapmıyomm bilmiyorumkismile
Saol canım, süt içem barim :içelim: En son sensewitch uyuduydu yemekten sonra :ecrin_bebek: Bi de şimdi hatırladım ben geçenlerde bi kez uyumuş olabilirim eyvahedigeldismile Ama son 6-7 yılda toplasan 10 u geçmez bu tarz vukuatlarım, pek dikkat ederim ohaoldumsmilebence gaviscon ama yoksa süt
ayy dün fenaları oynadım resmen bunalımdan bunalım takıldım
bu sabah yesa beni topladı biraz sağolsun delikafadulden
ondan sonra anneme gittim normalde dolmuşla gidilir ben 20 dk yürüdüm kalan yolu dolmuşa bindim
yine anname varmadan koşu parkı var orada 1 tur attım 20 dk lık you yine yürüdüm akşamada tekrarda orada 4 tur attım :lepi:
ayy bugün bi harikaydııı
bu arada kolun geçmemiş canım bilmiyorumkismile
aaa dogru yaaa :) ay içimde hecelemediydim ya,öyle olsa bilirdim heralde ya, açıklaman için sağol ya benim de ilgimi çekiyodu :)
:)) alemsiniz ya ne hos:) ben de benim dikkat çeken özelliklerim ney diye iyi bi düsndüm:)
ya siveli konusmaya bayılıyorum ben ya. çok içten buluyorum. hele ege sivesi. bitiyorum resmen ya. benim kuzucuğum da izmirli.ben konyalıyım ama tv den falan duydugum kadarıyla onla egelice konusuyoruz ve çok eğlenceli oluyo ya.
tam üstüne bastın canım :))
nere öle kıs ateş almayamı geldin olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: naber redbook abla :roflol:
yisin seni yesa Şeniz ayy ya da yemesın kac kalorısındır sen sımdı hhehe:roflol:
yaa ewet yaklaşmıştın aslında bayanssulusmile hayırdır ne okuyosun ki filoloji falan mı yoksam kaydirigubbakcemile5
bende bayılırım eğlenceli oluyoo sırnaşık şey anneanneni sppora çağırıken ki kurduğun cümle hoşuma gitmişti zaten olmuşsun sen vereliniortak :roflol:
aaa hakketten yaa bugün bi foto çekti merve benii tam 80 kilo gözüküyom
bugün beni canlandırdın yaaa allah senden razı olsun
tüm günüm pozitif geçtiii
20 dk sonra eklerim foto:lepi:
yaa ewet yaklaşmıştın aslında bayanssulusmile hayırdır ne okuyosun ki filoloji falan mı yoksam kaydirigubbakcemile5
bende bayılırım eğlenceli oluyoo sırnaşık şey anneanneni sppora çağırıken ki kurduğun cümle hoşuma gitmişti zaten olmuşsun sen vereliniortak :roflol:
seviyom ben EGE'mi de, Egeme ait her siyleri de ya:aklinialirimsmile:1rolleyes:
yok canım filoloji değil de yabancı dildi bölümüm. o zaman bi çok dili inceliyorduk
ayy ikiki yazdın zevkle okudum
bazen olur ama gittiğimiz yeri çok sevmişsek oranın yada kişini şivesini kaparız bende sevdiğim insanın konuşması gülmasii veyaa areketlerini kapardım sempatiksalakcinniama şimdi yapmıyomm bilmiyorumkismile
a.s. şimdi niye yapmıyonki canım eğlenceli olur kaydirigubbakcemile3
NE ÇOk 'YA' DEMİSİM yasırnaşık şeysırnaşık şey
ya cidden öle yapmışsın ya Şeniz :roflol:
pek yoruldum canım sabahtan berı sımdı gırdım ıcerı bı de uzerıme çöktü sanırım yediklerim -tatlicadiarzu- saka saka :roflol:
ya cidden öle yapmışsın ya Şeniz :roflol:
seviyom ben EGE'mi de, Egeme ait her siyleri de ya:aklinialirimsmile:1rolleyes:
yok canım filoloji değil de yabancı dildi bölümüm. o zaman bi çok dili inceliyorduk
aa ölemi:))) benimde Şeniz
şimdi ne okuyosun opuyorumnanaktan
kimbilir neler yedin akşama arkadaşınamı gitcektin yawru sen Şeniz
aa ölemi:))) benimde Şeniz
şimdi ne okuyosun opuyorumnanaktan
@katrece aaaa benım de ıng :lepi:
eleeee :) ne güzel ya. ay kızlar ben 2004 mezunuyum o zaman yalnız ingilizceye taktıydım kafayı.tercih yapmadım yıllarca.ingilizce gelinceye kadar. ing.nin de puanını bi türlü alamadım.akannehir
halkla iliskiler bari okıyım dedim yazıldım ama onla bi alakam olmayınca bana bisi getirmdi.
öyle kurslarda bazen ing anlatmanın dısında bi isim yok olmadı.ing öğretmenliği hayalimden falan vazgeçtim, çocuk gelismi veya okul öncesi öğrt.ne taktım simdi de. sınava gircem ama ingilizce ve sayısala daha hiç bakmadım nerdeyse.
ben ocağa bi ada çayı vurayım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?