50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana dilbilim'i çağrıstırıyo ya adı. ve dolayısıyla lisedeki dilbiim derslerini:)lingustik e benzer bi anlamı mı varki

yesacım hos geldin

tam üstüne bastın canım :))

hosbulduk canım benım Şeniz

eee nassınız bakalım herkesler ıyı mı ben cok ıyıyım ama kacacagım hemencık kaydirigubbakcemile5

nere öle kıs ateş almayamı geldin olumunekankayizsmile

bence gaviscon ama yoksa süt
Saol canım, süt içem barim :içelim: En son sensewitch uyuduydu yemekten sonra :ecrin_bebek: Bi de şimdi hatırladım ben geçenlerde bi kez uyumuş olabilirim eyvahedigeldismile Ama son 6-7 yılda toplasan 10 u geçmez bu tarz vukuatlarım, pek dikkat ederim ohaoldumsmile

Geçmiş olsun bunalım kız kaydirigubbakcemile3 Tebrikler alkisalkisalkis Kolumun kasları daha çok hamlamak gibi canım, o yüzden ertesi gün gösterdi kendini.. bi tek omzum biraz kötü, ilk gün hiçbişi yoktu ama :sm_confused: çok az da bilek.. Toplamda iyiyim opuyorumnanaktan Saol canım.

Son düzenleme:

NE ÇOk 'YA' DEMİSİM yasırnaşık şeysırnaşık şey

tam üstüne bastın canım :))
nere öle kıs ateş almayamı geldin olumunekankayizsmile

pek yoruldum canım sabahtan berı sımdı gırdım ıcerı bı de uzerıme çöktü sanırım yediklerim -tatlicadiarzu- saka saka :roflol:

:roflol: :roflol: naber redbook abla :roflol:

yisin seni yesa Şeniz ayy ya da yemesın kac kalorısındır sen sımdı hhehe:roflol:

aaa hakketten yaa bugün bi foto çekti merve benii tam 80 kilo gözüküyom
bugün beni canlandırdın yaaa allah senden razı olsun
tüm günüm pozitif geçtiii

20 dk sonra eklerim foto:lepi:

aaa hakketten yaa bugün bi foto çekti merve benii tam 80 kilo gözüküyom
bugün beni canlandırdın yaaa allah senden razı olsun
tüm günüm pozitif geçtiii

20 dk sonra eklerim foto:lepi:

canım valla saka yaa masallahın var herkeslere tas cıkarırsın sen suyumu cıkarırsın benı sıksan :roflol: ayy ole bı atasozu vardı ya tam bılemedım ben onuuuuuuu kaydirigubbakcemile3 canım ne dımek ne dımek şakkıdı

anam 20dk yaa kaldırma da sabah bakıyım ben kuzum :a015:

kimbilir neler yedin akşama arkadaşınamı gitcektin yawru sen Şeniz

@katrece aaaa benım de ıng :lepi:

@linguist aaaaaa benim de ing:)))))[/B]

canım sabahtan berı dısarıdaydım aksam da arkadasımdaydım detaya ınmeyelım koc buralarda sanırım -tatlicadiarzu- yarın zaten tum gun cezalıyım :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…