eleeee :) ne güzel ya. ay kızlar ben 2004 mezunuyum o zaman yalnız ingilizceye taktıydım kafayı.tercih yapmadım yıllarca.ingilizce gelinceye kadar. ing.nin de puanını bi türlü alamadım.akannehir
halkla iliskiler bari okıyım dedim yazıldım ama onla bi alakam olmayınca bana bisi getirmdi.
öyle kurslarda bazen ing anlatmanın dısında bi isim yok olmadı.ing öğretmenliği hayalimden falan vazgeçtim, çocuk gelismi veya okul öncesi öğrt.ne taktım simdi de. sınava gircem ama ingilizce ve sayısala daha hiç bakmadım nerdeyse.
ayy cnm benim gönlünce olur umarım Şeniz
vur vur, ağız kokusu, ter kokusu, ayak kokusu her siylere faydası var adanın:)
ben de gidip kekik suyumu koyayım
@katrece aaaa benım de ıng :lepi:
@linguist aaaaaa benim de ing:)))))[/B]
canım sabahtan berı dısarıdaydım aksam da arkadasımdaydım detaya ınmeyelım koc buralarda sanırım -tatlicadiarzu- yarın zaten tum gun cezalıyım :mymeka:
ayy cnm benim gönlünce olur umarım Şeniz
hepimiz için 'amiinn ' diyorum dilbilimcim bu duana:)aklinialirimsmile
hepimiz için 'amiinn ' diyorum dilbilimcim bu duana:)aklinialirimsmile
vereliniortak hihoyyyt
hadi içelim karşılıklı :içelim:
fıstık sen nerden mezunsun opuyorumnanaktan
içelim can'ım:) :içelim:
ay canım bölüm yazınca üni anlasılmasın alan yani.yani anadolu lisesi alanı:)lisans okumadım yani
hoş geldin ..selaam
ay canım bölüm yazınca üni anlasılmasın alan yani.yani anadolu lisesi alanı:)lisans okumadım yani
Saol canım, süt içem barim :içelim: En son sensewitch uyuduydu yemekten sonra :ecrin_bebek: Bi de şimdi hatırladım ben geçenlerde bi kez uyumuş olabilirim eyvahedigeldismile Ama son 6-7 yılda toplasan 10 u geçmez bu tarz vukuatlarım, pek dikkat ederim ohaoldumsmile
Geçmiş olsun bunalım kız kaydirigubbakcemile3 Tebrikler alkisalkisalkisKolumun kasları daha çok hamlamak gibi canım, o yüzden ertesi gün gösterdi kendini.. bi tek omzum biraz kötü, ilk gün hiçbişi yoktu ama :sm_confused: çok az da bilek.. Toplamda iyiyim opuyorumnanaktan Saol canım.
@katrece aaaa benım de ıng :lepi:
@linguist aaaaaa benim de ing:)))))[/B]
canım sabahtan berı dısarıdaydım aksam da arkadasımdaydım detaya ınmeyelım koc buralarda sanırım -tatlicadiarzu- yarın zaten tum gun cezalıyım :mymeka:
selaam
ben hatırlıyorum ama
anladım canım inş. o da olur Şeniz :Saruboceq:
ayy tv de salı günü dewrim arabaları war ..ne ağlamıştım filmde :ecrin_bebek:
tekrar merhaba kızlar.1 bardak yağsız sütümüde içtim geldi. Ya geçenlerde yaban mersini konusu olmuştu hatırlarsanız,kaç kaloridir bilen varmı. Ben avuç yedimde ama kurusundan.
ahh amin yaaa.
simdi de YANİ ye takmısım ya:roflol::roflol:
yazarken de farketmedim yaw
kızlar resim ekledimm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?